Zahraničná politika
Putin oznámil úspešné ukončenie testu systému PVO S-500

Putin oznámil úspešné ukončenie testu systému PVO S-500


Ruský prezident uviedol, že ďalším krokom je dodávka tohto systému jednotkám
Testy protilietadlového raketového systému S-500 sa úspešne dokončujú, ďalším krokom je dodanie tohto systému vojakom, uviedol ruský prezident Vladimir Putin v utorok otvorenie stretnutia s vedením ministerstva obrany a podnikov vojensko-priemyselného komplexu.


"V leteckých a kozmických silách bolo viac ako 70% protilietadlových raketových plukov znovu vybavených modernými systémami S-400. Ďalším krokom je dodávka komplexu S-500 vojakom, ktorých testy sú už ukončené." sa úspešne dokončuje, “uviedol.


Podľa jeho slov „„ najnovšie modely zbraní a vojenskej techniky sa dodávajú armáde a námorníctvu s vysokou dynamikou, potenciál jadrovej triády sa vážne posilnil, rozšírili sa bojové možnosti námorníctva, a to aj prostredníctvom lodí. s riadenými strelami Kalibr. “dodala hlava štátu, hypersonický raketový systém Zircon sa nachádza v záverečnej fáze testovania.


„Tiež si všimnem, že podniky vojensko-priemyselného komplexu a ministerstvo obrany nadviazali efektívnu spoluprácu pri dodávkach a údržbe zbraní a vybavenia počas celého ich životného cyklu - od vývoja a sériovej výroby až po servis a opravy,“ uviedol Putin povedal.


https://tass.ru/armiya-i-opk/11468221


Putin oznámil úspešné ukončenie testu systému PVO S-500 ======================================================= Ruský prezident uviedol, že ďalším krokom je dodávka tohto systému jednotkám Testy protilietadlového raketového systému S-500 sa úspešne dokončujú, ďalším krokom je dodanie tohto systému vojakom, uviedol ruský prezident Vladimir Putin v utorok otvorenie stretnutia s vedením ministerstva obrany a podnikov vojensko-priemyselného komplexu. "V leteckých a kozmických silách bolo viac ako 70% protilietadlových raketových plukov znovu vybavených modernými systémami S-400. Ďalším krokom je dodávka komplexu S-500 vojakom, ktorých testy sú už ukončené." sa úspešne dokončuje, “uviedol. Podľa jeho slov „„ najnovšie modely zbraní a vojenskej techniky sa dodávajú armáde a námorníctvu s vysokou dynamikou, potenciál jadrovej triády sa vážne posilnil, rozšírili sa bojové možnosti námorníctva, a to aj prostredníctvom lodí. s riadenými strelami Kalibr. “dodala hlava štátu, hypersonický raketový systém Zircon sa nachádza v záverečnej fáze testovania. „Tiež si všimnem, že podniky vojensko-priemyselného komplexu a ministerstvo obrany nadviazali efektívnu spoluprácu pri dodávkach a údržbe zbraní a vybavenia počas celého ich životného cyklu - od vývoja a sériovej výroby až po servis a opravy,“ uviedol Putin povedal. https://tass.ru/armiya-i-opk/11468221

Důležité informace před jednáním v Ženevě. Bylo jich v poslední době víc, např. nedávné rozhodnutí o budování výlučně ruské vesmírné stanice na oběžné dráze 98°. Zajištěná bezpečnost, technologický náskok, informace (vědecké, vojenské, strategické) o dění na celé planetě...


Důležité informace před jednáním v Ženevě. Bylo jich v poslední době víc, např. nedávné rozhodnutí o budování výlučně ruské vesmírné stanice na oběžné dráze 98°. Zajištěná bezpečnost, technologický náskok, informace (vědecké, vojenské, strategické) o dění na celé planetě...

Bylo jich v poslední době víc

a pristani 3 ks TU-22 na ruske zakladne v Hmeinim v Syrii.


[quote="pid:17283, uid:177"]Bylo jich v poslední době víc[/quote] a pristani 3 ks TU-22 na ruske zakladne v Hmeinim v Syrii.
365
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept