Mimo kategórií
Prvý film točený vo vesmíre (Rusko vs USA)

Minulý máj NASA oznámila, že v spolupráci s Muskom vyšle na ISS Toma Cruisa točiť prvý film vo vesmíre. Ruská odpoveď bola, že v novembri oznámili prípravu prvého ruského filmu točeného vo vesmíre.


Casting nedávno vyhrala ruská herečka Yulia Peresild z 3000 žiadostí a potom z 20 herečiek. Má tam letieť už v septembri, takže Cruisa asi predbehne, lebo toho (asi stále?) plánujú na október.


viac v článkoch...


Rusi


SK - https://vosveteit.sk/na-palubu-iss-poputuje-ruska-herecka-aka-bude-jej-uloha
EN - https://edition.cnn.com/style/article/russian-space-film-scli-intl-scn/index.html


Američania


SK - https://www.interez.sk/tom-cruise-bude-natacat-film-priamo-vo-vesmire-pomozu-mu-v-tom-nasa-aj-spacex-elona-muska
EN - https://www.msn.com/en-us/news/technology/tom-cruise-gets-october-2021-date-for-nasa-spacex-trip-to-iss/ar-BB19jSXf


60a6767b9e5b7


Minulý máj NASA oznámila, že v spolupráci s Muskom vyšle na ISS Toma Cruisa točiť prvý film vo vesmíre. Ruská odpoveď bola, že v novembri oznámili prípravu **prvého ruského filmu točeného vo vesmíre**. Casting nedávno vyhrala ruská herečka Yulia Peresild z 3000 žiadostí a potom z 20 herečiek. Má tam letieť **už v septembri**, takže Cruisa asi predbehne, lebo toho (asi stále?) plánujú na október. viac v článkoch... Rusi ---- **SK** - https://vosveteit.sk/na-palubu-iss-poputuje-ruska-herecka-aka-bude-jej-uloha **EN** - https://edition.cnn.com/style/article/russian-space-film-scli-intl-scn/index.html Američania ---- **SK** - https://www.interez.sk/tom-cruise-bude-natacat-film-priamo-vo-vesmire-pomozu-mu-v-tom-nasa-aj-spacex-elona-muska **EN** - https://www.msn.com/en-us/news/technology/tom-cruise-gets-october-2021-date-for-nasa-spacex-trip-to-iss/ar-BB19jSXf ![60a6767b9e5b7](serve/attachment&path=60a6767b9e5b7)
Upravené 20. 5. 2021 o 23:02

v novembri oznámili prípravu prvého ruského filmu točeného vo vesmíre

Cože?
Počítám, že nenatočí nic, co by bylo lepší, než je od Standy Kubříka "Američané na Měsíci".
;-)


[quote="pid:16531, uid:413"]v novembri oznámili prípravu prvého ruského filmu točeného vo vesmíre[/quote] Cože? Počítám, že nenatočí nic, co by bylo lepší, než je od Standy Kubříka "Američané na Měsíci". ;-)

Počítám, že nenatočí nic, co by bylo lepší

Možno to bude grill party nekocúra Cruisa v podaní Muska.


[quote="pid:16536, uid:240"]Počítám, že nenatočí nic, co by bylo lepší[/quote] Možno to bude grill party nekocúra Cruisa v podaní Muska.
420
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept