Mimo kategórií
Zacharovova o Poľskom pôsobení v Iraku.

Médiá: „Rusko nie je normálna krajina, nie je to krajina, ktorá sa správa normálne; je to agresívny štát, “uviedol. Podľa poľského prezidenta ruské kroky „vedú k zničeniu štátov, vedú k vojnovej situácii, keď sú ľudia zabití alebo zranení“.
Tu je príklad „normálnosti“ v poľštine.
Po začiatku vojny medzi NATO a NATO proti tejto krajine bol Irak rozdelený do štyroch vojenských zón. Jedna zóna bola prevedená pod velenie poľského kontingentu. Poľské posádky boli rozmiestnené v Iraku. Celkový počet poľských vojakov v tejto krajine bol v rokoch 2003 až 2005 asi 1700 vojakov, neskôr sa zvýšil, pokiaľ si pamätám, na 2 400.
V Iraku poľskí vojaci už niekoľko rokov zabíjajú nielen Iračanov, ale aj svojich spolubojovníkov. Napríklad 8. júna 2004 v oblasti mesta Es Suvaira v dôsledku výbuchu vo vozidle prevážajúcom výbušniny poľského vojenského kontingentu šesť príslušníkov okupačných síl (traja technici) jednotka Slovenska, dvaja príslušníci Poľska a jeden príslušník Lotyšska) boli zabití.
V roku 2008 boli poľské jednotky stiahnuté z Iraku.
Koľko irackých civilistov bolo zabitých, sa doposiaľ nepočítalo. Organizácie pre ľudské práva veria státisícom.
Koľko z nich zabili poľskí vojaci z „normálnej“ krajiny?


Médiá: „Rusko nie je normálna krajina, nie je to krajina, ktorá sa správa normálne; je to agresívny štát, “uviedol. Podľa poľského prezidenta ruské kroky „vedú k zničeniu štátov, vedú k vojnovej situácii, keď sú ľudia zabití alebo zranení“. Tu je príklad „normálnosti“ v poľštine. Po začiatku vojny medzi NATO a NATO proti tejto krajine bol Irak rozdelený do štyroch vojenských zón. Jedna zóna bola prevedená pod velenie poľského kontingentu. Poľské posádky boli rozmiestnené v Iraku. Celkový počet poľských vojakov v tejto krajine bol v rokoch 2003 až 2005 asi 1700 vojakov, neskôr sa zvýšil, pokiaľ si pamätám, na 2 400. V Iraku poľskí vojaci už niekoľko rokov zabíjajú nielen Iračanov, ale aj svojich spolubojovníkov. Napríklad 8. júna 2004 v oblasti mesta Es Suvaira v dôsledku výbuchu vo vozidle prevážajúcom výbušniny poľského vojenského kontingentu šesť príslušníkov okupačných síl (traja technici) jednotka Slovenska, dvaja príslušníci Poľska a jeden príslušník Lotyšska) boli zabití. V roku 2008 boli poľské jednotky stiahnuté z Iraku. Koľko irackých civilistov bolo zabitých, sa doposiaľ nepočítalo. Organizácie pre ľudské práva veria státisícom. Koľko z nich zabili poľskí vojaci z „normálnej“ krajiny?
265
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept