Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 26.5.21
Y

Rusko
Prevezmete zpravy z kremlin.ru.
Dale:
Setkani V.V. Putina s Bidenem je pro nas velmi nevyhodne, ale my na nej jdeme. Proc jsme na to pristoupili? Biden v noci oznamil, ze sankce na Severni proud 2 jsou kontraproduktivni a SP2 bude dostaven. Nemecko se pak musi postarat o zasobeni plynem v Pobalti a na Ukrajine.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2177/panarin-ranni-kavicka-25-5-2021-setkani-putina-a-bidena-se-bude-konat-v-zeneve-neuspech-bidena-na-bv-za-co-byla-zadrzena-sapega/1#post-17321
Jedine rozumne vysvetleni, proc jsme na to pristoupili, je „z taktickych duvodu“, aby nam USA nedelala potize pri dostavbe SP2“, ktery je dulezity pro vznik Giarossii. Otazka spociva v tom, jestli nas opet podvedou nebo ne. Sam Putin priznal, ze ho za presidentovani Obamy, Obama s Bidenem podvedli. Budeme doufat, ze se nam podari SP2 dostavet. Zbyva necelych 80 km.
Nebezpeci, kterym jsme se neubranili:
-v 70tych letech Kissinger prehral Gromyka
-v 80tych letech Gorbacov a Sevardnaze (pracoval na Londyn, 3. Kartago) podepsali nevyhodnou smlouvu o odzbrojeni. Rusko muselo znicit 2,5x raket stredniho doletu a vice jak 500 ks komplexu AK?, ktery pracoval do okolo 400 km. Jeste do smlouvy zaclenili lidska prava. Tzn., ze jsme podepsali neferovou smlouvu. Vsechno dohromady pak rozvalilo SSSR.
Proto musime byt ostraziti, neslapnout si zase na hrabe a dosahnout rovnopravnych dohod. Je treba uz pri nejmensich rozdilech z dohodnuteho, okamzite odstoupit.


-Vcera vecer navstivil rusky konsul v Belorusku obcanku Sapegu. Otazkou je, kdo ji tak strasne chce predat do Ruska nebo do Vilny. Zasazuje se o to jeji institut ve Vilne, kde ona studuje, a ktery financuje Soros. Sama Sapjega je narozena v Rusku, ale pak jako mala zila v Belorusku v Pincku?. Ucastnovala se na akcich proti BR.
Na jeji obhajobu vystoupila Simonjan, hlavni propagandistka Ruska. Pod ni patri media jako Sputnik, Rossia Today, Ria Novosti. To jsou tisice pracovniku. Vyzvala, aby se Sapega neprodlene vratila domu.
Neni mozne, aby se tato media tesila vsemozne statni podpore a pak pracovala pro Londyn. Akce Sapegy a novinare Protasevice je lakmusovym papirkem, kdo se k cemu, ke komu prihlasi.


Nemecko
Tam jsou protlacovani Zeleni, ale nyni je skandal se sefkou Zelenych. Je obvinena z korupce. Skryvala stranicke penize pred danemi. Podpora Zelenych zacala padat a CDU stoupat. Drzime palce CDU-Laschetovi, ktery podporuje Rusko. Zelene podporuje Ser Chan a ti prave ztraci.


BV
Situace je nestabilni. BV kvartet nevzniknul. USA daly 40 mil. USD na rekonstrukci sektoru GAZA .


Syrie
V Syrii se konaji presidentske volby, ktere jeste neskoncily, ale USA uz prohlasily, ze jsou volby nelegitimni.


USA
-Vnitrni situace je tam ciperna. Trump vystupuje na svou pozici Bidena. Pristi tyden ocekavame reseni Trumpa a jeho tymu.
-Floyd ma byt narodnim hrdinou. Biden se setkal s jeho rodinou. V USA podporuji Palestince a momentalne jsou proti Zidum.
https://www.youtube.com/watch?v=zqvKKP8zyDw


**Rusko** Prevezmete zpravy z kremlin.ru. **Dale:** Setkani V.V. Putina s Bidenem je pro nas velmi nevyhodne, ale my na nej jdeme. Proc jsme na to pristoupili? Biden v noci oznamil, ze sankce na Severni proud 2 jsou kontraproduktivni a SP2 bude dostaven. Nemecko se pak musi postarat o zasobeni plynem v Pobalti a na Ukrajine. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2177/panarin-ranni-kavicka-25-5-2021-setkani-putina-a-bidena-se-bude-konat-v-zeneve-neuspech-bidena-na-bv-za-co-byla-zadrzena-sapega/1#post-17321 Jedine rozumne vysvetleni, proc jsme na to pristoupili, je „z taktickych duvodu“, aby nam USA nedelala potize pri dostavbe SP2“, ktery je dulezity pro vznik Giarossii. Otazka spociva v tom, jestli nas opet podvedou nebo ne. Sam Putin priznal, ze ho za presidentovani Obamy, Obama s Bidenem podvedli. Budeme doufat, ze se nam podari SP2 dostavet. Zbyva necelych 80 km. Nebezpeci, kterym jsme se neubranili: -v 70tych letech Kissinger prehral Gromyka -v 80tych letech Gorbacov a Sevardnaze (pracoval na Londyn, 3. Kartago) podepsali nevyhodnou smlouvu o odzbrojeni. Rusko muselo znicit 2,5x raket stredniho doletu a vice jak 500 ks komplexu AK?, ktery pracoval do okolo 400 km. Jeste do smlouvy zaclenili lidska prava. Tzn., ze jsme podepsali neferovou smlouvu. Vsechno dohromady pak rozvalilo SSSR. Proto musime byt ostraziti, neslapnout si zase na hrabe a dosahnout rovnopravnych dohod. Je treba uz pri nejmensich rozdilech z dohodnuteho, okamzite odstoupit. -Vcera vecer navstivil rusky konsul v Belorusku obcanku Sapegu. Otazkou je, kdo ji tak strasne chce predat do Ruska nebo do Vilny. Zasazuje se o to jeji institut ve Vilne, kde ona studuje, a ktery financuje Soros. Sama Sapjega je narozena v Rusku, ale pak jako mala zila v Belorusku v Pincku?. Ucastnovala se na akcich proti BR. Na jeji obhajobu vystoupila Simonjan, hlavni propagandistka Ruska. Pod ni patri media jako Sputnik, Rossia Today, Ria Novosti. To jsou tisice pracovniku. Vyzvala, aby se Sapega neprodlene vratila domu. Neni mozne, aby se tato media tesila vsemozne statni podpore a pak pracovala pro Londyn. Akce Sapegy a novinare Protasevice je lakmusovym papirkem, kdo se k cemu, ke komu prihlasi. **Nemecko** Tam jsou protlacovani Zeleni, ale nyni je skandal se sefkou Zelenych. Je obvinena z korupce. Skryvala stranicke penize pred danemi. Podpora Zelenych zacala padat a CDU stoupat. Drzime palce CDU-Laschetovi, ktery podporuje Rusko. Zelene podporuje Ser Chan a ti prave ztraci. **BV** Situace je nestabilni. BV kvartet nevzniknul. USA daly 40 mil. USD na rekonstrukci sektoru GAZA . **Syrie** V Syrii se konaji presidentske volby, ktere jeste neskoncily, ale USA uz prohlasily, ze jsou volby nelegitimni. **USA** -Vnitrni situace je tam ciperna. Trump vystupuje na svou pozici Bidena. Pristi tyden ocekavame reseni Trumpa a jeho tymu. -Floyd ma byt narodnim hrdinou. Biden se setkal s jeho rodinou. V USA podporuji Palestince a momentalne jsou proti Zidum. https://www.youtube.com/watch?v=zqvKKP8zyDw
Upravené 26. 5. 2021 o 13:56

Nevím, o čem Panarin mele, když hovoří o "krajně nevýhodné" situaci pro Rusko před setkáním v Ženevě. A už vůbec nechápu ty fobie (rádoby Putinovy), že "nás" zase Američani obelžou. Tohle je teda docela silná káva, zvláště když tam nepadl jediný argument !
Rusko dává naopak naprosto zřetelně najevo, že ono může, kdežto Biden musí.
Panarin evidentně nepochopil změnu charakteru vnější politiky po 21.4 a její hlavní nové kritérium - nepředvídatelnost v tvorbě červených čar.
.


Nevím, o čem Panarin mele, když hovoří o "krajně nevýhodné" situaci pro Rusko před setkáním v Ženevě. A už vůbec nechápu ty fobie (rádoby Putinovy), že "nás" zase Američani obelžou. Tohle je teda docela silná káva, zvláště když tam nepadl jediný argument ! Rusko dává naopak naprosto zřetelně najevo, že ono může, kdežto Biden musí. Panarin evidentně nepochopil změnu charakteru vnější politiky po 21.4 a její hlavní nové kritérium - nepředvídatelnost v tvorbě červených čar. .
449
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept