Zahraniční analytici
Panarin 30.5.21 - Cubajs odesel a zisk se zvysil 37x, Ranni kavicka 30.5.21, Anglicane v panice
Y

Komsomolska pravda vydala vynikajici clanek pod nazvem:
"Odešel Čubajs-zvysily se vyplaty: s novým vedením zisk "Rosnano" okamžitě vzrostl 37 krát"
https://www.kp.ru/daily/27282/4418528/
Za Medvedeva s pomocnikem vice Dvorkovicem (nedavno byli jeho nejblizsi lide zadrzeni) byly zalozeny Skolkovo a Rosnana, ktere mely byt inovacni - naprosty krach.
Cubajs loni stavel svoji kampan s ubytky 52 mld. Rublu. Zde je resultat jeho konani. Bylo to vyvadeni penez ze statniho rozpoctu. Sergej Kulikov je vynikajici organizator.
Znovu si pripomenme Putinuv "Spasny leden 2020", kdy se Putinovi podarilo odstranit tuto liberalni kliku rizeni a jmenovat Misustina premierem. Misustinovi spolu s Belousovem se podarilo tyto hospodare Clintona odstrihnout. Nyni se tenhle proces projevil. Nove vedeni - zisk se zvysil 37x. Vydelky se zvysily 15x.
Znovu, kdyby nebylo "Spasneho ledna 2020", nevydrzeli bychom utok Koronavirem. Z rozpoctu se na to braly obrovske penize.
https://www.youtube.com/watch?v=qNSPx38OaaY


Komsomolska pravda vydala vynikajici clanek pod nazvem: "Odešel Čubajs-zvysily se vyplaty: s novým vedením zisk "Rosnano" okamžitě vzrostl 37 krát" https://www.kp.ru/daily/27282/4418528/ Za Medvedeva s pomocnikem vice Dvorkovicem (nedavno byli jeho nejblizsi lide zadrzeni) byly zalozeny Skolkovo a Rosnana, ktere mely byt inovacni - naprosty krach. Cubajs loni stavel svoji kampan s ubytky 52 mld. Rublu. Zde je resultat jeho konani. Bylo to vyvadeni penez ze statniho rozpoctu. Sergej Kulikov je vynikajici organizator. Znovu si pripomenme Putinuv "Spasny leden 2020", kdy se Putinovi podarilo odstranit tuto liberalni kliku rizeni a jmenovat Misustina premierem. Misustinovi spolu s Belousovem se podarilo tyto hospodare Clintona odstrihnout. Nyni se tenhle proces projevil. Nove vedeni - zisk se zvysil 37x. Vydelky se zvysily 15x. Znovu, kdyby nebylo "Spasneho ledna 2020", nevydrzeli bychom utok Koronavirem. Z rozpoctu se na to braly obrovske penize. https://www.youtube.com/watch?v=qNSPx38OaaY
Upravené 31. 5. 2021 o 08:35

Ranni kavicka 30.5.21
Rusko

-Setkani a jednani A. Lukasenka s V.V. Putinem i na jachte v Socske zatoce - blizsi informace se asi dozvime az po 16.6.21. Na jednani si s sebou prinesl Lukasenko kufr s dokumenty o incidentu britske provokace na Belaviu. Signaly sly ze Svycarska.
V principu by se mohlo setkani v Zeneve odreknout. Proc? Vcera se nechalo okoli Bidena slyset, ze zadne nesrovnalosti, tykajici se konfliktu v BR apod. nemohou pokazit setkani Biden-Putin. Biden je velmi zainteresovan se s Putinem sejit. Cekame, co se bude dit dal ve svete.
-V Moskve bylo otevreno po 100 letech nove nadrazi "Vostocnyj", ktere je dopravnim uzlem.
https://www.1tv.ru/news/2021-05-29/407349-v_moskve_otkryli_novyy_zheleznodorozhnyy_vokzal_vostochnyy


USA
-Vcera se konal ve Washingtonu narodni pochod na podporu Palestiny.
Ucastnily se ho lide z ruznych statu USA. Bylo tam i nekolik zidovskych organizaci, jako "Zide za Palestinu apod. Zajimava situace.
-K navratu Trumpa 2021 - oznamuje se priprava "na senzaci" - ma ji byt odhaleni falzifikace presidentskych voleb 2020. Jestli se ona bude konat nebo ne, zalezi na tom, jestli ji demokrate nezablokuji. Sydney Paul vcera vystoupila na shromazdeni - Trump se musi vratit co nejdriv.
Jak toto resit pravne?
Vcera jsem opublikoval druhe reseni navratu Trumpa. Je skupina Republikancu, kteri ho podporuji. Navrhnout mu kandidovat do Snemovny v r. 2022 a zde zvitezit nad Pelosi atd. Trump by se stal clovekem c. 2. Mezi tim bude Biden nemocny a Harris nekam v krizi zmizi - takovy scenar se libil.


Brazilie
Velke protesty proti presidentovi Bolsonarovi zasahly vsechny staty Brazilie. Bolsonara obvinuji, ze spatne ridi Coronavirusovou pandemii. Brazilie je na 2. miste v zebricku postizenosti touto chorobou.


Turecko
Erdogan prohlasil, ze mozna jeste do konce cervna se zacne stavet kanal kolem Istanbulu. Sam Erdogan tento projekt protlacuje uz od r. 2011. Pozice Turecka zacina byt zajimava.
Na summitu NATA, ktery prave probehl, Turecko zablokovalo jakekoliv pripominky k Belorusku?. To je take zajimave.
Ma to spojeni i s novym kanalem, protoze nektere zapadni staty jsou proti stavbe. Proatlanticka agentura tam take vystoupila proti.


Cina
Zacina stavet svoji kosmickou stanici, vypustili do kosmu modul, podtrhuji "sami", a prvni naklad dnes prisedl k modulu. Muzeme konstatovat, ze cinska kosmicka ministanice uz je zalozena. To je kolosalni prulom Ciny do kosmu.


Zaver:
Budeme doufat, ze se pomalu zacne rysovat Eurorossia, a ze tomu vlnky a delfini okolo jachty, na ktere byl vcera Putin s Lukasenkem, napomohly.


**Ranni kavicka 30.5.21 Rusko** -Setkani a jednani A. Lukasenka s V.V. Putinem i na jachte v Socske zatoce - blizsi informace se asi dozvime az po 16.6.21. Na jednani si s sebou prinesl Lukasenko kufr s dokumenty o incidentu britske provokace na Belaviu. Signaly sly ze Svycarska. V principu by se mohlo setkani v Zeneve odreknout. Proc? Vcera se nechalo okoli Bidena slyset, ze zadne nesrovnalosti, tykajici se konfliktu v BR apod. nemohou pokazit setkani Biden-Putin. Biden je velmi zainteresovan se s Putinem sejit. Cekame, co se bude dit dal ve svete. -V Moskve bylo otevreno po 100 letech nove nadrazi "Vostocnyj", ktere je dopravnim uzlem. https://www.1tv.ru/news/2021-05-29/407349-v_moskve_otkryli_novyy_zheleznodorozhnyy_vokzal_vostochnyy **USA** -Vcera se konal ve Washingtonu narodni pochod na podporu Palestiny. Ucastnily se ho lide z ruznych statu USA. Bylo tam i nekolik zidovskych organizaci, jako "Zide za Palestinu apod. Zajimava situace. -K navratu Trumpa 2021 - oznamuje se priprava "na senzaci" - ma ji byt odhaleni falzifikace presidentskych voleb 2020. Jestli se ona bude konat nebo ne, zalezi na tom, jestli ji demokrate nezablokuji. Sydney Paul vcera vystoupila na shromazdeni - Trump se musi vratit co nejdriv. Jak toto resit pravne? Vcera jsem opublikoval druhe reseni navratu Trumpa. Je skupina Republikancu, kteri ho podporuji. Navrhnout mu kandidovat do Snemovny v r. 2022 a zde zvitezit nad Pelosi atd. Trump by se stal clovekem c. 2. Mezi tim bude Biden nemocny a Harris nekam v krizi zmizi - takovy scenar se libil. **Brazilie** Velke protesty proti presidentovi Bolsonarovi zasahly vsechny staty Brazilie. Bolsonara obvinuji, ze spatne ridi Coronavirusovou pandemii. Brazilie je na 2. miste v zebricku postizenosti touto chorobou. **Turecko** Erdogan prohlasil, ze mozna jeste do konce cervna se zacne stavet kanal kolem Istanbulu. Sam Erdogan tento projekt protlacuje uz od r. 2011. Pozice Turecka zacina byt zajimava. Na summitu NATA, ktery prave probehl, Turecko zablokovalo jakekoliv pripominky k Belorusku?. To je take zajimave. Ma to spojeni i s novym kanalem, protoze nektere zapadni staty jsou proti stavbe. Proatlanticka agentura tam take vystoupila proti. **Cina** Zacina stavet svoji kosmickou stanici, vypustili do kosmu modul, podtrhuji "sami", a prvni naklad dnes prisedl k modulu. Muzeme konstatovat, ze cinska kosmicka ministanice uz je zalozena. To je kolosalni prulom Ciny do kosmu. **Zaver:** Budeme doufat, ze se pomalu zacne rysovat Eurorossia, a ze tomu vlnky a delfini okolo jachty, na ktere byl vcera Putin s Lukasenkem, napomohly.
Upravené 30. 5. 2021 o 19:19

Anglicane v panice
Dnes proplula Gibraltarem do Stredozemniho more britska letadlova lod, doprovazena nekolika dalsimi lodemi, z toho 1 holandskou. Jejich cil bude Kypr. Na Kypru je nekolik britskych zakladen. Letecka, namorni a technicke rozvedky. Vlastne je Kypr britsky protektorat. Nezakonne byl predan VB v dusledku neuspechu ruske diplomacie v 19. stoleti.
Na syrskou bazi priletely TU-22M3. Uz tam i pocvicily a jsou schopny znicit vsechny britske zakladny. To ale neni vse. U Kypru je ruska ponorka, kterou Anglicane nemohou najit. Jejich letadlova lod je timto na nic. Oni vi, ze tam je. Namornici na letadlove lodi panikari a psychiatri maji co delat. Situace je celkove slozita.
Ruska aviace se take pripravuje na setkani s britskou letadlovou lodi. Blok NATO chce s casti britskych lodi take do Cerneho more. Proto Rusko vypracovava modely zniceni lodi NATA pri propluti Bosporu-Dardanel. Nacvicuji krizovou situaci ve Stredozemnim mori.
https://www.youtube.com/watch?v=09HTdvpw9Ko


**Anglicane v panice** Dnes proplula Gibraltarem do Stredozemniho more britska letadlova lod, doprovazena nekolika dalsimi lodemi, z toho 1 holandskou. Jejich cil bude Kypr. Na Kypru je nekolik britskych zakladen. Letecka, namorni a technicke rozvedky. Vlastne je Kypr britsky protektorat. Nezakonne byl predan VB v dusledku neuspechu ruske diplomacie v 19. stoleti. Na syrskou bazi priletely TU-22M3. Uz tam i pocvicily a jsou schopny znicit vsechny britske zakladny. To ale neni vse. U Kypru je ruska ponorka, kterou Anglicane nemohou najit. Jejich letadlova lod je timto na nic. Oni vi, ze tam je. Namornici na letadlove lodi panikari a psychiatri maji co delat. Situace je celkove slozita. Ruska aviace se take pripravuje na setkani s britskou letadlovou lodi. Blok NATO chce s casti britskych lodi take do Cerneho more. Proto Rusko vypracovava modely zniceni lodi NATA pri propluti Bosporu-Dardanel. Nacvicuji krizovou situaci ve Stredozemnim mori. https://www.youtube.com/watch?v=09HTdvpw9Ko

Britska letadlova lod "Queen Elizabeth" vplula do Stredozemniho more - 3 lode se chystaji do Cerneho more
Британский авианосец "Queen Elizabeth" вошёл в Средиземное море - три корабля направляются в воды Чёрного моря
https://avia.pro/news/britanskiy-avianosec-queen-elizabeth-voshyol-v-sredizemnoe-more-tri-korablya-napravlyayutsya-v


Britska letadlova lod "Queen Elizabeth" vplula do Stredozemniho more - 3 lode se chystaji do Cerneho more Британский авианосец "Queen Elizabeth" вошёл в Средиземное море - три корабля направляются в воды Чёрного моря https://avia.pro/news/britanskiy-avianosec-queen-elizabeth-voshyol-v-sredizemnoe-more-tri-korablya-napravlyayutsya-v
862
3
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept