Zahraničná politika
USA připravují plány na možnou evakuaci Afghánců, kteří poskytli pomoc Američanům

Jejich životy by mohly být ohroženy, jakmile bude stažení USA z Afghánistánu kompletní, uvedl Mark Milli, předseda náčelníků štábů USA.


Podle generála mohou být životy těchto lidí v ohrožení po dokončení stažení amerických vojsk z Afghánistánu, takže USA by jim měly poskytnout příležitost jej opustit, pokud je to jejich přání. Projev, jak vysvětlil Milli, je o „významném počtu“ afghánských překladatelů a dalších občanů Afghánistánu, kteří poskytli různou pomoc americké armádě a velvyslanectví USA v této zemi, kteří nyní možná za toto čelí odvetě Talibanu.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/11498005


Ten, kdo poskytuje nebo poskytoval pomoc cizí armádě nebo okupační správě je z pohledu obyvatel země vlastizrádce, který zasluhuje trest.
Američané behem posledních desetiletí vytvořili desítky 5. kolon plných vlastizrádců v různých částech světa. Všechny nezachrání a k sobě neodvezou. Nestačí kapacity. Zrádce je užitečný, když zrazuje, ne když vyžírá. A na to by si měl pamatovat každý, kdo si jen v duchu zavdá s myšlenkou zradit Vlast. Jednou se to může obrátit a pak už dotyčnému nepomůže nic.
Protasevič je tomu čerstvým příkladem.


Jejich životy by mohly být ohroženy, jakmile bude stažení USA z Afghánistánu kompletní, uvedl Mark Milli, předseda náčelníků štábů USA. Podle generála mohou být životy těchto lidí v ohrožení po dokončení stažení amerických vojsk z Afghánistánu, takže USA by jim měly poskytnout příležitost jej opustit, pokud je to jejich přání. Projev, jak vysvětlil Milli, je o „významném počtu“ afghánských překladatelů a dalších občanů Afghánistánu, kteří poskytli různou pomoc americké armádě a velvyslanectví USA v této zemi, kteří nyní možná za toto čelí odvetě Talibanu. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/11498005 Ten, kdo poskytuje nebo poskytoval pomoc cizí armádě nebo okupační správě je z pohledu obyvatel země vlastizrádce, který zasluhuje trest. Američané behem posledních desetiletí vytvořili desítky 5. kolon plných vlastizrádců v různých částech světa. Všechny nezachrání a k sobě neodvezou. Nestačí kapacity. Zrádce je užitečný, když zrazuje, ne když vyžírá. A na to by si měl pamatovat každý, kdo si jen v duchu zavdá s myšlenkou zradit Vlast. Jednou se to může obrátit a pak už dotyčnému nepomůže nic. Protasevič je tomu čerstvým příkladem.
166
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept