Mimo kategórií
Rekordni vedra v Rusku, 30°C v Arktide
Y

V Arktidě je v současné době mnohem tepleji, až kolem 30°C, než ve Středomoří-Barcelona 20, Marseille 22 stupňů. Odborníci varují, že Region se otepluje třikrát rychleji než zbytek planety.
Části Ruska zaznamenaly teplotni rekordy: v Pecore, která leží na okraji Arktidy 32.5 stupňů a v hlavním městě Moskvě 29.1 stupňů!
https://www.krone.at/2419765


V Arktidě je v současné době mnohem tepleji, až kolem 30°C, než ve Středomoří-Barcelona 20, Marseille 22 stupňů. Odborníci varují, že Region se otepluje třikrát rychleji než zbytek planety. Části Ruska zaznamenaly teplotni rekordy: v Pecore, která leží na okraji Arktidy 32.5 stupňů a v hlavním městě Moskvě 29.1 stupňů! https://www.krone.at/2419765

Trumpova myslenka dementovana
Americky ministr zahranicnich veci Blinken: Gronsko koupit nechceme.
https://www.krone.at/2419737


Trumpova myslenka dementovana Americky ministr zahranicnich veci Blinken: Gronsko koupit nechceme. https://www.krone.at/2419737

A v amerike mali rekorne mrazy. Asi americanom jahve s kabalou "doprial".


A v amerike mali rekorne mrazy. Asi americanom jahve s kabalou "doprial".

https://www.youtube.com/watch?v=-m-poVm-XA4


Stanek hovori vela faktov, aj z pozicie oficialnej vedy ktore su viac teoriou ako faktami a o moznych variantach vyvoja, ale bez pomenovania toho ktore varianty a procesy su kym uprednostnovane a ake by mohli mat nasledky - clovek bez znalosti KSB resp. adekvatnej metodologie si z toho tazko posklada mozaiku a otazne je na kolko hlboko vidi sam Stanek, ked jeho vidina svetovlady su transnacionalne korporacie a ziadne tajne spolocnosti. Mnoho odbornikov z Ruska predpoveda malu dobu ladovu po kratkodobom zvyseni teplot, a vysvetlovalo by to preco maju najvacsiu flotilu ladoborcov a stavaju dalsie.


https://www.youtube.com/watch?v=-m-poVm-XA4 Stanek hovori vela faktov, aj z pozicie oficialnej vedy ktore su viac teoriou ako faktami a o moznych variantach vyvoja, ale bez pomenovania toho ktore varianty a procesy su kym uprednostnovane a ake by mohli mat nasledky - clovek bez znalosti KSB resp. adekvatnej metodologie si z toho tazko posklada mozaiku a otazne je na kolko hlboko vidi sam Stanek, ked jeho vidina svetovlady su transnacionalne korporacie a ziadne tajne spolocnosti. Mnoho odbornikov z Ruska predpoveda malu dobu ladovu po kratkodobom zvyseni teplot, a vysvetlovalo by to preco maju najvacsiu flotilu ladoborcov a stavaju dalsie.
Upravené 22. 5. 2021 o 13:02

Části Ruska zaznamenaly teplotni rekordy:

Na YT sleduji jednoho Ruského zahrádkáře (střed Ruska), v zimě 1,5m sněhu, sníh do začátku května, minulý týden 35 °C kytky zvyklé na nižší teploty úplně spáleny.
Ještě doplním. Když jsem žil v Moskvě, zažil jsem tam -42, v létě +37, a také sníh 7.6. Takže, zas až tak výjimečné s tou teplotou není. Pokaždé, když jsem přijel domů na dovolenou, byl jsem opálen tak, že se mě známí ptali, od kterého moře jsem se vrátil.


[quote="pid:16701, uid:68"]Části Ruska zaznamenaly teplotni rekordy:[/quote] Na YT sleduji jednoho Ruského zahrádkáře (střed Ruska), v zimě 1,5m sněhu, sníh do začátku května, minulý týden 35 °C kytky zvyklé na nižší teploty úplně spáleny. Ještě doplním. Když jsem žil v Moskvě, zažil jsem tam -42, v létě +37, a také sníh 7.6. Takže, zas až tak výjimečné s tou teplotou není. Pokaždé, když jsem přijel domů na dovolenou, byl jsem opálen tak, že se mě známí ptali, od kterého moře jsem se vrátil.
Upravené 21. 5. 2021 o 22:10

V Arktidě je v současné době mnohem tepleji, až kolem 30°C, než ve Středomoří-Barcelona 20, Marseille 22 stupňů. Odborníci varují, že Region se otepluje třikrát rychleji než zbytek planety.
Části Ruska zaznamenaly teplotni rekordy: v Pecore, která leží na okraji Arktidy 32.5 stupňů a v hlavním městě Moskvě 29.1 stupňů!


Dámy a páni
Doba ľadová v Západnej Európe a Severnej Amerike práve započala a je len otázka času, kedy sa to naplno prejaví.

A teraz otázka je, že kam pohne klíma Karpatskej a Česko-Moravskej kotliny.


Viem, to záleží od toho ktoré prúdenie u nás prevládne z juhovýchodu alebo zo severozápadu...


[quote="pid:16701, uid:68"]V Arktidě je v současné době mnohem tepleji, až kolem 30°C, než ve Středomoří-Barcelona 20, Marseille 22 stupňů. Odborníci varují, že Region se otepluje třikrát rychleji než zbytek planety. Části Ruska zaznamenaly teplotni rekordy: v Pecore, která leží na okraji Arktidy 32.5 stupňů a v hlavním městě Moskvě 29.1 stupňů![/quote] Dámy a páni Doba ľadová v Západnej Európe a Severnej Amerike práve započala a je len otázka času, kedy sa to naplno prejaví. ** A teraz otázka je, že kam pohne klíma Karpatskej a Česko-Moravskej kotliny.** Viem, to záleží od toho ktoré prúdenie u nás prevládne z juhovýchodu alebo zo severozápadu...

Moderátor

Když jsem žil v Moskvě, zažil jsem tam -42, v létě +37, a také sníh 7.6. Takže, zas až tak výjimečné s tou teplotou není.


Pre Moskvu sú geografické podmienky, ale pre ruskú Arktídu?


[quote="pid:16709, uid:312"]Když jsem žil v Moskvě, zažil jsem tam -42, v létě +37, a také sníh 7.6. Takže, zas až tak výjimečné s tou teplotou není.[/quote] Pre Moskvu sú geografické podmienky, ale pre ruskú Arktídu?

Moderátor

Upravené 22. 5. 2021 o 15:02

Yori:divne je ale predsa, ze ak by Arktida mala viac zamrzat a nie menej, ako hovoris, tak tie ladoborce ci stanice by sa zrejme ani nestavali, lebo v zime by bol stale vacsi lad a to obdobie priechodnosti Severnej ladovej cesty by bolo pomerne kratke na tie obrovske investicie, ktore tam idu
Oracle: preco prave teraz?


Yori:divne je ale predsa, ze ak by Arktida mala viac zamrzat a nie menej, ako hovoris, tak tie ladoborce ci stanice by sa zrejme ani nestavali, lebo v zime by bol stale vacsi lad a to obdobie priechodnosti Severnej ladovej cesty by bolo pomerne kratke na tie obrovske investicie, ktore tam idu Oracle: preco prave teraz?

Yori:divne je ale predsa, ze ak by Arktida mala viac zamrzat a nie menej, ako hovoris

-Janka, to bude asi omyl. Nic takoveho nerikam.
-Tva otazka na Oriho je ale zajimava. Uz me to take napadlo, proc prave ted .... Mozna to nekdo mel v planu a podle nej jede ....


[quote="pid:16755, uid:187"]Yori:divne je ale predsa, ze ak by Arktida mala viac zamrzat a nie menej, ako hovoris[/quote] -Janka, to bude asi omyl. Nic takoveho nerikam. -Tva otazka na Oriho je ale zajimava. Uz me to take napadlo, proc prave ted .... Mozna to nekdo mel v planu a podle nej jede ....

asi som sa zle vyjadrila.....ak by Rusi boli presvedceni, ze nastava "mala doba ladova", investovali by tie miliardy do Arktidy? a ak su presvedceni, ze nenastava, tak ako to spojit s tezami ich vlastnych vedcov....jedine ze by sa prevrhla planeta podla magnetickych polov.....ale kto by vedel uz teraz vypocitat, ako by sa to ustalilo....koniec koncov to putovanie polov nemuselo este skoncit


asi som sa zle vyjadrila.....ak by Rusi boli presvedceni, ze nastava "mala doba ladova", investovali by tie miliardy do Arktidy? a ak su presvedceni, ze nenastava, tak ako to spojit s tezami ich vlastnych vedcov....jedine ze by sa prevrhla planeta podla magnetickych polov.....ale kto by vedel uz teraz vypocitat, ako by sa to ustalilo....koniec koncov to putovanie polov nemuselo este skoncit

ak by Rusi boli presvedceni, ze nastava "mala doba ladova"

... ale jinde, na severu bude teplo, proto chtel Trump koupit Gronsko, aby meli kde co pestovat.


[quote="pid:16757, uid:187"]ak by Rusi boli presvedceni, ze nastava "mala doba ladova"[/quote] ... ale jinde, na severu bude teplo, proto chtel Trump koupit Gronsko, aby meli kde co pestovat.

ak by Rusi boli presvedceni, ze nastava "mala doba ladova", investovali by tie miliardy do Arktidy


Globalne ochladenie alebo ak chceme doba ladova neznamena ze uplne v kazdom kusku planety dojde k znizeniu teploty. Je to uz badatelne na ventusky kde teply vzdcuh z indickeho oceanu obteka Himalaje a je vytlacany az k Arktide. Rusi vedia co robia v podstate ovladaju najkratsiu suchozemsku a aj morsku cestu z Azie do Europy..


[quote="pid:16757, uid:187"]ak by Rusi boli presvedceni, ze nastava "mala doba ladova", investovali by tie miliardy do Arktidy[/quote] Globalne ochladenie alebo ak chceme doba ladova neznamena ze uplne v kazdom kusku planety dojde k znizeniu teploty. Je to uz badatelne na ventusky kde teply vzdcuh z indickeho oceanu obteka Himalaje a je vytlacany az k Arktide. Rusi vedia co robia v podstate ovladaju najkratsiu suchozemsku a aj morsku cestu z Azie do Europy..

a ako to ma byt v Europe? V Svedsku bude teplo a u nas zima?


a ako to ma byt v Europe? V Svedsku bude teplo a u nas zima?

a ako to ma byt v Europe? V Svedsku bude teplo a u nas zima?


Záleží na tom, že ktoré prúdenie u nás prevládne (JV alebo SZ) s tým, že Tryskové prúdenie (jetstream) sa mení a Golfský prúd sa vypína..


[quote="pid:17021, uid:187"]a ako to ma byt v Europe? V Svedsku bude teplo a u nas zima?[/quote] Záleží na tom, že ktoré prúdenie u nás prevládne (JV alebo SZ) s tým, že Tryskové prúdenie (jetstream) sa mení a Golfský prúd sa vypína..

Moderátor

Golfský prúd sa vypína


Podla toho co som zachytil tak oslabol uz o 60-70 %


[quote="pid:17030, uid:7"]Golfský prúd sa vypína[/quote] Podla toho co som zachytil tak oslabol uz o 60-70 %

a Golfský prúd sa vypína..
To nějak souvisí s tím Beafortovým vírem, kde se mísí sladká a slaná voda? Jak si to tom před časem psal u sebe na blogu.


[quote="pid:17030, uid:7"]a Golfský prúd sa vypína..[/quote]To nějak souvisí s tím Beafortovým vírem, kde se mísí sladká a slaná voda? Jak si to tom před časem psal u sebe na blogu.

rekordné teploty už aj v USA


Mimoriadne horúčavy v USA: Padá jeden rekord za druhým
https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2031292_mimoriadne-horucavy-v-usa-pada-jeden-rekord-za-druhym
USA zaznamenalo REKORDNÉ teploty: Trápia ich lesné požiary a MNOŽSTVO ďalších problémov!
https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/usa-zaznamenalo-rekordne-teploty-trapia-ich-lesne-poziary-mnozstvo-dalsich-problemov
FOTO Satelitné snímky priniesli šokujúce odhalenie: Takto zlé to ešte nebolo
https://www.topky.sk/cl/13/2134049/FOTO-Satelitne-snimky-priniesli-sokujuce-odhalenie--Takto-zle-to-este-nebolo


rekordné teploty už aj v USA **Mimoriadne horúčavy v USA: Padá jeden rekord za druhým** https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2031292_mimoriadne-horucavy-v-usa-pada-jeden-rekord-za-druhym **USA zaznamenalo REKORDNÉ teploty: Trápia ich lesné požiary a MNOŽSTVO ďalších problémov!** https://www1.pluska.sk/spravy/zo-zahranicia/usa-zaznamenalo-rekordne-teploty-trapia-ich-lesne-poziary-mnozstvo-dalsich-problemov **FOTO Satelitné snímky priniesli šokujúce odhalenie: Takto zlé to ešte nebolo** https://www.topky.sk/cl/13/2134049/FOTO-Satelitne-snimky-priniesli-sokujuce-odhalenie--Takto-zle-to-este-nebolo

Ak má prísť malá doba ľadová tak to bude v princípe rovnaké ako ticho pred búrkou. Pozná to určite každý, to absolútne bezvetrie, to až desivé ticho, cítiť také zvláštne napätie a odrazu sa to spustí. Náhle ochladenie veľa dažďa a aj krúpy ak je ochladenie príliš intenzívne. Rovnako príde aj prudké ochladenie s výdatnými zrážkami. Určite ste všetci pocítili aký bol Máj chladný, príliš chladný na môj vkus. Teraz je síce teplo no je zároveň príliš sucho. Takáto nerovnováha nemôže vydržať dlho. Ak by nehrozilo zamrznutie arktidy nestávali by Rusi tak obrovské ladoboce schopné raziť si cestu ľadom o hrúbke tri až štyri metre.
S pozdravom Peter.


Ak má prísť malá doba ľadová tak to bude v princípe rovnaké ako ticho pred búrkou. Pozná to určite každý, to absolútne bezvetrie, to až desivé ticho, cítiť také zvláštne napätie a odrazu sa to spustí. Náhle ochladenie veľa dažďa a aj krúpy ak je ochladenie príliš intenzívne. Rovnako príde aj prudké ochladenie s výdatnými zrážkami. Určite ste všetci pocítili aký bol Máj chladný, príliš chladný na môj vkus. Teraz je síce teplo no je zároveň príliš sucho. Takáto nerovnováha nemôže vydržať dlho. Ak by nehrozilo zamrznutie arktidy nestávali by Rusi tak obrovské ladoboce schopné raziť si cestu ľadom o hrúbke tri až štyri metre. S pozdravom Peter.

raziť si cestu ľadom o hrúbke tri až štyri metre.
Zatím ještě ne, ubral bych tak metr smile.
planetární "voňavka" Arktika Projekt 22220


  • výška 60m
  • délka 173,3m
  • šířka 34m
  • výkon 60MW
  • výtlak 33.540t
  • max tl. ledu 2.9m

https://www.youtube.com/watch?v=q2fH4QgEaWQ


[quote="pid:20662, uid:14"]raziť si cestu ľadom o hrúbke tri až štyri metre.[/quote]Zatím ještě ne, ubral bych tak metr :). planetární "voňavka" Arktika Projekt 22220 - výška 60m - délka 173,3m - šířka 34m - výkon 60MW - výtlak 33.540t - max tl. ledu 2.9m https://www.youtube.com/watch?v=q2fH4QgEaWQ

Vedi.Vini......

Upravené 18. 6. 2021 o 00:20

@Archal
Drobná chýba sa pritrafí. O troch metroch som vedel no pomýlil som sa . Mal som napísať dva až tri metre. Je dobré že si ma opravil a doplnil správne údaje.

@Archal Drobná chýba sa pritrafí. O troch metroch som vedel no pomýlil som sa . Mal som napísať dva až tri metre. Je dobré že si ma opravil a doplnil správne údaje.
Upravené 18. 6. 2021 o 06:39

Pozrite si mapy velkej tartarie na googly. Hladajte mapy stare, kde este nie su scenzurovane obydlia na uzemi dnesnej Sibiri. Npar
Takze stare mapy hovoria o tom, ze v dnesnej sibiri zivot bol a neboli tam take nehostinne klimaticke podmienky. Avsak potom prisli tie zname "roky bez leta" naposledy v roku 1815 ci kedy. Ale sa mi zda ze aj davnejsie sa take veci spominaju (napr nahodny vybuch sopky santorino, ktory sa velmi napadne prave vtedy hodil zidom utekajucim z egypta). Rok bez leta tjs pouzitie velmi vyspelej zbrane proti civilizacii ludi na planete. Po roku 1815 sa uz o velkej tartarii nic nehovori. Zlikvidovali ju, vyhladili, vybombardovali. Dodnes sa daju najst na mape kratery. Sice dneska ich volaju prirodne jazera s dokonale kruhovym podorysom, ale inzinierovi hned svitne co to je.
Podobne vyhladili civilizaciu v severnej afrike. Tam ostal len jeden krater ktory teraz nazyvaju "oko sahary". Podla mna po tychto udalostiach nastupila zima v sibiri a páľavy v severnej afrike. V Rusku o tom isto vedeli. A kedze dneska uz kazdy stat ma svoj "HARP" (som videl o tom dokument harp ma asi 20 + statov) - nikto uz nie je blby. Tak vedia ako si opravit podnebie po tychto katastrofach.
Este teoreticky by na to mohol mat vplyv posun v gravitacnom poli zeme ... ale to je proces dlhodoby, ten by nespravil skokovu zmenu podnebia.


Este dodam taku chutovku konspiracnu. Ako dneska vieme jeden velky ocean sa vola tichy ocean. Ale aky tichy, ked japonci si pravidelne uzivaju tajfuny. Podobne aj na bermudach. To skor tajfunovy ocean by sa mal volat. Len v starych kihach sa jasne pise, ze na japonskom poloostrove boli obrovske objekty z platiny. Samozrejme, ze ked sa k tym objektom dostali somari tak ich rozobrali a rozpredali netusiac na co tie zariadenia boli. A pritom tie zariadenia fungovali na podobnom principe ako HARP - tjs na zaklade istej rezonancnej frekvencie rozohnavali mraky. Blizko bermudskeho trojuholnika bolo nieco podobne, len to fungovalo na principe lasera. Tjs do oka tvoriaceho sa uraganu namierili laserovy luc a ten doslova rozbil uragan. Ostalo len ticho. Ako sa hovori, kto vie ten vie a kto nevie ten nevie.


Pozrite si mapy velkej tartarie na googly. Hladajte mapy stare, kde este nie su scenzurovane obydlia na uzemi dnesnej Sibiri. Npar https://www.tartaria.sk/images/stories/dejiny/velka_tartaria_mapa%20xi_top.jpg Takze stare mapy hovoria o tom, ze v dnesnej sibiri zivot bol a neboli tam take nehostinne klimaticke podmienky. Avsak potom prisli tie zname "roky bez leta" naposledy v roku 1815 ci kedy. Ale sa mi zda ze aj davnejsie sa take veci spominaju (napr nahodny vybuch sopky santorino, ktory sa velmi napadne prave vtedy hodil zidom utekajucim z egypta). Rok bez leta tjs pouzitie velmi vyspelej zbrane proti civilizacii ludi na planete. Po roku 1815 sa uz o velkej tartarii nic nehovori. Zlikvidovali ju, vyhladili, vybombardovali. Dodnes sa daju najst na mape kratery. Sice dneska ich volaju prirodne jazera s dokonale kruhovym podorysom, ale inzinierovi hned svitne co to je. Podobne vyhladili civilizaciu v severnej afrike. Tam ostal len jeden krater ktory teraz nazyvaju "oko sahary". Podla mna po tychto udalostiach nastupila zima v sibiri a páľavy v severnej afrike. V Rusku o tom isto vedeli. A kedze dneska uz kazdy stat ma svoj "HARP" (som videl o tom dokument harp ma asi 20 + statov) - nikto uz nie je blby. Tak vedia ako si opravit podnebie po tychto katastrofach. Este teoreticky by na to mohol mat vplyv posun v gravitacnom poli zeme ... ale to je proces dlhodoby, ten by nespravil skokovu zmenu podnebia. Este dodam taku chutovku konspiracnu. Ako dneska vieme jeden velky ocean sa vola tichy ocean. Ale aky tichy, ked japonci si pravidelne uzivaju tajfuny. Podobne aj na bermudach. To skor tajfunovy ocean by sa mal volat. Len v starych kihach sa jasne pise, ze na japonskom poloostrove boli obrovske objekty z platiny. Samozrejme, ze ked sa k tym objektom dostali somari tak ich rozobrali a rozpredali netusiac na co tie zariadenia boli. A pritom tie zariadenia fungovali na podobnom principe ako HARP - tjs na zaklade istej rezonancnej frekvencie rozohnavali mraky. Blizko bermudskeho trojuholnika bolo nieco podobne, len to fungovalo na principe lasera. Tjs do oka tvoriaceho sa uraganu namierili laserovy luc a ten doslova rozbil uragan. Ostalo len ticho. Ako sa hovori, kto vie ten vie a kto nevie ten nevie.

V Moskve zaznamenali teplotný rekord, namerali najvyššiu teplotu za 120 rokov (38,8°)

V Grónsku pribudlo rekordné množstvo snehu a ľadu za jeden deň


Už vieme kde kam pohne klíma...


[quote="pid:21443, uid:413"]V Moskve zaznamenali teplotný rekord, namerali najvyššiu teplotu za 120 rokov (38,8°)[/quote] [quote="pid:21929, uid:413"]V Grónsku pribudlo rekordné množstvo snehu a ľadu za jeden deň[/quote] Už vieme kde kam pohne klíma...

Moderátor

Takže Grenland to už nebude. Západ. Európy studený aj východ. pobrežie Sever. Ameriky.


Takže Grenland to už nebude. Západ. Európy studený aj východ. pobrežie Sever. Ameriky.

Video kanál Vibes of cosmos a pár zaujímavých videí

TIP: aby editor našiel náhľad videa správne, treba z konca adresy vymazať #searching
https://m.youtube.com/watch?v=wduPZfE3dfo


TIP: aby editor našiel náhľad videa správne, treba z konca adresy vymazať &t=341s, lebo to hovorí, od koľkej sekundy sa má video prehrávať. čo môže byť samozrejme aj schválne tak zdieľané
https://m.youtube.com/watch?v=P6mOSS10G8k


[quote="pid:21998, uid:192"]Video kanál Vibes of cosmos a pár zaujímavých videí[/quote] **TIP**: aby editor našiel náhľad videa správne, treba z konca adresy vymazať *#searching* https://m.youtube.com/watch?v=wduPZfE3dfo **TIP**: aby editor našiel náhľad videa správne, treba z konca adresy vymazať _&t=341s_, lebo to hovorí, od koľkej sekundy sa má video prehrávať. čo môže byť samozrejme aj schválne tak zdieľané https://m.youtube.com/watch?v=P6mOSS10G8k

Vyše 30 stupňov za polárnym kruhom. Rusom v topiacej sa Arktíde skolabuje infraštruktúra
(asi zbytočný článok a predvolene neúplný, ale aspoň k téme a má peknú fotku (až na vlajku))
https://dennikstandard.sk/91304/vyse-30-stupnov-za-polarnym-kruhom-rusom-v-topiacej-sa-arktide-skolabuje-infrastruktura


**Vyše 30 stupňov za polárnym kruhom. Rusom v topiacej sa Arktíde skolabuje infraštruktúra** (asi zbytočný článok a predvolene neúplný, ale aspoň k téme a má peknú fotku (až na vlajku)) https://dennikstandard.sk/91304/vyse-30-stupnov-za-polarnym-kruhom-rusom-v-topiacej-sa-arktide-skolabuje-infrastruktura

Hurikán Elsa ničí pláže na Floridě, USA! Silny vitr a záplavy-Key West, ostrov Marco
https://www.youtube.com/watch?v=S6eoRrTZaPM


**Hurikán Elsa ničí pláže na Floridě, USA! Silny vitr a záplavy-Key West, ostrov Marco** https://www.youtube.com/watch?v=S6eoRrTZaPM
Upravené 9. 7. 2021 o 09:59

NASA skúmala satelitné záznamy: Ohromujúci objav pod ľadom na Antarktíde
https://www.topky.sk/cl/13/2150617/VIDEO-NASA-skumala-satelitne-zaznamy-Ohromujuci-objav-pod-ladom-na-Antarktide
(jazerá vznikajúce pod ľadovou vrstvou)


**NASA skúmala satelitné záznamy: Ohromujúci objav pod ľadom na Antarktíde** https://www.topky.sk/cl/13/2150617/VIDEO-NASA-skumala-satelitne-zaznamy-Ohromujuci-objav-pod-ladom-na-Antarktide (jazerá vznikajúce pod ľadovou vrstvou)

Katastrofálna bilancia extrémnych horúčav: V Kanade sa „uvarila" vyše miliarda živočíchov
https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/2034330_katastrofalna-bilancia-extremnych-horucav-v-kanade-sa-uvarila-vyse-miliarda-zivocichov


**Katastrofálna bilancia extrémnych horúčav: V Kanade sa „uvarila" vyše miliarda živočíchov** https://www.tvnoviny.sk/zaujimavosti/2034330_katastrofalna-bilancia-extremnych-horucav-v-kanade-sa-uvarila-vyse-miliarda-zivocichov
4.32k
35
13
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept