Zahraničná politika
Španělský premiér Pedro Sánchez představil téměř 700 stránkový dokument Espaňa 2050. Vláda plánuje sdílení domů, aut, vysoké daně, méně masa

Podle Sánchezova plánu „Španělsko 2050“ nebudou mnozí Španělé už vlastnit domy ani auta, pracovní smlouvy budou mít jen na dobu určitou, do penze ale půjdou až v 70. letech, razantně se omezí jejich konzumace masa, alkoholu a kouření, naopak se jim zvýší daně, každým rokem přijde do země na 200 tisíc nových migrantů, a to vše bude probíhat bez uhlíku.
Na akci byl také přítomen místopředseda Evropské komise pro interinstitucionální vztahy a strategický výhled Maroš Šefčovič, podle něhož je tato vize „působivá.“ A není to něco, co se bude provádět pouze ve Španělsku. Najde to prý ozvěnu i v EU.
https://echo24.cz/a/Sg4nD/mraz-prichazi-z-madridu-vlada-planuje-sdileni-domu-aut-vysoke-dane-mene-masa


Podle Sánchezova plánu „Španělsko 2050“ nebudou mnozí Španělé už vlastnit domy ani auta, pracovní smlouvy budou mít jen na dobu určitou, do penze ale půjdou až v 70. letech, razantně se omezí jejich konzumace masa, alkoholu a kouření, naopak se jim zvýší daně, každým rokem přijde do země na 200 tisíc nových migrantů, a to vše bude probíhat bez uhlíku. Na akci byl také přítomen místopředseda Evropské komise pro interinstitucionální vztahy a strategický výhled Maroš Šefčovič, podle něhož je tato vize „působivá.“ A není to něco, co se bude provádět pouze ve Španělsku. Najde to prý ozvěnu i v EU. https://echo24.cz/a/Sg4nD/mraz-prichazi-z-madridu-vlada-planuje-sdileni-domu-aut-vysoke-dane-mene-masa

Za takychto podmienok sa v ES nebude dat zit.
Myslim ze to mysli Sanchez vazne, ale len pre inych nie pre seba. Zije v luxuse... Podla toho co vidim, si moc zabezpecuje policajnym statom, ktory je tu neskryvanou realitou.


Za takychto podmienok sa v ES nebude dat zit. Myslim ze to mysli Sanchez vazne, ale len pre inych nie pre seba. Zije v luxuse... Podla toho co vidim, si moc zabezpecuje policajnym statom, ktory je tu neskryvanou realitou.

Žije v bublině, je naprosto odtržený od reality. To koneckonců můžeme sledovat dnes a denně. Jako by všichni byli z jednoho vrhu, jako by všichni patřili k jedné sektě.


Žije v bublině, je naprosto odtržený od reality. To koneckonců můžeme sledovat dnes a denně. Jako by všichni byli z jednoho vrhu, jako by všichni patřili k jedné sektě.

Zoufalý pokus bažiny (zřejmě na pokyn Londýna) implementovat dystopický Great reset. Nevím, Španělsko je specifická země, ale asi ani tam to nemá šanci na úspěch.
Mokrý sny bažiny zmítající se ve smrtelných křečích.


Zoufalý pokus bažiny (zřejmě na pokyn Londýna) implementovat dystopický Great reset. Nevím, Španělsko je specifická země, ale asi ani tam to nemá šanci na úspěch. Mokrý sny bažiny zmítající se ve smrtelných křečích.

Mám pro tu kreaturu prima nabídku přímo ze života .
https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1523840-neslavny-konec-prvniho-fasistickeho-diktatora
Jen s tím rozdílem , že v rozsahu celé Evropy to budou zatraceně vyšší počty "odměněných" zrůd .


Mám pro tu kreaturu prima nabídku přímo ze života . https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/1523840-neslavny-konec-prvniho-fasistickeho-diktatora Jen s tím rozdílem , že v rozsahu celé Evropy to budou zatraceně vyšší počty "odměněných" zrůd .
Upravené 26. 5. 2021 o 12:16

jasne a domaci budu celi stastni, ze mozu platit migrantov a maso budu mat v nedelu. Mimochodom, Spanielsko ma uz teraz problemy s vodou a cast uzemia sa im meni pomaly na pust.....naozaj aĺe nechapem to vypustanie takychto predstav, ved to ludi tak maximalne nastve a urcite nepovznesie


jasne a domaci budu celi stastni, ze mozu platit migrantov a maso budu mat v nedelu. Mimochodom, Spanielsko ma uz teraz problemy s vodou a cast uzemia sa im meni pomaly na pust.....naozaj aĺe nechapem to vypustanie takychto predstav, ved to ludi tak maximalne nastve a urcite nepovznesie

Co čeká tyto "kreativce" je vidět i zde.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bili-Slibili-prachy-pak-nedali-Cerny-spisovatel-z-USA-rok-po-Floydovi-665119
Nástroj brečí že byl zneužit a využit . Takové rozčarování čeká mnoho darebáků .
A nejen to . Už teď se svoloč požírá mezi sebou .
Tak jak to popisuje VP . Nemorální zrůdy budou uzamčeny do společných likvidačních matric , kde se budou vzájemně tak či onak likvidovat .
Přiznám se , že mi tento objektivní proces nevhání do očí žádné slzy lítosti .


Co čeká tyto "kreativce" je vidět i zde. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bili-Slibili-prachy-pak-nedali-Cerny-spisovatel-z-USA-rok-po-Floydovi-665119 Nástroj brečí že byl zneužit a využit . Takové rozčarování čeká mnoho darebáků . A nejen to . Už teď se svoloč požírá mezi sebou . Tak jak to popisuje VP . Nemorální zrůdy budou uzamčeny do společných likvidačních matric , kde se budou vzájemně tak či onak likvidovat . Přiznám se , že mi tento objektivní proces nevhání do očí žádné slzy lítosti .

Nebudeme vlastniť, ale zdieľať – píše dobrá kamarátka Čaputovej,
progresívna aktivistka Pašková
http://www.inenoviny.sk/nebudeme-vlastnit-ale-zdielat-pise-dobra-kamaratka-caputovej-progresivna-aktivistka-paskova/


Nebudeme vlastniť, ale zdieľať – píše dobrá kamarátka Čaputovej, progresívna aktivistka Pašková http://www.inenoviny.sk/nebudeme-vlastnit-ale-zdielat-pise-dobra-kamaratka-caputovej-progresivna-aktivistka-paskova/

Nebudeme vlastniť, ale zdieľať – píše dobrá kamarátka Čaputovej,
progresívna aktivistka Pašková
a mozem zazdielat aj Paskovu s Caputovou? len obcas.


[quote="pid:17482, uid:78"]Nebudeme vlastniť, ale zdieľať – píše dobrá kamarátka Čaputovej, progresívna aktivistka Pašková[/quote]a mozem zazdielat aj Paskovu s Caputovou? len obcas.

Moderator

smile smile smile zas aby ich nebolo vela smile

a mozem zazdielat aj Paskovu s Caputovou? len obcas.


:D :D :D zas aby ich nebolo vela :) [quote="pid:17485, uid:10"]a mozem zazdielat aj Paskovu s Caputovou? len obcas.[/quote]
Upravené 27. 5. 2021 o 11:40

zdieľať

Politicky korektní slovo pro pronájem za peníze.


[quote="pid:17482, uid:78"]zdieľať[/quote] Politicky korektní slovo pro pronájem za peníze.

Politicky korektní slovo pro pronájem za peníze.
nekorektne povedané, ohlodať otrokov až na kosť


[quote="pid:17489, uid:240"]Politicky korektní slovo pro pronájem za peníze.[/quote]nekorektne povedané, ohlodať otrokov až na kosť

kapitalizmus ma vlastnost, na ktorej je postaveny a to urok z uroku a inflacia. Takze ak tvoji rodicia vlastnili nejaku nehnutelnost, tak ti tym dali do zaciatku nejaky zaklad (kedze za ten cas tie nehnutelnosti znacne vzrastli na cene) a ten potom mozes nechat ty svojim potomkom. Urok z uroku a inflacia spolu s vlastnictvom nehnutelnosti im umoznia potom relativne slusne (pri troche stastia samozrejme) preplavat dalej a udrzat sa nad hladinou.
Ale ked nevlastnili, tak urok z uroku a inflacia posobia proti tebe, aj detom, takze k tej zatazi, ktora sa pomaly hromadi (naklady na dofinancovanie dochodkov, zdravotnictvo, dane a poistky) pribudne aj splacanie nehnutelnosti s rizikom straty strechy nad hlavou. Takze zdielanie je fajn v pripade kosacky, ktoru potrebujem raz za cas, ale nie ked vlastne pomaham niekomu inemu splacat jeho uroky a hypoteku, ked musim mat prenajom.
A ziadne obkecavanie tu nepomaha.


kapitalizmus ma vlastnost, na ktorej je postaveny a to urok z uroku a inflacia. Takze ak tvoji rodicia vlastnili nejaku nehnutelnost, tak ti tym dali do zaciatku nejaky zaklad (kedze za ten cas tie nehnutelnosti znacne vzrastli na cene) a ten potom mozes nechat ty svojim potomkom. Urok z uroku a inflacia spolu s vlastnictvom nehnutelnosti im umoznia potom relativne slusne (pri troche stastia samozrejme) preplavat dalej a udrzat sa nad hladinou. Ale ked nevlastnili, tak urok z uroku a inflacia posobia proti tebe, aj detom, takze k tej zatazi, ktora sa pomaly hromadi (naklady na dofinancovanie dochodkov, zdravotnictvo, dane a poistky) pribudne aj splacanie nehnutelnosti s rizikom straty strechy nad hlavou. Takze zdielanie je fajn v pripade kosacky, ktoru potrebujem raz za cas, ale nie ked vlastne pomaham niekomu inemu splacat jeho uroky a hypoteku, ked musim mat prenajom. A ziadne obkecavanie tu nepomaha.
1.02k
12
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept