Mimo kategórií
Našiel som kľúče od Smeru?

Vtipná vec sa mi stala včera, našiel som kľúče od staršieho auta značky Mitsubishi (Pajero Pinin), na ktorých bol prívesok-svetielko so starým logom strany Smer. Kľúče boli na čiernej šnúrke, ktorá mala dva nespojené konce (tandemové riadenie?).
Zvonili sme majiteľov, ktorí tie kľúče zrejme stratili neďaleko svojho terénneho auta, ale nik neotváral. Zazvonili sme ďalším susedom, ukázalo sa, že je to ich rodina (tí, čo neotvárali sú ich svokrovci).


Zvláštne detaily - logo Smeru nebolo vôbec zošúchané. Pozoruhodné je to svetielko na tých kľúčoch. Auto vyzerá byť v zachovalom stave, málo jazdené.


Vtipná vec sa mi stala včera, našiel som kľúče od staršieho auta značky Mitsubishi (Pajero Pinin), na ktorých bol prívesok-svetielko so starým logom strany Smer. Kľúče boli na čiernej šnúrke, ktorá mala dva nespojené konce (tandemové riadenie?). Zvonili sme majiteľov, ktorí tie kľúče zrejme stratili neďaleko svojho terénneho auta, ale nik neotváral. Zazvonili sme ďalším susedom, ukázalo sa, že je to ich rodina (tí, čo neotvárali sú ich svokrovci). Zvláštne detaily - logo Smeru nebolo vôbec zošúchané. Pozoruhodné je to svetielko na tých kľúčoch. Auto vyzerá byť v zachovalom stave, málo jazdené.

Moderátor

Upravené 26. 5. 2021 o 06:26

našiel som kľúče


Žeby si začal lepšie chápať krokom Smeru? smile


Pajero Pinin - terénna mašina


Kľúče boli na čiernej šnúrke, ktorá mala dva nespojené konce (tandemové riadenie?).


Zazvonili sme ďalším susedom, ukázalo sa, že je to ich rodina (tí, čo neotvárali sú ich svokrovci).


Ktože ti to otvoril? smile


[quote="pid:17279, uid:127"]našiel som kľúče[/quote] Žeby si začal lepšie chápať krokom Smeru? :) Pajero Pinin - terénna mašina [quote="pid:17279, uid:127"]Kľúče boli na čiernej šnúrke, ktorá mala dva nespojené konce (tandemové riadenie?).[/quote] [quote="pid:17279, uid:127"]Zazvonili sme ďalším susedom, ukázalo sa, že je to ich rodina (tí, čo neotvárali sú ich svokrovci).[/quote] Ktože ti to otvoril? :)

Pajero Pinin - terénna mašina


To auto mi príde ako záložné a málo jazdené, odstavené je v kopcovitom teréne a možno čaká na plné nasadenie, keď bude potrebné využiť jeho terénne schopnosti. História tohto modelu nie je bohvieaká, bolo dosť kazové, najmä motoricky (predošlé kauzy Smeru), ale na druhej strane je to malé auto a má lepšiu priechodnosť terénom, ako veľké a ťažké kravy. To mi pripomína zoštíhlený Smer na čele s Ficom, ktorý má choré srdce (motor). Plus, to auto je červené...


Otvoril mi zať, teda mladšia generácia.


Zachovalosť kľúčov môže napovedať, že mohlo ísť o rezervné kľúče. Ak zostali na ulici, aby ich zdvihol občan-človek, potom to chápem ako výzvu, že kľúče od našej záchrany (auto do zlého terénu - napr. politického) dostal občan a má ich použiť. Teda že kľúče od stroja máme dvaja - Smer a občania na ulici. Túto symboliku dopĺňa aj názov ulice, na ktorej som kľúče našiel, spomínať ju radšej nechcem.


[quote="pid:17286, uid:254"]Pajero Pinin - terénna mašina[/quote] To auto mi príde ako záložné a málo jazdené, odstavené je v kopcovitom teréne a možno čaká na plné nasadenie, keď bude potrebné využiť jeho terénne schopnosti. História tohto modelu nie je bohvieaká, bolo dosť kazové, najmä motoricky (predošlé kauzy Smeru), ale na druhej strane je to malé auto a má lepšiu priechodnosť terénom, ako veľké a ťažké kravy. To mi pripomína zoštíhlený Smer na čele s Ficom, ktorý má choré srdce (motor). Plus, to auto je červené... Otvoril mi zať, teda mladšia generácia. Zachovalosť kľúčov môže napovedať, že mohlo ísť o rezervné kľúče. Ak zostali na ulici, aby ich zdvihol občan-človek, potom to chápem ako výzvu, že kľúče od našej záchrany (auto do zlého terénu - napr. politického) dostal občan a má ich použiť. Teda že kľúče od stroja máme dvaja - Smer a občania na ulici. Túto symboliku dopĺňa aj názov ulice, na ktorej som kľúče našiel, spomínať ju radšej nechcem.

Moderátor

Upravené 26. 5. 2021 o 08:21

Ešte dva detaily - pajero znamená v španielskom slangu niečo ako onanista a pinin znamená menší brat. Pinin je ale tiež proteín viazaný na desmosome, čo je štrukturálna jednotka, ktorá umožňuje spájanie buniek na formovanie tkanív.


Moja interpretácia:
pajero - predošlá fáza Smeru, pinin - terajšia fáza - mladší brat, ktorý vysledoval konanie svojho staršieho brata, poučil sa z jeho chýb a môže napredovať rýchlejšie.


Proteín sa používa na stavbu svalov a je tu zaujímavé to slovné spojenie štruktúra (strana) a spájanie buniek na formovanie tkanív (jednej zo základných stavebných súčastí tela).


Ešte dva detaily - pajero znamená v španielskom slangu niečo ako onanista a pinin znamená menší brat. Pinin je ale tiež proteín viazaný na desmosome, čo je štrukturálna jednotka, ktorá umožňuje spájanie buniek na formovanie tkanív. Moja interpretácia: pajero - predošlá fáza Smeru, pinin - terajšia fáza - mladší brat, ktorý vysledoval konanie svojho staršieho brata, poučil sa z jeho chýb a môže napredovať rýchlejšie. Proteín sa používa na stavbu svalov a je tu zaujímavé to slovné spojenie štruktúra (strana) a spájanie buniek na formovanie tkanív (jednej zo základných stavebných súčastí tela).

Moderátor

353
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept