Zahraničná politika
Operace Dunhammer

Operace Dunhammer
Média: Dánské zpravodajské služby pomohly americkým zpravodajským službám špehovat evropské politiky
https://colonelcassad.livejournal.com/6809643.html


"Volba byla provedena ve prospěch spolupráce s hegemonem, spíše než spolupráce se speciálními službami neúplně předmětné země. A nejsou to Němci, kteří obviňují Dány, protože udělali totéž.
To je vlastně jeden z hlavních problémů EU - skládá se z neúplně předmětných nebo zcela nepodřízených zemí, které často ani nekontrolují své vlastní speciální služby. Proto jsou všechny rozhovory o EU jako o silném subjektu, který sleduje nezávislou politiku a soutěží se Spojenými státy, Čínou a Ruskou federací bezpředmětné. Úlohou EU je uplatňovat vlak americké politiky."


Operace Dunhammer Média: Dánské zpravodajské služby pomohly americkým zpravodajským službám špehovat evropské politiky https://colonelcassad.livejournal.com/6809643.html "Volba byla provedena ve prospěch spolupráce s hegemonem, spíše než spolupráce se speciálními službami neúplně předmětné země. A nejsou to Němci, kteří obviňují Dány, protože udělali totéž. To je vlastně jeden z hlavních problémů EU - skládá se z neúplně předmětných nebo zcela nepodřízených zemí, které často ani nekontrolují své vlastní speciální služby. Proto jsou všechny rozhovory o EU jako o silném subjektu, který sleduje nezávislou politiku a soutěží se Spojenými státy, Čínou a Ruskou federací bezpředmětné. Úlohou EU je uplatňovat vlak americké politiky."

"Snowden na twitteru po zveřejnění zprávy v neděli uvedl, že současný prezident Joe Biden, byl tehdy „do skandálu hluboce zapojen“ a dodal, že by celá věc měla být plně odtajněna. Biden byl tehdy viceprezidentem."


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/danske-tajne-sluzby-pomahaly-usa-spehovat-merkelovou-a-dalsi-politiky-156427#seq_no=2&source=hp&dop_id=156427&dop_ab_variant=0&dop_req_id=sNzIhhdEWBW-202105311528&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


"Francie, Švédsko a Norsko v pondělí vyzvaly k prošetření zprávy dánské rozhlasové stanice Danmarks Radio (DR), podle níž dánské tajné služby mezi roky 2012 a 2014 pomáhaly americké Národní agentuře pro bezpečnost (NSA) špehovat přední evropské politiky. Pokud by se obvinění ukázalo jako pravdivé, jednalo by se podle francouzského ministra pro evropské záležitosti Clémenta Beauna o „extrémně závažnou“ záležitost, jež by mohla mít i dopady na spolupráci Francie s Dánskem. Německo bez jakýchkoli podrobností uvedlo, že o případu jedná se zahraničními partnery."


https://echo24.cz/a/SG5jv/zapad-je-v-soku-evropske-zeme-zadaji-vysetreni-spionaze-ve-vlastnich-radach?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=566731&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=LJn1AdMPF96-202105311630&dop_id=11995163


"Snowden na twitteru po zveřejnění zprávy v neděli uvedl, že současný prezident Joe Biden, byl tehdy „do skandálu hluboce zapojen“ a dodal, že by celá věc měla být plně odtajněna. Biden byl tehdy viceprezidentem." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/danske-tajne-sluzby-pomahaly-usa-spehovat-merkelovou-a-dalsi-politiky-156427#seq_no=2&source=hp&dop_id=156427&dop_ab_variant=0&dop_req_id=sNzIhhdEWBW-202105311528&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz "Francie, Švédsko a Norsko v pondělí vyzvaly k prošetření zprávy dánské rozhlasové stanice Danmarks Radio (DR), podle níž dánské tajné služby mezi roky 2012 a 2014 pomáhaly americké Národní agentuře pro bezpečnost (NSA) špehovat přední evropské politiky. Pokud by se obvinění ukázalo jako pravdivé, jednalo by se podle francouzského ministra pro evropské záležitosti Clémenta Beauna o „extrémně závažnou“ záležitost, jež by mohla mít i dopady na spolupráci Francie s Dánskem. Německo bez jakýchkoli podrobností uvedlo, že o případu jedná se zahraničními partnery." https://echo24.cz/a/SG5jv/zapad-je-v-soku-evropske-zeme-zadaji-vysetreni-spionaze-ve-vlastnich-radach?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=566731&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=LJn1AdMPF96-202105311630&dop_id=11995163
Upravené 31. 5. 2021 o 18:34
350
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept