Mimo kategórií
Česi a Slováci na hokejových MS

Kukal som ešte zápas českých hokejových hier (príprava pred MS) Česko vs Švédsko a mojej pozornosti nemohlo uniknúť pár nešťastných "detailov"...jednak skoro nikto (ak vôbec niekto...) z hráčov a realizačného týmu nespieval českú hymnu, po druhé - jeden český hokejista si odpľul počas českej hymny...a práve keď bol v zábere čiže si to môžete skontrolovať... to isté sa zopakovalo aj v zápase proti Rusku (takisto ešte v príprave)...nerobím si ilúzie o inteligencii hokejistoch ale aby sa nechápalo samo sebou že počas hymny nebudem chrachať to my hlava nebere...čo to je preboha za "reflex" pľuť počas hymny?! "a viete spievať sa mi hymnu nechcelo ja som ju radšej odchrachal"...totálny prejav neúcti...a po tretie ešte k tomu ten nechutný levorel s hadím jazykom na českých dresoch...to väčšia opacha sa už znakom stať nemohla?! Naozaj neviem ktorí kolaboranti, zradcovia a zapredanci sa postarali o tento grc na dresoch ale že ani samotní hráči sa neozvali a nepovedali že s tou opachou na hrudi/bruchu hrať nebudú bohužiaľ len ukazuje na to že aj samotní hokejisti sú rovnaká sebranka...čiže hrajú s levorlem s hadím jazykom na drese, nespievajú hymnu a ešte počas nej pľujú a práve keď sú v kamerovom zábere...predtým bol na dresoch štátny znak a práve vtedy český hokej dosiahol všetky úspechy...je úplne očividné že zmenou znaku došlo k oslabeniu pozíc Česka, keď bude Česko hrať o medaile (ak ich k tomu vôbec pustia...) dá sa očakávať že k nim tak aj ostatné tými budú pristupovať...bude to prístup v zmysle "nebodaj nedopustíme aby to zlato/bronz dostalo mužstvo ktoré vymenilo štátny znak za tú levorliu opachu, tí si očividne nevážia sami seba a my si ich už vonkoncom nebudeme vážiť"...Český hokejový tým sa musí vrátiť k štátnemu znaku na dresoch. Nu a teda začali Majstrovstvá sveta v hokeji s tým že, keď už sme pri tom, neviem akým zázrakom si (zatiaľ) štátny znak na dresoch udržalo Slovensko...ku "kompenzácii/korekcii" ale došlo, máme hráča s číslom 88...neviem či to je z jeho iniciatívy alebo mu to dakto "poradil/odporučil" ale na Slovensku po Kotlebovej kauze s 88 mať toto číslo na drese je očividne zámer...
Každopádne máme za sebou po 2 zápasoch, Česko - 2 zápasy, 2 prehry a v obidvoch zápasoch padlo 7 gólov. Značne symbolické je aj to proti komu sa hralo, prvý zápas proti Rusku - 3:4, druhý zápas proti Švajčiarsku - 2:5 a 22. mája. Slovensko - 2 zápasy, 2 výhry. Proti Bielorusku 5:2 a proti Británii 2:1. Čiže toľko moje postrehy k príprave a k samotným prebiehajúcim majstrovstvám...


Kukal som ešte zápas českých hokejových hier (príprava pred MS) Česko vs Švédsko a mojej pozornosti nemohlo uniknúť pár nešťastných "detailov"...jednak skoro nikto (ak vôbec niekto...) z hráčov a realizačného týmu nespieval českú hymnu, po druhé - jeden český hokejista si odpľul počas českej hymny...a práve keď bol v zábere čiže si to môžete skontrolovať... to isté sa zopakovalo aj v zápase proti Rusku (takisto ešte v príprave)...nerobím si ilúzie o inteligencii hokejistoch ale aby sa nechápalo samo sebou že počas hymny nebudem chrachať to my hlava nebere...čo to je preboha za "reflex" pľuť počas hymny?! "a viete spievať sa mi hymnu nechcelo ja som ju radšej odchrachal"...totálny prejav neúcti...a po tretie ešte k tomu ten nechutný levorel s hadím jazykom na českých dresoch...to väčšia opacha sa už znakom stať nemohla?! Naozaj neviem ktorí kolaboranti, zradcovia a zapredanci sa postarali o tento grc na dresoch ale že ani samotní hráči sa neozvali a nepovedali že s tou opachou na hrudi/bruchu hrať nebudú bohužiaľ len ukazuje na to že aj samotní hokejisti sú rovnaká sebranka...čiže hrajú s levorlem s hadím jazykom na drese, nespievajú hymnu a ešte počas nej pľujú a práve keď sú v kamerovom zábere...predtým bol na dresoch štátny znak a práve vtedy český hokej dosiahol všetky úspechy...je úplne očividné že zmenou znaku došlo k oslabeniu pozíc Česka, keď bude Česko hrať o medaile (ak ich k tomu vôbec pustia...) dá sa očakávať že k nim tak aj ostatné tými budú pristupovať...bude to prístup v zmysle "nebodaj nedopustíme aby to zlato/bronz dostalo mužstvo ktoré vymenilo štátny znak za tú levorliu opachu, tí si očividne nevážia sami seba a my si ich už vonkoncom nebudeme vážiť"...Český hokejový tým sa musí vrátiť k štátnemu znaku na dresoch. Nu a teda začali Majstrovstvá sveta v hokeji s tým že, keď už sme pri tom, neviem akým zázrakom si (zatiaľ) štátny znak na dresoch udržalo Slovensko...ku "kompenzácii/korekcii" ale došlo, máme hráča s číslom 88...neviem či to je z jeho iniciatívy alebo mu to dakto "poradil/odporučil" ale na Slovensku po Kotlebovej kauze s 88 mať toto číslo na drese je očividne zámer... Každopádne máme za sebou po 2 zápasoch, Česko - 2 zápasy, 2 prehry a v obidvoch zápasoch padlo 7 gólov. Značne symbolické je aj to proti komu sa hralo, prvý zápas proti Rusku - 3:4, druhý zápas proti Švajčiarsku - 2:5 a 22. mája. Slovensko - 2 zápasy, 2 výhry. Proti Bielorusku 5:2 a proti Británii 2:1. Čiže toľko moje postrehy k príprave a k samotným prebiehajúcim majstrovstvám...

Tu ide o závažnejšie signály, ako o chriachanie. Isto vám neuniklo, že v hľadisku sedia kartóny. V dobe, keď je x-miliónov ľudí preočkovaných proti tej aktuálnej "hrozbe" si organizátori netrúfli posadiť do hľadiska zaočkovancov. Prečo asi? By sa razom potvrdila celá kovid fraška s vakcinacistickým finále.
Za druhé, je to defilé nepotrebných a život spoločnosti oberajúcich kreatúr, celá plandémia odhalila, na čo sú dobré profesionálny šport ako aj upadajúce iné odvetvia dekadencie, odvolávajúce sa na tzv. kultúru. Presne v štýle chlieb a hry a keďže záujem o podporu poctivo pracujúceho a hodnoty vyrábajúceho človeka nie je a nebol, tak sa podporovali rôzne "hry" aby otroci nereptali, ale mali sa nad čím "baviť". Miesto toho, aby sa im skrátila pracovná doba( aj s efektom zníženia nezamestnanosti, keďže by bolo práce dosť pre všetkých) a mohli svoj potenciál využiť, tak sa nechávajú tesne na hladine prežitia vegetovať, zatiaľ čo títo vyžírkovia sa tučne kŕmili.


Tu ide o závažnejšie signály, ako o chriachanie. Isto vám neuniklo, že v hľadisku sedia kartóny. V dobe, keď je x-miliónov ľudí preočkovaných proti tej aktuálnej "hrozbe" si organizátori netrúfli posadiť do hľadiska zaočkovancov. Prečo asi? By sa razom potvrdila celá kovid fraška s vakcinacistickým finále. Za druhé, je to defilé nepotrebných a život spoločnosti oberajúcich kreatúr, celá plandémia odhalila, na čo sú dobré profesionálny šport ako aj upadajúce iné odvetvia dekadencie, odvolávajúce sa na tzv. kultúru. Presne v štýle chlieb a hry a keďže záujem o podporu poctivo pracujúceho a hodnoty vyrábajúceho človeka nie je a nebol, tak sa podporovali rôzne "hry" aby otroci nereptali, ale mali sa nad čím "baviť". Miesto toho, aby sa im skrátila pracovná doba( aj s efektom zníženia nezamestnanosti, keďže by bolo práce dosť pre všetkých) a mohli svoj potenciál využiť, tak sa nechávajú tesne na hladine prežitia vegetovať, zatiaľ čo títo vyžírkovia sa tučne kŕmili.
Upravené 23. 5. 2021 o 19:56

Mne tam svieti ako päsť na oko Kazachstan (Nursultan - Astana), mám predtuchu že toto náhody nebudú. Z Lotyšmi mali zlaté čísla na chrbte. Dnes vyhrali nad Fínmi. Keby remizujú alebo dajú dole USA, tak to by bola veľká potupa pre západ. Celkovo nám asi v MS ukážu kam budú smerovať národy.


Mne tam svieti ako päsť na oko Kazachstan (Nursultan - Astana), mám predtuchu že toto náhody nebudú. Z Lotyšmi mali zlaté čísla na chrbte. Dnes vyhrali nad Fínmi. Keby remizujú alebo dajú dole USA, tak to by bola veľká potupa pre západ. Celkovo nám asi v MS ukážu kam budú smerovať národy.

Kovid fraška sa naplno prejavila počas zápasu Slovensko Bielorusko. Dvojica rozhodcov šla skontrolovať videozáznam , no po opustení ľadu si nasadili rúška a pozerali na obrazovky aj keď pri nich nikto tretí nebol. Hneď pred návratom na ľad si rúška dali dole, hotová komédia. No najväčší vtip je na lavičke každého tímu. Rúško nemá nikto okrem lekára a zdravotníka - maséra. Ak toto neotvorí ľuďom oči tak už nič. To je do očí bijúca fraška.


Kovid fraška sa naplno prejavila počas zápasu Slovensko Bielorusko. Dvojica rozhodcov šla skontrolovať videozáznam , no po opustení ľadu si nasadili rúška a pozerali na obrazovky aj keď pri nich nikto tretí nebol. Hneď pred návratom na ľad si rúška dali dole, hotová komédia. No najväčší vtip je na lavičke každého tímu. Rúško nemá nikto okrem lekára a zdravotníka - maséra. Ak toto neotvorí ľuďom oči tak už nič. To je do očí bijúca fraška.

https://www.facebook.com/lassakova.sk/posts/159253356210414
Judita Laššáková
Vystihla to:
Tu už fakt nikto nič negarantuje?!
Fínsko vyhralo nad USA,
Dáni porazili Švédsko,
Švajčiari rozbili Českú republiku.
Rusko "smie" hrať 🤦‍♀ aj hralo! Výsledok 7:1 proti Veľkej Británii prekvapením zas nie je...
Bavíme sa o hokeji, ani omylom v tomto súpise nie je ani len zlomok politiky!
Ani omylom🤦‍♀ a ani zlomok...
Ibaže by áno 🤷‍♀️


https://www.facebook.com/lassakova.sk/posts/159253356210414 Judita Laššáková Vystihla to: Tu už fakt nikto nič negarantuje?! Fínsko vyhralo nad USA, Dáni porazili Švédsko, Švajčiari rozbili Českú republiku. Rusko "smie" hrať

Také Vám přijde, s ohledem na výsledky a průběh, celé to MS v hokeji jako divné?
Něco mi na tom všem smrdí, a smrdí mi i hokejisté Ruska, kteří nastupují pod vlajkou OH, a k tomu né na hymnu, ale na tuším Čajkovského, jak moc se ještě nechají ponížit. Jen proto, aby mohli jakože hrát, na tomhle divném turnaji.


Hanba jim a hanba i těm našim hokejistům, kteří hrají se scanii na prsou.


Také Vám přijde, s ohledem na výsledky a průběh, celé to MS v hokeji jako divné? Něco mi na tom všem smrdí, a smrdí mi i hokejisté Ruska, kteří nastupují pod vlajkou OH, a k tomu né na hymnu, ale na tuším Čajkovského, jak moc se ještě nechají ponížit. Jen proto, aby mohli jakože hrát, na tomhle divném turnaji. Hanba jim a hanba i těm našim hokejistům, kteří hrají se scanii na prsou.

Něco mi na tom všem smrdí, a smrdí mi i hokejisté Ruska, kteří nastupují pod vlajkou OH,


Inak vynikajúci lakmusový papier, ako odlíšiť chápavých od nechápavých. Tento víkend overený na rodine. Vytešovali sa, že majú v rodine blázna. Až im dôjde, na čo sa celú dobu pozerali a mali to priamo na očiach, bude im mdlo. Zvieratiek a zombíkov všade žiaľ požehnane.


[quote="pid:16954, uid:149"]Něco mi na tom všem smrdí, a smrdí mi i hokejisté Ruska, kteří nastupují pod vlajkou OH,[/quote] Inak vynikajúci lakmusový papier, ako odlíšiť chápavých od nechápavých. Tento víkend overený na rodine. Vytešovali sa, že majú v rodine blázna. Až im dôjde, na čo sa celú dobu pozerali a mali to priamo na očiach, bude im mdlo. Zvieratiek a zombíkov všade žiaľ požehnane.
Upravené 24. 5. 2021 o 12:48

Můžeš to více rozvest


Poukazoval som presne na tieto fakty, prázdne hľadiská, prekŕmený profesinálny šport na úkor primeraných životných podmienok pre hodnoty vyrábajúcich pracovníkov, dresy, hymny, rúška, očkovanie.... Absolútne nič nepochopené, zvieratká sa proste chcú baviť, chcú chlastať a že ich vodia za nos na porážku napriek varovaniam berú skôr ako príjemnú cestu do pekla. Nejaké samovzdelávanie alebo aspoň náznak záujmu ani náhodou a to naprieč tromi generáciami. Otec bývalý vojak, syn policajt, vnuk fotograf. Teda žiadna lúza. To už moji cigáni v robote chápu žiaľ viac.


[quote="pid:16997, uid:149"]Můžeš to více rozvest[/quote] Poukazoval som presne na tieto fakty, prázdne hľadiská, prekŕmený profesinálny šport na úkor primeraných životných podmienok pre hodnoty vyrábajúcich pracovníkov, dresy, hymny, rúška, očkovanie.... Absolútne nič nepochopené, zvieratká sa proste chcú baviť, chcú chlastať a že ich vodia za nos na porážku napriek varovaniam berú skôr ako príjemnú cestu do pekla. Nejaké samovzdelávanie alebo aspoň náznak záujmu ani náhodou a to naprieč tromi generáciami. Otec bývalý vojak, syn policajt, vnuk fotograf. Teda žiadna lúza. To už moji cigáni v robote chápu žiaľ viac.
Upravené 24. 5. 2021 o 13:10

Můžeš to více rozvest


A môžem potvrdiť problémy zo styku s Pfizer pozitívnym očkovancom respiračného a neurologického charakteru.


[quote="pid:16997, uid:149"]Můžeš to více rozvest[/quote] A môžem potvrdiť problémy zo styku s Pfizer pozitívnym očkovancom respiračného a neurologického charakteru.
Upravené 24. 5. 2021 o 13:13

To už moji cigáni v robote chápu žiaľ viac.
Řekl bych, že cikáni mají větší intuici a chapou co se děje. Oni vždy uměli vycitit nebezpečí. Bavím se o starých cikanech. Ti mladí jsou už myslim si vykořeněni totálně, jak většina mladých gojim.


[quote="pid:16999, uid:77"]To už moji cigáni v robote chápu žiaľ viac.[/quote] Řekl bych, že cikáni mají větší intuici a chapou co se děje. Oni vždy uměli vycitit nebezpečí. Bavím se o starých cikanech. Ti mladí jsou už myslim si vykořeněni totálně, jak většina mladých gojim.

Už mi dochází celá ta operace MS. Slovensko dnes poráží Rusko, je to o tom, jak mnohokrát říkal Pjakin. např. Když bylo třeba odvést pozornost Francouzů od problémů doma, nechali je vyhrát MS ve Fotbale.


Když na Slovensku se dějí zvěrstva a zvyšuje se tlak na obyvatelstvo, je třeba je něčím uklidnit a zaměstnat, MS v hokeji je ideální formát, kde třeba dojít co nejdál a nechat Slovensko, vyhrát co jen půjde, aby mohli síly v pozadí v klidu pracovat na rozkladu státnosti.


V našem případě je to opačné, tu je třeba aby se naši rychle pakovaly z MS a zvýšili tak nasranost a frustraci, u těch čechů, kteří chtějí chléb a hry. Nejlépe, aby se pak stal nějaký incident při návratu hokejistů. Nevím no, co myslíte?


Už mi dochází celá ta operace MS. Slovensko dnes poráží Rusko, je to o tom, jak mnohokrát říkal Pjakin. např. Když bylo třeba odvést pozornost Francouzů od problémů doma, nechali je vyhrát MS ve Fotbale. Když na Slovensku se dějí zvěrstva a zvyšuje se tlak na obyvatelstvo, je třeba je něčím uklidnit a zaměstnat, MS v hokeji je ideální formát, kde třeba dojít co nejdál a nechat Slovensko, vyhrát co jen půjde, aby mohli síly v pozadí v klidu pracovat na rozkladu státnosti. V našem případě je to opačné, tu je třeba aby se naši rychle pakovaly z MS a zvýšili tak nasranost a frustraci, u těch čechů, kteří chtějí chléb a hry. Nejlépe, aby se pak stal nějaký incident při návratu hokejistů. Nevím no, co myslíte?
Upravené 24. 5. 2021 o 17:37

Súhlas. Naše víťazstvo bolo postavené na zle odpískanom faule na slovenského hráča, po ktorom sme Rusom dali gól v presilovke. Nebyť tej presilovky, výsledok vyzerá veru inak.


Súhlas. Naše víťazstvo bolo postavené na zle odpískanom faule na slovenského hráča, po ktorom sme Rusom dali gól v presilovke. Nebyť tej presilovky, výsledok vyzerá veru inak.

Najviac na týchto majstrovstvách má teší návrat ku klasickému dresu našich hokejistov. Znak je dominantný a bez tých hnusných hokejok ktoré prekrývali trojvršie.


Najviac na týchto majstrovstvách má teší návrat ku klasickému dresu našich hokejistov. Znak je dominantný a bez tých hnusných hokejok ktoré prekrývali trojvršie.
Upravené 24. 5. 2021 o 20:43

v hľadisku sedia kartóny


Mne tam svieti ako päsť na oko Kazachstan (Nursultan - Astana)


Tweety z MS: Borat v hledišti a Kazachstán lepší než Kanada
https://www.hokej.cz/tweety-z-ms-borat-v-hledisti-a-kazachstan-lepsi-nez-kanada/5057324


60ac132fc529b


[quote="pid:16914, uid:77"]v hľadisku sedia kartóny[/quote] [quote="pid:16915, uid:217"]Mne tam svieti ako päsť na oko Kazachstan (Nursultan - Astana)[/quote] Tweety z MS: Borat v hledišti a Kazachstán lepší než Kanada https://www.hokej.cz/tweety-z-ms-borat-v-hledisti-a-kazachstan-lepsi-nez-kanada/5057324 ![60ac132fc529b](serve/attachment&path=60ac132fc529b)

Britové poslali Čechy na dno! První výhru na MS má i Kanada
https://hokej.cz/britove-poslali-cechy-na-dno-prvni-vyhru-na-ms-ma-i-kanada/5057419


Zajímavé titulky.


K tomu Kazachstán porazil Německo 3:2 a je druhý.


Britové poslali Čechy na dno! První výhru na MS má i Kanada https://hokej.cz/britove-poslali-cechy-na-dno-prvni-vyhru-na-ms-ma-i-kanada/5057419 Zajímavé titulky. K tomu Kazachstán porazil Německo 3:2 a je druhý.

K tomu Kazachstán porazil Německo 3:2 a je druhý.
a GP manifestuje totálnu dominanciu nad Slovenskom


[quote="pid:17457, uid:181"]K tomu Kazachstán porazil Německo 3:2 a je druhý.[/quote] a GP manifestuje totálnu dominanciu nad Slovenskom

Tweety z MS: Borat v hledišti a Kazachstán lepší než Kanada
já si jen říkám kolik peněz, musí stát ty dekorace "fanoušků" na celou halu...


[quote="pid:17106, uid:181"]Tweety z MS: Borat v hledišti a Kazachstán lepší než Kanada[/quote] já si jen říkám kolik peněz, musí stát ty dekorace "fanoušků" na celou halu...

Všimnite si tú zvučku, ktorá ide pred a po reklame. Sú v nej puky s národnými vlajkami rozostavené ako na biliárd, po rozostrele sa veľmi zaujímavo zoskupia. Napr. Slovensko a Rusko úplne vytŕčajú z obrazovky. Ostatné si vysledujte a môžete okomentovať.


Všimnite si tú zvučku, ktorá ide pred a po reklame. Sú v nej puky s národnými vlajkami rozostavené ako na biliárd, po rozostrele sa veľmi zaujímavo zoskupia. Napr. Slovensko a Rusko úplne vytŕčajú z obrazovky. Ostatné si vysledujte a môžete okomentovať.

Moderátor

puky s národnými vlajkami

Mne sa ten puk s ITA vlajkou furt premení na HUN


[quote="pid:17563, uid:127"]puky s národnými vlajkami[/quote] Mne sa ten puk s ITA vlajkou furt premení na HUN

a GP manifestuje totálnu dominanciu nad Slovenskom


a ked sme mali kvalitny tim a Svajciarov sme porazili kazdy rok tak to co znamenalo... davajte si pozor na taketo analyzy, lebo ich hodnotite podla toho co vycitate v inom ale spolocne to vobec nemusi suvisiet. kazdopadne takto necakane vysledky este na MS neboli, myslim ze to odraza aj chaos vo svete aky momentalne panuje.


[quote="pid:17551, uid:77"]a GP manifestuje totálnu dominanciu nad Slovenskom[/quote] a ked sme mali kvalitny tim a Svajciarov sme porazili kazdy rok tak to co znamenalo... davajte si pozor na taketo analyzy, lebo ich hodnotite podla toho co vycitate v inom ale spolocne to vobec nemusi suvisiet. kazdopadne takto necakane vysledky este na MS neboli, myslim ze to odraza aj chaos vo svete aky momentalne panuje.

Mne sa ten puk s ITA vlajkou furt premení na HUN


Skôr si všimni, ktorý puk je pri ktorom. UK je napríklad tak trochu bokom od ostatných, presne ako po brexite.


[quote="pid:17572, uid:210"]Mne sa ten puk s ITA vlajkou furt premení na HUN[/quote] Skôr si všimni, ktorý puk je pri ktorom. UK je napríklad tak trochu bokom od ostatných, presne ako po brexite.

Moderátor

Podľa toho, ako k nám zatiaľ pristupujú na MS, ale aj v prípade Sagana na Giro, kde dostal trest, tak mi to nepríde, že nás chcú ukľudniť medailou.


Podľa toho, ako k nám zatiaľ pristupujú na MS, ale aj v prípade Sagana na Giro, kde dostal trest, tak mi to nepríde, že nás chcú ukľudniť medailou.

Moderátor

Češi děkují Rusům, postup ze skupiny jim neunikne! Pro čtvrtfinále se rýsuje Finsko, nebo USA


Dlouho to vypadalo, že ruské pomoci se nedočkají, takže postup do play off mistrovství světa v Rize si čeští hokejisté budou muset vybojovat v úterý proti Slovákům sami. Sborná ale nakonec zápas se Švédy otočila, porazila je 3:2 v prodloužení, čímž svěřencům trenéra Filipa Pešána zajistila místenku ve čtvrtfinále. Pro výběr Tří korunek naopak turnaj končí.


Po odpolední vydřené výhře 2:1 po samostatných nájezdech nad Dánskem Češi věděli, že do vyřazovací části můžou proklouznout už v pondělí večer. Potřebovali k tomu jakoukoliv výhru Rusů nad Švédy, kteří by v tom případě byli definitivně ze hry venku. Což se nakonec stalo.


Češi tak před svým úterním posledním zápasem ve skupině proti Slovensku mají jistotu, že čtvrtfinále jim neunikne. A to ani v případě, že svému exfederálnímu partnerovi podlehnou v základní hrací době.
Postup ze skupiny mají před úterními duely jistý i Rusové, Švýcaři a Slováci.


https://www.sport.cz/hokej/ms-2021/clanek/2433768-cesi-dekuji-rusum-postup-ze-skupiny-jim-neunikne-pro-ctvrtfinale-se-rysuje-finsko-nebo-usa.html


Sledoval jsem nájezdy proti Švédům v autobuse a z těch cca 4 lidí, co seděli okolo, jsme byli dva (neznali jsme se), co jsme každý na svém mobilu na to koukali, takže nikoliv okrajová záležitost.


Češi děkují Rusům, postup ze skupiny jim neunikne! Pro čtvrtfinále se rýsuje Finsko, nebo USA **Dlouho to vypadalo, že ruské pomoci se nedočkají**, takže postup do play off mistrovství světa v Rize si čeští hokejisté budou muset vybojovat v úterý proti Slovákům sami. Sborná ale nakonec zápas se Švédy otočila, porazila je 3:2 v prodloužení, čímž svěřencům trenéra Filipa Pešána zajistila místenku ve čtvrtfinále. Pro výběr Tří korunek naopak turnaj končí. Po odpolední vydřené výhře 2:1 po samostatných nájezdech nad Dánskem Češi věděli, že do vyřazovací části můžou proklouznout už v pondělí večer. Potřebovali k tomu jakoukoliv výhru Rusů nad Švédy, kteří by v tom případě byli definitivně ze hry venku. Což se nakonec stalo. Češi tak před svým úterním posledním zápasem ve skupině proti Slovensku mají jistotu, že čtvrtfinále jim neunikne. A to ani v případě, že svému exfederálnímu partnerovi podlehnou v základní hrací době. Postup ze skupiny mají před úterními duely jistý i Rusové, Švýcaři a Slováci. https://www.sport.cz/hokej/ms-2021/clanek/2433768-cesi-dekuji-rusum-postup-ze-skupiny-jim-neunikne-pro-ctvrtfinale-se-rysuje-finsko-nebo-usa.html Sledoval jsem **nájezdy** proti Švédům v autobuse a z těch cca 4 lidí, co seděli okolo, jsme byli dva (neznali jsme se), co jsme každý na svém mobilu na to koukali, takže nikoliv okrajová záležitost.
Upravené 1. 6. 2021 o 07:42

Češi děkují Rusům, postup ze skupiny jim neunikne!

Treba povedať, že Rusi pomohli aj nám a vďaka tomu môžme spoločné derby hrať v klídku a neriešiť výsledok. Rusko pomohlo Československu.
Len také zamyslenie, všetky medailové úspechy na MS v hokeji zažilo Slovensko za pravicových vlád Dzurindu a Radičovej… uvidíme čo z toho bude teraz. Či budeme ako vtedy oslavovať úspech a na pozadí sa budú kľudne páchať zlé veci…(?)


[quote="pid:18042, uid:181"]Češi děkují Rusům, postup ze skupiny jim neunikne![/quote] Treba povedať, že Rusi pomohli aj nám a vďaka tomu môžme spoločné derby hrať v klídku a neriešiť výsledok. Rusko pomohlo Československu. Len také zamyslenie, všetky medailové úspechy na MS v hokeji zažilo Slovensko za pravicových vlád Dzurindu a Radičovej… uvidíme čo z toho bude teraz. Či budeme ako vtedy oslavovať úspech a na pozadí sa budú kľudne páchať zlé veci…(?)

Pozerám náš spoločný zápas a pride mi, že my už konečne nemáme ten štylizovaný znak na dresoch, ale Česi ho majú. Tá levia hlava mi pripadá ako logo nákladných vozidiel Scania. Scania patrí pod Traton SE a ten zasa pod koncern VW, čo je najväčšia nemecká firma.


Pozerám náš spoločný zápas a pride mi, že my už konečne nemáme ten štylizovaný znak na dresoch, ale Česi ho majú. Tá levia hlava mi pripadá ako logo nákladných vozidiel Scania. Scania patrí pod Traton SE a ten zasa pod koncern VW, čo je najväčšia nemecká firma.

Moderátor

Upravené 1. 6. 2021 o 16:37

O společném zépase vím pouze tolik, že hráli naši proti našim. A je docela možné že naši zvítězili nebo naši z našimi remízovali ... smile


O společném zépase vím pouze tolik, že hráli naši proti našim. A je docela možné že naši zvítězili nebo naši z našimi remízovali ... :)

Mistrovství světa se už 21 let hraje s českými puky


60b6a206ee950


České puky létají na probíhajícím mistrovství světa v lotyšské Rize do brány častěji než jen z hokejek národního mužstva ČR. Už 21 let totiž puky pro světové šampionáty dodává společnost Gufex z Kateřinic na Vsetínsku. Vyrábějí je tam od roku 1994.


„V tom roce hrál Vsetín extraligu a měl úspěchy. Otec tam měl hodně kamarádů a chodil na zápasy. Tak vznikla myšlenka, zda z technické pryže nezkusit dělat puky,“ řekla Právu jednatelka Gufexu Kateřina Zubíčková.


Spojili se s chemiky, vymysleli směs a na vsetínském stadionu se testovalo. „Směs na puky je míchaná ručně z dvanácti ingrediencí. Poměr musí být úplně přesný, jinak se udělají trhliny, bublinky a ne žádoucí hladký povrch. Směs je patentovaná a s určitými obměnami se vyrábí dodnes,“ popsala Zubíčková.


Zlomem byl rok 1998, kdy byl jejich výrobek vybrán jako oficiální hrací puk zimních olympijských her v japonském Naganu.


Puky podle ní vyrábí jen šest firem na světě – dvě v České republice, jedna na Slovensku, dvě ve Spojených státech a jedna v Číně.
https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/mistrovstvi-sveta-se-uz-21-let-hraje-s-ceskymi-puky-40361905


Mistrovství světa se už 21 let hraje s českými puky ![60b6a206ee950](serve/attachment&path=60b6a206ee950) České puky létají na probíhajícím mistrovství světa v lotyšské Rize do brány častěji než jen z hokejek národního mužstva ČR. Už 21 let totiž puky pro světové šampionáty dodává společnost Gufex z Kateřinic na Vsetínsku. Vyrábějí je tam od roku 1994. „V tom roce hrál Vsetín extraligu a měl úspěchy. Otec tam měl hodně kamarádů a chodil na zápasy. Tak vznikla myšlenka, zda z technické pryže nezkusit dělat puky,“ řekla Právu jednatelka Gufexu Kateřina Zubíčková. Spojili se s chemiky, vymysleli směs a na vsetínském stadionu se testovalo. „Směs na puky je míchaná ručně z dvanácti ingrediencí. Poměr musí být úplně přesný, jinak se udělají trhliny, bublinky a ne žádoucí hladký povrch. Směs je patentovaná a s určitými obměnami se vyrábí dodnes,“ popsala Zubíčková. Zlomem byl rok 1998, kdy byl jejich výrobek vybrán jako oficiální hrací puk zimních olympijských her v japonském Naganu. Puky podle ní vyrábí jen šest firem na světě – dvě v České republice, jedna na Slovensku, dvě ve Spojených státech a jedna v Číně. https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/mistrovstvi-sveta-se-uz-21-let-hraje-s-ceskymi-puky-40361905

hráli naši proti našim


áno a ja som aj manželovi povedala,že sme vyhrali 10:0 smile


[quote="pid:18125, uid:317"]hráli naši proti našim[/quote] áno a ja som aj manželovi povedala,že sme vyhrali 10:0 :D

Puky podle ní vyrábí jen šest firem na světě – dvě v České republice, jedna na Slovensku, dvě ve Spojených státech a jedna v Číně.
Je to taková hloupost. ale zajimavá sestava zemí, které mohu dodávat do hokeje ten nejdůležitější prvek. Bez těchto zemí, by se v přeneseném slova smyslu, nedal hokej hrát smile Ještě pořád si někdo myslí, že jsem tak bezvýznamný kus země, ne mi máme sakra globální význam, a všichni krom Nás samotných to ví!


[quote="pid:18152, uid:181"]Puky podle ní vyrábí jen šest firem na světě – dvě v České republice, jedna na Slovensku, dvě ve Spojených státech a jedna v Číně.[/quote] Je to taková hloupost. ale zajimavá sestava zemí, které mohu dodávat do hokeje ten nejdůležitější prvek. Bez těchto zemí, by se v přeneseném slova smyslu, nedal hokej hrát :) Ještě pořád si někdo myslí, že jsem tak bezvýznamný kus země, ne mi máme sakra globální význam, a všichni krom Nás samotných to ví!

Ještě pořád si někdo myslí, že jsem tak bezvýznamný kus země, ne mi máme sakra globální význam, a všichni krom Nás samotných to ví!

Zde spíše počítám s tím, že náš globální význam nespočívá v (téměř) exkluzivní Československé výrobě puků. Ale spíše že puky vyrábíme díky našemu globálnímu významu. (ČSR jako “ležatý” Izrael a pražské okultní centrum mezinárodního jewrejstva)


[quote="pid:18158, uid:149"]Ještě pořád si někdo myslí, že jsem tak bezvýznamný kus země, ne mi máme sakra globální význam, a všichni krom Nás samotných to ví![/quote] Zde spíše počítám s tím, že náš globální význam nespočívá v (téměř) exkluzivní Československé výrobě puků. Ale spíše že puky vyrábíme díky našemu globálnímu významu. (ČSR jako “ležatý” Izrael a pražské okultní centrum mezinárodního jewrejstva)

Zde spíše počítám s tím, že náš globální význam nespočívá v (téměř) exkluzivní Československé výrobě puků.
Poukázal jsem na to jen jako jednu z mnoha oblastí, kde se řadíme do "klubu s většími kluky". To že jsme jewrejské okultní centrum víme, jen tak mimochodem, co jsou Češi, z hlediska původu? Jsme opravdu Slované nebo nějaká jiná skupina? Jen otázka, protože mi přijde, že nejsme čistí Slované... Ve srovnání s Rusy např.


[quote="pid:18160, uid:240"]Zde spíše počítám s tím, že náš globální význam nespočívá v (téměř) exkluzivní Československé výrobě puků.[/quote] Poukázal jsem na to jen jako jednu z mnoha oblastí, kde se řadíme do "klubu s většími kluky". To že jsme jewrejské okultní centrum víme, jen tak mimochodem, co jsou Češi, z hlediska původu? Jsme opravdu Slované nebo nějaká jiná skupina? Jen otázka, protože mi přijde, že nejsme čistí Slované... Ve srovnání s Rusy např.

co jsou Češi, z hlediska původu?

Co je to “čistý” Slovan?
Já se počítám mezi Slovany, i když jsem z počátku spal a geneticky to zjišťované nemám, kdoví co tam je, i když vzhled mám celkem Slovanský. (ale takových, i hezčích, jewrejů je ;-)
Také počítám s tím, že genetika není jediný zdroj Slovanství.
Mezi další faktory možno započítat:
ii. prostředí/výchovu/okolní kulturu (ve smyslu KSB)
iii. noosféru (říkejme tomu kolektivní vědomí, minulé životy, shora dané svědomí, nebo napojení na příslušný egregor či egregory)


Speciální silnou roli pak počítám, že hraje mateřský jazyk a návazně písmo. Zde nelze nevzpomenout celosvětově unikátní české “ř”, jehož význam pro přežití našeho národa počítám, že stále není řádně vyhodnocen a doceněn. (Děkuji Mistře Jene z Husi.)


Mimo jiné proto jsou Slovanské jazyky a písmo historicky dlouhodobě/trvale “v hledáčku” globálního zákulisí a cílem jeho útoků, prznění a “zjednodušování”. (“podívejte se, jak ta čeština je zbytečně složitá a ta angličtina tak krásně jednoduchá”)


Tady bych nepodceňoval vliv zvukových “vibrací” řeči na tělo i duši člověka (v další návaznosti viz Ruské písně, Husitské chorály, naše hymny - rovněž předmětem prznění) a vliv písma na pravou mozkovou hemisféru.


Pokud jde o hemisféry, tak počítám, že obecně nejde o to, aby se potlačil vliv pravé hemisféry a posílil vliv levé hemisféry. Jde hlavně o to, rozrušit spolupráci hemisférního tandemu. Číňané by mohli vyprávět, ale začínám se dostávat na půdu jiného příspěvku...


Ještě dodatek k

nebo nějaká jiná skupina?

Tady je to velmi silně ovlivněné fenoménem zvaným JMÉNO nebo NÁZEV.
Nejstarší historické písemné prameny jsou silně ovlivněné jazykem, kterým jsou psány (latinsky, řecky, apod) a kým jsou psány (tzv. Řekové, tzv. Římané, tzv. Frankové, Katolická církev, Svatá říše římská národa německého, Habsburkové, Němci, Briti, Západ).
Jaké jsou toho důsledky? Ono se řekne třeba "Arminius" a pak se ukáže, že to bylo "pořímštělé" (latinské) jméno, ve skutečnosti to je "Hermann". A že to není Říman, ale "náčelník kmene Cherusků, který sjednotil germánské kmeny".
Ale tím to nekončí. Máme zde tzv. "Germány", kteří jsou "automaticky" považováni za prapředky aktuálních "Němců". A přitom Němci sami sebe nazývají "Deutsche", kde se dokonce písmeno G nevyskytuje textově a ani jako zvuk.
Podívejme se sem
https://cs.wikipedia.org/wiki/Cheruskov%C3%A9
na jedinou mapku v tomto wiki hesle.
S podobným přístupem můžeme tvrdit, že Venedi nebo Suebi jsou germánské kmeny nebo "vymřelé" kmeny, které osídlovaly území dřív, než tam "přišli" Slované z "ukrajinských bažin".


To samé může být s tzv. "Kelty".
https://www.lovecpokladu.cz/home/historie-keltu-v-cechach-776
"Ale teď už k samotným Keltům…
Tento národ se zrodil severně od Alp. Je zajímavé, že i když byl od 4. stol. př. n. l. řazen k největším barbarským národům a byl nejmocnějším národem v západní a střední Evropě, nikdy nevytvořil jednotný státní útvar nebo říši. Řekové je jako první nazývali Keltoi, tento název se ujal (a pomohli tomu Ono-Seto a Samo-seto - pozn. Počtář) pro všechen lid. Římané je pojmenovali jako Gally => z tohoto pojmenování se zrodily názvy jako – Gallia Norbonensis, Gallia Transalpina či Galatia (v Malé Asii!). Svědectví o tom, že názvy Keltové a Gallové označují tentýž národ, přinesl G.J. Caesar i Diodor Sicilský, který tvrdil, že název Keltoi (latinsky Celtae) je správnější, tvrdí to i spousta dnešních badatelů."


To je metoda, jak "záhadně" vznikají/zanikají/vyhynou národy podle potřeby pisatele h-is-torie. Stačí na to 2-3 generace.


[quote="pid:18163, uid:149"]co jsou Češi, z hlediska původu?[/quote] Co je to “čistý” Slovan? Já se počítám mezi Slovany, i když jsem z počátku spal a geneticky to zjišťované nemám, kdoví co tam je, i když vzhled mám celkem Slovanský. (ale takových, i hezčích, jewrejů je ;-) Také počítám s tím, že genetika není jediný zdroj Slovanství. Mezi další faktory možno započítat: ii. prostředí/výchovu/okolní kulturu (ve smyslu KSB) iii. noosféru (říkejme tomu kolektivní vědomí, minulé životy, shora dané svědomí, nebo napojení na příslušný egregor či egregory) Speciální silnou roli pak počítám, že hraje mateřský jazyk a návazně písmo. Zde nelze nevzpomenout celosvětově unikátní české “ř”, jehož význam pro přežití našeho národa počítám, že stále není řádně vyhodnocen a doceněn. (Děkuji Mistře Jene z Husi.) Mimo jiné proto jsou Slovanské jazyky a písmo historicky dlouhodobě/trvale “v hledáčku” globálního zákulisí a cílem jeho útoků, prznění a “zjednodušování”. (“podívejte se, jak ta čeština je zbytečně složitá a ta angličtina tak krásně jednoduchá”) Tady bych nepodceňoval vliv zvukových “vibrací” řeči na tělo i duši člověka (v další návaznosti viz Ruské písně, Husitské chorály, naše hymny - rovněž předmětem prznění) a vliv písma na pravou mozkovou hemisféru. Pokud jde o hemisféry, tak počítám, že obecně nejde o to, aby se potlačil vliv pravé hemisféry a posílil vliv levé hemisféry. Jde hlavně o to, rozrušit spolupráci hemisférního tandemu. Číňané by mohli vyprávět, ale začínám se dostávat na půdu jiného příspěvku... Ještě dodatek k [quote="pid:18163, uid:149"]nebo nějaká jiná skupina?[/quote] Tady je to velmi silně ovlivněné fenoménem zvaným JMÉNO nebo NÁZEV. Nejstarší historické písemné prameny jsou silně ovlivněné jazykem, kterým jsou psány (latinsky, řecky, apod) a kým jsou psány (tzv. Řekové, tzv. Římané, tzv. Frankové, Katolická církev, Svatá říše římská národa německého, Habsburkové, Němci, Briti, Západ). Jaké jsou toho důsledky? Ono se řekne třeba "Arminius" a pak se ukáže, že to bylo "pořímštělé" (latinské) jméno, ve skutečnosti to je "Hermann". A že to není Říman, ale "náčelník kmene Cherusků, který sjednotil germánské kmeny". Ale tím to nekončí. Máme zde tzv. "Germány", kteří jsou "automaticky" považováni za prapředky aktuálních "Němců". A přitom Němci sami sebe nazývají "Deutsche", kde se dokonce písmeno G nevyskytuje textově a ani jako zvuk. Podívejme se sem https://cs.wikipedia.org/wiki/Cheruskov%C3%A9 na jedinou mapku v tomto wiki hesle. S podobným přístupem můžeme tvrdit, že Venedi nebo Suebi jsou germánské kmeny nebo "vymřelé" kmeny, které osídlovaly území dřív, než tam "přišli" Slované z "ukrajinských bažin". To samé může být s tzv. "Kelty". https://www.lovecpokladu.cz/home/historie-keltu-v-cechach-776 "Ale teď už k samotným Keltům… Tento národ se zrodil severně od Alp. Je zajímavé, že i když byl od 4. stol. př. n. l. řazen k největším barbarským národům a byl nejmocnějším národem v západní a střední Evropě, nikdy nevytvořil jednotný státní útvar nebo říši. **Řekové je jako první nazývali Keltoi**, tento název **se ujal** (a pomohli tomu Ono-Seto a Samo-seto - pozn. Počtář) pro všechen lid. **Římané je pojmenovali jako Gally** => z tohoto pojmenování se zrodily názvy jako – Gallia Norbonensis, Gallia Transalpina či Galatia (v Malé Asii!). Svědectví o tom, že názvy Keltové a Gallové označují tentýž národ, přinesl G.J. Caesar i Diodor Sicilský, který tvrdil, že název Keltoi (latinsky Celtae) je správnější, tvrdí to i spousta dnešních badatelů." To je metoda, jak "záhadně" vznikají/zanikají/vyhynou národy podle potřeby pisatele h-is-torie. Stačí na to 2-3 generace.
Upravené 2. 6. 2021 o 17:52
4.19k
32
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept