Zdravie a záhrada
Rektor Univerzity Karlovy o covidu jako mediální pandemii a nesmyslnosti plošného testování i nošení roušek

Český lékař, biochemik a rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima v rozhovoru pro Reflex hájí ideu promořování mladých, nesmyslnost plošného testování i plošného nošení roušek. Mladé lidi by neočkoval. Při obraně před novými mutacemi podle něj není klíčové sekvenování. (video)
https://www.infovojna.sk/article/video-rektor-univerzity-karlovy-o-covidu-jako-medialni-pandemii-a-nesmyslnosti-plosneho-testovani-i-noseni-rousek


Český lékař, biochemik a rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima v rozhovoru pro Reflex hájí ideu promořování mladých, nesmyslnost plošného testování i plošného nošení roušek. Mladé lidi by neočkoval. Při obraně před novými mutacemi podle něj není klíčové sekvenování. (video) https://www.infovojna.sk/article/video-rektor-univerzity-karlovy-o-covidu-jako-medialni-pandemii-a-nesmyslnosti-plosneho-testovani-i-noseni-rousek

Český lékař, biochemik a rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima


uvidime ako dlho ešte rektorom bude, však áno?


[quote="pid:18172, uid:111"]Český lékař, biochemik a rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima[/quote] uvidime ako dlho ešte rektorom bude, však áno?

rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima

Nemám ho moc v oblibě, ale počítám, že je to nespravedlivé.
Občas je protizemanovský, ale skoro mám pocit, že tak nějak z povinnosti, pokud je liberální, tak je hódně umírněný, možná jenom manévrující, aby se udržel ve funkci.


[quote="pid:18172, uid:111"]rektor Univerzity Karlovy Tomáš Zima[/quote] Nemám ho moc v oblibě, ale počítám, že je to nespravedlivé. Občas je protizemanovský, ale skoro mám pocit, že tak nějak z povinnosti, pokud je liberální, tak je hódně umírněný, možná jenom manévrující, aby se udržel ve funkci.

Je to kovaný podpindos a rusofob. Horoval za promoření, lidem nadával do blbců a když sám onemocněl covidem zachránilo ho jen to, že je rektorem. Tuším, že mu bylo provedeno 7 operací a doslova jej vytáhli z hrobu.
Je to ten, který odmítl dotaci od Kellnera a také se postavil proti daru pro Univerzitu z Číny. Kde může, tam si kopne do prezidenta Zemana. Je to lidská špína.


Je to kovaný podpindos a rusofob. Horoval za promoření, lidem nadával do blbců a když sám onemocněl covidem zachránilo ho jen to, že je rektorem. Tuším, že mu bylo provedeno 7 operací a doslova jej vytáhli z hrobu. Je to ten, který odmítl dotaci od Kellnera a také se postavil proti daru pro Univerzitu z Číny. Kde může, tam si kopne do prezidenta Zemana. Je to lidská špína.

Je to ten, který odmítl dotaci od Kellnera a také se postavil proti daru pro Univerzitu z Číny.

Pokud se nemýlím, tak dotaci od PPF přijal, strhla se bouře a PPF sama dotaci odvolala.


7 operací? Hmm, se divím, že by mi tohle uniklo? Počty mi většinou neunikají...:-)
Zde se píše o 1 operaci
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/rektor-uk-zima-zazil-jsem-covid-na-vlastni-kuzi-chripecka-to-opravdu-neni-40352273


Je otázka, jestli nedostal speciální dáreček za to, že byl na své pozici příliš korona-skeptický.
Pirka už taky za totéž odešli z pozice šéfa Kardiocentra IKEMu.


Když Zimu srovnám s Kolářem nebo Fischerem nebo pirátorem Hřibem-satanem, připadá mi Zima jako vyložený (jak to napsat, aby to nevyznělo blbě) fanoušek Ruska.
Stejně ho nemám rád.


[quote="pid:18271, uid:312"]Je to ten, který odmítl dotaci od Kellnera a také se postavil proti daru pro Univerzitu z Číny.[/quote] Pokud se nemýlím, tak dotaci od PPF přijal, strhla se bouře a PPF sama dotaci odvolala. 7 operací? Hmm, se divím, že by mi tohle uniklo? Počty mi většinou neunikají...:-) Zde se píše o 1 operaci https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/rektor-uk-zima-zazil-jsem-covid-na-vlastni-kuzi-chripecka-to-opravdu-neni-40352273 Je otázka, jestli nedostal speciální dáreček za to, že byl na své pozici příliš korona-skeptický. Pirka už taky za totéž odešli z pozice šéfa Kardiocentra IKEMu. Když Zimu srovnám s Kolářem nebo Fischerem nebo pirátorem Hřibem-satanem, připadá mi Zima jako vyložený (jak to napsat, aby to nevyznělo blbě) fanoušek Ruska. Stejně ho nemám rád.

Pokračování tématu o neočkování.


Na rektora Zimu a jeho rozhovor v Reflexu (kterýžto časopis je dle mne určen pro liberasty a 5. kolonu a ten rozhovor byl právě tam, aby se to dostalo i k nim) navazuje druhý jiný rozhovor a to od paní vědkyně Koutné, ale tentokráte pro Český Rozhlas 2, kde varuje, že:„Není důvod očkovat malé děti a mladistvé. Nevíme nic o dlouhodobých účincích vakcíny, je to pole neorané."
https://dvojka.rozhlas.cz/neni-duvod-ockovat-male-deti-a-mladistve-ujistuje-vedkyne-irena-koutna-8499651


Asi by se dal rozhovor zařadit do kategorie "Rozděluj a panuj", kde se vytvářejí dva tábory: očkovaní - neočkovaní. Ale i tak mi přijde podivné, že rozhovor pustili a dali konečně prostor i protinázoru. V každém případě vidím snahu o zkrocení vakcinační kampaně.


Pokračování tématu o neočkování. Na rektora Zimu a jeho rozhovor v Reflexu (kterýžto časopis je dle mne určen pro liberasty a 5. kolonu a ten rozhovor byl právě tam, aby se to dostalo i k nim) navazuje druhý jiný rozhovor a to od paní vědkyně Koutné, ale tentokráte pro Český Rozhlas 2, kde varuje, že:„Není důvod očkovat malé děti a mladistvé. Nevíme nic o dlouhodobých účincích vakcíny, je to pole neorané." https://dvojka.rozhlas.cz/neni-duvod-ockovat-male-deti-a-mladistve-ujistuje-vedkyne-irena-koutna-8499651 Asi by se dal rozhovor zařadit do kategorie "Rozděluj a panuj", kde se vytvářejí dva tábory: očkovaní - neočkovaní. Ale i tak mi přijde podivné, že rozhovor pustili a dali konečně prostor i protinázoru. V každém případě vidím snahu o zkrocení vakcinační kampaně.

Dušan

Upravené 4. 6. 2021 o 23:19

Myslím, že do toho spadá i rozhovor s D. Landou na CNN Prima news, kde nám "chlapec" "prozřel" a už nechce dělit lidi na dva tábory a podílet se na tomhle koronafašismu.
https://youtu.be/rZL9KcfZy6s


Myslím, že do toho spadá i rozhovor s D. Landou na CNN Prima news, kde nám "chlapec" "prozřel" a už nechce dělit lidi na dva tábory a podílet se na tomhle koronafašismu. https://youtu.be/rZL9KcfZy6s
789
6
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept