Mimo kategórií
Španielsky politik napísal, že muž nemôže byť tehotný, a sociálna sieť ho zablokovala.

Poslanec španielskej strany VOX bol minulý týždeň zablokovaný na Twitteri pre vetu, že „muž nemôže otehotnieť“. Francisco José Contreras dostal podľa jeho slov na 12 hodín zákaz prístupu na účet, pretože uviedol spomenutý argument a podporil ho vetou, že muži „nemajú maternicu, ani vaječníky“.
Reagoval na oslavný článok mainstreamového denníka, že vraj „transsexuál porodil dievčatko“. Twitter odkázal Contrerasovi, že porušil pravidlá o „nenávistných prejavoch“.
https://zemavek.sk/spanielsky-politik-napisal-ze-muz-nemoze-byt-tehotny-socialna-siet-ho-zablokovala/


Poslanec španielskej strany VOX bol minulý týždeň zablokovaný na Twitteri pre vetu, že „muž nemôže otehotnieť“. Francisco José Contreras dostal podľa jeho slov na 12 hodín zákaz prístupu na účet, pretože uviedol spomenutý argument a podporil ho vetou, že muži „nemajú maternicu, ani vaječníky“. Reagoval na oslavný článok mainstreamového denníka, že vraj „transsexuál porodil dievčatko“. Twitter odkázal Contrerasovi, že porušil pravidlá o „nenávistných prejavoch“. https://zemavek.sk/spanielsky-politik-napisal-ze-muz-nemoze-byt-tehotny-socialna-siet-ho-zablokovala/

ani sa Twiteru nečudujem, vraj že muž nemôže otehotnieť, také hoaxy smile


60a781881d12e


ani sa Twiteru nečudujem, vraj že muž nemôže otehotnieť, také hoaxy |( ![60a781881d12e](serve/attachment&path=60a781881d12e)
227
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept