Mimo kategórií
Google

Doktor Google


Google by rád šprtal aj do medicínskeho biznisu a práve oznámil, že vyvinul aplikáciu na báze umelej inteligencie pre identifikáciu kožných ochorení. Po poslaní príslušných fotiek navrhne niekoľko približných diagnóz a nasmeruje na ďalšie informácie o nich. Vraj dosahujú už 84% úspešnosť. V spolupráci so Stanfordskou Univerzitou plánuje nástroj ďalej vylepšovať a otestovať v zdravotníckych zariadeniach.


SK: https://pc.zoznam.sk/novinka/doktor-google-dostava-novy-rozmer
EN: https://www.theverge.com/2021/5/24/22451361/google-skin-condition-dermatology-symptom-checker


### Doktor Google Google by rád šprtal aj do medicínskeho biznisu a práve oznámil, že vyvinul aplikáciu na báze umelej inteligencie pre identifikáciu kožných ochorení. Po poslaní príslušných fotiek navrhne niekoľko približných diagnóz a nasmeruje na ďalšie informácie o nich. Vraj dosahujú už 84% úspešnosť. V spolupráci so Stanfordskou Univerzitou plánuje nástroj ďalej vylepšovať a otestovať v zdravotníckych zariadeniach. **SK**: https://pc.zoznam.sk/novinka/doktor-google-dostava-novy-rozmer **EN**: https://www.theverge.com/2021/5/24/22451361/google-skin-condition-dermatology-symptom-checker
Upravené 12. 6. 2021 o 18:39

Google si posvieti na „ohováračské stránky“. Zníži ich dosahy


Google vylepšuje algoritmy, ktorými chce docieliť menšie dosahy stránok, ktoré vytvárajú klamlivý a obťažujúci obsah o konkrétnych osobách.


https://vosveteit.sk/google-si-posvieti-na-ohovaracske-stranky-znizi-ich-dosahy


**Google si posvieti na „ohováračské stránky“. Zníži ich dosahy** _Google vylepšuje algoritmy, ktorými chce docieliť menšie dosahy stránok, ktoré vytvárajú klamlivý a obťažujúci obsah o konkrétnych osobách._ https://vosveteit.sk/google-si-posvieti-na-ohovaracske-stranky-znizi-ich-dosahy

Doktor Google

Doktor Mengúgle.


[quote="pid:17222, uid:413"]Doktor Google[/quote] Doktor Mengúgle.

Google si posvieti na „ohováračské stránky“. Zníži ich dosahy

Cože?
To chceš říct, že ksbforum nepůjde vygúglit?
;-)


[quote="pid:19730, uid:413"]Google si posvieti na „ohováračské stránky“. Zníži ich dosahy[/quote] Cože? To chceš říct, že ksbforum nepůjde vygúglit? ;-)

Google začne upozorňovať na výsledky, ktoré nemusia byť spoľahlivé


Ak systémy detegujú rýchlo sa meniace výsledky, používateľovi poradia vrátiť sa neskôr. Hlavným cieľom nového varovania je upozorniť na senzačné, aktuálne a vyvíjajúce sa témy, ktorých popularitu zväčša medzi prvými využívajú pochybné a nekvalitné weby, respektíve priamo konšpirátori. „Niekedy spoľahlivé informácie, ktoré hľadáte, ešte skrátka nie sú dostupné online,“ vysvetľuje Google.


https://zive.aktuality.sk/clanok/vknkhdh/google-zacne-upozornovat-na-vysledky-ktore-nemusia-byt-spolahlive


### Google začne upozorňovať na výsledky, ktoré nemusia byť spoľahlivé _Ak systémy detegujú rýchlo sa meniace výsledky, používateľovi poradia vrátiť sa neskôr. Hlavným cieľom nového varovania je upozorniť na senzačné, aktuálne a vyvíjajúce sa témy, ktorých popularitu zväčša medzi prvými využívajú pochybné a nekvalitné weby, respektíve priamo konšpirátori. „Niekedy spoľahlivé informácie, ktoré hľadáte, ešte skrátka nie sú dostupné online,“ vysvetľuje Google._ https://zive.aktuality.sk/clanok/vknkhdh/google-zacne-upozornovat-na-vysledky-ktore-nemusia-byt-spolahlive

Ak systémy detegujú rýchlo sa meniace výsledky, používateľovi poradia vrátiť sa neskôr. Hlavným cieľom nového varovania je upozorniť na senzačné, aktuálne a vyvíjajúce sa témy, ktorých popularitu zväčša medzi prvými využívajú pochybné a nekvalitné weby, respektíve priamo konšpirátori


Není to skvělé, když těžkou práci myšlení převezmeme za vás?


„Niekedy spoľahlivé informácie, ktoré hľadáte, ešte skrátka nie sú dostupné online,“ vysvetľuje Google.

Překlad: Ještě jsme nestihli vymyslet naše lži.


[quote="pid:22144, uid:413"]Ak systémy detegujú rýchlo sa meniace výsledky, používateľovi poradia vrátiť sa neskôr. Hlavným cieľom nového varovania je upozorniť na senzačné, aktuálne a vyvíjajúce sa témy, ktorých popularitu zväčša medzi prvými využívajú pochybné a nekvalitné weby, respektíve priamo konšpirátori[/quote] Není to skvělé, když těžkou práci myšlení převezmeme za vás? [quote="pid:22144, uid:413"]„Niekedy spoľahlivé informácie, ktoré hľadáte, ešte skrátka nie sú dostupné online,“ vysvetľuje Google.[/quote] Překlad: Ještě jsme nestihli vymyslet naše lži.

Google začne upozorňovať na výsledky, ktoré nemusia byť spoľahlivé

Mám rád seznamy konspiračních webů, upozorňování na (nové) konspirace a faktčekink.
Není nad to, když mě někdo upozorní na něco, co mě zatím míjelo a ještě dodá, co si mejnstrým přeje, abych si o tom myslel.


[quote="pid:22144, uid:413"]Google začne upozorňovať na výsledky, ktoré nemusia byť spoľahlivé[/quote] Mám rád seznamy konspiračních webů, upozorňování na (nové) konspirace a faktčekink. Není nad to, když mě někdo upozorní na něco, co mě zatím míjelo a ještě dodá, co si mejnstrým přeje, abych si o tom myslel.

Po pravdě, je to velmi užitečné pro nás, co google a podobným nevěříme a umíme si udělat analýzu sami s našich dat. Občas nám přihrajou dobrý pramen. Takže jsou vlastně ve výsledku užitečný, protože, kdyby mlčeli, tak nám to unikne !!!!


Po pravdě, je to velmi užitečné pro nás, co google a podobným nevěříme a umíme si udělat analýzu sami s našich dat. Občas nám přihrajou dobrý pramen. Takže jsou vlastně ve výsledku užitečný, protože, kdyby mlčeli, tak nám to unikne !!!!

Google pracuje na aplikácii, ktorá by ponúkla prehľad o našom zdravotnom stave. Od lekárskych záznamov, až po históriu predpísaných receptov
https://vosveteit.sk/zverili-by-ste-spolocnosti-google-udaje-o-vasom-zdravi-a-lekarske-zaznamy-pozrite-sa-na-com-spolocnost-pracuje


Google údajne pripúšťa, že Asistent niekedy zaznamenáva zvuk bez nášho vedomia
https://vosveteit.sk/google-udajne-pripusta-ze-asistent-niekedy-zaznamenava-zvuk-bez-nasho-vedomia


Google začal s podozrivými praktikami, z Fotiek spravil nástroj na peniaze
https://zive.aktuality.sk/clanok/cx9rtnz/google-zacal-s-podozrivymi-praktikami-z-fotiek-spravil-nastroj-na-peniaze


Google umožní priamo do Androidu uložiť informáciu o tom, že sme boli zaočkovaní
https://vosveteit.sk/google-umozni-priamo-do-androidu-ulozit-informaciu-o-tom-ze-sme-boli-zaockovani


**Google pracuje na aplikácii, ktorá by ponúkla prehľad o našom zdravotnom stave. Od lekárskych záznamov, až po históriu predpísaných receptov** https://vosveteit.sk/zverili-by-ste-spolocnosti-google-udaje-o-vasom-zdravi-a-lekarske-zaznamy-pozrite-sa-na-com-spolocnost-pracuje **Google údajne pripúšťa, že Asistent niekedy zaznamenáva zvuk bez nášho vedomia** https://vosveteit.sk/google-udajne-pripusta-ze-asistent-niekedy-zaznamenava-zvuk-bez-nasho-vedomia **Google začal s podozrivými praktikami, z Fotiek spravil nástroj na peniaze** https://zive.aktuality.sk/clanok/cx9rtnz/google-zacal-s-podozrivymi-praktikami-z-fotiek-spravil-nastroj-na-peniaze **Google umožní priamo do Androidu uložiť informáciu o tom, že sme boli zaočkovaní** https://vosveteit.sk/google-umozni-priamo-do-androidu-ulozit-informaciu-o-tom-ze-sme-boli-zaockovani

Google údajne pripúšťa, že Asistent niekedy zaznamenáva zvuk bez nášho vedomia


Pro ty, co to nechápou, přeložím do našeho jazyka:
"Asistent vždycky zaznamenáva zvuk bez nášho vedomia!"


Bratia Slováci prepáčtě, ale zabudol som slovo "vždycky"


[quote="pid:23147, uid:413"]Google údajne pripúšťa, že Asistent niekedy zaznamenáva zvuk bez nášho vedomia[/quote] Pro ty, co to nechápou, přeložím do našeho jazyka: "Asistent vždycky zaznamenáva zvuk bez nášho vedomia!" Bratia Slováci prepáčtě, ale zabudol som slovo "vždycky"

Mapy Google po novom informujú o tom, koľko ľudí práve cestuje v MHD

A bude také informovat o tom, jestli jsou všichni cestující zaočkovaní?
Počítám, že to budou chtít také brzy zavést.


[quote="pid:26421, uid:413"]Mapy Google po novom informujú o tom, koľko ľudí práve cestuje v MHD[/quote] A bude také informovat o tom, jestli jsou všichni cestující zaočkovaní? Počítám, že to budou chtít také brzy zavést.
1.38k
12
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept