Zahraničná politika
Na pozemku bývalé internátní školy v Kanadě našli ostatky přes 200 dětí

Na pozemku bývalé církevní internátní školy v Kanadě byly nalezeny ostatky 215 dětí, z nichž některým bylo v době úmrtí jen několik málo let. Informovala o tom v pátek agentura Reuters.


Škola v Britské Kolumbii fungovala do roku 1978 a byla součástí systému, který odděloval děti kanadských indiánů od jejich rodičů. Před šesti lety zpráva kanadských úřadů označila tento systém, který fungoval do 90. let, za „kulturní genocidu”.


Podle vyšetřovací zprávy kanadských úřadů bylo vystaveno na těchto školách ponižování, útlaku a násilí až 150 000 dětí. Během jejich fungování zahynulo nejméně 4100 dětí. Zpráva tento systém, který vynucoval odloučení dětí od rodičů, označila za „kulturní genocidu”. Cílem bylo mimo jiné znemožnit předávání jazyka a kultury mezi generacemi původního obyvatelstva.
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/na-pozemku-byvale-internatni-skoly-v-kanade-nasli-ostatky-pres-200-deti-40361703#dop_ab_variant=569201&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=oQI02WmC1O3-202105282147&dop_id=40361703&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Jsem zvědavý, jak se z toho "civilizovaný" západ vykecá a kolik podobných případů ještě vyleze na povrch.
Diskuze pod článkem začíná být hodně zajímavá.


Na pozemku bývalé církevní internátní školy v Kanadě byly nalezeny ostatky 215 dětí, z nichž některým bylo v době úmrtí jen několik málo let. Informovala o tom v pátek agentura Reuters. Škola v Britské Kolumbii fungovala do roku 1978 a byla součástí systému, který odděloval děti kanadských indiánů od jejich rodičů. Před šesti lety zpráva kanadských úřadů označila tento systém, který fungoval do 90. let, za „kulturní genocidu”. Podle vyšetřovací zprávy kanadských úřadů bylo vystaveno na těchto školách ponižování, útlaku a násilí až 150 000 dětí. Během jejich fungování zahynulo nejméně 4100 dětí. Zpráva tento systém, který vynucoval odloučení dětí od rodičů, označila za „kulturní genocidu”. Cílem bylo mimo jiné znemožnit předávání jazyka a kultury mezi generacemi původního obyvatelstva. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/na-pozemku-byvale-internatni-skoly-v-kanade-nasli-ostatky-pres-200-deti-40361703#dop_ab_variant=569201&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=oQI02WmC1O3-202105282147&dop_id=40361703&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Jsem zvědavý, jak se z toho "civilizovaný" západ vykecá a kolik podobných případů ještě vyleze na povrch. Diskuze pod článkem začíná být hodně zajímavá.

Jsem zvědavý, jak se z toho "civilizovaný" západ vykecá

...nijak...takovych pripadu jiz zde bylo.... a jeste bude ... az zacnou bagrovat zaklady na nove "democraticke instituce....
verim, ze ne stovky ale tisice deti bylo zneuzito a brutalne zavrazdeno.... i u nas ve francouzske provincii, ....
.ohnem a mecem...... prinaseli mistnim tu svoji demo-cracii....dneska se omlouvaji, ze doslo k omylu....... ale nepletme se je to jen proto ze protivnici na druhe strane barikady maji silnejsi klacek...........a ""cechacci budou poklonkovat a hrbit se pred panickem. a plakat nad vlasti-zradkyni Horakou ...kterou by zde povesili bez soudu......ach jo...skoda hazet perly svinim....


[quote="pid:17747, uid:158"]Jsem zvědavý, jak se z toho "civilizovaný" západ vykecá[/quote] ...nijak...takovych pripadu jiz zde bylo.... a jeste bude ... az zacnou bagrovat zaklady na nove "democraticke instituce.... verim, ze ne stovky ale tisice deti bylo zneuzito a brutalne zavrazdeno.... i u nas ve francouzske provincii, .... .ohnem a mecem...... prinaseli mistnim tu svoji demo-cracii....dneska se omlouvaji, ze doslo k omylu....... ale nepletme se je to jen proto ze protivnici na druhe strane barikady maji silnejsi klacek...........a ""cechacci budou poklonkovat a hrbit se pred panickem. a plakat nad vlasti-zradkyni Horakou ...kterou by zde povesili bez soudu......ach jo...skoda hazet perly svinim....

Kanada si chce znovu vybudovat důvěru a napravit zneužívání internatnich v školach:
překladač :
Vitaline Elsie Jenner absolventka internátnu , která nezustala potichu.
Když ji přišli vytrhnout z její rodiny ve Fort Chipewayan v Albertě,
bojovala o to, aby zůstala se vší zuřivostí, kterou by mohlo vyděšené dítě sebrat.


Mami, mami, kâya nakasin! zvolala v Cree, jediném jazyce, který znala.
Mami, mami, neopouštěj mě!


Ale stejně jako 150 000 dalších domorodých dětí se brzy ocitla v notoricky známé internátní škole - „ve světě, kde vládne strach, osamělost a nedostatek náklonnosti“, jak to ve své souhrnné zprávě o souhře uvedla do jedné z nejtemnějších Kanady, ve zprávě o pravdě a usmíření, nejhanebnější éry, zveřejněny v úterý.
Byl to svět, ve kterém byly děti bity za to, že mluvily Cree a jinými jazyky Prvních národů, Métis a Inuit, protože se křesťanští učitelé snažili „civilizovat“ své mladé obvinění. "Vzali můj jazyk." Vzali mi to přímo z úst, “říká Rose Dorothy Charlie. "Už jsem to nikdy nemluvil." Některé děti, násilně vykořeněné do mimozemské kultury, byly známy pouze čísly. Gilles Petiquay si vzpomíná, že mu bylo 95, poté 4, poté 56.
Školní docházky byly nevyhovující. Rostoucí děti byly příliš často hladové; mléko a maso byly luxusem.


"Nebyla tam žádná láska, žádné city, byl to jen dohled," říká Jack Anawak,
jedna z 80 000 přeživších.
"Plakali jsme jako malá štěňata nebo psi, přímo do noci, dokud sme neusnuli" toužící po našich rodinách, “říká Betsy Annahatak.


V očích předsedy Komise soudce Murraye Sinclaira a předsedy Nejvyššího soudu Beverley McLachlina to nebylo nic jiného než „kulturní genocida“.
Federálně financované školy, z velké části provozované církvemi,
probíhaly v letech 1883 až 1996 a byly pilířem asimilační kampaně kanadské vlády
„převychování Indianského dítěte“ v naději, že tuto kulturu zlikvidují.


Cílem bylo „eliminovat domorodé lidi jako odlišné národy
a asimilovat je do kanadského hlavního proudu proti jejich vůli,“ uzavírá komise.
"Kanadská vláda pokračovala v této politice kulturní genocidy,
protože se chtěla zbavit svých právních a finančních závazků vůči domorodým lidem
a získat kontrolu nad jejich zemí a zdroji."
Sinclair, který vyšetřováním této tragédie strávil šest let, odhaduje,
že 6000 lidí zemřelo v chatrně postavených
a přeplněných hasičských školách tuberkulózy, chřipky a dalších pohrom.
Skvrnité úřední záznamy dokumentují více než 3 200 úmrtí.
Dodnes mnozí leží v neoznačených hrobech.
Tisíce dalších byly týrány emocionálně, fyzicky, sexuálně.


Ve své monumentální šestidílné zprávě, která bude vydána později v tomto roce, zaznamenává komise jejich mimořádně odvážné příběhy prostřednictvím vlastního hruznehosvědectví.
Kanada to navždy ponese jako vypalené znamení hanby, skvrnu na cti Koruny
a pohanění národu.
Dědictví straší První národy dodnes, v podobě chudoby a nezaměstnanosti, nedostatku příležitostí, vysoké míry sebevražd, ošuntělého bydlení a nečisté vody,
rozbitých rodin, vysoké míry uvěznění, příliš mnoha dětí v pěstounské péči
a pohřešovaných a zavražděných domorodých žen .


Premiér Stephen Harper se v roce 2008 omluvil za „velkou škodu“
způsobenou stoletím zneužívání, stejně jako zapojené církve.
Ale od té doby se vztahy mezi jeho vládou a rychle rostoucí domorodou populací 1,4 milionu zhoršily, což vyvolalo mladistvé hnutí Idle No More.
"Příslib usmíření, který se v roce 2008 zdál tak bezprostřední ... se vytratil," uvádí se ve zprávě. "Bez pravdy, spravedlnosti a uzdravení nemůže dojít ke skutečnému smíření."
A žádné setkání myslí na složité otázky implementace smluvních práv,
vyřizování žádostí o pozemky a sdílení příjmů ze zdrojů.
Nyní, s ohledem na odhalení komise, Kanaďané již nemohou věrohodně popřít rasismus, který roztrhl komunity Prvních národů. Je to bolestivé, protože práce komise, v jejímž rámci byla přijata prohlášení přibližně 7 000 přeživších, je to zlomový okamžik,
protože Kanada se těší na 150 let Konfederace v roce 2017. Otevírá nám to dveře do zdravější éry, pokud dokážeme sebrat odvahu pohnout se vpřed.


Kanadské vlády musí napravit, i když to bude nákladné, a obnovit narušenou důvěru. Kanaďané nesmí žádat o nic méně. Kolektivně a individuálně musíme dosáhnout překlenutí propastí porozumění, které nás rozdělují, a zmenšit rozdíly v kvalitě našeho života.


Kanada již vyplatila 1,6 miliardy dolarů 80 000 přeživších za urovnání hromadné žaloby a dalších 2,5 miliardy dolarů téměř 30 000 osobám, které byly vážně zneužity. . . .
https://www.thestar.com/opinion/editorials/2015/06/02/canada-must-rebuild-trust-and-make-amends-for-residential-school-abuse-editorial.html
https://www.denik.cz/ze_sveta/kanada_indiani_omluva20080611.html


Kanada si chce znovu vybudovat důvěru a napravit zneužívání internatnich v školach: překladač : Vitaline Elsie Jenner absolventka internátnu , která nezustala potichu. Když ji přišli vytrhnout z její rodiny ve Fort Chipewayan v Albertě, bojovala o to, aby zůstala se vší zuřivostí, kterou by mohlo vyděšené dítě sebrat. Mami, mami, kâya nakasin! zvolala v Cree, jediném jazyce, který znala. Mami, mami, neopouštěj mě! Ale stejně jako 150 000 dalších domorodých dětí se brzy ocitla v notoricky známé internátní škole - „ve světě, kde vládne strach, osamělost a nedostatek náklonnosti“, jak to ve své souhrnné zprávě o souhře uvedla do jedné z nejtemnějších Kanady, ve zprávě o pravdě a usmíření, nejhanebnější éry, zveřejněny v úterý. Byl to svět, ve kterém byly děti bity za to, že mluvily Cree a jinými jazyky Prvních národů, Métis a Inuit, protože se křesťanští učitelé snažili „civilizovat“ své mladé obvinění. "Vzali můj jazyk." Vzali mi to přímo z úst, “říká Rose Dorothy Charlie. "Už jsem to nikdy nemluvil." Některé děti, násilně vykořeněné do mimozemské kultury, byly známy pouze čísly. Gilles Petiquay si vzpomíná, že mu bylo 95, poté 4, poté 56. Školní docházky byly nevyhovující. Rostoucí děti byly příliš často hladové; mléko a maso byly luxusem. "Nebyla tam žádná láska, žádné city, byl to jen dohled," říká Jack Anawak, jedna z 80 000 přeživších. "Plakali jsme jako malá štěňata nebo psi, přímo do noci, dokud sme neusnuli" toužící po našich rodinách, “říká Betsy Annahatak. V očích předsedy Komise soudce Murraye Sinclaira a předsedy Nejvyššího soudu Beverley McLachlina to nebylo nic jiného než „kulturní genocida“. Federálně financované školy, z velké části provozované církvemi, probíhaly v letech 1883 až 1996 a byly pilířem asimilační kampaně kanadské vlády „převychování Indianského dítěte“ v naději, že tuto kulturu zlikvidují. Cílem bylo „eliminovat domorodé lidi jako odlišné národy a asimilovat je do kanadského hlavního proudu proti jejich vůli,“ uzavírá komise. "Kanadská vláda pokračovala v této politice kulturní genocidy, protože se chtěla zbavit svých právních a finančních závazků vůči domorodým lidem a získat kontrolu nad jejich zemí a zdroji." Sinclair, který vyšetřováním této tragédie strávil šest let, odhaduje, že 6000 lidí zemřelo v chatrně postavených a přeplněných hasičských školách tuberkulózy, chřipky a dalších pohrom. Skvrnité úřední záznamy dokumentují více než 3 200 úmrtí. Dodnes mnozí leží v neoznačených hrobech. Tisíce dalších byly týrány emocionálně, fyzicky, sexuálně. Ve své monumentální šestidílné zprávě, která bude vydána později v tomto roce, zaznamenává komise jejich mimořádně odvážné příběhy prostřednictvím vlastního hruznehosvědectví. Kanada to navždy ponese jako vypalené znamení hanby, skvrnu na cti Koruny a pohanění národu. Dědictví straší První národy dodnes, v podobě chudoby a nezaměstnanosti, nedostatku příležitostí, vysoké míry sebevražd, ošuntělého bydlení a nečisté vody, rozbitých rodin, vysoké míry uvěznění, příliš mnoha dětí v pěstounské péči a pohřešovaných a zavražděných domorodých žen . Premiér Stephen Harper se v roce 2008 omluvil za „velkou škodu“ způsobenou stoletím zneužívání, stejně jako zapojené církve. Ale od té doby se vztahy mezi jeho vládou a rychle rostoucí domorodou populací 1,4 milionu zhoršily, což vyvolalo mladistvé hnutí Idle No More. "Příslib usmíření, který se v roce 2008 zdál tak bezprostřední ... se vytratil," uvádí se ve zprávě. "Bez pravdy, spravedlnosti a uzdravení nemůže dojít ke skutečnému smíření." A žádné setkání myslí na složité otázky implementace smluvních práv, vyřizování žádostí o pozemky a sdílení příjmů ze zdrojů. Nyní, s ohledem na odhalení komise, Kanaďané již nemohou věrohodně popřít rasismus, který roztrhl komunity Prvních národů. Je to bolestivé, protože práce komise, v jejímž rámci byla přijata prohlášení přibližně 7 000 přeživších, je to zlomový okamžik, protože Kanada se těší na 150 let Konfederace v roce 2017. Otevírá nám to dveře do zdravější éry, pokud dokážeme sebrat odvahu pohnout se vpřed. Kanadské vlády musí napravit, i když to bude nákladné, a obnovit narušenou důvěru. Kanaďané nesmí žádat o nic méně. Kolektivně a individuálně musíme dosáhnout překlenutí propastí porozumění, které nás rozdělují, a zmenšit rozdíly v kvalitě našeho života. Kanada již vyplatila 1,6 miliardy dolarů 80 000 přeživších za urovnání hromadné žaloby a dalších 2,5 miliardy dolarů téměř 30 000 osobám, které byly vážně zneužity. . . . https://www.thestar.com/opinion/editorials/2015/06/02/canada-must-rebuild-trust-and-make-amends-for-residential-school-abuse-editorial.html https://www.denik.cz/ze_sveta/kanada_indiani_omluva20080611.html
Upravené 29. 5. 2021 o 07:23

Jedna věc ale v diskuzi nezazněla vůbec nebo zazněla zkresleně. Děti nezabila jen církev nebo její hodnostáři. Děti zabíjel a zabíjí krvelačný satanský vrcholový anglosaský establishment do kterého patří nejen církevní hodnostáři, ale i politici, aristokraté, manažeři, univerzitní profesoři, vědci, soudci, vojáci, policisté, byznysmeni, "umělci", prostě společenská anglosaská smetánka. Přiznám se, kdysi v dávných dobách "totality" jsem byl velkým obdivovatelem anglosaského světa. Knihy a názory takových lidí jako byl Edgar Rice Burroughs, Gilbert Keith Chesterton, Roger Scruton, Paul Johnson a další byly mojí biblí. Několik let před tím, než jsem narazil na Levanet a zdejší komunitu se mi podařilo zjistit pravdu o anglosaském světě a jeho elitách. Těch horních deset tisíc, tu pro okolní svět uzavřenou High Society, která je organizovaná v takových skupinách jako je Hell Fire,


https://cs.wikipedia.org/wiki/Hellfire_Club
60b1eccd7d215
60b1eccd8bdf4
60b1eccdd12f8


mezi kterou se tak směšně a marně snaží prodrat Abramovič a další ruská emigrantská svoloč je do monolitu spojená masovými mučení, vraždami dětí a kanibalismem, které je mimo veškerou naší představivost. Takový Čikatilo je vedle této ďábelské chátry hodný děda Mráz. Čikatilo (mimochodem, Čikatillo je první společensky zřetelný pozdrav nastupující západní ideologie, která měla v SSSR a ve východním bloku nahradit tu do té doby vládnoucí), byl nedouk a amatér (on totiž jedl maso mrtvých, kdežto tato sebranka jí rituálně podle starých keltských rituálů živé a zaživa). Čím více utrpení, bolesti a nářků a hrůzy tím lépe, protože biologická energie nesmírné bolesti, křiku a krve na oltářích umírajících dětí v magii otvírají brány mezi světy. Kdo tomu, co jsem zde napsal, nevěří a myslí si, že je to přehnané, nechť si přečte tyto dvě knihy:


https://www.amazon.com/Promille-L%C3%BCge-German-H-M-Stuhl/dp/3898118118
https://uloz.to/file/vVXXjS3K1/sunshinecz-pdf#!ZJL0MwR2A2V5AwDmAwD2BQEzBGquZGSYZ1Z1pScuMTt1MwMyLj==


Zdroje:



http://www.express.co.uk/news/uk/370439/Jimmy-Savile-was-part-of-satanic-ring
http://www.whale.to/c/jimmy_saville.html
http://3rm.info/31677-rabotorgovcy-ukrainy-uvelichivayut-eksport-detey-sirot-v-ssha.html
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1141388-britska-hvezda-prisla-po-pedofilnim-skandalu-o-povest-i-o-nahrobek
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britanie-v-soku-slavny-moderator-bbc-leta-zneuzival-deti-168857
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/moderator-bbc-jimmy-savile-mel-spachat-vic-nez-220-sexualnich-zlocinu_201301111304_kpracharova
2014:
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/255906/skandal-katolicke-cirkve-v-irsku-nasli-u-sirotcince-masovy-hrob-800-deti.html
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/v-irskych-domovech-pro-svobodne-matky-zemrelo-9000-deti-nasel-se-i-masovy-hrob-40347769
2019:
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/flordia-skola-arthura-doziera-biti-tyrani-exhumace-tel.A190415_144010_zahranicni_baje
https://www.extra.cz/v-tehle-hororove-skole-znasilnili-a-zavrazdili-desitky-chlapcu-hledaji-se-dalsi-pohrbena-tela-umucenych-deti


Jedna věc ale v diskuzi nezazněla vůbec nebo zazněla zkresleně. Děti nezabila jen církev nebo její hodnostáři. Děti zabíjel a zabíjí krvelačný satanský vrcholový anglosaský establishment do kterého patří nejen církevní hodnostáři, ale i politici, aristokraté, manažeři, univerzitní profesoři, vědci, soudci, vojáci, policisté, byznysmeni, "umělci", prostě společenská anglosaská smetánka. Přiznám se, kdysi v dávných dobách "totality" jsem byl velkým obdivovatelem anglosaského světa. Knihy a názory takových lidí jako byl Edgar Rice Burroughs, Gilbert Keith Chesterton, Roger Scruton, Paul Johnson a další byly mojí biblí. Několik let před tím, než jsem narazil na Levanet a zdejší komunitu se mi podařilo zjistit pravdu o anglosaském světě a jeho elitách. Těch horních deset tisíc, tu pro okolní svět uzavřenou High Society, která je organizovaná v takových skupinách jako je Hell Fire, https://cs.wikipedia.org/wiki/Hellfire_Club ![60b1eccd7d215](serve/attachment&path=60b1eccd7d215) ![60b1eccd8bdf4](serve/attachment&path=60b1eccd8bdf4) ![60b1eccdd12f8](serve/attachment&path=60b1eccdd12f8) mezi kterou se tak směšně a marně snaží prodrat Abramovič a další ruská emigrantská svoloč je do monolitu spojená masovými mučení, vraždami dětí a kanibalismem, které je mimo veškerou naší představivost. Takový Čikatilo je vedle této ďábelské chátry hodný děda Mráz. Čikatilo (mimochodem, Čikatillo je první společensky zřetelný pozdrav nastupující západní ideologie, která měla v SSSR a ve východním bloku nahradit tu do té doby vládnoucí), byl nedouk a amatér (on totiž jedl maso mrtvých, kdežto tato sebranka jí rituálně podle starých keltských rituálů živé a zaživa). Čím více utrpení, bolesti a nářků a hrůzy tím lépe, protože biologická energie nesmírné bolesti, křiku a krve na oltářích umírajících dětí v magii otvírají brány mezi světy. Kdo tomu, co jsem zde napsal, nevěří a myslí si, že je to přehnané, nechť si přečte tyto dvě knihy: https://www.amazon.com/Promille-L%C3%BCge-German-H-M-Stuhl/dp/3898118118 https://uloz.to/file/vVXXjS3K1/sunshinecz-pdf#!ZJL0MwR2A2V5AwDmAwD2BQEzBGquZGSYZ1Z1pScuMTt1MwMyLj== Zdroje: http://www.whale.to/c/183862_243723609089092_1175888171_n.jpg http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/1/590x/saville-370439.jpg http://www.whale.to/c/60180_295581573888287_1279919274_n.jpg http://www.express.co.uk/news/uk/370439/Jimmy-Savile-was-part-of-satanic-ring http://www.whale.to/c/jimmy_saville.html http://3rm.info/31677-rabotorgovcy-ukrainy-uvelichivayut-eksport-detey-sirot-v-ssha.html https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1141388-britska-hvezda-prisla-po-pedofilnim-skandalu-o-povest-i-o-nahrobek https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/britanie-v-soku-slavny-moderator-bbc-leta-zneuzival-deti-168857 https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/moderator-bbc-jimmy-savile-mel-spachat-vic-nez-220-sexualnich-zlocinu_201301111304_kpracharova 2014: https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/255906/skandal-katolicke-cirkve-v-irsku-nasli-u-sirotcince-masovy-hrob-800-deti.html https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/v-irskych-domovech-pro-svobodne-matky-zemrelo-9000-deti-nasel-se-i-masovy-hrob-40347769 2019: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/flordia-skola-arthura-doziera-biti-tyrani-exhumace-tel.A190415_144010_zahranicni_baje https://www.extra.cz/v-tehle-hororove-skole-znasilnili-a-zavrazdili-desitky-chlapcu-hledaji-se-dalsi-pohrbena-tela-umucenych-deti
Upravené 30. 5. 2021 o 08:30

Žel, takhle “jednoduše” to řešit principiálně nelze. Dobro nelze páchat. Prostředky světí účel.


Žel, takhle “jednoduše” to řešit principiálně nelze. Dobro nelze páchat. Prostředky světí účel.

Děti nezabila jen církev nebo její hodnostáři.

Počítám s tím samým.
Rovněž počítám s tím, že “pedofilní gangy” jsou jenom fíkovým listem, který má zakamuflovat něco mnohem horšího, než “jenom” “obyčejnou” pedofilii.


[quote="pid:17761, uid:317"]Děti nezabila jen církev nebo její hodnostáři.[/quote] Počítám s tím samým. Rovněž počítám s tím, že “pedofilní gangy” jsou jenom fíkovým listem, který má zakamuflovat něco mnohem horšího, než “jenom” “obyčejnou” pedofilii.

Kanada již vyplatila 1,6 miliardy dolarů 80 000 přeživších za urovnání hromadné žaloby a dalších 2,5 miliardy dolarů téměř 30 000 osobám, které byly vážně zneužity. . . .

4 milliardy $ vyplacene obetem jsou obrovske penize...ale penezi se neda vsechno resit....zustavaji hluboke jizvy.....
Dalsi problem je ten, ze ty penize byly vybrany od obycejnych pracujicich kanadanu, kteri za to nemohli a ne od skutecnych viniku...tedy elitaru a cirkve......


[quote="pid:17758, uid:78"]Kanada již vyplatila 1,6 miliardy dolarů 80 000 přeživších za urovnání hromadné žaloby a dalších 2,5 miliardy dolarů téměř 30 000 osobám, které byly vážně zneužity. . . .[/quote] 4 milliardy $ vyplacene obetem jsou obrovske penize...ale penezi se neda vsechno resit....zustavaji hluboke jizvy..... Dalsi problem je ten, ze ty penize byly vybrany od obycejnych pracujicich kanadanu, kteri za to nemohli a ne od skutecnych viniku...tedy elitaru a cirkve......

nechť si přečte tyto dvě knihy:


a ja pripájam ďalšie: http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Trinact_satanskych_pokrevnich_dynastii_Pricina_tolika_bidy_a_zla_ve_svete_I_dil.pdf
http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Trinact_satanskych_pokrevnich_dynastii_Pricina_tolika_bidy_a_zla_ve_svete_I_dil.pdf


Je to pre silné žalúdky.


[quote="pid:17761, uid:317"]nechť si přečte tyto dvě knihy:[/quote] a ja pripájam ďalšie: http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Trinact_satanskych_pokrevnich_dynastii_Pricina_tolika_bidy_a_zla_ve_svete_I_dil.pdf http://www.spiknuti-proti-cirkvi-a-lidstvu.com/literatura/Trinact_satanskych_pokrevnich_dynastii_Pricina_tolika_bidy_a_zla_ve_svete_I_dil.pdf Je to pre silné žalúdky.

@Peter Pavlovic

Stiahnúť z kože


Pomalu a tupou žiletkou.


@Peter Pavlovic [quote="pid:17771, uid:394"]Stiahnúť z kože[/quote] Pomalu a tupou žiletkou.

4 milliardy $ vyplacene obetem jsou obrovske penize...ale penezi se neda vsechno resit....zustavaji hluboke jizvy.....

nevrátí im to zem , rodnu podu


[quote="pid:17801, uid:346"]4 milliardy $ vyplacene obetem jsou obrovske penize...ale penezi se neda vsechno resit....zustavaji hluboke jizvy.....[/quote] nevrátí im to zem , rodnu podu

Je to príšerne, mne stačila spoveď tejto ženy:


https://m.youtube.com/watch?v=3jrLFzGb2tM


to je to, čo Pjakin v poslednej dobe výrazne ozvucuje (OO z 17.5.2021), to musí byt niečo hrozné v tej (epi)genetike týchto ľudí (páchateľov).


Ešte k tým Indiánom - pamätáte ako Pjakin spomína Inkov a och znalosti, že ako si GP podrezal vetvu, keď v podstate odstránil? No a títo kanadskí Indiáni boli prírodné národy a mali vséijake znalosti a týmto odtrhnutím ich úplne odpojili. Už to je príšerne samo o sebe a nieto toe ostatne veci, ktorým boli podrobované. Toto Je asi výsada anglosaského sveta.


a kto chce získať predstavu, čo sa dialo v Austrálii, je to síce beletrickeho rázu odporucam tiež:


https://www.martinus.sk/?uItem=178214


https://www.martinus.sk/?uItem=26334


Je to trochu predstava o tom ako tieto národy fungujú resp. fungovali. Netvrdím, že všetko je pravda, ale pre mna uveriteľné.


Je to príšerne, mne stačila spoveď tejto ženy: https://m.youtube.com/watch?v=3jrLFzGb2tM to je to, čo Pjakin v poslednej dobe výrazne ozvucuje (OO z 17.5.2021), to musí byt niečo hrozné v tej (epi)genetike týchto ľudí (páchateľov). Ešte k tým Indiánom - pamätáte ako Pjakin spomína Inkov a och znalosti, že ako si GP podrezal vetvu, keď v podstate odstránil? No a títo kanadskí Indiáni boli prírodné národy a mali vséijake znalosti a týmto odtrhnutím ich úplne odpojili. Už to je príšerne samo o sebe a nieto toe ostatne veci, ktorým boli podrobované. Toto Je asi výsada anglosaského sveta. a kto chce získať predstavu, čo sa dialo v Austrálii, je to síce beletrickeho rázu odporucam tiež: https://www.martinus.sk/?uItem=178214 https://www.martinus.sk/?uItem=26334 Je to trochu predstava o tom ako tieto národy fungujú resp. fungovali. Netvrdím, že všetko je pravda, ale pre mna uveriteľné.
Upravené 30. 5. 2021 o 15:48

Pomalu a tupou


Žel, takhle “jednoduše” to řešit principiálně nelze. Dobro nelze páchat. Prostředky světí účel.


[quote="pid:17847, uid:311"]Pomalu a tupou[/quote] [quote="pid:17784, uid:240"]Žel, takhle “jednoduše” to řešit principiálně nelze. Dobro nelze páchat. Prostředky světí účel.[/quote]

Čím více utrpení, bolesti a nářků a hrůzy tím lépe, protože biologická energie nesmírné bolesti, křiku a krve na oltářích umírajících dětí v magii otvírají brány mezi světy.


Přesně. Je nyní nutné o tom více mluvit a ozučovat toto strašné téma. Snad se již něco pohne, vůbec poprvé to natvrdo začal ozvučovat i Pjakin.
Tyto zrůdnosti se občas zaměňují s čistou pedofilií (ne, že by mezi nimi nebyli pedofilové), je to hlavně zvrácenost, okultní, satanistická zrůdnost.


K diskusi o potrestání viníků: Ten, kdo se něčeho takového dopustí, již NENÍ člověk. A může s ním být zacházeno jako s démonem. Takže stáhnutí z kůže zaživa tupým nožem není nepřijatelné. Nejde o lidi.


Jde ale hlavně o to, tyto praktiky ukončit. A jsem pak zvědav, jaká jména budou vyplouvat na povrch u nás.


[quote="pid:17761, uid:317"]Čím více utrpení, bolesti a nářků a hrůzy tím lépe, protože biologická energie nesmírné bolesti, křiku a krve na oltářích umírajících dětí v magii otvírají brány mezi světy.[/quote] Přesně. Je nyní nutné o tom více mluvit a ozučovat toto strašné téma. Snad se již něco pohne, vůbec poprvé to natvrdo začal ozvučovat i Pjakin. Tyto zrůdnosti se občas zaměňují s čistou pedofilií (ne, že by mezi nimi nebyli pedofilové), je to hlavně zvrácenost, okultní, satanistická zrůdnost. K diskusi o potrestání viníků: Ten, kdo se něčeho takového dopustí, již NENÍ člověk. A může s ním být zacházeno jako s démonem. Takže stáhnutí z kůže zaživa tupým nožem není nepřijatelné. Nejde o lidi. Jde ale hlavně o to, tyto praktiky ukončit. A jsem pak zvědav, jaká jména budou vyplouvat na povrch u nás.
Upravené 30. 5. 2021 o 17:22

https://ceskoaktualne.cz/2020/05/zpravy-k-zamysleni/adrenochrom-koronavirus-pedofilove-existuje-spojeni-nebudete-jen-sokovani-ale-obejde-vas-hruza/
https://orgo-net.blogspot.com/2020/09/adrenochrom-koronavirus-pedofilie.html#more
Obrázky -obsahují seznam dětí: Jméno, věk, v kterém centru jsou umístěny, krevní skupina, jak dlouho jsou vysávány, kvalita jejich adrenochromu, zda se pokusily o sebevraždu, přibližný rok, dokdy je možno je vysávat, země původu; poslední dva údaje jsou nejasné.
Je zřejmé, že se děje toto: stát krade tyto děti prostřednictvím CPS (Child Protective Services, Služby na ochranu dětí) a zakrývá to tím, že jsou ve "výchovných ústavech pro mladistvé" (ale tam nemůžou být tříletí!). V nich, pod záminkou "péče o dítě", jsou děti mučeny a zneužívány k produkci adrenochromu, dokud je možné jim ho odebírat kvůli věku, a pak se jich centrum zbaví."
https://www.fbcoverup.com/docs/library/1962-THE-EFFECT-OF-ADRENOCHROME-AND-ADRENOLUTIN-ON-THE-BEHAVIOR-OF-ANIMALS-AND-THE-PSYCHOLIOGY-OF-MAN-Intl-Rev-of-Neurobiology-Vol-4-pp-307-365-LC-59-13822-A-Hoffer-Assoc-Editor-Academic-Press-1962.pdf


60b3d218b20bc
60b3d22a71455


````


https://ceskoaktualne.cz/2020/05/zpravy-k-zamysleni/adrenochrom-koronavirus-pedofilove-existuje-spojeni-nebudete-jen-sokovani-ale-obejde-vas-hruza/ https://orgo-net.blogspot.com/2020/09/adrenochrom-koronavirus-pedofilie.html#more Obrázky -obsahují seznam dětí: Jméno, věk, v kterém centru jsou umístěny, krevní skupina, jak dlouho jsou vysávány, kvalita jejich adrenochromu, zda se pokusily o sebevraždu, přibližný rok, dokdy je možno je vysávat, země původu; poslední dva údaje jsou nejasné. Je zřejmé, že se děje toto: stát krade tyto děti prostřednictvím CPS (Child Protective Services, Služby na ochranu dětí) a zakrývá to tím, že jsou ve "výchovných ústavech pro mladistvé" (ale tam nemůžou být tříletí!). V nich, pod záminkou "péče o dítě", jsou děti mučeny a zneužívány k produkci adrenochromu, dokud je možné jim ho odebírat kvůli věku, a pak se jich centrum zbaví." https://www.fbcoverup.com/docs/library/1962-THE-EFFECT-OF-ADRENOCHROME-AND-ADRENOLUTIN-ON-THE-BEHAVIOR-OF-ANIMALS-AND-THE-PSYCHOLIOGY-OF-MAN-Intl-Rev-of-Neurobiology-Vol-4-pp-307-365-LC-59-13822-A-Hoffer-Assoc-Editor-Academic-Press-1962.pdf ![60b3d218b20bc](serve/attachment&path=60b3d218b20bc) ![60b3d22a71455](serve/attachment&path=60b3d22a71455) ````
Upravené 30. 5. 2021 o 19:58

https://ceskoaktualne.cz/2020/05/zpravy-k-zamysleni/adrenochrom-koronavirus-pedofilove-existuje-spojeni-nebudete-jen-sokovani-ale-obejde-vas-hruza/


Pokud je to, co je v článku psáno, alespoň rámcově pravda, tak americká uprchlická krize na hranicích s Mexikem je nástrojem, jak dostat další dávky...


Trumpova zeď jim tak samozřejmě není po chuti...
Nicméně, jsou schopni přehazovat přes zeď i malé děti, tam kde i přes snahy Bidenovy administrativy je průchod složitý...


[quote="pid:17915, uid:78"]https://ceskoaktualne.cz/2020/05/zpravy-k-zamysleni/adrenochrom-koronavirus-pedofilove-existuje-spojeni-nebudete-jen-sokovani-ale-obejde-vas-hruza/[/quote] Pokud je to, co je v článku psáno, alespoň rámcově pravda, tak americká uprchlická krize na hranicích s Mexikem je nástrojem, jak dostat další dávky... Trumpova zeď jim tak samozřejmě není po chuti... Nicméně, jsou schopni přehazovat přes zeď i malé děti, tam kde i přes snahy Bidenovy administrativy je průchod složitý...

poslední dva údaje jsou nejasné.

daily quota - denní (dle slovníku) kvóta, dané množství, stanovený objem
inmate id - identifikátor chovance, vězeňské číslo


[quote="pid:17915, uid:78"]poslední dva údaje jsou nejasné.[/quote] daily quota - denní (dle slovníku) kvóta, dané množství, stanovený objem inmate id - identifikátor chovance, vězeňské číslo

Kto chce viac info o tejto škole, nech sa paci:


https://www.collective-evolution.com/2021/05/31/kamloops-indian-residential-school-survivor-on-the-queens-alleged-connection-to-missing-children/?fbclid=IwAR16X-o_1LnrPCq5SSi4rJUNC2W6ZtjksWtbQ_6IoXceHz1IZ_Deigd2ah0


Google preklad je taký kostrbatý, ale dá sa. Dokonca sa tam píše, že skolu navštívila aj angl kráľovna s manželom a že spolu s nimi odišlo 10 deti, ktoré už nikto nikdy nevidel. Je tam rozhovor s indiánom, kt skolu prežil. Tuto stránku mám na fb aj telegram.


Kto chce viac info o tejto škole, nech sa paci: https://www.collective-evolution.com/2021/05/31/kamloops-indian-residential-school-survivor-on-the-queens-alleged-connection-to-missing-children/?fbclid=IwAR16X-o_1LnrPCq5SSi4rJUNC2W6ZtjksWtbQ_6IoXceHz1IZ_Deigd2ah0 Google preklad je taký kostrbatý, ale dá sa. Dokonca sa tam píše, že skolu navštívila aj angl kráľovna s manželom a že spolu s nimi odišlo 10 deti, ktoré už nikto nikdy nevidel. Je tam rozhovor s indiánom, kt skolu prežil. Tuto stránku mám na fb aj telegram.

Pri tomto ma napadla hollywoodska animovaná rozprávočka pre deti Monsters (príšerky). Tam krásne znázorňujú ako sa kolónia príšeriek živí detským krikom (strachom). Uskladnujú to v tlakových nádobách podobným kyslíkovým fľašiam. Je to pre nich zdroj všetkej energie…


Takže opäť si splnili oznamovaciu povinnosť. Je to o adrenochróme.


Pri tomto ma napadla hollywoodska animovaná rozprávočka pre deti Monsters (príšerky). Tam krásne znázorňujú ako sa kolónia príšeriek živí detským krikom (strachom). Uskladnujú to v tlakových nádobách podobným kyslíkovým fľašiam. Je to pre nich zdroj všetkej energie… Takže opäť si splnili oznamovaciu povinnosť. Je to o adrenochróme.

Foto Davida Rockefellera, když měl 99 let. V 99 letech mu na jeho klinice úspěšně transplantovali SEDMÉ srdce se kterým žil do 101 let … Říká se, že se mu stalo „osudné“ srdce mladého ukrajince, který byl zraněn v bojích u Donbasu a kterého v nemocnici „tipli“ jeho vlastní lékaři. Letadla plná orgánů tehdy létala z Ukrajiny v době těžkých bojů každý den a cílem byly soukromé kliniky ve Švýcarsku, v Německu, celé západní Evropě a USA. V čem bylo tajemství vitality tohoto nesmírně mocného Rockefellera ? Pravidelné infuze kojenecké krve … Dělají to tak všichni z této „elity“… I šéf Paypalu, miliardář Peter Thiel, který měl ale odvahu a řekl to na rovinu ….


https://www.rawstory.com/2016/08/billionaire-peter-thiel-thinks-young-peoples-blood-can-keep-him-young-forever/


Tato filantropická miliardářská pakáž bere obyčejné lidi jen jako zdroj náhradních dílů pro svá smrtelná těla.60c5a8f2a00b1
Je ještě jedna horší věc než toto svinstvo, která způsobila, že jsem začal bytostně nenávidět celý tento západní establishment, který jsem kdysi velmi obdivoval. Hnusné, odporné a nelidské svině. Parazit žijící vlastně jen přežívající na úkor života jiných. Chodící mrtvola, zombie. Upír … Dnes se už dívám jen na Východ …


Zdroje:
http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/
http://scorchedearthnews.com/2016/08/24/101-year-old-david-rockefeller-just-received-7th-heart-transplant-this-morning/
https://regnum.ru/news/polit/1920870.html


P.S.
Ty dva původní západní zdroje, ze kterých vychází ten ruský článek, už úspěšně“ zlikvidovali …


P.P.S.
Proti této „elitě“ bojoval Trump … Ač byl Trump sám miliardář, nepatřil k nim. Musel dělat často nesmyslná vyhlášení a prohlášení, aby odlákal pozornost médií a této pakáže od svých kroků a skutečných záměrů. Zdá se, že i přes tyto divoké manévry neuspěl. A oni vědí, co měl v plánu. Že chtěl zlomit jejich moc. Proto ta jejich naprosto šílená nenávist vůči němu …


P.P.P.S
Článek na obou mnou uvedených původních zdrojích sice zlikvidovali, ale ne úplně důkladně. Dohledal jsem jej na výborném zálohovacím nástroji Webarchive. Pro zájemce je k mání zde:
http://web.archive.org/web/20170314211225/http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/
http://web.archive.org/web/20161017093002/http://scorchedearthnews.com/2016/08/24/101-year-old-david-rockefeller-just-received-7th-heart-transplant-this-morning


Foto Davida Rockefellera, když měl 99 let. V 99 letech mu na jeho klinice úspěšně transplantovali SEDMÉ srdce se kterým žil do 101 let … Říká se, že se mu stalo „osudné“ srdce mladého ukrajince, který byl zraněn v bojích u Donbasu a kterého v nemocnici „tipli“ jeho vlastní lékaři. Letadla plná orgánů tehdy létala z Ukrajiny v době těžkých bojů každý den a cílem byly soukromé kliniky ve Švýcarsku, v Německu, celé západní Evropě a USA. V čem bylo tajemství vitality tohoto nesmírně mocného Rockefellera ? Pravidelné infuze kojenecké krve … Dělají to tak všichni z této „elity“… I šéf Paypalu, miliardář Peter Thiel, který měl ale odvahu a řekl to na rovinu …. https://www.rawstory.com/2016/08/billionaire-peter-thiel-thinks-young-peoples-blood-can-keep-him-young-forever/ Tato filantropická miliardářská pakáž bere obyčejné lidi jen jako zdroj náhradních dílů pro svá smrtelná těla.![60c5a8f2a00b1](serve/attachment&path=60c5a8f2a00b1) Je ještě jedna horší věc než toto svinstvo, která způsobila, že jsem začal bytostně nenávidět celý tento západní establishment, který jsem kdysi velmi obdivoval. Hnusné, odporné a nelidské svině. Parazit žijící vlastně jen přežívající na úkor života jiných. Chodící mrtvola, zombie. Upír … Dnes se už dívám jen na Východ … Zdroje: http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/ http://scorchedearthnews.com/2016/08/24/101-year-old-david-rockefeller-just-received-7th-heart-transplant-this-morning/ https://regnum.ru/news/polit/1920870.html P.S. Ty dva původní západní zdroje, ze kterých vychází ten ruský článek, už úspěšně“ zlikvidovali … P.P.S. Proti této „elitě“ bojoval Trump … Ač byl Trump sám miliardář, nepatřil k nim. Musel dělat často nesmyslná vyhlášení a prohlášení, aby odlákal pozornost médií a této pakáže od svých kroků a skutečných záměrů. Zdá se, že i přes tyto divoké manévry neuspěl. A oni vědí, co měl v plánu. Že chtěl zlomit jejich moc. Proto ta jejich naprosto šílená nenávist vůči němu … P.P.P.S Článek na obou mnou uvedených původních zdrojích sice zlikvidovali, ale ne úplně důkladně. Dohledal jsem jej na výborném zálohovacím nástroji Webarchive. Pro zájemce je k mání zde: http://web.archive.org/web/20170314211225/http://worldnewsdailyreport.com/david-rockefellers-sixth-heart-transplant-successful-at-age-99/ http://web.archive.org/web/20161017093002/http://scorchedearthnews.com/2016/08/24/101-year-old-david-rockefeller-just-received-7th-heart-transplant-this-morning
Upravené 13. 6. 2021 o 08:44

@Nasredin World News Daily Report je stranka s vymyslenymi spravami, nieco ako onion.com

Mozno sa tam raz za cas objavi nieco pravdive, ale je to ako hladat zlato v zumpe. Aj ked ho najdes, budes od hovien.


@Nasredin World News Daily Report je stranka s vymyslenymi spravami, nieco ako onion.com Mozno sa tam raz za cas objavi nieco pravdive, ale je to ako hladat zlato v zumpe. Aj ked ho najdes, budes od hovien.

Moderator

našli ďalších 751 neoznačených hrobov neďaleko cirkevnej školy
https://www.extraplus.sk/clanok/v-kanade-nasli-dalsie-hroby-indianskych-deti-pod-internatnou-skolou
https://www.topky.sk/cl/11/2138559/VIDEO-Sokujuci-objav-nedaleko-cirkevnej-skoly-Nasli-dalsie-neoznacene-hroby-stoviek-deti-


našli ďalších 751 neoznačených hrobov neďaleko cirkevnej školy https://www.extraplus.sk/clanok/v-kanade-nasli-dalsie-hroby-indianskych-deti-pod-internatnou-skolou https://www.topky.sk/cl/11/2138559/VIDEO-Sokujuci-objav-nedaleko-cirkevnej-skoly-Nasli-dalsie-neoznacene-hroby-stoviek-deti-

už tam "za odmenu" zhoreli 4 kostoly
https://www.hlavnespravy.sk/v-oblasti-s-povodnymi-obyvatelmi-v-zapadnej-kanade-zhoreli-dalsie-dva-katolicke-kostoly/2590156
https://www.cas.sk/clanok/2545983/sokujuci-nalez-ktory-otriasol-kanadou-zazal-v-ludoch-nenavist-neznami-pachatelia-vypaluju-kostoly-jeden-za-druhym


už tam "za odmenu" zhoreli 4 kostoly https://www.hlavnespravy.sk/v-oblasti-s-povodnymi-obyvatelmi-v-zapadnej-kanade-zhoreli-dalsie-dva-katolicke-kostoly/2590156 https://www.cas.sk/clanok/2545983/sokujuci-nalez-ktory-otriasol-kanadou-zazal-v-ludoch-nenavist-neznami-pachatelia-vypaluju-kostoly-jeden-za-druhym
Upravené 27. 6. 2021 o 09:59

hnev pokračuje...
Okrem podpaľačských útokov sa objavili aj prípady vandalizmu. Nápis „Boli sme deti!“ červenou farbou pripomínajúcou krv hovorí za všetko.
https://www.cas.sk/clanok/2546223/kanada-je-po-nalezoch-stoviek-detskych-hrobov-v-soku-podpalovanie-kostolov-a-to-nie-je-vsetko


hnev pokračuje... _Okrem podpaľačských útokov sa objavili aj prípady vandalizmu. Nápis „Boli sme deti!“ červenou farbou pripomínajúcou krv hovorí za všetko._ https://www.cas.sk/clanok/2546223/kanada-je-po-nalezoch-stoviek-detskych-hrobov-v-soku-podpalovanie-kostolov-a-to-nie-je-vsetko

Dokumentární film o genocidě v Kanadě, výpovědi přeživších ( s českými titulky )
https://www.youtube.com/watch?v=DkVkt-bQ5Ps


Dokumentární film o genocidě v Kanadě, výpovědi přeživších ( s českými titulky ) https://www.youtube.com/watch?v=DkVkt-bQ5Ps

Zajímavé. K vektoru BLM se přidává vektor ILM. Zdá se,že bajky o Novém Světě skončily...
Jen čekám, kdy se ozve i Jižní kontinent a RKC a speciálně argentincký jezuita Bergoglio mají hotovo...
malobritské "impérium" se nějak smrskává.


Zajímavé. K vektoru BLM se přidává vektor ILM. Zdá se,že bajky o Novém Světě skončily... Jen čekám, kdy se ozve i Jižní kontinent a RKC a speciálně argentincký jezuita Bergoglio mají hotovo... malobritské "impérium" se nějak smrskává.

Jen čekám, kdy se ozve i Jižní kontinent a RKC a speciálně argentincký jezuita Bergoglio> mají hotovo...
````



````
Pápež František trávi kľudný odpočinok po tom čo prekonával vysoké horúčky napriek negatívnym testom


https://www.rt.com/news/528687-pope-quiet-day-negative-fever/


> Jen čekám, kdy se ozve i Jižní kontinent a RKC a speciálně argentincký jezuita Bergoglio> mají hotovo... ```` ```` Pápež František trávi kľudný odpočinok po tom čo prekonával vysoké horúčky napriek negatívnym testom https://www.rt.com/news/528687-pope-quiet-day-negative-fever/

V Kanade hoří kostely


Začátkem soboty shořely v domorodých komunitách
v západní Kanadě další dva katolické kostely.


Požáry v kostele sv. Anny a kostele Chopaka začaly v hodině od sebe v Britské Kolumbii.


Policisté uvedli, že obě budovy byly zcela zničeny a s požáry zacházeli jako s „podezřelými“.


Minulé pondělí byly další dva katolické kostely v provincii zničeny požáry, protože Kanada označila Den národního domorodého obyvatelstva.


„Vyšetřování předchozích požárů a těchto dvou nových požárů stále probíhá bez zatčení a obvinění,“ uvedl sgt Jason Bayda z Královské kanadské policie. . .
V květnu První národ Tk'emlups te Secwepemc oznámil objev ostatků 215 dětí ve škole v Britské Kolumbii.


Našli je v indické rezidenční škole Kamloops, která byla otevřena pod římskokatolickou správou v roce 1890 a uzavřena v roce 1978.


A ve čtvrtek Cowessess First Nation uvedla, že našla 751 neoznačených hrobů
v bývalé obytné škole v Saskatchewanu.
Středověkou indickou obytnou školu provozovala také římskokatolická církev.


Úmrtí v kanadských povinných internátních školách byla z velké části způsobena špatným zdravotním stavem uvnitř. Studenti byli často ubytováni ve špatně postavených, špatně vytápěných a nehygienických zařízeních. . .
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-57626410


V Kanade hoří kostely --------------------- Začátkem soboty shořely v domorodých komunitách v západní Kanadě další dva katolické kostely. Požáry v kostele sv. Anny a kostele Chopaka začaly v hodině od sebe v Britské Kolumbii. Policisté uvedli, že obě budovy byly zcela zničeny a s požáry zacházeli jako s „podezřelými“. Minulé pondělí byly další dva katolické kostely v provincii zničeny požáry, protože Kanada označila Den národního domorodého obyvatelstva. „Vyšetřování předchozích požárů a těchto dvou nových požárů stále probíhá bez zatčení a obvinění,“ uvedl sgt Jason Bayda z Královské kanadské policie. . . V květnu První národ Tk'emlups te Secwepemc oznámil objev ostatků 215 dětí ve škole v Britské Kolumbii. Našli je v indické rezidenční škole Kamloops, která byla otevřena pod římskokatolickou správou v roce 1890 a uzavřena v roce 1978. A ve čtvrtek Cowessess First Nation uvedla, že našla 751 neoznačených hrobů v bývalé obytné škole v Saskatchewanu. Středověkou indickou obytnou školu provozovala také římskokatolická církev. Úmrtí v kanadských povinných internátních školách byla z velké části způsobena špatným zdravotním stavem uvnitř. Studenti byli často ubytováni ve špatně postavených, špatně vytápěných a nehygienických zařízeních. . . https://www.bbc.com/news/world-us-canada-57626410

2 sochy královen se svrhly v Manitobské legislatuře
Královna Viktorie vládla v době, kdy Kanada uzákonila svoji politiku škol v rezidencích


Ve čtvrtek byly během shromáždění, jehož cílem bylo nahradit oslavy Dne Kanady akcemi na památku stovek domorodých dětí pohřbených v neoznačených hrobech v obytných školách po celé zemi, ve čtvrtek zbořeny dvě sochy královen na půdě manitobského zákonodárného sboru.


Sochu královny Viktorie obklopovaly desítky lidí, z nichž mnozí měli oranžové košile
na památku domorodých dětí poslaných do obytných škol.
Někteří ho zabalili do provazů a stáhli ze základny.


Důvody byly cílem procházky Every Child Matters ve Winnipegu odpoledne v den Kanady na protest proti spadu kanadského systému pobytových škol.
Socha byla pokryta otisky červené barvy. Po svržení sochy byl na podstavci opřený nápis „Byli jsme jednou dětmi. Přiveďte je domů“.


Královna Viktorie vládla od června 1837 až do své smrti v roce 1901.
Jako taková byla panovníkem, protože Kanada vstoupila do Konfederace,
vyjednávala smlouvy s domorodým obyvatelstvem a federální vláda
uzákonila politiku rezidenčních škol.
https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/queen-victoria-statue-winnipeg-1.6087684


2 sochy královen se svrhly v Manitobské legislatuře Královna Viktorie vládla v době, kdy Kanada uzákonila svoji politiku škol v rezidencích Ve čtvrtek byly během shromáždění, jehož cílem bylo nahradit oslavy Dne Kanady akcemi na památku stovek domorodých dětí pohřbených v neoznačených hrobech v obytných školách po celé zemi, ve čtvrtek zbořeny dvě sochy královen na půdě manitobského zákonodárného sboru. Sochu královny Viktorie obklopovaly desítky lidí, z nichž mnozí měli oranžové košile na památku domorodých dětí poslaných do obytných škol. Někteří ho zabalili do provazů a stáhli ze základny. Důvody byly cílem procházky Every Child Matters ve Winnipegu odpoledne v den Kanady na protest proti spadu kanadského systému pobytových škol. Socha byla pokryta otisky červené barvy. Po svržení sochy byl na podstavci opřený nápis „Byli jsme jednou dětmi. Přiveďte je domů“. Královna Viktorie vládla od června 1837 až do své smrti v roce 1901. Jako taková byla panovníkem, protože Kanada vstoupila do Konfederace, vyjednávala smlouvy s domorodým obyvatelstvem a federální vláda uzákonila politiku rezidenčních škol. https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/queen-victoria-statue-winnipeg-1.6087684
Upravené 14. 7. 2021 o 09:24

Objavili ďalšie neoznačené hroby pôvodných obyvateľov Kanady.
https://www.hlavnespravy.sk/blizko-internatnej-skoly-sa-naslo-dalsich-vyse-160-neoznacenych-hrobov/2606802
Budú sa objavovať ďalšie a ďalšie?


Objavili ďalšie neoznačené hroby pôvodných obyvateľov Kanady. https://www.hlavnespravy.sk/blizko-internatnej-skoly-sa-naslo-dalsich-vyse-160-neoznacenych-hrobov/2606802 Budú sa objavovať ďalšie a ďalšie?

Budú sa objavovať ďalšie a ďalšie?


uz teraz sa to da oznacit za genocidu.


[quote="pid:24556, uid:14"]Budú sa objavovať ďalšie a ďalšie?[/quote] uz teraz sa to da oznacit za genocidu.

Moderator

V Kanade nachádzajú ďalšie neoznačené hroby detí z rezidenčných škôl. On prežil a chce o tom hovoriť
https://www.dobrenoviny.sk/c/200689/v-kanade-nachadzaju-dalsie-neoznacene-hroby-deti-z-rezidencnych-skol-on-prezil-a-chce-o-tom-hovorit


**V Kanade nachádzajú ďalšie neoznačené hroby detí z rezidenčných škôl. On prežil a chce o tom hovoriť** https://www.dobrenoviny.sk/c/200689/v-kanade-nachadzaju-dalsie-neoznacene-hroby-deti-z-rezidencnych-skol-on-prezil-a-chce-o-tom-hovorit

Kanade nachádzajú ďalšie neoznačené hroby detí z rezidenčných škôl. On prežil a chce o tom hovoriť


ppzrela som si ten článok, je mi z toho fyzicky zle. Mám 8 ročných chlapcov a teda predstava, že bych niekto oddelil odo mna a strčil do nejakej ustanovizne, je niečo príšerné. Mučenie a tyranie. Pozerám tie fotky, ako to vôbec niekto môže, to je jedno, keď by boli žltí, čierni, červení.


otrasne. Potom sa nečudujem, že niekto vakcinuje nevie čím, ini propagujú tuto kampaň, tretí sa nič nehrajú a proste im to pichneme.


[quote="pid:25127, uid:413"]Kanade nachádzajú ďalšie neoznačené hroby detí z rezidenčných škôl. On prežil a chce o tom hovoriť[/quote] ppzrela som si ten článok, je mi z toho fyzicky zle. Mám 8 ročných chlapcov a teda predstava, že bych niekto oddelil odo mna a strčil do nejakej ustanovizne, je niečo príšerné. Mučenie a tyranie. Pozerám tie fotky, ako to vôbec niekto môže, to je jedno, keď by boli žltí, čierni, červení. otrasne. Potom sa nečudujem, že niekto vakcinuje nevie čím, ini propagujú tuto kampaň, tretí sa nič nehrajú a proste im to pichneme.

Sťahovať z kože a soliť kompetentných.


Tak to znamená toto urobiť s vedením katolíckej cirkvi, kanadskými úradníkmi/politikmi a zbytkom kráľovskej rodiny...


[quote="pid:25133, uid:394"]Sťahovať z kože a soliť kompetentných.[/quote] Tak to znamená toto urobiť s vedením katolíckej cirkvi, kanadskými úradníkmi/politikmi a zbytkom kráľovskej rodiny...

Moderátor

Toto všechno se dělo na základě zákona o Indiánech, přesně řečeno Zákona o podpoře a postupnému civilizování indiánů. Kanadská vláda se z toho snaží vykroutit (a pro své ovečky se jim to nejspíš i daří) s poukazem, že se tak dělo v církevních školách. Sami přiznávají 6000, indiánští aktivisti mluví o 50-100 000 obětech.


Tady je dokument o člověku, který to objevil a zveřejnil. https://www.youtube.com/watch?v=DkVkt-bQ5Ps


Mě dostalo např. vyjádření, že pro svážení dětí do internátních škol místo školních autobusů používali policejní loď s připevněnými zbraněmi ... však taky indiáni neříkají, že chodili do internátní školy, ale, že přežili internátní školu. Existuje výpověď jedné indiánky, že je jediná z 12 sourozenců, která tu internátní školu přežila.


Nedávno se tomu pověnoval bloger Vlk
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/09/08/genocida-indianskych-deti-v-kanade-aneb-co-je-asi-nejvetsi-problem-krestanskych-cirkvi/


Jsem zvědavý, jak se z toho "civilizovaný" západ vykecá a kolik podobných případů ještě vyleze na povrch.


Taky máš Taurusi odpověď:
https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/09/09/kanada-pomaha-indianum-pali-knihy/


Toto všechno se dělo na základě zákona o Indiánech, přesně řečeno Zákona o podpoře a postupnému civilizování indiánů. Kanadská vláda se z toho snaží vykroutit (a pro své ovečky se jim to nejspíš i daří) s poukazem, že se tak dělo v církevních školách. Sami přiznávají 6000, indiánští aktivisti mluví o 50-100 000 obětech. Tady je dokument o člověku, který to objevil a zveřejnil. https://www.youtube.com/watch?v=DkVkt-bQ5Ps Mě dostalo např. vyjádření, že pro svážení dětí do internátních škol místo školních autobusů používali policejní loď s připevněnými zbraněmi ... však taky indiáni neříkají, že chodili do internátní školy, ale, že přežili internátní školu. Existuje výpověď jedné indiánky, že je jediná z 12 sourozenců, která tu internátní školu přežila. Nedávno se tomu pověnoval bloger Vlk https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/09/08/genocida-indianskych-deti-v-kanade-aneb-co-je-asi-nejvetsi-problem-krestanskych-cirkvi/ [quote="pid:17747, uid:158"]Jsem zvědavý, jak se z toho "civilizovaný" západ vykecá a kolik podobných případů ještě vyleze na povrch.[/quote] Taky máš Taurusi odpověď: https://vlkovobloguje.wordpress.com/2021/09/09/kanada-pomaha-indianum-pali-knihy/
Upravené 9. 9. 2021 o 08:10

Existuje výpověď jedné indiánky, že je jediná z 12 sourozenců, která tu internátní školu přežila.


citala som články, čo som dala do tohto vlákna. Začala som pozerať tento film… príšerne. Si zoberte, že toto je zapísané do ich duši aj genetiky. V tomto kontexte je možné pochopiť aj BLM. Nie ospravedlniť. Pretože zlo nemožno poraziť zlom, výsledkom boja je vždy boj.


[quote="pid:32430, uid:388"]Existuje výpověď jedné indiánky, že je jediná z 12 sourozenců, která tu internátní školu přežila.[/quote] citala som články, čo som dala do tohto vlákna. Začala som pozerať tento film… príšerne. Si zoberte, že toto je zapísané do ich duši aj genetiky. V tomto kontexte je možné pochopiť aj BLM. Nie ospravedlniť. Pretože zlo nemožno poraziť zlom, výsledkom boja je vždy boj.
Upravené 9. 9. 2021 o 11:36
4.93k
39
19
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept