Mimo kategórií
Tak nám zabili Ferdinanda..

Trochu jsem odbočil. Ale z anglojazyčného kanálu Mr.bean-Rowan Atkinson - záznam drsného incidentu odněkud z okolí Brna. velmi nebezpečný signál , Hamáček má co na práci
https://t.me/RowanAtkin/1028
Muselo to přijít a je jen otázkou času, zda to dokáže někdo ukočírovat. Pokud se začnou prát policisté s občany na základě
vynucování fašizovaného způsobu života, je po státnosti veta. A zdá se, že o to tu jde.


Trochu jsem odbočil. Ale z anglojazyčného kanálu Mr.bean-Rowan Atkinson - záznam drsného incidentu odněkud z okolí Brna. velmi nebezpečný signál , Hamáček má co na práci https://t.me/RowanAtkin/1028 Muselo to přijít a je jen otázkou času, zda to dokáže někdo ukočírovat. Pokud se začnou prát policisté s občany na základě vynucování fašizovaného způsobu života, je po státnosti veta. A zdá se, že o to tu jde.

Bolete,
každá mince má dvě strany, neschvaluji násilí. Dva policisté na hospodu plnou podnapilých, a začít se tam ohánět těmito fašistický výstřelky jménem covid, to ani nemohlo jinak dopadnout, tady na Moravě, jsou lidi ještě ve směs při smyslech a prostě vidí, že celý COVID19 je jen nastolení fašismu v jiné podobě. Bavím se s kolegy o očkování, no většina z nich je rezolutně proti.
Ale jsou i tací co se očkují a prej se díky tomu vrátí do normálního života. Vědí oni vůbec co je nomální život?


Hamáček má co na práci?? To nemyslíš vážně, ten snad někdy pracoval v zájmu naší země?
Tomu naopak tyto situace vyhovují, jelikož může na základě nich legálně přitvrzovat! A o likvidaci naší státnosti jim jde v prvé řadě, když se tak bratříčkují s Němci (Landsmanschaft), Aspnem, no ne? Jednou si ti policisté budou muset vybrat, buď My (Národ) Nebo Démonkratické zrůdy... (ONI)


Bolete, každá mince má dvě strany, neschvaluji násilí. Dva policisté na hospodu plnou podnapilých, a začít se tam ohánět těmito fašistický výstřelky jménem covid, to ani nemohlo jinak dopadnout, tady na Moravě, jsou lidi ještě ve směs při smyslech a prostě vidí, že celý COVID19 je jen nastolení fašismu v jiné podobě. Bavím se s kolegy o očkování, no většina z nich je rezolutně proti. Ale jsou i tací co se očkují a prej se díky tomu vrátí do normálního života. Vědí oni vůbec co je nomální život? Hamáček má co na práci?? To nemyslíš vážně, ten snad někdy pracoval v zájmu naší země? Tomu naopak tyto situace vyhovují, jelikož může na základě nich legálně přitvrzovat! A o likvidaci naší státnosti jim jde v prvé řadě, když se tak bratříčkují s Němci (Landsmanschaft), Aspnem, no ne? Jednou si ti policisté budou muset vybrat, buď My (Národ) Nebo Démonkratické zrůdy... (ONI)
Upravené 29. 5. 2021 o 12:21

Trochu jsem odbočil. Ale z anglojazyčného kanálu Mr.bean-Rowan Atkinson - záznam drsného incidentu odněkud z okolí Brna.


Na tento incident jsem založil téma zde
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2032/fotbalov%C3%AD-fanoušci-v-uherském-hradišti-napadli-policejn%C3%AD-hl%C3%ADdku


Mejnstrým se snažil událost maskovat jako rvačku zlých “fotbalových fanoušků” s hodnou policií.


Doplnil jsem několika mými poznámkami na základě častečné lokální znalosti.


[quote="pid:17779, uid:57"]Trochu jsem odbočil. Ale z anglojazyčného kanálu Mr.bean-Rowan Atkinson - záznam drsného incidentu odněkud z okolí Brna.[/quote] Na tento incident jsem založil téma zde https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2032/fotbalov%C3%AD-fanoušci-v-uherském-hradišti-napadli-policejn%C3%AD-hl%C3%ADdku Mejnstrým se snažil událost maskovat jako rvačku zlých “fotbalových fanoušků” s hodnou policií. Doplnil jsem několika mými poznámkami na základě častečné lokální znalosti.
Upravené 29. 5. 2021 o 13:17

https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2032/fotbalov%C3%AD-fanoušci-v-uherském-hradišti-napadli-policejn%C3%AD-hl%C3%ADdku
Opravdu je to ten stejný incident?


[quote="pid:17787, uid:240"]https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2032/fotbalov%C3%AD-fanoušci-v-uherském-hradišti-napadli-policejn%C3%AD-hl%C3%ADdku[/quote] Opravdu je to ten stejný incident?

@Tristan přečti si pozorně můj příspěvek. Zjevně tě přemohly emoce, ale já ho tam dával jako konstataci. A především je zajímavé, že se to objevilo na anglosaském kanále.
Takže klid, nepřičítej mi něco, co vůbec nedávám najevo.

@Tristan přečti si pozorně můj příspěvek. Zjevně tě přemohly emoce, ale já ho tam dával jako konstataci. A především je zajímavé, že se to objevilo na anglosaském kanále. Takže klid, nepřičítej mi něco, co vůbec nedávám najevo.

Opravdu je to ten stejný incident?

Na telegramu i v článku stejné video. Můžeš spustit a bude Ti to jasné už po 10-ti sekundách :-)


[quote="pid:17790, uid:149"]Opravdu je to ten stejný incident?[/quote] Na telegramu i v článku stejné video. Můžeš spustit a bude Ti to jasné už po 10-ti sekundách :-)

velmi nebezpečný signál , Hamáček má co na práci

Bolete, ty jsi asi nepochopil, co jsem napsal, ty píšeš něco o tom, že Hami má co na práci.
Tím naznačuješ, že by snad bylo v jeho zájmu to vyřešit. Ale bude to řešit s ohledem na zájmy občanů tohoto státu? Nebo v zájmu těch covid-fašistů?


[quote="pid:17779, uid:57"]velmi nebezpečný signál , Hamáček má co na práci[/quote] Bolete, ty jsi asi nepochopil, co jsem napsal, ty píšeš něco o tom, že Hami má co na práci. Tím naznačuješ, že by snad bylo v jeho zájmu to vyřešit. Ale bude to řešit s ohledem na zájmy občanů tohoto státu? Nebo v zájmu těch covid-fašistů?

nebráním Ti Tristane v tom, abys mně nepochopil . To je věc Tvá. Ale bráním se tomu abys svůj výklad mého komentáře uváděl jako směrodatný. Stačí číst pozorně a smysl vět je jasný.
Opravdu nejsem postižený a opravdu neočekávám od pana Hamáčka něco, co nesvede a nechce. Ale jako ministr vnitra něco dělat prostě MUSÍ.


nebráním Ti Tristane v tom, abys mně nepochopil . To je věc Tvá. Ale bráním se tomu abys svůj výklad mého komentáře uváděl jako směrodatný. Stačí číst pozorně a smysl vět je jasný. Opravdu nejsem postižený a opravdu neočekávám od pana Hamáčka něco, co nesvede a nechce. Ale jako ministr vnitra něco dělat prostě MUSÍ.
988
8
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept