Zahraniční analytici
Panarin 1.6.21 - Ranni kavicka - Blahoprani k mezinarodnimu dni deti (pro rustinare), Izrael: globalni neuspech Mossadu
Y

Dnesni ranni kavicku prekladat nebudu, jsou v ni nam zname veci.
Krasne blahoprani Panarina vsem detem, jejich rodicum, babickam a dedeckum k svatku!
https://www.youtube.com/watch?v=lFF2z3h0M_0


Dnesni ranni kavicku prekladat nebudu, jsou v ni nam zname veci. Krasne blahoprani Panarina vsem detem, jejich rodicum, babickam a dedeckum k svatku! https://www.youtube.com/watch?v=lFF2z3h0M_0
Upravené 1. 6. 2021 o 22:35

Izrael: globalni neuspech Mossadu
Vysel vyborny clanek – Netanjahu otevrel pandorinu skrinku“
https://russtrat.ru/analytics/1-iyunya-2021-0010-4464
Aby se zachranil, rozpoutal „viteznou valku“, ale vsechno neslo tak, jak melo. Propustil pak sveho kamarada, sefa Mossadu, ktery prokazal plnou neschopnost spravne ohodnotit situaci. Do zacatku konfliktu jezdil do USA, kde se setkaval s ruznymi protejsky, ale take s Bidenem. Bylo to o tom, stoji-li za to rozvazat konflikt, aby byl Netanjahu zachranen. V dusledku se vyhodnoceni ukazalo absolutne nespravne. Pracovali podle sablony, polaskovali s Hamasem, ale ukazalo se, ze ma Hamas lepsi rakety a izraelska „Zelezna kopule“ (PVO) nevydrzela. Na obyvatelstvo Izraele padaly bomby a uvnitr Izraele zacala obcanska valka, lyncovani Arabu, lyncovani Zidu atd. Valka Tik-Toku. V principu to, co nebylo na kazdy pad predvidano. Sef Mossadu jezdil do USA i kvuli jejich podpore Statu na mezinarodnim rinku. Jedno kridlo Demokratu ale vyzvalo Bidena, aby uvrhnul sankce na Izrael. Sef Mossadu dosahl praveho opaku.
BLM podporila Palestinu. Ve velkych mestech USA demonstrovaly za Palestinu a v USA zacaly napadat na Zidy. Velmi spatny odhad situace.
Je to uz druhy totalni krach Mossadu. 1998 – 35 000 izraelska armada utikala z Libanonu bez jedineho vystrelu. Protivnici zapracovali na informacni a psychologicke rovine. V Linci na kongresu mi o tom vypraveli kompetentni lide, podotykam ne Rusove.
Jevi se, ze dnesni generace Mossadu neni az tak dobra. Po celem svete probehly antiizraelske demonstrace. S tim take nepocitali.
Nase GRU je za poslednich 6 let spickova, provadi spravnou analytickou praci. Jinak bychom nemohli resit syrske a i jine ukoly.
https://www.youtube.com/watch?v=WzcMUtuoe3U


**Izrael: globalni neuspech Mossadu** Vysel vyborny clanek – Netanjahu otevrel pandorinu skrinku“ https://russtrat.ru/analytics/1-iyunya-2021-0010-4464 Aby se zachranil, rozpoutal „viteznou valku“, ale vsechno neslo tak, jak melo. Propustil pak sveho kamarada, sefa Mossadu, ktery prokazal plnou neschopnost spravne ohodnotit situaci. Do zacatku konfliktu jezdil do USA, kde se setkaval s ruznymi protejsky, ale take s Bidenem. Bylo to o tom, stoji-li za to rozvazat konflikt, aby byl Netanjahu zachranen. V dusledku se vyhodnoceni ukazalo absolutne nespravne. Pracovali podle sablony, polaskovali s Hamasem, ale ukazalo se, ze ma Hamas lepsi rakety a izraelska „Zelezna kopule“ (PVO) nevydrzela. Na obyvatelstvo Izraele padaly bomby a uvnitr Izraele zacala obcanska valka, lyncovani Arabu, lyncovani Zidu atd. Valka Tik-Toku. V principu to, co nebylo na kazdy pad predvidano. Sef Mossadu jezdil do USA i kvuli jejich podpore Statu na mezinarodnim rinku. Jedno kridlo Demokratu ale vyzvalo Bidena, aby uvrhnul sankce na Izrael. Sef Mossadu dosahl praveho opaku. BLM podporila Palestinu. Ve velkych mestech USA demonstrovaly za Palestinu a v USA zacaly napadat na Zidy. Velmi spatny odhad situace. Je to uz druhy totalni krach Mossadu. 1998 – 35 000 izraelska armada utikala z Libanonu bez jedineho vystrelu. Protivnici zapracovali na informacni a psychologicke rovine. V Linci na kongresu mi o tom vypraveli kompetentni lide, podotykam ne Rusove. Jevi se, ze dnesni generace Mossadu neni az tak dobra. Po celem svete probehly antiizraelske demonstrace. S tim take nepocitali. Nase GRU je za poslednich 6 let spickova, provadi spravnou analytickou praci. Jinak bychom nemohli resit syrske a i jine ukoly. https://www.youtube.com/watch?v=WzcMUtuoe3U
442
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept