Zahraničná politika
Klimateror

Plán veľkého resetu ešte stále aktuálny je, bažina si nedá pokoj


https://www.cas.sk/cl/1003185/2534579/svetova-meteorologicka-organizacia-bije-na-poplach-je-to-horsie-ako-sme-si-mysleli?utm_source=upday&utm_medium=referral


Plán veľkého resetu ešte stále aktuálny je, bažina si nedá pokoj https://www.cas.sk/cl/1003185/2534579/svetova-meteorologicka-organizacia-bije-na-poplach-je-to-horsie-ako-sme-si-mysleli?utm_source=upday&utm_medium=referral

Plán veľkého resetu ešte stále aktuálny je
Nedošly nové noty. Ti by to mohli vědecky tvrdit pořád dokolečka, i když v Evropě budou vznikat ledovce. Možná jim někdo přepíše slovíčko globální na lokální. To aby nevypadali tak idiotsky.


[quote="pid:17495, uid:77"]Plán veľkého resetu ešte stále aktuálny je[/quote]Nedošly nové noty. Ti by to mohli vědecky tvrdit pořád dokolečka, i když v Evropě budou vznikat ledovce. Možná jim někdo přepíše slovíčko globální na lokální. To aby nevypadali tak idiotsky.

To jsou takové setrvačné dozvuky. Oni už tuší, proto nyní bojují proti "klimatické změně". Je to podobná hovadina, jako bojovat proti střídání dne a noci.


To jsou takové setrvačné dozvuky. Oni už tuší, proto nyní bojují proti "klimatické změně". Je to podobná hovadina, jako bojovat proti střídání dne a noci.

proto nyní bojují proti "klimatické změně"
Taková řečnická: nezabýval se už kdysi dávno obdobným tématem jakýsi Miguel de Cervantes?


[quote="pid:17556, uid:372"]proto nyní bojují proti "klimatické změně"[/quote]Taková řečnická: nezabýval se už kdysi dávno obdobným tématem jakýsi Miguel de Cervantes?
504
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept