Zahraničná politika
„Přehlídka vítězství nad Izraelem“

„Přehlídka vítězství nad Izraelem“
https://colonelcassad.livejournal.com/6808473.html


"V pásmu Gazy uspořádala brigáda Al-Kásám 28. května improvizovanou přehlídku vítězství nad Izraelem, na níž byly předvedeny mobilní odpalovací zařízení a íránské drony."


Mám pocit, že naše armáda je vedle palestinské, jako "chudý příbuzný".


„Přehlídka vítězství nad Izraelem“ https://colonelcassad.livejournal.com/6808473.html "V pásmu Gazy uspořádala brigáda Al-Kásám 28. května improvizovanou přehlídku vítězství nad Izraelem, na níž byly předvedeny mobilní odpalovací zařízení a íránské drony." Mám pocit, že naše armáda je vedle palestinské, jako "chudý příbuzný".

Mám pocit, že naše armáda je vedle palestinské, jako "chudý příbuzný".

"velka" prehlidka z r 2018
https://www.youtube.com/watch?v=9no17FK-lIk
je tam i policie a hasiči (aby nás bylo vice )


[quote="pid:17948, uid:270"]Mám pocit, že naše armáda je vedle palestinské, jako "chudý příbuzný".[/quote] "velka" prehlidka z r 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9no17FK-lIk je tam i policie a hasiči (aby nás bylo vice )

"velka" prehlidka z r 2018


Působí to na mně, že to točil stejný režisér a kameraman jako u ruských přehlídek - záběry na pochodující nohy - na hloučky vojáků (místo celých útvarů) apod. - žádná velkolepost. Tady je asi opačné zadání než v Rusku a sice zamaskovat, že velkolepost chybí (kdežto to v Rusku ji skrývají).


Poznámka:
Na těch pár fotkách Palestinské armády také nevidím nějakou velkolepost. Mnohem lépe než u nás i v Palestině jsou na tom záběry z přehlídek LNR a DNR.


[quote="pid:17966, uid:78"]"velka" prehlidka z r 2018[/quote] Působí to na mně, že to točil stejný režisér a kameraman jako u ruských přehlídek - záběry na pochodující nohy - na hloučky vojáků (místo celých útvarů) apod. - žádná velkolepost. Tady je asi opačné zadání než v Rusku a sice zamaskovat, že velkolepost chybí (kdežto to v Rusku ji skrývají). Poznámka: Na těch pár fotkách Palestinské armády také nevidím nějakou velkolepost. Mnohem lépe než u nás i v Palestině jsou na tom záběry z přehlídek LNR a DNR.

Na těch pár fotkách Palestinské armády také nevidím nějakou velkolepost.


V případě přehlídky palestinské armády nad velkolepostí spíše převažuje viditelné nadšení, vojáků i přihlížejících.


[quote="pid:17984, uid:426"]Na těch pár fotkách Palestinské armády také nevidím nějakou velkolepost.[/quote] V případě přehlídky palestinské armády nad velkolepostí spíše převažuje viditelné nadšení, vojáků i přihlížejících.

převažuje viditelné nadšení


Souhlasím, to jsem trochu přehlédl. Odhodlání (morálka, nadšení) je velmi podstatný faktor. Hodnotil jsem prioritně disciplínu a sehranost, což trochu odráží jak přesně dokáží držet daný pochodový útvar (sjednocení spojených myslí k jednomu úkolu se zrcadlí i v sjednocení těla a schopnosti držet formaci).


[quote="pid:17992, uid:270"]převažuje viditelné nadšení[/quote] Souhlasím, to jsem trochu přehlédl. Odhodlání (morálka, nadšení) je velmi podstatný faktor. Hodnotil jsem prioritně disciplínu a sehranost, což trochu odráží jak přesně dokáží držet daný pochodový útvar (sjednocení spojených myslí k jednomu úkolu se zrcadlí i v sjednocení těla a schopnosti držet formaci).
Upravené 31. 5. 2021 o 18:52
554
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept