Zahraniční analytici
Panarin - Ranni kavicka 2.6.21
Y

Rusko
kremlin. ru
-Setkání s rodinami oceněnými řádem „Rodičovská sláva“
http://kremlin.ru/events/president/news/65715
-Setkání V.V. Putina se stálými členy Rady bezpečnosti
http://kremlin.ru/events/president/news/65718
-Videopřenos pro účastníky festivalu „Velká změna“
http://kremlin.ru/events/president/news/65712
-Otevření podniku pro sériovou výrobu automobilů " Aurus»
http://kremlin.ru/events/president/news/65707
-Premier Misustin navstivil Porodnicke centrum v Moskve
-S. Lavrov mel rozhovor s ministrem zahranici Mongolska. Mongolove nam pomahali od prvniho dne 2. svetove valky. Vztahy s Mongolskem je treba upevnovat.
-Reakce na rozhovor 1. vice Belousova. Vcera mel systemovy rozhovor na TV kanalu? a vypravel tam velmi spokojene a vyrovnane, jak znicil liberalni Institut rozvoje. Metalurgie ma vratit do statniho rozpoctu 100 mld. Rublu za r. 2020. Metalurgie protestuje. Belousov pokracuje ve sve tvrde linii.
-V Rusku zacala aktivni priprava na parlamentni volby.
-Vcera byla zadrzena rada lidi, spojenych s britskou organizaci, ktera neni vitana na uzemi Ruska vcetne byvaleho poslance Gutkova, ktery provadel dlouha leta protistatni cinnost. Jeho mladsi syn je podeziran z neuhrazeni velke sumy penez za nekolik let za pronajem kancelare v Moskve.


USA
Tezky politicky boj trva. Tisice jachet na Floride pluly na pocest Trumpa. General Flynn prohlasil, ze nikoho nevyzyva k vojenskemu prevratu, jak ho obvinuji liberalove. Situace dvojvladi pokracuje. Trump se chysta na navrat jeste letos nebo v r. 2022. Bidenovy pozice uvnitr USA jsou silne oslabeny. Sledujme dny pristi a aktivni boj v USA.


Ceska republika
Probehly demonstrace proti Babisovi, premierovi CR, ktery v podstate rozpoutal britskou provokaci. Potrebuji jeho odstoupeni. Sledujme dalsi deni.


Summit NATA
Videokonference o priprave summitu v Zeneve. Biden ho ma navstivit. NATO planuje proti Belorusku dalsi tresty. Turecko zachranilo svym zablokovanim v NATO napadani Beloruska.


Belorusko
-Vcera vecer probehla informace, ze president Lukasenko rekl, ze je Krym sanatorium Beloruska. Prisel cas poradat lety z Minsku na Krym. Vcera min. transportu uvedlo, ze lety Belavie jsou planovany nejen na Krym, ale i do mest celeho Cernomorskeho pobrezi.
BR jsme zvali uz pred lety, aby letalo na Krym a okoli. Mame zajem, aby tyto lety zacaly uz v 6/2021. Doufame, ze integrace BR do Ruska bude probihat jeste vice.
-Ministrstvo obrany Ruska vcera oznamilo, ze se ruske ozbrojene sily chystaji na manevry v BR. Je treba ukazat NATU, ze mu za jakoukoliv agresi vylameme vsechny zuby. Ze uz jen se na Rusko spatne koukat, pro nej bude nebezpecne.
https://www.youtube.com/watch?v=F4ELWkckZ-I


**Rusko** kremlin. ru -Setkání s rodinami oceněnými řádem „Rodičovská sláva“ http://kremlin.ru/events/president/news/65715 -Setkání V.V. Putina se stálými členy Rady bezpečnosti http://kremlin.ru/events/president/news/65718 -Videopřenos pro účastníky festivalu „Velká změna“ http://kremlin.ru/events/president/news/65712 -Otevření podniku pro sériovou výrobu automobilů " Aurus» http://kremlin.ru/events/president/news/65707 -Premier Misustin navstivil Porodnicke centrum v Moskve -S. Lavrov mel rozhovor s ministrem zahranici Mongolska. Mongolove nam pomahali od prvniho dne 2. svetove valky. Vztahy s Mongolskem je treba upevnovat. -Reakce na rozhovor 1. vice Belousova. Vcera mel systemovy rozhovor na TV kanalu? a vypravel tam velmi spokojene a vyrovnane, jak znicil liberalni Institut rozvoje. Metalurgie ma vratit do statniho rozpoctu 100 mld. Rublu za r. 2020. Metalurgie protestuje. Belousov pokracuje ve sve tvrde linii. -V Rusku zacala aktivni priprava na parlamentni volby. -Vcera byla zadrzena rada lidi, spojenych s britskou organizaci, ktera neni vitana na uzemi Ruska vcetne byvaleho poslance Gutkova, ktery provadel dlouha leta protistatni cinnost. Jeho mladsi syn je podeziran z neuhrazeni velke sumy penez za nekolik let za pronajem kancelare v Moskve. **USA** Tezky politicky boj trva. Tisice jachet na Floride pluly na pocest Trumpa. General Flynn prohlasil, ze nikoho nevyzyva k vojenskemu prevratu, jak ho obvinuji liberalove. Situace dvojvladi pokracuje. Trump se chysta na navrat jeste letos nebo v r. 2022. Bidenovy pozice uvnitr USA jsou silne oslabeny. Sledujme dny pristi a aktivni boj v USA. **Ceska republika** Probehly demonstrace proti Babisovi, premierovi CR, ktery v podstate rozpoutal britskou provokaci. Potrebuji jeho odstoupeni. Sledujme dalsi deni. **Summit NATA** Videokonference o priprave summitu v Zeneve. Biden ho ma navstivit. NATO planuje proti Belorusku dalsi tresty. Turecko zachranilo svym zablokovanim v NATO napadani Beloruska. **Belorusko** -Vcera vecer probehla informace, ze president Lukasenko rekl, ze je Krym sanatorium Beloruska. Prisel cas poradat lety z Minsku na Krym. Vcera min. transportu uvedlo, ze lety Belavie jsou planovany nejen na Krym, ale i do mest celeho Cernomorskeho pobrezi. BR jsme zvali uz pred lety, aby letalo na Krym a okoli. Mame zajem, aby tyto lety zacaly uz v 6/2021. Doufame, ze integrace BR do Ruska bude probihat jeste vice. -Ministrstvo obrany Ruska vcera oznamilo, ze se ruske ozbrojene sily chystaji na manevry v BR. Je treba ukazat NATU, ze mu za jakoukoliv agresi vylameme vsechny zuby. Ze uz jen se na Rusko spatne koukat, pro nej bude nebezpecne. https://www.youtube.com/watch?v=F4ELWkckZ-I
Upravené 2. 6. 2021 o 13:00
224
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept