Zahraničná politika
Rána pod pás...

Merkelová: Běloruské události neovlivní jednání o Donbasu
https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/merkelova-beloruske-udalosti-neovlivni-jednani-o-donbasu/


„Je také důležité pokračovat v práci v normandském formátu, i když tam je velmi, velmi malý pokrok. To znamená, že Německo a Francie pomáhají Ukrajině s tímto formátem. A to je důležité," řekla Merkelová.


"Nevidím efektivnější způsoby řešení ukrajinské krize než„ normandský formát, v němž bylo v posledních měsících dosaženo pokroku, “ řekl francouzský prezident Emmanuel Macron."


Tak to se našim "pohlavárům" a médiím nebude moc líbit . O USA a Ukrajině ani nemluvě...


Merkelová: Běloruské události neovlivní jednání o Donbasu https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/merkelova-beloruske-udalosti-neovlivni-jednani-o-donbasu/ „Je také důležité pokračovat v práci v normandském formátu, i když tam je velmi, velmi malý pokrok. To znamená, že Německo a Francie pomáhají Ukrajině s tímto formátem. A to je důležité," řekla Merkelová. "Nevidím efektivnější způsoby řešení ukrajinské krize než„ normandský formát, v němž bylo v posledních měsících dosaženo pokroku, “ řekl francouzský prezident Emmanuel Macron." Tak to se našim "pohlavárům" a médiím nebude moc líbit . O USA a Ukrajině ani nemluvě...
313
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept