Zahraničná politika
700 policajtov v akcii: Nemecká polícia zasahovala proti prevádzačom, zatýkalo sa aj v Bratislave

Nemecká spolková polícia v pondelok vykonala razie zamerané na boj proti organizovanému prevádzačstvu migrantov v niekoľkých mestách v krajine, informuje agentúra DPA. Zásahy sa začali ráno o 6.00 h, pričom policajti prehľadali 33 objektov v Berlíne, Hamburgu, spolkových krajinách Severné Porýnie-Westfálsko, Sasko-Anhaltsko a Sasko, ako aj v slovenskom hlavnom meste Bratislava, spresnila polícia v Berlíne...
https://www.hlavnespravy.sk/nemecka-policia-zasahovala-proti-prevadzacom-zatykalo-sa-aj-v-bratislave/2557596


Nemecká spolková polícia v pondelok vykonala razie zamerané na boj proti organizovanému prevádzačstvu migrantov v niekoľkých mestách v krajine, informuje agentúra DPA. Zásahy sa začali ráno o 6.00 h, pričom policajti prehľadali 33 objektov v Berlíne, Hamburgu, spolkových krajinách Severné Porýnie-Westfálsko, Sasko-Anhaltsko a Sasko, ako aj v slovenskom hlavnom meste Bratislava, spresnila polícia v Berlíne... https://www.hlavnespravy.sk/nemecka-policia-zasahovala-proti-prevadzacom-zatykalo-sa-aj-v-bratislave/2557596

Nemecká spolková polícia v pondelok vykonala razie zamerané na boj proti organizovanému prevádzačstvu migrantov

Vyčistila konkurenci neziskovkám?


[quote="pid:17955, uid:111"]Nemecká spolková polícia v pondelok vykonala razie zamerané na boj proti organizovanému prevádzačstvu migrantov[/quote] Vyčistila konkurenci neziskovkám?

Nehladali náhodou tých dobre hovoriacich po slovensky čo mali byť na Záhorí ? vyhli sme sa pripravovanému teroraktu, prip. V inom štáte.


Nehladali náhodou tých dobre hovoriacich po slovensky čo mali byť na Záhorí ? vyhli sme sa pripravovanému teroraktu, prip. V inom štáte.
379
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept