Egregoriálno-matričné riadenie
Posunutie plánovaných udalosti.

Dnes som náhodou pri preklikavaní na YouTube počul jednu skladbu. Hneď som si spomenul na jedno kreslené video. Pohľadal som ho. Ukázalo sa že bolo zverené v roku 2012. Význam videa je jasný no k naplneniu požadovaného výsledku stále nedošlo.
https://m.youtube.com/watch?v=-evIyrrjTTY&t=41s


Video je veľmi výstižné. Otázne je ako veľmi sa budú snažiť pretlačiť svoj plán aj proti vôli Stvoriteľa a zákonu času.
S pozdravom Peter


Dnes som náhodou pri preklikavaní na YouTube počul jednu skladbu. Hneď som si spomenul na jedno kreslené video. Pohľadal som ho. Ukázalo sa že bolo zverené v roku 2012. Význam videa je jasný no k naplneniu požadovaného výsledku stále nedošlo. https://m.youtube.com/watch?v=-evIyrrjTTY&t=41s Video je veľmi výstižné. Otázne je ako veľmi sa budú snažiť pretlačiť svoj plán aj proti vôli Stvoriteľa a zákonu času. S pozdravom Peter

Video je veľmi výstižné.


Shlédl jsem video a čtu ho podobně "jestli budete takhle pokračovat zvítězí smrt", ale protože je Bůh dobrý budou zničení pouze Ti, kteří si to přejí (jít proti bohu je vlastně sebe destrukce). Dále považuji Boha za bezodpadového a pak by jejich duše nebyli zničeny, pouze by přešli na řešení jiných úkolů v jiných dimenzích (zjednodušeně řečeno). Velmi názorný je mýtus Sodoma - Gomora, pokud by zůstal alespoň jeden dobrý člověk, jeden informační zdroj, který by mohl šířit dobro na ostatní, mělo by smysl pokračovat, pokud je shnilé vše nezbývá než vše recyklovat.


[quote="pid:18194, uid:14"]Video je veľmi výstižné.[/quote] Shlédl jsem video a čtu ho podobně "jestli budete takhle pokračovat zvítězí smrt", ale protože je Bůh dobrý budou zničení pouze Ti, kteří si to přejí (jít proti bohu je vlastně sebe destrukce). Dále považuji Boha za bezodpadového a pak by jejich duše nebyli zničeny, pouze by přešli na řešení jiných úkolů v jiných dimenzích (zjednodušeně řečeno). Velmi názorný je mýtus Sodoma - Gomora, pokud by zůstal alespoň jeden dobrý člověk, jeden informační zdroj, který by mohl šířit dobro na ostatní, mělo by smysl pokračovat, pokud je shnilé vše nezbývá než vše recyklovat.
627
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept