Videá, filmy, knihy
Pán prsteňov & J. R. R. Tolkien

rozpocet bol tisic rublov a niekto sa rozrusuje nad chabymi trikmi. kreativita sa im musi uznat, ak by tu trilogiu sovieti natocili v 70. rokoch tak by to mohla byt svetova kvalita aj ked musim uznat ze ta zapadna je dobra, okolo roku 2000, +-5 rokov bol vrchol zapadnej kinematografie kedy napady dokazali sklbit s modernymi efektmi, vacsina filmov po je len kopec efektov bez napadu a myslienky.


rozpocet bol tisic rublov a niekto sa rozrusuje nad chabymi trikmi. kreativita sa im musi uznat, ak by tu trilogiu sovieti natocili v 70. rokoch tak by to mohla byt svetova kvalita aj ked musim uznat ze ta zapadna je dobra, okolo roku 2000, +-5 rokov bol vrchol zapadnej kinematografie kedy napady dokazali sklbit s modernymi efektmi, vacsina filmov po je len kopec efektov bez napadu a myslienky.

dobro-menejdobrá správa pre fanúšikov trilógie Pána prsteňov - začína sa chystať skutočné prequelové filmové pokračovanie Pán prsteňov: Vojna Rohirrimov z rovnakej časovej linky, avšak bude to animák


https://fontech.startitup.sk/pan-prstenov-sa-vrati-v-celovecernom-filme-jeho-spracovanie-ta-vsak-sklame


a ak je niekto zvedavý, ako pôvodní herci vyzerali po 17 rokoch, tak tu je minuloročné jedinečné 50-minútové video-konferenčné interview, ale iba bez tituliek v angličtine. herci sú tam predstavovaní postupne a dokázali tam dostať 16 hercov, režiséra a jednu scénaristku.


bola to charitatívna akcia a ľudia v deň preméry prispievali cez youtube na jedlo pre hladné americké deti postihnuté novou korono-krízou (firma Cheerios venovala pre tú kampaň 1,3 milióna usd, preto má na začiatku tiež reklamu). prvé 2 min 15 s je o tomto, potom 1 min úvodných moderátorských kecov a potom to 3:15 začína


https://www.youtube.com/watch?v=l_U0S6x_kCs


dobro-menejdobrá správa pre fanúšikov trilógie Pána prsteňov - začína sa chystať **skutočné prequelové filmové pokračovanie Pán prsteňov: Vojna Rohirrimov** z rovnakej časovej linky, avšak bude to animák https://fontech.startitup.sk/pan-prstenov-sa-vrati-v-celovecernom-filme-jeho-spracovanie-ta-vsak-sklame a ak je niekto zvedavý, **ako pôvodní herci vyzerali po 17 rokoch**, tak tu je minuloročné jedinečné 50-minútové video-konferenčné interview, ale iba bez tituliek v angličtine. herci sú tam predstavovaní postupne a dokázali tam dostať 16 hercov, režiséra a jednu scénaristku. bola to **charitatívna akcia** a ľudia v deň preméry prispievali cez youtube na jedlo pre hladné americké deti postihnuté novou korono-krízou (firma Cheerios venovala pre tú kampaň 1,3 milióna usd, preto má na začiatku tiež reklamu). prvé 2 min 15 s je o tomto, potom 1 min úvodných moderátorských kecov a potom to **3:15 začína** https://www.youtube.com/watch?v=l_U0S6x_kCs
Upravené 12. 6. 2021 o 23:32

@GBB zdravia ti.
Keďže je do toho zapojený aj ten čo písal scenár pre Jacksona tak to bude pokrývené. Trilógiu zmenil natoľko až to mení pôvodný význam kníh. To čo bolo urobené s knihou Hobbit je zničenie pôvodného príbehu. Bolo by oveľa lepšie ak by to vôbec nevzniklo.
Ak by sa pevne držali pribehu podľa knih boli by to super.
S pozdravom Peter.

@GBB zdravia ti. Keďže je do toho zapojený aj ten čo písal scenár pre Jacksona tak to bude pokrývené. Trilógiu zmenil natoľko až to mení pôvodný význam kníh. To čo bolo urobené s knihou Hobbit je zničenie pôvodného príbehu. Bolo by oveľa lepšie ak by to vôbec nevzniklo. Ak by sa pevne držali pribehu podľa knih boli by to super. S pozdravom Peter.

@Peter Peto . ďakujem, aj tebe. ja sa vlastne do tejto témy až tak dobre nerozumiem (knihy som nečítal), tie 2 trilógie, čo som viackrát videl sa mi v podstate páčili (asi preto) a aj v tomto prípade pôsobím skôr len ako dohadzovač vecí z netu, na ktoré narazím, ktoré by tu mohli niekoho zaujímať a ktoré zatiaľ nikto nepridal. takže vítam kompetentné názory ako je tvoj (aj ostatné) a to je asi všetko, čo k tomu môžem povedať smile

@Peter Peto . ďakujem, aj tebe. ja sa vlastne do tejto témy až tak dobre nerozumiem (knihy som nečítal), tie 2 trilógie, čo som viackrát videl sa mi v podstate páčili (asi preto) a aj v tomto prípade pôsobím skôr len ako dohadzovač vecí z netu, na ktoré narazím, ktoré by tu mohli niekoho zaujímať a ktoré zatiaľ nikto nepridal. takže vítam kompetentné názory ako je tvoj (aj ostatné) a to je asi všetko, čo k tomu môžem povedať :)
Upravené 13. 6. 2021 o 01:12

Vedci objavili v Indickom oceáne Sauronovo oko
Austrálski vedci objavili na dne Indického oceánu hory, ktoré pripomínajú krajinu Mordor z fantasy trilógie Johna Tolkiena Pán prsteňov. Pre bádateľov bola obzvlášť zaujímavá obrovská kaldera podmorskej sopky nazvaná Sauronovo oko.
https://www.hlavnespravy.sk/vedci-objavili-v-indickom-oceane-sauronovo-oko/2618902


**Vedci objavili v Indickom oceáne Sauronovo oko** _Austrálski vedci objavili na dne Indického oceánu hory, ktoré pripomínajú krajinu Mordor z fantasy trilógie Johna Tolkiena Pán prsteňov. Pre bádateľov bola obzvlášť zaujímavá obrovská kaldera podmorskej sopky nazvaná Sauronovo oko._ https://www.hlavnespravy.sk/vedci-objavili-v-indickom-oceane-sauronovo-oko/2618902

Vedci objavili novú exoplanétu. Ľuďom pripomína Sauronovo oko z Pána prsteňov
https://noizz.aktuality.sk/zaujimavosti/novu-exoplanetu-prirovnavaju-udia-k-sauronovmu-oku-z-pana-prstenov/ryhxc61
(nie je možné, nabudúce ho nájdu pri otvorení chladničky)


**Vedci objavili novú exoplanétu. Ľuďom pripomína Sauronovo oko z Pána prsteňov** https://noizz.aktuality.sk/zaujimavosti/novu-exoplanetu-prirovnavaju-udia-k-sauronovmu-oku-z-pana-prstenov/ryhxc61 (nie je možné, nabudúce ho nájdu pri otvorení chladničky)
1.26k
7
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept