Videá, filmy, knihy
Lara Vag z LA - Biden musi odejit hned a ne az v roce 2024 nebo 2021, Generál Flynn: Připravte se! Zvedněte vlajky! (pro rustinare)
Y

Od Lary Vag z Los Angeles:
Nic nezastaví to, co přijde! Zprávy z USA za týden.
✅ "Sledujte, jak se to všechno hraje, lidem se neda rici, musi se jim ukazat" - to je komentář náměstka amerického ministerstva obrany Ezry Cohena-Watnicka k auditu.
✅ Trump obnoví svou rallye už v červnu! Vzpomeňme na zajímavé Trumpovy citáty o vyssi moci.
✅ Trumpovi příznivci pokračují v mítincích skandováním: "Biden by měl odejít teď! A ne v roce 2024 nebo 2021»
✅ Dlouho očekávané propuštění Liz Cheneyové a nadchazejici Bidenova krize.
https://www.youtube.com/watch?v=_FEMCBIlmHQ


Lara Vag z LA otevrela svuj novy kanal na Telegramu:
https://t.me/laravag


Od Lary Vag z Los Angeles: **Nic nezastaví to, co přijde! Zprávy z USA za týden.** ✅ "Sledujte, jak se to všechno hraje, lidem se neda rici, musi se jim ukazat" - to je komentář náměstka amerického ministerstva obrany Ezry Cohena-Watnicka k auditu. ✅ Trump obnoví svou rallye už v červnu! Vzpomeňme na zajímavé Trumpovy citáty o vyssi moci. ✅ Trumpovi příznivci pokračují v mítincích skandováním: "Biden by měl odejít teď! A ne v roce 2024 nebo 2021» ✅ Dlouho očekávané propuštění Liz Cheneyové a nadchazejici Bidenova krize. https://www.youtube.com/watch?v=_FEMCBIlmHQ Lara Vag z LA otevrela svuj novy kanal na Telegramu: https://t.me/laravag
Upravené 26. 5. 2021 o 19:17

Generál Flynn: Připravte se! Zvedněte vlajky!
✅ Další zajímavý výrok generála Flynna: "zvedněte vlajky, složte přísahu, připravte se."Napsal Flynn.
✅ Obnovení historického auditu v Arizoně po krátké pauze.
✅ Největší válečný konflikt na Blízkém východě mezi Palestinou a Izraelem za posledních 7 let. Podívejme se na dvě jednoduché skutečnosti, proč je Bidenova administrativa obviňována.
✅ Moderátorka MSNBS cituje a ukazuje pasáže projevů favorita republikánů Lina Wooda, který se ho snaží vystavit v lepším světle.
✅ Trumpovo nové prohlášení: "Biden nikoho nezajímá, jeho projev do Kongresu vidělo o 21 milionů lidí méně než muj a jeho nízké ratingy výrazně snížily sledovanost i radikální levice.»
✅ Americký generální konzul se rozloučil s Ruskem.
https://www.youtube.com/watch?v=mhP7OTyfQbc


**Generál Flynn: Připravte se! Zvedněte vlajky!** ✅ Další zajímavý výrok generála Flynna: "zvedněte vlajky, složte přísahu, připravte se."Napsal Flynn. ✅ Obnovení historického auditu v Arizoně po krátké pauze. ✅ Největší válečný konflikt na Blízkém východě mezi Palestinou a Izraelem za posledních 7 let. Podívejme se na dvě jednoduché skutečnosti, proč je Bidenova administrativa obviňována. ✅ Moderátorka MSNBS cituje a ukazuje pasáže projevů favorita republikánů Lina Wooda, který se ho snaží vystavit v lepším světle. ✅ Trumpovo nové prohlášení: "Biden nikoho nezajímá, jeho projev do Kongresu vidělo o 21 milionů lidí méně než muj a jeho nízké ratingy výrazně snížily sledovanost i radikální levice.» ✅ Americký generální konzul se rozloučil s Ruskem. https://www.youtube.com/watch?v=mhP7OTyfQbc
Upravené 26. 5. 2021 o 22:28
524
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept