Zahraničná politika
Čínsky profesor priznal, že Čína vyhráva biologickú vojnu s SŠA

Inými slovami vírus bol vypustený zámerne a pár článkov a videí o tomto:
https://www.jenniferzengblog.com/home/2021/5/21/ccp-advisor-talks-about-winning-the-biological-war-military-demonstrations-in-japan-unrestricted-warfare-in-taiwan
https://summit.news/2021/05/19/video-communist-chinese-professor-declares-that-u-s-was-defeated-in-biological-war-with-china/
https://rumble.com/vhfatr-communist-china-declares-it-won-biological-war-against-u.s..html?mref=6zof&mrefc=3
https://www.youtube.com/watch?v=0uUyAtFhdB4


Čo je ale dôležitejšie, že táto samochvála nabúrala pôvodné plány GP a močiara ohľadom Číny, a v podstate obrátil verejnú mienku proti Číne a elitám. Otázka je len, že kedy sa udeje revolučná zmena sociálnych systémov a evolučný skok ľudstva...


Inými slovami vírus bol vypustený zámerne a pár článkov a videí o tomto: https://www.jenniferzengblog.com/home/2021/5/21/ccp-advisor-talks-about-winning-the-biological-war-military-demonstrations-in-japan-unrestricted-warfare-in-taiwan https://summit.news/2021/05/19/video-communist-chinese-professor-declares-that-u-s-was-defeated-in-biological-war-with-china/ https://rumble.com/vhfatr-communist-china-declares-it-won-biological-war-against-u.s..html?mref=6zof&mrefc=3 https://www.youtube.com/watch?v=0uUyAtFhdB4 Čo je ale dôležitejšie, že táto samochvála nabúrala pôvodné plány GP a močiara ohľadom Číny, a v podstate obrátil verejnú mienku proti Číne a elitám. Otázka je len, že kedy sa udeje revolučná zmena sociálnych systémov a evolučný skok ľudstva...

Moderátor

Upravené 12. 6. 2021 o 23:17

Ako prve mi prislo na um : "Takze USA a Cina viedli biologicku vojnu? A kto a ako ju vlastne zacal?" Vieme, ze USA maju kade tade po svete centra pre biologicky vyskum (ako tie na ukrajine ci kde) a tam robia ktovie co. Tiez vieme, ze vyrabaju potraviny, vakciny atd ktorymi cielene chcu ublizit ludom. Ale zeby az vojna? Mozno Covid bol planovany ako biologicka zbran USA ale im ju vyfukli cinania.
Dalej ma napadlo, ze vlastne akykolvek virus rozsireny v USA je schopny kvalitne zdecimovat populaciu v USA, pretoze populacia v USA jednak nema pristup k bezplatnej zdravotnej starostlivosti a este k tomu je neuveritelne obezna. Tjs imunita cely cas bojuje s tym šmaľcom (tukom) co sa nalepil na telo americana a ked pride dalsi problem tak si jednoducho povie "ja na to nemam nervy a balim to" - clovek umiera.
Ako posledny postreh je - to nenavistne myslenie voci USA. Ako ano ani ja nemam v laske zapadnu kulturu atd ... ale chvalit sa tym ze sme vyhrali biologicku vojnu? Ved na zemeguli sme jedna civilizacia ludi! Je cim sa chvalit, ked som biologickou zbranou zabil miliony ludi po celom svete ? Ci azda presvedcenie v svoju vynimocnost a vynimocnost komunistickej strany ospraveldnuje taketo konanie proti civilizacii ludi na planete? Zoberte cloveka s inej slnecnej sustavy povedzte mu vetu "vyhral som biologicku vojnu nad zastupcami ineho narodu mojho druhu clovecenskeho" a uvidite ako sa zhrozi. Podobne sa zhrozi aj kazdy clovek, nezaujimajuci sa o politiku, co zapocuje tuto spravu.
Tiez by mohla padnut otazka "kolko ludi v cine tak nenavidi zapad, ze ospravedlnuje biologicke zbrane a vyhubenie celeho zapadu?" - lebo taketo vyhubovanie ludi vlastneho druhu nema nic spolocne s tvorenim. Je potrebne preskolit, dodat informacie, ist prikladom, a nie destruovat vsetko co nerastie tak ako si my predstavujeme. Ved ani my nepokosime male kricky zemiakov teraz vykukajuich zo zeme spolu s burinou len preto ze rastu na tom istom miete ako burina. Ale pekne okopeme burinu okolo, tjs pomozeme zemiakom rast. Tvorivo treba pristupovat k problematike.
Inak u cinanov je viac viditeln take slepe nasledovanie bez uvazovania, asi to maju v kulture zakomponovane. A prave preto, pre to slepe uvazovanie, si neuvedomil ten profesor, co to vlastne hovori.
Samozrejme je tu aj myslienka, ci to niekto nepomohol ozvucit prave toho profesora aby padol zly tien na cely narod, tjs imitacno provokacna cinnost.


Ako prve mi prislo na um : "Takze USA a Cina viedli biologicku vojnu? A kto a ako ju vlastne zacal?" Vieme, ze USA maju kade tade po svete centra pre biologicky vyskum (ako tie na ukrajine ci kde) a tam robia ktovie co. Tiez vieme, ze vyrabaju potraviny, vakciny atd ktorymi cielene chcu ublizit ludom. Ale zeby az vojna? Mozno Covid bol planovany ako biologicka zbran USA ale im ju vyfukli cinania. Dalej ma napadlo, ze vlastne akykolvek virus rozsireny v USA je schopny kvalitne zdecimovat populaciu v USA, pretoze populacia v USA jednak nema pristup k bezplatnej zdravotnej starostlivosti a este k tomu je neuveritelne obezna. Tjs imunita cely cas bojuje s tym šmaľcom (tukom) co sa nalepil na telo americana a ked pride dalsi problem tak si jednoducho povie "ja na to nemam nervy a balim to" - clovek umiera. Ako posledny postreh je - to nenavistne myslenie voci USA. Ako ano ani ja nemam v laske zapadnu kulturu atd ... ale chvalit sa tym ze sme vyhrali biologicku vojnu? Ved na zemeguli sme jedna civilizacia ludi! Je cim sa chvalit, ked som biologickou zbranou zabil miliony ludi po celom svete ? Ci azda presvedcenie v svoju vynimocnost a vynimocnost komunistickej strany ospraveldnuje taketo konanie proti civilizacii ludi na planete? Zoberte cloveka s inej slnecnej sustavy povedzte mu vetu "vyhral som biologicku vojnu nad zastupcami ineho narodu mojho druhu clovecenskeho" a uvidite ako sa zhrozi. Podobne sa zhrozi aj kazdy clovek, nezaujimajuci sa o politiku, co zapocuje tuto spravu. Tiez by mohla padnut otazka "kolko ludi v cine tak nenavidi zapad, ze ospravedlnuje biologicke zbrane a vyhubenie celeho zapadu?" - lebo taketo vyhubovanie ludi vlastneho druhu nema nic spolocne s tvorenim. Je potrebne preskolit, dodat informacie, ist prikladom, a nie destruovat vsetko co nerastie tak ako si my predstavujeme. Ved ani my nepokosime male kricky zemiakov teraz vykukajuich zo zeme spolu s burinou len preto ze rastu na tom istom miete ako burina. Ale pekne okopeme burinu okolo, tjs pomozeme zemiakom rast. Tvorivo treba pristupovat k problematike. Inak u cinanov je viac viditeln take slepe nasledovanie bez uvazovania, asi to maju v kulture zakomponovane. A prave preto, pre to slepe uvazovanie, si neuvedomil ten profesor, co to vlastne hovori. Samozrejme je tu aj myslienka, ci to niekto nepomohol ozvucit prave toho profesora aby padol zly tien na cely narod, tjs imitacno provokacna cinnost.
Upravené 23. 5. 2021 o 17:36

Samozrejme je tu aj myslienka, ci to niekto nepomohol ozvucit prave toho profesora aby padol zly tien


Nie nie, Ferry, nezabudni na zákon Bušidó, celý svet pod jednou žltou strechou. To ide s nimi celé veky a s odporcami nepoužívajú rukavičky, stačí sa pozrieť na čínsky sociálny systém. Tam šťanie proti vetru má krátky koniec.


[quote="pid:16880, uid:106"]Samozrejme je tu aj myslienka, ci to niekto nepomohol ozvucit prave toho profesora aby padol zly tien[/quote] Nie nie, Ferry, nezabudni na zákon Bušidó, celý svet pod jednou žltou strechou. To ide s nimi celé veky a s odporcami nepoužívajú rukavičky, stačí sa pozrieť na čínsky sociálny systém. Tam šťanie proti vetru má krátky koniec.

Není Čína jako Čína . I tam probíhá vnitřní boj .


Není Čína jako Čína . I tam probíhá vnitřní boj .

Otázka: Ministerstvo zdravotnictví přece nemusí mířit jen na PCR metodu. Mohlo už dávno označit třeba deset nebo dvacet antigenních testů, které jsou spolehlivé, citlivé a levné. Co je na tom tak obtížného?


Ministerstvo nemá kvalifikovanou laboratoř, která může dát kulaté razítko na rychlé posouzení jednotlivých testů a sestavení žebříčku kvality. Ti, kteří by byli označeni jako méně spolehliví, by se okamžitě soudili. Abychom to mohli podstoupit, museli bychom mít certifikované pracoviště, které nemáme. První vlaštovkou je nové výběrové řízení na antigenní testy do škol. V minulém kole, které vyhlásilo předchozí vedení resortu, se vycházelo jen z podkladů dodaných firmami.


Tady to máte v plné nahotě. Dle stránky ministerstva zdravotnictví (viz odkaz č. 3) antigenní testy, které si v současné době většina populace, včetně našich dětí, strkají do nosu není nikým v ČR otestována na klinickou nezávadnost. Oni všechny mají udělenou výjimku, na základě dodaných podkladů ze zahraničí. Ale světe div se, když se podíváte na seznam výrobců, zjistíte, že většina těchto testů, možná všechny pocházejí z Číny. A víte vůbec, jak vypadá takové klinické hodnocení, které firma musí dodat ministerstvu zdravotnictví, aby dostala výjimku? Takto (viz odkaz č. 4). Já vám tedy nevím, ale už to rudé razítko na začátku ve mě důvěru nevyvolá. Navíc to se opravdu na 100% spoléháme na zboží ze země, která tuto „pandemii“ vyvolala a stále slyšíme z medií, že české produkty a české testy jako např. Gargtest (viz odkaz č.5) jsou politiky odmítány? Myslím si totiž, že už sám fakt, že naše vláda dlouhodobě upřednostňuje kšeftíky s Čínou, před českými respirátory a testy (viz odkaz č. 6 a 7) je na pováženou. Mimochodem čistě hypoteticky, napadlo někoho, že kdyby Čína chtěla Covidem infikovat Českou republiku, tak za týden máme vymalováno? Ptám se tedy, jak jsme mohli takový svinčík dopustit. Informace máme, ale mám pocit, že jsme prostě rezignovali a tak naše děti se samotestují čímsi z čínských laboratoří, ale rodiče jásají, že nemusí již s holotou zažívat peklo na homeoffice. Tím je vše vyřešeno a jede se dál.


https://dfens-cz.com/vrteti-psem-na-max/


Otázka: Ministerstvo zdravotnictví přece nemusí mířit jen na PCR metodu. Mohlo už dávno označit třeba deset nebo dvacet antigenních testů, které jsou spolehlivé, citlivé a levné. Co je na tom tak obtížného? Ministerstvo nemá kvalifikovanou laboratoř, která může dát kulaté razítko na rychlé posouzení jednotlivých testů a sestavení žebříčku kvality. Ti, kteří by byli označeni jako méně spolehliví, by se okamžitě soudili. Abychom to mohli podstoupit, museli bychom mít certifikované pracoviště, které nemáme. První vlaštovkou je nové výběrové řízení na antigenní testy do škol. V minulém kole, které vyhlásilo předchozí vedení resortu, se vycházelo jen z podkladů dodaných firmami. Tady to máte v plné nahotě. Dle stránky ministerstva zdravotnictví (viz odkaz č. 3) antigenní testy, které si v současné době většina populace, včetně našich dětí, strkají do nosu není nikým v ČR otestována na klinickou nezávadnost. Oni všechny mají udělenou výjimku, na základě dodaných podkladů ze zahraničí. Ale světe div se, když se podíváte na seznam výrobců, zjistíte, že většina těchto testů, možná všechny pocházejí z Číny. A víte vůbec, jak vypadá takové klinické hodnocení, které firma musí dodat ministerstvu zdravotnictví, aby dostala výjimku? Takto (viz odkaz č. 4). Já vám tedy nevím, ale už to rudé razítko na začátku ve mě důvěru nevyvolá. Navíc to se opravdu na 100% spoléháme na zboží ze země, která tuto „pandemii“ vyvolala a stále slyšíme z medií, že české produkty a české testy jako např. Gargtest (viz odkaz č.5) jsou politiky odmítány? Myslím si totiž, že už sám fakt, že naše vláda dlouhodobě upřednostňuje kšeftíky s Čínou, před českými respirátory a testy (viz odkaz č. 6 a 7) je na pováženou. Mimochodem čistě hypoteticky, napadlo někoho, že kdyby Čína chtěla Covidem infikovat Českou republiku, tak za týden máme vymalováno? Ptám se tedy, jak jsme mohli takový svinčík dopustit. Informace máme, ale mám pocit, že jsme prostě rezignovali a tak naše děti se samotestují čímsi z čínských laboratoří, ale rodiče jásají, že nemusí již s holotou zažívat peklo na homeoffice. Tím je vše vyřešeno a jede se dál. https://dfens-cz.com/vrteti-psem-na-max/

pamätáte si tento obraz z Denverského letiska (1995), ktorý sme rozoberali kedysi na vode?...Našla som k tomu aj článok akejsi blogerky, ktorá opisovala ako na ňu pôsobí...našla som aj iné výklady, kľudne vygooglite....po čase dáva obraz iný charakter...Má to byť svet pred genocídou, počas a po...sú to štyri obrazy.....
píše sa o nich napr. tu:
https://atlantea.wordpress.com/2012/02/08/vigilant-citizen-zlovestne-miesta-the-denver-international-airport/


60abc4ac79b0e


aj tu...tento link otvorte, sú tam všetky fresky chronologicky aj s popisom a autormi
https://hostel-bereg.ru/sk/litva/tainstvennyi-aeroport-v-denvere-soedinennyh-shtatov-ameriki/


pre @Oracle_911 je tam aj obraz (štítok na podlahe letiska) vozíka so značkami striebra a zlata....zrejme na tých tvojich výkladoch o budúcom kolapse finančného systému niečo bude....

ako to po rokoch na vás pôsobí?


pamätáte si tento obraz z Denverského letiska (1995), ktorý sme rozoberali kedysi na vode?...Našla som k tomu aj článok akejsi blogerky, ktorá opisovala ako na ňu pôsobí...našla som aj iné výklady, kľudne vygooglite....po čase dáva obraz iný charakter...Má to byť svet pred genocídou, počas a po...sú to štyri obrazy..... píše sa o nich napr. tu: https://atlantea.wordpress.com/2012/02/08/vigilant-citizen-zlovestne-miesta-the-denver-international-airport/ ![60abc4ac79b0e](serve/attachment&path=60abc4ac79b0e) aj tu...tento link otvorte, sú tam všetky fresky chronologicky aj s popisom a autormi https://hostel-bereg.ru/sk/litva/tainstvennyi-aeroport-v-denvere-soedinennyh-shtatov-ameriki/ pre @Oracle_911 je tam aj obraz (štítok na podlahe letiska) vozíka so značkami striebra a zlata....zrejme na tých tvojich výkladoch o budúcom kolapse finančného systému niečo bude.... ako to po rokoch na vás pôsobí?

Nie nie, Ferry, nezabudni na zákon Bušidó, celý svet pod jednou žltou strechou.
Len na okraj, busido je kodex samurajov, teda japonsky povod.


[quote="pid:16916, uid:77"]Nie nie, Ferry, nezabudni na zákon Bušidó, celý svet pod jednou žltou strechou.[/quote] Len na okraj, busido je kodex samurajov, teda japonsky povod.

Červen 2020 - Trump nazval koronavirus "Kung Flu", "Wuhan","Čínská chřipka"


https://www.youtube.com/watch?v=fN2tgtcKGck


https://www.youtube.com/watch?v=UQjTCatM0Ww


pamätáte si tento obraz z Denverského letiska (1995)

Ano, pamatuji.
Požár v pozadí by mohl být odkazem na obrovské požáry v Austrálii, nicméně, i ten měl zajisté další E-M rovinu.


Červen 2020 - Trump nazval koronavirus "Kung Flu", "Wuhan","Čínská chřipka" https://www.youtube.com/watch?v=fN2tgtcKGck https://www.youtube.com/watch?v=UQjTCatM0Ww [quote="pid:17042, uid:17"]pamätáte si tento obraz z Denverského letiska (1995)[/quote] Ano, pamatuji. Požár v pozadí by mohl být odkazem na obrovské požáry v Austrálii, nicméně, i ten měl zajisté další E-M rovinu.

Čínsky vojenský vedec prepojený na Fauciho podal žiadosť o patent na vakcínu COVID tesne po objavení sa nákazy. Neskôr za záhadných okolností zomrel
https://www.infovojna.sk/article/cinsky-vojensky-vedec-prepojeny-na-fauciho-podal-ziadost-o-patent-na-vakcinu-covid-tesne-po-objaveni-sa-nakazy-neskor-za-zahadnych-okolnosti-zomrel


**Čínsky vojenský vedec prepojený na Fauciho podal žiadosť o patent na vakcínu COVID tesne po objavení sa nákazy. Neskôr za záhadných okolností zomrel** https://www.infovojna.sk/article/cinsky-vojensky-vedec-prepojeny-na-fauciho-podal-ziadost-o-patent-na-vakcinu-covid-tesne-po-objaveni-sa-nakazy-neskor-za-zahadnych-okolnosti-zomrel
Upravené 8. 6. 2021 o 14:39

Americké národné laboratórium vo svojej tajnej správe píše o vierohodnosti údajnej konšpiračnej teórie o úniku koronavírusu z laboratória
https://www.infovojna.sk/article/americke-narodne-laboratorium-vo-svojej-tajnej-sprave-pise-o-vierohodnosti-udajnej-konspiracnej-teorie-o-uniku-koronavirusu-z-laboratoria


**Americké národné laboratórium vo svojej tajnej správe píše o vierohodnosti údajnej konšpiračnej teórie o úniku koronavírusu z laboratória** https://www.infovojna.sk/article/americke-narodne-laboratorium-vo-svojej-tajnej-sprave-pise-o-vierohodnosti-udajnej-konspiracnej-teorie-o-uniku-koronavirusu-z-laboratoria

Laboratoře Lawrence Livermore a jejich elitní “Z Division” hlásily již v květnu 2020, že SARS-Cov-2 je produktem původně amerického výzkumu rekombinantních netopýřích virů a financovaný ve Wuhanu z amerických federálních grantů
https://www.infovojna.sk/article/laboratore-lawrence-livermore-a-jejich-elitni-z-division-hlasily-jiz-v-kvetnu-2020-ze-sars-cov-2-je-produktem-pvodne-americkeho-vyzkumu-rekombinantnich-netopyrich-vir-a-financovany-ve-wuhanu-z-americkych-federalnich-grant


**Laboratoře Lawrence Livermore a jejich elitní “Z Division” hlásily již v květnu 2020, že SARS-Cov-2 je produktem původně amerického výzkumu rekombinantních netopýřích virů a financovaný ve Wuhanu z amerických federálních grantů** https://www.infovojna.sk/article/laboratore-lawrence-livermore-a-jejich-elitni-z-division-hlasily-jiz-v-kvetnu-2020-ze-sars-cov-2-je-produktem-pvodne-americkeho-vyzkumu-rekombinantnich-netopyrich-vir-a-financovany-ve-wuhanu-z-americkych-federalnich-grant

@Atevi
Duplicitný tvoj príspevok v tomto vlákne som odstránil...

@Atevi Duplicitný tvoj príspevok v tomto vlákne som odstránil...

Moderátor

Veľmi zaujímavý wbe indickej vlády ktorá popiera existenciu Indickej mutácie covid19.
https://www.meity.gov.in/advisory-curb-false-news-misinformation-corona-virus


Pozor na to! Jim jen vadí, že se to nesprávně nazývá indická mutace, ale nikde se nepopírá existence mutace B.1.617, která se v Indii vyskytla.


[quote="pid:18024, uid:14"]Veľmi zaujímavý wbe indickej vlády ktorá popiera existenciu Indickej mutácie covid19. https://www.meity.gov.in/advisory-curb-false-news-misinformation-corona-virus[/quote] Pozor na to! Jim jen vadí, že se to nesprávně nazývá indická mutace, ale nikde se nepopírá existence mutace B.1.617, která se v Indii vyskytla.
3.11k
13
11
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept