Zahraničná politika
Nemecko - Hospodarske noviny
Y

Cena zlata stoupa do vysin, stoupla nad 1900 dolarů
Ve středu se cena zlata vyšplhala na nejvyšší úroveň od začátku ledna. V pozadí rostou inflační obavy v důsledku uvolněné měnové politiky.
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512156/Goldpreis-setzt-Hoehenflug-fort-steigt-ueber-1900-US-Dollar


Manipulace a chyby: volební počítače ve volbách do Spolkového sněmu v roce 2021 jsou podle rozhodnutí zakázány
Spolkový ústavní soud prohlásil použití volebních počítačů ve volbách do Bundestagu v roce 2005 za protiústavní, aby zabránil manipulaci. V nadcházejících měsících však některé strany vynaloží nadměrné úsilí na podporu používání digitálních hlasovacích systémů. Tento krok ospravedlní pandemií-stejně jako všechna další pochybná rozhodnutí během koronové krize.
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512113/Manipulation-und-Fehler-Wahlcomputer-bei-Bundestagswahl-2021-sind-laut-Urteil-verboten?src=XNASLSPREGG


Mezi pravdou a "konspirační teorií": USA požadují nové přezkoumání původu koronavirů
USA požadují další ověření původu koronaviru mezinárodními odborníky. Prohlášení, že virus corona pochází z laboratoře ve Wu-chanu, bylo dosud odmítnuto jako"konspirační teorie". Zástupci tohoto názoru byli v médiích násilně napadeni.
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512130/Zwischen-Wahrheit-und-Verschwoerungstheorie-USA-fordern-neue-UEberpruefung-der-Urspruenge-des-Coronavirus?src=XNASLSPREGG


Clanky jsou zamcene, prelozeny jen prvni odstavce.


**Cena zlata stoupa do vysin, stoupla nad 1900 dolarů** Ve středu se cena zlata vyšplhala na nejvyšší úroveň od začátku ledna. V pozadí rostou inflační obavy v důsledku uvolněné měnové politiky. https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512156/Goldpreis-setzt-Hoehenflug-fort-steigt-ueber-1900-US-Dollar **Manipulace a chyby: volební počítače ve volbách do Spolkového sněmu v roce 2021 jsou podle rozhodnutí zakázány** Spolkový ústavní soud prohlásil použití volebních počítačů ve volbách do Bundestagu v roce 2005 za protiústavní, aby zabránil manipulaci. V nadcházejících měsících však některé strany vynaloží nadměrné úsilí na podporu používání digitálních hlasovacích systémů. Tento krok ospravedlní pandemií-stejně jako všechna další pochybná rozhodnutí během koronové krize. https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512113/Manipulation-und-Fehler-Wahlcomputer-bei-Bundestagswahl-2021-sind-laut-Urteil-verboten?src=XNASLSPREGG **Mezi pravdou a "konspirační teorií": USA požadují nové přezkoumání původu koronavirů** USA požadují další ověření původu koronaviru mezinárodními odborníky. Prohlášení, že virus corona pochází z laboratoře ve Wu-chanu, bylo dosud odmítnuto jako"konspirační teorie". Zástupci tohoto názoru byli v médiích násilně napadeni. https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/512130/Zwischen-Wahrheit-und-Verschwoerungstheorie-USA-fordern-neue-UEberpruefung-der-Urspruenge-des-Coronavirus?src=XNASLSPREGG Clanky jsou zamcene, prelozeny jen prvni odstavce.
225
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept