Politika v SR
Robert Fico bude hosťom na Infovojne

že najhoršie, co sa môze stat je, ked Boh cloveku vezme rozum.


Najväčšou chybou "patriotov" je ich krátkozrakosť. Neberiem im dobré úmysly so štátom, aj to, čo by chceli urobiť a naprávať trvajúce chyby, čo je dobré, ale neustále sa mi porvrdzuje, ako tiež neberú do úvahy globálnu situáciu, alebo aspoň nadnárodné potreby SR.


Pre mňa osobne je patriot (bez uvodzoviek) Fico, Pellegrini a mnohí ďalší. Byť takýmto vlastencom vyžaduje niečo viac, ako len poukazovať na chyby. Takýto ľudia vedú (riadia) národ a hlavne vedú ho do budúcnosti. Národ nie je izolovaný od sveta. Veď Fico to na infovojne "patriotom" vysvetlil, že žiť izolovane a mať chuť zaradom zatvárať každého jedného previnilca (vzhľadom na dnešné pomery) nie je ten správny pohľad.


Vlastenec v prvom rade musí chrániť svoj národ, aj keď veľká časť národa spí. Veď keď zanikneme, tak na čo to bolo všetko...


Preto vlastenec neustále myslí na budúcnosť, myslí na ľudstvo, myslí na svoj národ.


[quote="pid:16815, uid:183"]že najhoršie, co sa môze stat je, ked Boh cloveku vezme rozum.[/quote] Najväčšou chybou "patriotov" je ich krátkozrakosť. Neberiem im dobré úmysly so štátom, aj to, čo by chceli urobiť a naprávať trvajúce chyby, čo je dobré, ale neustále sa mi porvrdzuje, ako tiež neberú do úvahy globálnu situáciu, alebo aspoň nadnárodné potreby SR. Pre mňa osobne je patriot (bez uvodzoviek) Fico, Pellegrini a mnohí ďalší. Byť takýmto vlastencom vyžaduje niečo viac, ako len poukazovať na chyby. Takýto ľudia vedú (riadia) národ a hlavne vedú ho do budúcnosti. Národ nie je izolovaný od sveta. Veď Fico to na infovojne "patriotom" vysvetlil, že žiť izolovane a mať chuť zaradom zatvárať každého jedného previnilca (vzhľadom na dnešné pomery) nie je ten správny pohľad. Vlastenec v prvom rade musí chrániť svoj národ, aj keď veľká časť národa spí. Veď keď zanikneme, tak na čo to bolo všetko... Preto vlastenec neustále myslí na budúcnosť, myslí na ľudstvo, myslí na svoj národ.

No a teraz si dosaď do rovnice jednu neznamu z nazvom "kadrove" výtahy

Pravda, ty zatím v ČR nevidím, je otázka jestli jenom nevidím či opravdu nejsou. Takže řekněme, že zatím nejsou vidět jejich výsledky.


Nicméně ve svém dilematu “zloděj/zlodějovrah” jsem zamlčel jednu věc.
V ČR počítám, že z tohoto schématu (zatím) (podle mne) vybočuje Okamurova SPD.


Za mne to působí tak, že už to zdaleka není one-man-šou, jak to bylo při volební kampani, než se poprvé dostali do parlamentu.
Dále třeba říct, že kádrové výtahy v počátečních fázích pravděpodobně budou dost rizikové z hlediska infiltrace (viz jak Okamurovi rozvrátili jeho první pokus - hnutí Úsvit; viz “odpadlíci” a různí projekti na snižování volebního výsledku a tříštění vlasteneckých stran a hnutí: Volný, Bojko, Hyťhová, Levová, Robert Vašíček, mám určité pochybnosti i o Kobzovi).


[quote="pid:16830, uid:183"]No a teraz si dosaď do rovnice jednu neznamu z nazvom "kadrove" výtahy[/quote] Pravda, ty zatím v ČR nevidím, je otázka jestli jenom nevidím či opravdu nejsou. Takže řekněme, že zatím nejsou vidět jejich výsledky. Nicméně ve svém dilematu “zloděj/zlodějovrah” jsem zamlčel jednu věc. V ČR počítám, že z tohoto schématu (zatím) (podle mne) vybočuje Okamurova SPD. Za mne to působí tak, že už to zdaleka není one-man-šou, jak to bylo při volební kampani, než se poprvé dostali do parlamentu. Dále třeba říct, že kádrové výtahy v počátečních fázích pravděpodobně budou dost rizikové z hlediska infiltrace (viz jak Okamurovi rozvrátili jeho první pokus - hnutí Úsvit; viz “odpadlíci” a různí projekti na snižování volebního výsledku a tříštění vlasteneckých stran a hnutí: Volný, Bojko, Hyťhová, Levová, Robert Vašíček, mám určité pochybnosti i o Kobzovi).

Dajte tam miesto mena Zelensky mená ako Fico


To ako vážne?


Ja to vidím ináč. Fica na mieste Putina a na miesto zelenského Matoviča.


[quote="pid:16816, uid:183"]Dajte tam miesto mena Zelensky mená ako Fico[/quote] To ako vážne? Ja to vidím ináč. Fica na mieste Putina a na miesto zelenského Matoviča.

Pre mňa osobne je patriot (bez uvodzoviek) Fico, Pellegrini a mnohí ďalší


Mlady muž
Po tejto vete som sa skoro dopustil osobnej invektivy... Ja Vam neberiem Vasu vieru, ale viete, stale ste si nepozrel a ak aj pozrel, tak nepochopil to vystupenie Vladimira Putina v stranu (a nielen) Zelenského.


Jednou z hodnôt cloveka riadiaceho je, mat SKUSENOSTI. Ake skusenosti z riadenia mal pan Pellegrini okrem vediet sa usmievat a rozpravat za mikrofonom (a aj to nie najlepsie)... Aku spolocnost riadil? v akom odvetvi. Ake mal vysledky? Ako to videli ĺudia z jeho timu?
Aha.
To iste JUDr. Fico, pravnicke vzdelanie nepripravi na riadenie a planovanie, kontrolu a korekciu procesov. A to govorim ako clovek a 20 rocnou praxou v riadení.


Pane Vase nazory, ze vedu do budicnosti. Viete aky je ten obraz za tym. Plan na niekolko genrácii vopred -> rozdelenie na plany do etap vyboja -> analyza potrebnych zdrojov, ich stability a zaroven ich potrieb -> vytvorenie timu a planu na implementaciu, komunikacneho planu->zaciatok implementacie a kontroly s naslednou korekciou-> komunikácia vysledkov a korektur a vyvodzovanie osobnej zodpovednosti pri plneni a neplnení (medaile vs vyhadzov)


toľko moja lekcia z riadenia pre Vas osobne. Prpsim zacnite citať hrube knihy a naucenie sa pár lekcii od Pana Putina nie je tiez na zahodenie....


No pozor na to glorifikovsnie, stw ocividne veľmi mladý a preto vidite Pane Fica ako najlepsieho politika Slovenska (Stefanik a štur sa musia v hroboch vrtiet, ako vrtuľa motora z waltrovky) a máte obmedzene skusenosti v riadeni akychkoľvek celkov


[quote="pid:16833, uid:254"]Pre mňa osobne je patriot (bez uvodzoviek) Fico, Pellegrini a mnohí ďalší[/quote] Mlady muž Po tejto vete som sa skoro dopustil osobnej invektivy... Ja Vam neberiem Vasu vieru, ale viete, stale ste si nepozrel a ak aj pozrel, tak nepochopil to vystupenie Vladimira Putina v stranu (a nielen) Zelenského. Jednou z hodnôt cloveka riadiaceho je, mat SKUSENOSTI. Ake skusenosti z riadenia mal pan Pellegrini okrem vediet sa usmievat a rozpravat za mikrofonom (a aj to nie najlepsie)... Aku spolocnost riadil? v akom odvetvi. Ake mal vysledky? Ako to videli ĺudia z jeho timu? Aha. To iste JUDr. Fico, pravnicke vzdelanie nepripravi na riadenie a planovanie, kontrolu a korekciu procesov. A to govorim ako clovek a 20 rocnou praxou v riadení. Pane Vase nazory, ze vedu do budicnosti. Viete aky je ten obraz za tym. Plan na niekolko genrácii vopred -> rozdelenie na plany do etap vyboja -> analyza potrebnych zdrojov, ich stability a zaroven ich potrieb -> vytvorenie timu a planu na implementaciu, komunikacneho planu->zaciatok implementacie a kontroly s naslednou korekciou-> komunikácia vysledkov a korektur a vyvodzovanie osobnej zodpovednosti pri plneni a neplnení (medaile vs vyhadzov) toľko moja lekcia z riadenia pre Vas osobne. Prpsim zacnite citať hrube knihy a naucenie sa pár lekcii od Pana Putina nie je tiez na zahodenie.... No pozor na to glorifikovsnie, stw ocividne veľmi mladý a preto vidite Pane Fica ako najlepsieho politika Slovenska (Stefanik a štur sa musia v hroboch vrtiet, ako vrtuľa motora z waltrovky) a máte obmedzene skusenosti v riadeni akychkoľvek celkov

Ori, ktora z tych horeuvedenych informacii nie je pravdiva? Alebo sa to nestalo?


Sú pravdivé, ale ty sa tváriš, že Fico je vševedúci, všemohúci, že Fico nerobí chyby a že Slováci sú konceptuálne samostatný, nebola tu inštalovaná protinárodná ideológia, nie sú tu kade-tade prepojené záujmové skupiny a klany, nie je tu silná 5. kolóna, neboli sme Dzurindou predaný do otroctva, že Dzurinda nepredal "rodinné striebro" (strategické podniky) za babku a v neposlednom rade Slovensko má zdroje a zdrojovú stabilitu Ruska.


Takže buď si uvedomuješ tieto fakty a integruješ ich do vlastnej analýzy, a tým pádom si skutočne konceptuálne zdatný alebo len imituješ túto činnosť a naďalej s penou na hube budeš vykrikovať "leboFico" a "zavšetkomôžeFico".


Dodávam, že napriek všetkým chybám a nedostatkom Fico je zatiaľ to najlepšie čo si zaslúžime, žiaľ...


[quote="pid:16822, uid:183"]Ori, ktora z tych horeuvedenych informacii nie je pravdiva? Alebo sa to nestalo?[/quote] Sú pravdivé, ale **ty sa tváriš**, že Fico je vševedúci, všemohúci, že Fico nerobí chyby a že Slováci sú konceptuálne samostatný, nebola tu inštalovaná protinárodná ideológia, nie sú tu kade-tade prepojené záujmové skupiny a klany, nie je tu silná 5. kolóna, neboli sme Dzurindou predaný do otroctva, že Dzurinda nepredal "rodinné striebro" (strategické podniky) za babku a v neposlednom rade Slovensko má zdroje a zdrojovú stabilitu Ruska. Takže buď si uvedomuješ tieto fakty a integruješ ich do vlastnej analýzy, a tým pádom si skutočne konceptuálne zdatný alebo len imituješ túto činnosť a naďalej s penou na hube budeš vykrikovať "leboFico" a "zavšetkomôžeFico". Dodávam, že napriek všetkým chybám a nedostatkom Fico je **zatiaľ** to najlepšie čo si zaslúžime, žiaľ...

Moderátor

To iste JUDr. Fico, pravnicke vzdelanie nepripravi na riadenie a planovanie, kontrolu a korekciu procesov. A to govorim ako clovek a 20 rocnou praxou v riadení.


No pozor na to glorifikovsnie, stw ocividne veľmi mladý a preto vidite Pane Fica ako najlepsieho politika Slovenska (Stefanik a štur sa musia v hroboch vrtiet, ako vrtuľa motora z waltrovky) a máte obmedzene skusenosti v riadeni akychkoľvek celkov


"LeboFicoôžezavšetko" a ty si celkom bez viny, zahraničný vplyva a objektívne okolnosti sú také nič, že áno?!


[quote="pid:16840, uid:183"]To iste JUDr. Fico, pravnicke vzdelanie nepripravi na riadenie a planovanie, kontrolu a korekciu procesov. A to govorim ako clovek a 20 rocnou praxou v riadení.[/quote] [quote="pid:16840, uid:183"]No pozor na to glorifikovsnie, stw ocividne veľmi mladý a preto vidite Pane Fica ako najlepsieho politika Slovenska (Stefanik a štur sa musia v hroboch vrtiet, ako vrtuľa motora z waltrovky) a máte obmedzene skusenosti v riadeni akychkoľvek celkov[/quote] "LeboFicoôžezavšetko" a ty si celkom bez viny, zahraničný vplyva a objektívne okolnosti sú také nič, že áno?!

Moderátor

Putin ma kontrolu od roku 2000, aj ked styri roky bol len predseda vlady a k tomu zdrojovu zakladnu, a co je najdolezitejsie - kadre patriotov. Nie je ich vacsina, ale je ich dost aby ovladol aspon niektore struktury statu.


Meciar zacal po privatizacii ale mal k dispozicii este zdroje z cias CSFR. v tom case aj narod stal za nim, az kym sorosovci ale aj jeho vlastni nezradili nasu statnost.


Fico zacal po najhorsej privatizacii a 4 roky len stabilizoval stat - do toho prisla ekonomicka kriza. do toho prislo sorosove dievca pre vsetko radicova a opat musel davat dokopy danovy system a pod... v case jednotvarnej vlady Smeru sa stalo najviac omylov Fica a zaroven sa ukazalo, co mu posluchac povedal - struktury Smeru su zapedane devky, ktore hladia len na svoj chrbat - na tom v podstate padol ako Meciar, tak aj Dzurinda a neskor aj Fico, najvacsia a najmocnejsia strana vzdy laka najvacsich zloduchov - podobne ako sa trockisti schovavali a svoje zlociny hodili na Stalina. ako bude v buducnosti pracovat so stranou je otazne, ale ma moznost sa poucit z chyb Meciara aj svojich.


Situacia v Madarsku bola celkom odlisna. tam sa zacalo s technologiou ako s Hitlerom. zbedaceny narod a neschopne vlady, az kym sa neukazal spasitel Orban - tym mu neupieram jeho profesionalne vklady, ale ak by mu nadnarodne riadenie nevydlazdilo cestu tak dnes nie je o nic suverennejsi ako Babis ci Fico.


Putin ma kontrolu od roku 2000, aj ked styri roky bol len predseda vlady a k tomu zdrojovu zakladnu, a co je najdolezitejsie - kadre patriotov. Nie je ich vacsina, ale je ich dost aby ovladol aspon niektore struktury statu. Meciar zacal po privatizacii ale mal k dispozicii este zdroje z cias CSFR. v tom case aj narod stal za nim, az kym sorosovci ale aj jeho vlastni nezradili nasu statnost. Fico zacal po najhorsej privatizacii a 4 roky len stabilizoval stat - do toho prisla ekonomicka kriza. do toho prislo sorosove dievca pre vsetko radicova a opat musel davat dokopy danovy system a pod... v case jednotvarnej vlady Smeru sa stalo najviac omylov Fica a zaroven sa ukazalo, co mu posluchac povedal - struktury Smeru su zapedane devky, ktore hladia len na svoj chrbat - na tom v podstate padol ako Meciar, tak aj Dzurinda a neskor aj Fico, najvacsia a najmocnejsia strana vzdy laka najvacsich zloduchov - podobne ako sa trockisti schovavali a svoje zlociny hodili na Stalina. ako bude v buducnosti pracovat so stranou je otazne, ale ma moznost sa poucit z chyb Meciara aj svojich. Situacia v Madarsku bola celkom odlisna. tam sa zacalo s technologiou ako s Hitlerom. zbedaceny narod a neschopne vlady, az kym sa neukazal spasitel Orban - tym mu neupieram jeho profesionalne vklady, ale ak by mu nadnarodne riadenie nevydlazdilo cestu tak dnes nie je o nic suverennejsi ako Babis ci Fico.

Sú pravdivé, ale ty sa tváriš, že Fico je vševedúci,


Oki, takze od blazniveho minuskovania sa dostavame ku faktom.
Vseveduci? Nie. Ale toto glorifikovanie cloveka, ktory dlhodobo zlyhal a ak nie, prosim daj mi inu interpretaciu tych faktov hore, tak to je zasa chyba celej škály nazoroveho videnia tu.
Lichtner, ako imitacne provokacny projekt (preco, som uz vysvetlil inde davno vypocitanim faktov) pozve Fica, ktoreho posledne roky castoval ako "Posluchaca z Bratislavy" q aktivne prispel ku jeho pádu, a tunajsia komunita zacne robit beeeeeee a tlieskajú v šíku s "alternativou". Preco doteraz Fico nebol v "alternative"? Lebo isť tam znamena ich legitimovat, vsak?


Vytvara sa tu, ako aj pred tym na vode precedens. Prave ficove spravanie, odpalenie harabina vo volbach (,lebo smeracky kandidat z EK Maroš chcel ísť za prezidenta, ano jasne) pred tym Lex Harabin. Fico stvoril Matovica a terajsi teror do velkej.miery.
Inak kde su tie struktury, ktore dava Smer dokopy o ktorych si hovoril? Som stale v kontakte s tymi odbojnymi starostami a nevedia o nicom.


Ako som hovoril, ak sa to potvrdi ospravedlnim sa ale.zatial vidim opak...


Vo vela veciach sa zhodujeme, ale tu mame opacny nazor. Fico nie je budicnost Slovenska, je to len maximalne prechodny stav, pretoze nevie planovat dlhodobo a to je jeho zakladny problem.... Druhy je, ze velka osmicka ho nenechala, otazka je, kto ho "nenecha" v budicnosti...


Srbsko trpi, na druhej strane Srbsko ma viac suverenity ako my prave preto, ze urobili priklon ku hodnotam zivota, nie jadra eu.


[quote="pid:16841, uid:7"]Sú pravdivé, ale ty sa tváriš, že Fico je vševedúci,[/quote] Oki, takze od blazniveho minuskovania sa dostavame ku faktom. Vseveduci? Nie. Ale toto glorifikovanie cloveka, ktory dlhodobo zlyhal a ak nie, prosim daj mi inu interpretaciu tych faktov hore, tak to je zasa chyba celej škály nazoroveho videnia tu. Lichtner, ako imitacne provokacny projekt (preco, som uz vysvetlil inde davno vypocitanim faktov) pozve Fica, ktoreho posledne roky castoval ako "Posluchaca z Bratislavy" q aktivne prispel ku jeho pádu, a tunajsia komunita zacne robit beeeeeee a tlieskajú v šíku s "alternativou". Preco doteraz Fico nebol v "alternative"? Lebo isť tam znamena ich legitimovat, vsak? Vytvara sa tu, ako aj pred tym na vode precedens. Prave ficove spravanie, odpalenie harabina vo volbach (,lebo smeracky kandidat z EK Maroš chcel ísť za prezidenta, ano jasne) pred tym Lex Harabin. Fico stvoril Matovica a terajsi teror do velkej.miery. Inak kde su tie struktury, ktore dava Smer dokopy o ktorych si hovoril? Som stale v kontakte s tymi odbojnymi starostami a nevedia o nicom. Ako som hovoril, ak sa to potvrdi ospravedlnim sa ale.zatial vidim opak... Vo vela veciach sa zhodujeme, ale tu mame opacny nazor. Fico nie je budicnost Slovenska, je to len maximalne prechodny stav, pretoze nevie planovat dlhodobo a to je jeho zakladny problem.... Druhy je, ze velka osmicka ho nenechala, otazka je, kto ho "nenecha" v budicnosti... Srbsko trpi, na druhej strane Srbsko ma viac suverenity ako my prave preto, ze urobili priklon ku hodnotam zivota, nie jadra eu.

Fico je zatiaľ to najlepšie čo si zaslúžime, žiaľ...

Tohle mělo být tučným písmem celé...
Nepočítám to jen pro SR...


[quote="pid:16841, uid:7"]Fico je zatiaľ to najlepšie čo si zaslúžime, žiaľ...[/quote] Tohle mělo být tučným písmem celé... Nepočítám to jen pro SR...

alebi mi vies dat dokument za 13 eokov vlady s Robertom Ficom,


cierna diera europy(pre zapadne spolocenstvo) za Meciara, po jeho zvrhnuti situacia este horsia.


koalicia s Mostom bola katastrofa, ale ak by nastupila tato cvarga s madarmi tak malo slovenskych skol na juhu by bol najmensi problem.


blahorecenie Fica je samozrejme mimo, ale media v kritike spravili dost velku nadpracu ked mam pouzit marxisticku terminologiu.


ako to mali s NAKA a STS musia sami povedat, ale niekedy dobre umysli dlazdia cestu do pekla... aj my spolu zo ZSSR sme podporili vznik Is Ra Ela a ako to dopadlo...


[quote="pid:16822, uid:183"]alebi mi vies dat dokument za 13 eokov vlady s Robertom Ficom,[/quote] cierna diera europy(pre zapadne spolocenstvo) za Meciara, po jeho zvrhnuti situacia este horsia. koalicia s Mostom bola katastrofa, ale ak by nastupila tato cvarga s madarmi tak malo slovenskych skol na juhu by bol najmensi problem. blahorecenie Fica je samozrejme mimo, ale media v kritike spravili dost velku nadpracu ked mam pouzit marxisticku terminologiu. ako to mali s NAKA a STS musia sami povedat, ale niekedy dobre umysli dlazdia cestu do pekla... aj my spolu zo ZSSR sme podporili vznik Is Ra Ela a ako to dopadlo...
Upravené 23. 5. 2021 o 13:59

cierna diera europy(pre zapadne spolocenstvo) za Meciara, po jeho zvrhnuti situacia este horsi


takze plán nebol žiadny. a to jenproblém. Meciara naozaj s tymi slovami, akonsom napisal vyššie, vyhodil.z Uradu vlady SR.


koalicia s Mostom bola katastrofa, ale ak by nastupila tato cvarga s madarmi tak malo slovenskych skol na juhu by bol najmensi problem.


ako to mali s NAKA a STS musia sami povedat, ale niekedy dobre umysli dlazdia cestu do pekla..


no a tu sa dostavame spät k mojmu bodu jedna panovi Ferkovi. Dobre umysly su cesta do pekla len vtedy, ked clovek, ktory tie umysly ma, alebo ktore ho napadnú (vidite tu krasnu ironiu, napadla MA myšlienka nie mi, mne) nevie rozlíšiť, co je z dlhodobého dobré, pretože mu bolo toto rozlišenie odnaté, alebo mu nebolo dane vôbec, tak nema v riadení štátu (nie krajiny doprdele pan doc. JUDr. Robert Fico, CSc., štátu! Sme stat nie sme country, teda krajina podľa vôle stejt departmentu) co robit na ani jednej z troch najvyšsich ustavnych funkcií.


[quote="pid:16848, uid:252"]cierna diera europy(pre zapadne spolocenstvo) za Meciara, po jeho zvrhnuti situacia este horsi[/quote] takze plán nebol žiadny. a to jenproblém. Meciara naozaj s tymi slovami, akonsom napisal vyššie, vyhodil.z Uradu vlady SR. [quote="pid:16848, uid:252"]koalicia s Mostom bola katastrofa, ale ak by nastupila tato cvarga s madarmi tak malo slovenskych skol na juhu by bol najmensi problem. ako to mali s NAKA a STS musia sami povedat, ale niekedy dobre umysli dlazdia cestu do pekla..[/quote] no a tu sa dostavame spät k mojmu bodu jedna panovi Ferkovi. Dobre umysly su cesta do pekla len vtedy, ked clovek, ktory tie umysly ma, alebo ktore ho napadnú (vidite tu krasnu ironiu, napadla MA myšlienka nie mi, mne) nevie rozlíšiť, co je z dlhodobého dobré, pretože mu bolo toto rozlišenie odnaté, alebo mu nebolo dane vôbec, tak nema v riadení štátu (nie krajiny doprdele pan doc. JUDr. Robert Fico, CSc., štátu! Sme stat nie sme country, teda krajina podľa vôle stejt departmentu) co robit na ani jednej z troch najvyšsich ustavnych funkcií.

reto vidite Pane Fica ako najlepsieho politika Slovenska (Stefanik a štur sa musia v hroboch vrtiet, ako vrtuľa motora z waltrovky) a máte obmedzene skusenosti v riadeni akychkoľvek celkov


Písal som o novodobých dejinách SR, čiže od '93.


toľko moja lekcia z riadenia pre Vas osobne.


... smile


Pane Vase nazory, ze vedu do budicnosti.


Ja nabádam ľudí, aby sa sami zaoberali budúcnosťou. O tom sú moje príspevky.


To iste JUDr. Fico, pravnicke vzdelanie nepripravi na riadenie a planovanie, kontrolu a korekciu procesov. A to govorim ako clovek a 20 rocnou praxou v riadení.


Schopnosť riadenia životných procesov je dostupná každému a je jedno aké má vzdelanie. Otázkou je, ako on sám vedome na tom pracuje.


Pracujem vo firme s pár tisích zamestnancami a môže povedať, že z pohľadu riadenia životných procesov to nevidím nejak prospešne. Hoci menežment vie nastaviť efektívne procesy plánovania a toku výroby, materiálu, pracovných výkonov a rozdelenia práce, ale vo všeobecnosti takmer ako keby neriadil z hĺbky firemnú kultúru z pohľadu sociálnych procesov.
Všetky nevýrobné faktory, ako napr. vzájomné vzťahy ľudí na pracovisku, forma spolupráce, zodpovednosť k práci, osobnostný rozvoj zahŕňajúci aj mravný zložku, proste nejaké definovanie základnej etiky pracovného spolunažívania s definovanou idejovou zložkou, aspoň čiastočne sa dotýkajúcou osobne aj každého pracovníka a nie len firmy a jej produktu, tak to tam chýba.


A k Pellegrinimu. Možno nemá 20 ročné skúsenosti s riadením, ale nejaké má.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Peter_Pellegrini
Je prospešné mať riadiace skúsenosti z korporátnej sféry, ale to automaticky neznamená byť schopným politikom. A tiež politika nie je len o jednom hlavnom politikovi, aj keď on svojích podriadených pracovníkov zjednocuje a usmerňuje. Tak ako iné komplexné práce, aj politika je práca kolektívna, ktorá má nejakých svojích hlavných predstaviteľov. A netreba zabúdať na egregoriálno-matričné riadenie, kde bežný menežér sa môže veľmi rýchlo stratiť...


[quote="pid:16840, uid:183"]reto vidite Pane Fica ako najlepsieho politika Slovenska (Stefanik a štur sa musia v hroboch vrtiet, ako vrtuľa motora z waltrovky) a máte obmedzene skusenosti v riadeni akychkoľvek celkov[/quote] Písal som o novodobých dejinách SR, čiže od '93. [quote="pid:16840, uid:183"]toľko moja lekcia z riadenia pre Vas osobne. [/quote] ... :) [quote="pid:16840, uid:183"]Pane Vase nazory, ze vedu do budicnosti.[/quote] Ja nabádam ľudí, aby sa sami zaoberali budúcnosťou. O tom sú moje príspevky. [quote="pid:16840, uid:183"]To iste JUDr. Fico, pravnicke vzdelanie nepripravi na riadenie a planovanie, kontrolu a korekciu procesov. A to govorim ako clovek a 20 rocnou praxou v riadení.[/quote] Schopnosť riadenia životných procesov je dostupná každému a je jedno aké má vzdelanie. Otázkou je, ako on sám vedome na tom pracuje. Pracujem vo firme s pár tisích zamestnancami a môže povedať, že z pohľadu riadenia životných procesov to nevidím nejak prospešne. Hoci menežment vie nastaviť efektívne procesy plánovania a toku výroby, materiálu, pracovných výkonov a rozdelenia práce, ale vo všeobecnosti takmer ako keby neriadil z hĺbky firemnú kultúru z pohľadu sociálnych procesov. Všetky nevýrobné faktory, ako napr. vzájomné vzťahy ľudí na pracovisku, forma spolupráce, zodpovednosť k práci, osobnostný rozvoj zahŕňajúci aj mravný zložku, proste nejaké definovanie základnej etiky pracovného spolunažívania s definovanou idejovou zložkou, aspoň čiastočne sa dotýkajúcou osobne aj každého pracovníka a nie len firmy a jej produktu, tak to tam chýba. A k Pellegrinimu. Možno nemá 20 ročné skúsenosti s riadením, ale nejaké má. https://sk.wikipedia.org/wiki/Peter_Pellegrini Je prospešné mať riadiace skúsenosti z korporátnej sféry, ale to automaticky neznamená byť schopným politikom. A tiež politika nie je len o jednom hlavnom politikovi, aj keď on svojích podriadených pracovníkov zjednocuje a usmerňuje. Tak ako iné komplexné práce, aj politika je práca kolektívna, ktorá má nejakých svojích hlavných predstaviteľov. A netreba zabúdať na egregoriálno-matričné riadenie, kde bežný menežér sa môže veľmi rýchlo stratiť...

@jox13 ja ti nerozumiem, v Mečiarovi vidíš najväčšieho patriota všetkých čias, pritom voči nemu by sa dal rovnako vymenovať celý zoznam objektívnych faktov, ktoré sa odohrali počas jeho vlády a Slovákom poškodili. Ale nemám dôvod to robiť, pretože beriem do úvahy tlak (nepriateľského) prostredia a celkovú situáciu, počas ktorej vládol, presne tak ako to bolo aj za vlády Fica. Navyše počas poslednej Ficovej vlády mal slabšiu pozíciu tým, že mal v koalícii Bugára.
Alebo azda nezáleží na tom, čo bolo pred 25 rokmi, záleží len na tom, čo bolo po Mečiarovi? To ako naozaj?
Toto ma štve, to rozbíjanie patriotického krídla. Je svinstvo že bývalí politici z nejakých lichých dôvodov rozbíjajú vzťahy medzi patriotmi, hoci musí byť každému jasné, že momentálne bez Smeru nemajú šancu zložiť žiadnu pronárodnú koalíciu. Týmto len nahrávajú liberálom a rozbíjačom štátu.

@jox13 ja ti nerozumiem, v Mečiarovi vidíš najväčšieho patriota všetkých čias, pritom voči nemu by sa dal rovnako vymenovať celý zoznam objektívnych faktov, ktoré sa odohrali počas jeho vlády a Slovákom poškodili. Ale nemám dôvod to robiť, pretože beriem do úvahy tlak (nepriateľského) prostredia a celkovú situáciu, počas ktorej vládol, presne tak ako to bolo aj za vlády Fica. Navyše počas poslednej Ficovej vlády mal slabšiu pozíciu tým, že mal v koalícii Bugára. Alebo azda nezáleží na tom, čo bolo pred 25 rokmi, záleží len na tom, čo bolo po Mečiarovi? To ako naozaj? Toto ma štve, to rozbíjanie patriotického krídla. Je svinstvo že bývalí politici z nejakých lichých dôvodov rozbíjajú vzťahy medzi patriotmi, hoci musí byť každému jasné, že momentálne bez Smeru nemajú šancu zložiť žiadnu pronárodnú koalíciu. Týmto len nahrávajú liberálom a rozbíjačom štátu.

Schopnosť riadenia životných procesov je dostupná každému a je jedno aké má vzdelanie. Otázkou je, ako on sám vedome na tom pracuje.


áno, správne. Schopnoať operovať pacienta je dostupná kazdemu a je jedno, ake ma vzdelanie. Otazkou je, ako on sam vedome na sebe pracuje...


Schopnost riadiť mlady muž, je schopnost, ktoru je potrebné sa naučiť, ako každú inú. Nasledne zavisí od moralky q schopností danych Bohom, ako tieto vedomoati clovek zuzitkuje.
Povedzte mi, preco Vás niekolkotisicovy zavod neriadite Vy sam? Je na to dôvod?


Ja ten svoj s 250 milionmi rocneho obratu sam riadim, sice vkľúčeny do korporatu, ale riadim. Kde je medzi nami rozdiel? Som z rodiny, kde otec aj mama pochadzaju z chudobnych pomerov, oboch zamestnanie bolo sluzobne, robotnicke a nicím som nebol v zivote protezovaný. Nebolo ako....
Ked som zacal s KSB riadil som male oddelenie. naozaj male....


[quote="pid:16857, uid:254"]Schopnosť riadenia životných procesov je dostupná každému a je jedno aké má vzdelanie. Otázkou je, ako on sám vedome na tom pracuje.[/quote] áno, správne. Schopnoať operovať pacienta je dostupná kazdemu a je jedno, ake ma vzdelanie. Otazkou je, ako on sam vedome na sebe pracuje... Schopnost riadiť mlady muž, je schopnost, ktoru je potrebné sa naučiť, ako každú inú. Nasledne zavisí od moralky q schopností danych Bohom, ako tieto vedomoati clovek zuzitkuje. Povedzte mi, preco Vás niekolkotisicovy zavod neriadite Vy sam? Je na to dôvod? Ja ten svoj s 250 milionmi rocneho obratu sam riadim, sice vkľúčeny do korporatu, ale riadim. Kde je medzi nami rozdiel? Som z rodiny, kde otec aj mama pochadzaju z chudobnych pomerov, oboch zamestnanie bolo sluzobne, robotnicke a nicím som nebol v zivote protezovaný. Nebolo ako.... Ked som zacal s KSB riadil som male oddelenie. naozaj male....
Upravené 23. 5. 2021 o 15:10

S týmto sa stretávam veľmi často, majiteľ alebo vrcholový manaŽer preto, že dokázal niečo vo firme riadiť alebo sa dokonca sám z nuly vypracovať na milióny, tak si automaticky myslí, že politika je úplne to isté, len ešte vo väčšom a on vie najlepšie čo a ako.


Za (už) tie roky, nedávaš logické závery a prehliadaš čo ti v odpovediach nesadne.


Je zaujímavé, že stále potrebuješ svoje "posolstvá" opečiatkovať zarobenými miliónmi alebo korporátnym manažmentom. Keď je niečo deravé, tak tomu dáme punc...
Prečo som toto nikdy nevidel u Uda, Luxa, Taurusa, Jardoba, Hoxa a ďalších, ktorý priniesli veľmi dobrý obsah?


V podstate mám v pamäti len dvoch ľudí, ktorý sa v diskusiách povyšovali svojou prácou alebo postavením. Teba x-krát a raz Ferryho.


S týmto sa stretávam veľmi často, majiteľ alebo vrcholový manaŽer preto, že dokázal niečo vo firme riadiť alebo sa dokonca sám z nuly vypracovať na milióny, tak si automaticky myslí, že politika je úplne to isté, len ešte vo väčšom a on vie najlepšie čo a ako. Za (už) tie roky, nedávaš logické závery a prehliadaš čo ti v odpovediach nesadne. Je zaujímavé, že stále potrebuješ svoje "posolstvá" opečiatkovať zarobenými miliónmi alebo korporátnym manažmentom. Keď je niečo deravé, tak tomu dáme punc... Prečo som toto nikdy nevidel u Uda, Luxa, Taurusa, Jardoba, Hoxa a ďalších, ktorý priniesli veľmi dobrý obsah? V podstate mám v pamäti len dvoch ľudí, ktorý sa v diskusiách povyšovali svojou prácou alebo postavením. Teba x-krát a raz Ferryho.

áno, správne. Schopnoať operovať pacienta je dostupná kazdemu a je jedno, ake ma vzdelanie. Otazkou je, ako on sam vedome na sebe pracuje...


Čo k tomu pekrútenému výtvoru povedať smile. Vedome pracovať znamená učiť sa a zbierať skúsenosti, to je samozrejmé, len riadenie sociálnych procesov (egregoriálno-matričné) obsahuje aj náboženskú zložku. Pri riadení operácie v nemocnici ti ju až tak netreba (Boh ti to odpustí) a zachráňovať život môže aj bežný ateista s dobrým úmyslom. A pri stabilnom egregoriálno-matričnom riadení sa bez náboženskej zložky nepohneš. No a neviem o tom, žeby bolo v dnešnej dobe egregoriáno-matričné riadenie pochopené tým viac, čím na vyššom poste sa nejaký človek nachádza...


Ja ten svoj s 250 milionmi rocneho obratu sam riadim, sice vkľúčeny do korporatu, ale riadim. Kde je medzi nami rozdiel? Som z rodiny, kde otec aj mama pochadzaju z chudobnych pomerov, oboch zamestnanie bolo sluzobne, robotnicke a nicím som nebol v zivote protezovaný. Nebolo ako....
Ked som zacal s KSB riadil som male oddelenie. naozaj male....


Každý máme svoju úlohu v živote, ale vo všeobecnosti v dnešnej spločnosti nie je otázkou výška rebríčku, kde sa človek posunul, alebo obrat firmy. Áno, treba kádre, bez toho sa nepohneme, len mierkou pre kádre už nemá byť rýdzo kapitalistický filter. Ja neznižujem tvoju úlohu a postup, je to chvályhodné, ale vzhľadom na dnešný stav spoločnosti určite pre mňa nie je smerodajné, kto na akom vysokom poste je.


Každému v živote je naložené toľko, koľko môže zvládnuť a to sa týka nie len kvantity, ale aj potreby kvality. A každý musí zamakať smile


[quote="pid:16860, uid:183"]áno, správne. Schopnoať operovať pacienta je dostupná kazdemu a je jedno, ake ma vzdelanie. Otazkou je, ako on sam vedome na sebe pracuje...[/quote] Čo k tomu pekrútenému výtvoru povedať :). Vedome pracovať znamená učiť sa a zbierať skúsenosti, to je samozrejmé, len riadenie sociálnych procesov (egregoriálno-matričné) obsahuje aj náboženskú zložku. Pri riadení operácie v nemocnici ti ju až tak netreba (Boh ti to odpustí) a zachráňovať život môže aj bežný ateista s dobrým úmyslom. A pri stabilnom egregoriálno-matričnom riadení sa bez náboženskej zložky nepohneš. No a neviem o tom, žeby bolo v dnešnej dobe egregoriáno-matričné riadenie pochopené tým viac, čím na vyššom poste sa nejaký človek nachádza... [quote="pid:16860, uid:183"]Ja ten svoj s 250 milionmi rocneho obratu sam riadim, sice vkľúčeny do korporatu, ale riadim. Kde je medzi nami rozdiel? Som z rodiny, kde otec aj mama pochadzaju z chudobnych pomerov, oboch zamestnanie bolo sluzobne, robotnicke a nicím som nebol v zivote protezovaný. Nebolo ako.... Ked som zacal s KSB riadil som male oddelenie. naozaj male....[/quote] Každý máme svoju úlohu v živote, ale vo všeobecnosti v dnešnej spločnosti nie je otázkou výška rebríčku, kde sa človek posunul, alebo obrat firmy. Áno, treba kádre, bez toho sa nepohneme, len mierkou pre kádre už nemá byť rýdzo kapitalistický filter. Ja neznižujem tvoju úlohu a postup, je to chvályhodné, ale vzhľadom na dnešný stav spoločnosti určite pre mňa nie je smerodajné, kto na akom vysokom poste je. Každému v živote je naložené toľko, koľko môže zvládnuť a to sa týka nie len kvantity, ale aj potreby kvality. A každý musí zamakať :)

takze plán nebol žiadny. a to jenproblém


To znie logicky, ale ... neviem, ako Vy, ale za seba môžem nesmelo tvrdiť, že mnohé z toho, čo som ako mladší "popáchal" by som už teraz neurobil. Život ma viackrát prefackal, ale doteraz si pamätám, kedy to prvýkrát bolo tak, že mi mimoriadne záležalo na tom, aby som pochopil, čo som urobil zle. Trvalo pár mesiacov až som na to nakoniec došiel a dosť to zmenilo jednak mňa, jednak to, ako som nahliadal na ostatných ľudí. Akceptujme, že človek má možnosť sa vyvíjať (aj keď uznávam, že nie každý tú možnosť využije).


[quote="pid:16853, uid:183"]takze plán nebol žiadny. a to jenproblém[/quote] To znie logicky, ale ... neviem, ako Vy, ale za seba môžem nesmelo tvrdiť, že mnohé z toho, čo som ako mladší "popáchal" by som už teraz neurobil. Život ma viackrát prefackal, ale doteraz si pamätám, kedy to prvýkrát bolo tak, že mi mimoriadne záležalo na tom, aby som pochopil, čo som urobil zle. Trvalo pár mesiacov až som na to nakoniec došiel a dosť to zmenilo jednak mňa, jednak to, ako som nahliadal na ostatných ľudí. Akceptujme, že človek má možnosť sa vyvíjať (aj keď uznávam, že nie každý tú možnosť využije).

S týmto sa stretávam veľmi často, majiteľ alebo vrcholový manaŽer preto, že dokázal niečo vo firme riadiť alebo sa dokonca sám z nuly vypracovať na milióny, tak si automaticky myslí, že politika je úplne to isté, len ešte vo väčšom a on vie najlepšie čo a ako.


jasne. a ja sa tiez stretavam s tym, ze tam, kde niet Boha, je presne táto reakcia. Preco? Jednoducho zapla sa prva signalna.
Ak by ste cital s porozumenim, je to otazka na skusenosť, nie na to, co kto dokazal z pohľadu Vasho prizemneho tvrdenia.


totiž naucit sa riadiť znamená postupne navysovay potencial a menit vzorce spravania tak, aby ten potencial bol vyuzitý na uspesne riadenie väčsích celkov s co najnizšou chybou riadenia a zaroven v co najsiršom pojme plnej funkcie riadenia, aj ked tu, hlavne v poslednej dobe temna, je riadenie chyby zanesenej vplyvom vonkajších vplyvov veľká...


asi toľko k tomu a ak si myslite, ze riadenie casti socialneho supercelku komplexnosti o akej hovorim je sranda, nech sa páči, skusit si to...Viete, ze na takéto funkcie sa nehlasite, oni Vás hľadajú? To je ten typ headhuntingu...
V politike je to podobné, musíte dostať nqpriklad pozvanku na Ples v Opere, potom sa s Vami bude dalej pocitat, ak neodmietnete...


Ale toto Vám nic asi.nehovorí, diskusia o tej teórii. Však. Najskor prva signalna. Opica zakricala pozor had, ked videla hadicu q liezla nq strom...


[quote="pid:16863, uid:217"]S týmto sa stretávam veľmi často, majiteľ alebo vrcholový manaŽer preto, že dokázal niečo vo firme riadiť alebo sa dokonca sám z nuly vypracovať na milióny, tak si automaticky myslí, že politika je úplne to isté, len ešte vo väčšom a on vie najlepšie čo a ako.[/quote] jasne. a ja sa tiez stretavam s tym, ze tam, kde niet Boha, je presne táto reakcia. Preco? Jednoducho zapla sa prva signalna. Ak by ste cital s porozumenim, je to otazka na skusenosť, nie na to, co kto dokazal z pohľadu Vasho prizemneho tvrdenia. totiž naucit sa riadiť znamená postupne navysovay potencial a menit vzorce spravania tak, aby ten potencial bol vyuzitý na uspesne riadenie väčsích celkov s co najnizšou chybou riadenia a zaroven v co najsiršom pojme plnej funkcie riadenia, aj ked tu, hlavne v poslednej dobe temna, je riadenie chyby zanesenej vplyvom vonkajších vplyvov veľká... asi toľko k tomu a ak si myslite, ze riadenie casti socialneho supercelku komplexnosti o akej hovorim je sranda, nech sa páči, skusit si to...Viete, ze na takéto funkcie sa nehlasite, oni Vás hľadajú? To je ten typ headhuntingu... V politike je to podobné, musíte dostať nqpriklad pozvanku na Ples v Opere, potom sa s Vami bude dalej pocitat, ak neodmietnete... Ale toto Vám nic asi.nehovorí, diskusia o tej teórii. Však. Najskor prva signalna. Opica zakricala pozor had, ked videla hadicu q liezla nq strom...

a raz Ferryho.

@Um Ked sa nieco take stane, tak treba napisat. Nemam vo zvyku sa povysovat a z hlbky duse nemam rad ked sa niekto povysuje, ale niekedy ozaj moje slova malo vysvetluju moje myslienky a v mysli ineho cloveka moje slova vytvoria dojem, ze sa povysujem nad niekoho.

[quote="pid:16863, uid:217"]a raz Ferryho.[/quote] @Um Ked sa nieco take stane, tak treba napisat. Nemam vo zvyku sa povysovat a z hlbky duse nemam rad ked sa niekto povysuje, ale niekedy ozaj moje slova malo vysvetluju moje myslienky a v mysli ineho cloveka moje slova vytvoria dojem, ze sa povysujem nad niekoho.

ale vzhľadom na dnešný stav spoločnosti určite pre mňa nie je smerodajné, kto na akom vysokom poste je.

Vyborne. A tu je jedna z korenových pričin zlyhavania spolocnosti, ako takej.


Ja chcem aby moje deti učili najlepší ucitelia. Aby mali špickovu zdravotnu statostlivost, kde nam budu radiť lekari so skusenostami. Tiež, aby kvalitu potravín riešili ľudia, ktori majú slhorocne skusenosti v biochémii, agronomii a chovateľstve. a vsetci tito aby boli nepodplatiteľni, neskorumpovateľní a aby mali v prvom rade na zreteli blaho svojich pravnukov. a ich pravnukov...


No len to, čo aom sa Vam snazil povedat pane je to, že aby som mohol riadit kolos, musel som zacat od seba. Nasledne (a stale sa zdokonaľujem v riadeni seba, qby si to niekto nevysvetlil, ze som skoncil, ani som nepresiel nad upätie hory) som pokracoval v malom oddelení, nabwral skusenosti a robil chyby s malym dopadom na druhych. nasledne som dostal moznosti riadit viac q vždy moje chyby mali väčší a väčši dosah a preto som zacal studovat aj teóriu ksb aby som sa pokusil dostaþ co najbližšie.ku plnej funkcii riadenia. Alebo aspon zmensil odchylku chybovosti, pretoze Tá sa roztahuje dopredu na roky, v mojej terajsej funkcii.... A ma obrovsku amplitudu, schopnu rozkmitať cely aystem tak, ze ho môže zniciť....


Davam Vam tento priklad preto, aby ste pochopil, že na riadenie socialnych supercelkov potrebujete kurva veľa casu a skusenosti inak sa budete po 13 rokoch ospravwdlnovqt za chyby, ktore Vas q s Vami Vas narod dobiehajú. Tie chyby som vymenoval hore.
Toto nie je sranda, toto nie je hra o fazuľky, finkcia štátu spocíva v achopnosti zabezpeciť kulturnu, genetickú a jazykovú unikatnost narodov žijucich na urcitom území, s co najnižšou mierou vplyvu zvonka.
Tu urobil zakladnu chybu meciar vo vlajke. ale o tom inokedy.
Dalšou funkciou štátu a jeho aparátu je zabezpečiť tie funkcie, ktore jednotlivec nie je schopný kvoli komplexnosti, ci narocnosti v plnej.miere zabezpecit sam...
A na zabezpecenie tychro funkcií, potrebujete najlepsích kandidatov z národa, s lajstrom dlhych skuseností kde ukazali, že mensie celky vedeli riadiť.
Nasledne je veľka sanca, ze budú riadit aj im zverene zaujmy z horeuvedených bodov, zakladnych funkcii státu s mensou odchylkou, ako sopliak Seliga, skládková rezidentka, ci Matovič alebo 200 kg (,odhadom) hypertenzik s poskodenymi oblickami, pečeňou ahrubym crevom vo funkcii hlavného hygienika.


Toľko ku tomu...Ak stale nie je jasne, prosim skuste sa zamysliet, prečo?


@Um verim, ze sa druhy krat už hadice nezľaknete a podumáte, kym zacnete pisat v emociach.

[quote="pid:16868, uid:254"]ale vzhľadom na dnešný stav spoločnosti určite pre mňa nie je smerodajné, kto na akom vysokom poste je.[/quote] Vyborne. A tu je jedna z korenových pričin zlyhavania spolocnosti, ako takej. Ja chcem aby moje deti učili najlepší ucitelia. Aby mali špickovu zdravotnu statostlivost, kde nam budu radiť lekari so skusenostami. Tiež, aby kvalitu potravín riešili ľudia, ktori majú slhorocne skusenosti v biochémii, agronomii a chovateľstve. a vsetci tito aby boli nepodplatiteľni, neskorumpovateľní a aby mali v prvom rade na zreteli blaho svojich pravnukov. a ich pravnukov... No len to, čo aom sa Vam snazil povedat pane je to, že aby som mohol riadit kolos, musel som zacat od seba. Nasledne (a stale sa zdokonaľujem v riadeni seba, qby si to niekto nevysvetlil, ze som skoncil, ani som nepresiel nad upätie hory) som pokracoval v malom oddelení, nabwral skusenosti a robil chyby s malym dopadom na druhych. nasledne som dostal moznosti riadit viac q vždy moje chyby mali väčší a väčši dosah a preto som zacal studovat aj teóriu ksb aby som sa pokusil dostaþ co najbližšie.ku plnej funkcii riadenia. Alebo aspon zmensil odchylku chybovosti, pretoze Tá sa roztahuje dopredu na roky, v mojej terajsej funkcii.... A ma obrovsku amplitudu, schopnu rozkmitať cely aystem tak, ze ho môže zniciť.... Davam Vam tento priklad preto, aby ste pochopil, že na riadenie socialnych supercelkov potrebujete kurva veľa casu a skusenosti inak sa budete po 13 rokoch ospravwdlnovqt za chyby, ktore Vas q s Vami Vas narod dobiehajú. Tie chyby som vymenoval hore. Toto nie je sranda, toto nie je hra o fazuľky, finkcia štátu spocíva v achopnosti zabezpeciť kulturnu, genetickú a jazykovú unikatnost narodov žijucich na urcitom území, s co najnižšou mierou vplyvu zvonka. Tu urobil zakladnu chybu meciar vo vlajke. ale o tom inokedy. Dalšou funkciou štátu a jeho aparátu je zabezpečiť tie funkcie, ktore jednotlivec nie je schopný kvoli komplexnosti, ci narocnosti v plnej.miere zabezpecit sam... A na zabezpecenie tychro funkcií, potrebujete najlepsích kandidatov z národa, s lajstrom dlhych skuseností kde ukazali, že mensie celky vedeli riadiť. Nasledne je veľka sanca, ze budú riadit aj im zverene zaujmy z horeuvedených bodov, zakladnych funkcii státu s mensou odchylkou, ako sopliak Seliga, skládková rezidentka, ci Matovič alebo 200 kg (,odhadom) hypertenzik s poskodenymi oblickami, pečeňou ahrubym crevom vo funkcii hlavného hygienika. Toľko ku tomu...Ak stale nie je jasne, prosim skuste sa zamysliet, prečo? @Um verim, ze sa druhy krat už hadice nezľaknete a podumáte, kym zacnete pisat v emociach.

Myslim si ze by bolo dobre uviest aj par + pre Fica, ked uz som mu tak trochu nakladol.
Dost ma prekvapili jeho slova o slobode vyberu. Len velmi malo ludi dneska chape co je to vlastne sloboda. Pekne to vysvetlil pri ockovani. Kto sa chce ockovat nech sa ockuje, ale nech ma nikto nenuti sa ockovat - tjs nech mi nikto nekradne moju slobodu. Tiez zaujimave slova povedal na adresu slobody opozicie. Ked si tak vezmeme tak cielom opozicie je stale oponovat koalicii, tjs vytvarat akysi tandem. Keby bol tento tandem vyvazeny a postaveny na urcitu uroven, tak by dokazal priniest velmi pekne ovocie. A Fico jasne povedal, ze aj opozicia ma mat slobodu vyjadrovania sa. (Sice je tu otazka ci by sa mali v spolocnosti sirit niektore hoaxy z dielne opozicie , ale to nechame bokom nateraz.) Tjs kazdy clovek ma pravo na svoj nazor, kazdy clovek ma pravo na Slobodu. Co som pocuval politikov, tak malo ktory dokazal takto pomenovat a vysvetlit slobodu. [Podobne Orban povedal merkelovej "Netlacte nasmu narodu migrantov, My akceptujeme slobodny vyber nemcov v tejto otazke, tak nech aj nemci akceptuju nas Slobodny vyber."] Dalej Fico vysvetloval niektore veci, ktore neboli ozvucene na verejnosti a media ich zle interpretovali. Napriklad to Jadro. Fico povedal, ze EU taha nemecko a francuzko, oni su jadro EU a my ak chceme mat ake take slovo, tak musime jednat s nemcami a francuzami. Avsak vela ludi to pochopilo tak, ze Fico chce aby sme sa poddali bruselu, prijali jeho diktat, migrantov, lgbt atd .... ale to jadro bolo prave o opaku - aby Slovensko ZISKALO nejake postavenie. Alebo ockovacie certifikaty. Ockovaci certifikat je o tom, ze si zaockovany. Tjs je to nejaky obycajny papier [ co si vytlacis vypises a mas]. Fico povedal, ze ano on je za ockovacie certifikaty. Ale ze je proti zelenym PASOM, [ pretoze tie obmedzuju cloveka, jeho pohyb a nedaju sa sfalsovat smile ] (slova v [] su moje doplnky) atd ... A bolo tam viacero takych veci vysvetlenych, co v mediach len povrchne rozobrali alebo zle interpretovali.
Nakoniec by mohla padnut otazka ... a kto iny ked nie Fico? Ked sa pozrieme dozadu, tak ozaj Fico je politik, ktory dokazal vela a jeho meno daco znamena. Pozrime sa na takeho dzurinfu ... ved ludia ho biju s roxorom po uliciach alebo taka radicova ... ved ta je odpisana. Alebo Slota. Mozno ze by sme povedali, ze Uhrik je cesta. Ale u neho moze byt problem pri rokovaniach. Uhrik je dost tvrdo postaveny a nevytvara si velky priestor pre manevrovanie. Dame priklad "EU nam povie, ze ked uzakonime LGBT manzelstva tak nam zadarmo postavi dalsiu jadrovu lektraren. Uhrik by na to reagoval zbrklo, jasne by povedal nie. Ale Fico je lisiak. On by povedal ano ... a to uzakonenie manzelstiev by tak dlho natahoval, ze aj po case kedy by uz plne nova elektraren fungovala, tak uzakonenie manzelstiev gejov by bolo "v procese rozoberania, pripravy, proste byrokracia by to zasekla (podobne Fico zasekol migrantov a vela veci, ktore nam chcela EU nanutit)"." A to beriem u Fica za +. Vela krat nasluboval byrokratom v EU hory doly. Slovaci boli v ociach EU super. Ale pritom doma tak postavil zakony, smernice a byrokraticke prekazky, ze nebolo mozne na Slovensku vykonavat te bludy co si EU zaumienila. Ktory politik toto dokazal? Takto klamat byrokratov z EU? smile
Este ku Kalinakovi ... my mladi v robote kalinakovi fandime. Ano je to pristahovalec a "mafian" co si obcas daco ulial, ale za ten cas na Slovensku neboli ziadne prestrelky medzi mafianami, proste upratal Slovensko od mafie. Ano samozrejme, ostala mafia napojena na stat, ale kto pozna ako funguje demokracia tak vie, ze bez tejto mafie demokracia existeovat nemoze.
Tiez docela dobre poznamky padli o tom, ze aj Fico sa uci. Bolo by velmi vhodne mu podhodit DVTR (sa mu mozeme vyzbierat na tych 5 knih a mu ich posleme , nech studuje !). Mozno ze uz ju aj cital, ktovie. Tak to vyzera, ze jeho uspech stoji na tom, kde bude hladat nove kadre ... ak zase medzi podnikatelmi tak "My sme chceli len to najlepsie a dopadlo to ako stale". Ale ked ozaj spravi nejaky nabor pre kadre z radov pracujucich ludi, tak to moze Slovensko podrzat aj dalsich 50 rokov. Kadre su!


Myslim si ze by bolo dobre uviest aj par + pre Fica, ked uz som mu tak trochu nakladol. Dost ma prekvapili jeho slova o slobode vyberu. Len velmi malo ludi dneska chape co je to vlastne sloboda. Pekne to vysvetlil pri ockovani. Kto sa chce ockovat nech sa ockuje, ale nech ma nikto nenuti sa ockovat - tjs nech mi nikto nekradne moju slobodu. Tiez zaujimave slova povedal na adresu slobody opozicie. Ked si tak vezmeme tak cielom opozicie je stale oponovat koalicii, tjs vytvarat akysi tandem. Keby bol tento tandem vyvazeny a postaveny na urcitu uroven, tak by dokazal priniest velmi pekne ovocie. A Fico jasne povedal, ze aj opozicia ma mat slobodu vyjadrovania sa. (Sice je tu otazka ci by sa mali v spolocnosti sirit niektore hoaxy z dielne opozicie , ale to nechame bokom nateraz.) Tjs kazdy clovek ma pravo na svoj nazor, kazdy clovek ma pravo na Slobodu. Co som pocuval politikov, tak malo ktory dokazal takto pomenovat a vysvetlit slobodu. [Podobne Orban povedal merkelovej "Netlacte nasmu narodu migrantov, My akceptujeme slobodny vyber nemcov v tejto otazke, tak nech aj nemci akceptuju nas Slobodny vyber."] Dalej Fico vysvetloval niektore veci, ktore neboli ozvucene na verejnosti a media ich zle interpretovali. Napriklad to Jadro. Fico povedal, ze EU taha nemecko a francuzko, oni su jadro EU a my ak chceme mat ake take slovo, tak musime jednat s nemcami a francuzami. Avsak vela ludi to pochopilo tak, ze Fico chce aby sme sa poddali bruselu, prijali jeho diktat, migrantov, lgbt atd .... ale to jadro bolo prave o opaku - aby Slovensko ZISKALO nejake postavenie. Alebo ockovacie certifikaty. Ockovaci certifikat je o tom, ze si zaockovany. Tjs je to nejaky obycajny papier [ co si vytlacis vypises a mas]. Fico povedal, ze ano on je za ockovacie certifikaty. Ale ze je proti zelenym PASOM, [ pretoze tie obmedzuju cloveka, jeho pohyb a nedaju sa sfalsovat :D ] (slova v [] su moje doplnky) atd ... A bolo tam viacero takych veci vysvetlenych, co v mediach len povrchne rozobrali alebo zle interpretovali. Nakoniec by mohla padnut otazka ... a kto iny ked nie Fico? Ked sa pozrieme dozadu, tak ozaj Fico je politik, ktory dokazal vela a jeho meno daco znamena. Pozrime sa na takeho dzurinfu ... ved ludia ho biju s roxorom po uliciach alebo taka radicova ... ved ta je odpisana. Alebo Slota. Mozno ze by sme povedali, ze Uhrik je cesta. Ale u neho moze byt problem pri rokovaniach. Uhrik je dost tvrdo postaveny a nevytvara si velky priestor pre manevrovanie. Dame priklad "EU nam povie, ze ked uzakonime LGBT manzelstva tak nam zadarmo postavi dalsiu jadrovu lektraren. Uhrik by na to reagoval zbrklo, jasne by povedal nie. Ale Fico je lisiak. On by povedal ano ... a to uzakonenie manzelstiev by tak dlho natahoval, ze aj po case kedy by uz plne nova elektraren fungovala, tak uzakonenie manzelstiev gejov by bolo "v procese rozoberania, pripravy, proste byrokracia by to zasekla (podobne Fico zasekol migrantov a vela veci, ktore nam chcela EU nanutit)"." A to beriem u Fica za +. Vela krat nasluboval byrokratom v EU hory doly. Slovaci boli v ociach EU super. Ale pritom doma tak postavil zakony, smernice a byrokraticke prekazky, ze nebolo mozne na Slovensku vykonavat te bludy co si EU zaumienila. Ktory politik toto dokazal? Takto klamat byrokratov z EU? :D Este ku Kalinakovi ... my mladi v robote kalinakovi fandime. Ano je to pristahovalec a "mafian" co si obcas daco ulial, ale za ten cas na Slovensku neboli ziadne prestrelky medzi mafianami, proste upratal Slovensko od mafie. Ano samozrejme, ostala mafia napojena na stat, ale kto pozna ako funguje demokracia tak vie, ze bez tejto mafie demokracia existeovat nemoze. Tiez docela dobre poznamky padli o tom, ze aj Fico sa uci. Bolo by velmi vhodne mu podhodit DVTR (sa mu mozeme vyzbierat na tych 5 knih a mu ich posleme , nech studuje !). Mozno ze uz ju aj cital, ktovie. Tak to vyzera, ze jeho uspech stoji na tom, kde bude hladat nove kadre ... ak zase medzi podnikatelmi tak "My sme chceli len to najlepsie a dopadlo to ako stale". Ale ked ozaj spravi nejaky nabor pre kadre z radov pracujucich ludi, tak to moze Slovensko podrzat aj dalsich 50 rokov. Kadre su!

Niekto ešte za čais vody pred voľbami dával sumár, čo sa dosiahlo za Fica, myslím návrat SPP, bankový odvod, obedy deťom a bolo tam toho ešte veľa. Ak to číta, neviem či to bo @otec, prosím dajto to sem.

@Lavazza, ja som si to vtedy uložila, bol to vtedy nick @Nosferatu :

"Róbert Fico sa ukázal ako suverénny zástanca záujmov Slovenska na medzinárodnom poli.
Vlády pod jeho vedením:


  • napĺňali ľavicovú politiku v ústrety ľuďom znižovaním nákladov na ich bežné, každodenné výdavky,ale aj cestovné
  • nezabudli ani na športoviská pre deti
  • zastavili rozkrádanie nášho národného majetku vo veľkom rozbehnuté Mečiarom a len inam nasmerované Dzurindom a Miklošom
  • vrátili nám náš národný majetok prekotne privatizovaný hrabivými mečiarovcami a dzurindovcami
  • nadviazali úzke a priateľské vzťahy s Maďarskom, skoncovali so vzájomným napätím
  • vo vzornej spolupráci krajín V4 naučili bruselských papalášov počúvať aj náš hlas veľmi pozorne
  • uchránili Slovensko pred migračnou inváziou
  • vzopreli sa nezmyselným migračným kvótam Európskej komisie na čele s exotmi ako boli Tusk a Juncker
  • odmietli pokusy legitimizovať pašerácke praktiky s migrantmi cez Marakéšsky dohovor
  • odmietli absurdity totalitnej feministickej ideológie v tzv. Istanbulskom protokole
  • odmietli falošnú démonizáciu Ruska pod lživými zámienkami a tiež Globalizačnou klikou cez nastrčené médiá šírenú xenofóbiu proti Rusku a Číne
  • vrátili nám Gabčíkovo a nezľakli sa ani vyhrážok nadnárodnej spoločnosti
  • vrátili nám Transpetrol
  • vrátili nám matku SPP
  • vrátili nám Bratislavské letisko (Dzurinda ho dal PENTE)
  • dokončili nové SND
  • rázne sa postavili tomu, aby bol z liečby zárobkový podnik a nezľakli sa ani hrozby zahraničnejarbitráže, ktorú vláda Róberta Fica vyhrala a postavila sa tak oligarchom z Penty
  • zabezpečili príspevok štátu na lyžiarske kurzy a Školy prírody pre každé dieťa
  • odolali pokusom urobiť zo Slovenska obetného baránka provokácií proti Rusku
  • nepripustili pokus urobiť z tejto krajiny prívesok ďalšej americkej vojenskej základne
  • celú Európu naučili, že táto krajina nebude odpadkovým košom, západných firiem apresadili zákaz dvojitej kvality tovaru (a celá zjednotená Európa počúvla ten hlas!)
  • za vlády R. Fica Polícia na čele s generálom Gašparom rozprášila aj posledné najväčšiemafiánske gangy na Slovensku: sýkorovcov a takáčovcov, piťovcov ...
  • Slovensko dosiahlo nebývalú prosperitu
  • nezamestnanosť klesla na historické minimum
  • vlády pod vedením R. Fica sa v duchu programu sociálnej demokracie starali o pracujúcich a podmienky ich práce (zákonník práce, minimálna mzda)
  • zisky štátu prerozdelili potrebným, takže:– študenti zadarmo cestujú– jeho vláda zvýšila mzdové minimum a presadila príplatky za nadčasy a nočnú prácu– jeho vláda zaručila, že práca je prednostne pre slovenských občanov– jeho vláda sa starala o dôchodcov a prispievala im nadštandardne, ako žiadna vláda predtým, napríklad aj vianočným príspevkom a najnovšie aj trinástym dôchodkom.Možno som si nespomenul na všetko to, čo vlády pod vedením tohto štátnika urobili pre Slovensko."

a tiez takyto sumar spisal aj Gustav Murin v tomto clanku:
https://gumurin.blog.pravda.sk/2019/04/29/kto-podakuje-ficovi/


[quote="pid:16820, uid:273"]Niekto ešte za čais vody pred voľbami dával sumár, čo sa dosiahlo za Fica, myslím návrat SPP, bankový odvod, obedy deťom a bolo tam toho ešte veľa. Ak to číta, neviem či to bo @otec, prosím dajto to sem.[/quote] @Lavazza, ja som si to vtedy uložila, bol to vtedy nick @Nosferatu : "Róbert Fico sa ukázal ako suverénny zástanca záujmov Slovenska na medzinárodnom poli. Vlády pod jeho vedením: + napĺňali ľavicovú politiku v ústrety ľuďom znižovaním nákladov na ich bežné, každodenné výdavky, ale aj cestovné + nezabudli ani na športoviská pre deti + zastavili rozkrádanie nášho národného majetku vo veľkom rozbehnuté Mečiarom a len inam nasmerované Dzurindom a Miklošom + vrátili nám náš národný majetok prekotne privatizovaný hrabivými mečiarovcami a dzurindovcami + nadviazali úzke a priateľské vzťahy s Maďarskom, skoncovali so vzájomným napätím + vo vzornej spolupráci krajín V4 naučili bruselských papalášov počúvať aj náš hlas veľmi pozorne + uchránili Slovensko pred migračnou inváziou + vzopreli sa nezmyselným migračným kvótam Európskej komisie na čele s exotmi ako boli Tusk a Juncker + odmietli pokusy legitimizovať pašerácke praktiky s migrantmi cez Marakéšsky dohovor + odmietli absurdity totalitnej feministickej ideológie v tzv. Istanbulskom protokole + odmietli falošnú démonizáciu Ruska pod lživými zámienkami a tiež Globalizačnou klikou cez nastrčené médiá šírenú xenofóbiu proti Rusku a Číne + vrátili nám Gabčíkovo a nezľakli sa ani vyhrážok nadnárodnej spoločnosti + vrátili nám Transpetrol + vrátili nám matku SPP + vrátili nám Bratislavské letisko (Dzurinda ho dal PENTE) + dokončili nové SND + rázne sa postavili tomu, aby bol z liečby zárobkový podnik a nezľakli sa ani hrozby zahraničnej arbitráže, ktorú vláda Róberta Fica vyhrala a postavila sa tak oligarchom z Penty + zabezpečili príspevok štátu na lyžiarske kurzy a Školy prírody pre každé dieťa + odolali pokusom urobiť zo Slovenska obetného baránka provokácií proti Rusku + nepripustili pokus urobiť z tejto krajiny prívesok ďalšej americkej vojenskej základne + celú Európu naučili, že táto krajina nebude odpadkovým košom, západných firiem a presadili zákaz dvojitej kvality tovaru (a celá zjednotená Európa počúvla ten hlas!) + za vlády R. Fica Polícia na čele s generálom Gašparom rozprášila aj posledné najväčšie mafiánske gangy na Slovensku: sýkorovcov a takáčovcov, piťovcov ... + Slovensko dosiahlo nebývalú prosperitu + nezamestnanosť klesla na historické minimum + vlády pod vedením R. Fica sa v duchu programu sociálnej demokracie starali o pracujúcich a podmienky ich práce (zákonník práce, minimálna mzda) + zisky štátu prerozdelili potrebným, takže: – študenti zadarmo cestujú – jeho vláda zvýšila mzdové minimum a presadila príplatky za nadčasy a nočnú prácu – jeho vláda zaručila, že práca je prednostne pre slovenských občanov – jeho vláda sa starala o dôchodcov a prispievala im nadštandardne, ako žiadna vláda pred tým, napríklad aj vianočným príspevkom a najnovšie aj trinástym dôchodkom. Možno som si nespomenul na všetko to, čo vlády pod vedením tohto štátnika urobili pre Slovensko." a tiez takyto sumar spisal aj Gustav Murin v tomto clanku: https://gumurin.blog.pravda.sk/2019/04/29/kto-podakuje-ficovi/

Čo k tomu pekrútenému výtvoru povedať .


Precotajte si moj posledny prispevok. To k tomu povedat. Možno odporucit, precitajte si knihu od akademika Uglova Chirurgovo srdce alebo v zajatí ilúzií.
Fjodor Grigorievic tam popisuje, ako ho veľmi urazila jeho uciteľka chirurgie, ked mu povedala, že nemá ruky vhodne na chirurgiu. ze tue ruky nevedia šiť. Fjodor Grigorievič trocha z trucu, trocha zo zaujmu sa ucil viazat uzly. každý den. doslova každu voľnú chvíľu. az sa znova stretli na sále a jeho uciteľka ho pochvalila, aké sikovne ruky sa mu zacinaju tvorit. a poradila dalej. a ukazala viac...
Fjodor Grigorievič v den svojich 100 rocnych narodenin skušal na Petrohradskwj univerzite studentov medicíny. Ako prvy na svete mal prezivsieho pacienta z 9dstranenim 40% tela...
Róbert, Peter, Igor a spol, ale ani Marián, Miňo Milan, nemaju vo vlade ci parlamente co robit na riadiacej funkcii... Pretoze im chyba ta skusenosť.


Prekrutene nebolo nic, bol tam daný priklad toho, ci by ste dal operovať svoju rodinu pravnikovi, ktory sa veľmi snazí. Alebo inzinierovi. Ci ovocinarovi alebo sestricke z chirurgie....
Asi nie... pretoze u nich chyba priama skusenost s operovanim.
Hore je to cele.môj nazor, vdaka za diskusiu dokocikoval som a idem robit veceru pre rodinu...aj tam je treba skusenosť. Ina dieta povie fuj, be. a je spätná väzba...


U nas narod.povie fuj, be ale nakoniec spapa, čo je. pretoze ine nie je...
Ale to je tema na kadrové vyťahya to je vinou prave tych kucharov, ktorí varia so zhnitymi surovinami, lebo su z ich zahradky a cerstve nevezmú.


[quote="pid:16868, uid:254"]Čo k tomu pekrútenému výtvoru povedať .[/quote] Precotajte si moj posledny prispevok. To k tomu povedat. Možno odporucit, precitajte si knihu od akademika Uglova Chirurgovo srdce alebo v zajatí ilúzií. Fjodor Grigorievic tam popisuje, ako ho veľmi urazila jeho uciteľka chirurgie, ked mu povedala, že nemá ruky vhodne na chirurgiu. ze tue ruky nevedia šiť. Fjodor Grigorievič trocha z trucu, trocha zo zaujmu sa ucil viazat uzly. každý den. doslova každu voľnú chvíľu. az sa znova stretli na sále a jeho uciteľka ho pochvalila, aké sikovne ruky sa mu zacinaju tvorit. a poradila dalej. a ukazala viac... Fjodor Grigorievič v den svojich 100 rocnych narodenin skušal na Petrohradskwj univerzite studentov medicíny. Ako prvy na svete mal prezivsieho pacienta z 9dstranenim 40% tela... Róbert, Peter, Igor a spol, ale ani Marián, Miňo Milan, nemaju vo vlade ci parlamente co robit na riadiacej funkcii... Pretoze im chyba ta skusenosť. Prekrutene nebolo nic, bol tam daný priklad toho, ci by ste dal operovať svoju rodinu pravnikovi, ktory sa veľmi snazí. Alebo inzinierovi. Ci ovocinarovi alebo sestricke z chirurgie.... Asi nie... pretoze u nich chyba priama skusenost s operovanim. Hore je to cele.môj nazor, vdaka za diskusiu dokocikoval som a idem robit veceru pre rodinu...aj tam je treba skusenosť. Ina dieta povie fuj, be. a je spätná väzba... U nas narod.povie fuj, be ale nakoniec spapa, čo je. pretoze ine nie je... Ale to je tema na kadrové vyťahya to je vinou prave tych kucharov, ktorí varia so zhnitymi surovinami, lebo su z ich zahradky a cerstve nevezmú.
Upravené 23. 5. 2021 o 17:28

Vyborne. A tu je jedna z korenových pričin zlyhavania spolocnosti, ako takej.


Kde je dovod zlyhavanie spolocnosti v mojom prispevku? Zas nepochopene smile


Ja si ludi vazim, ale schopnost riadit socialne systemy (a mravnost) je pre mna smerodajna a tak nazeram na najvyssich politickych predstavitelov. Ked spickovy chirurg vie perfektne operovat, tak nebudem ho rovno povazovat za cloveka co vie spickovo riadit spolocnost... Ked riaditel firmy vie spickovo riadit kapitalisticku firmu, tak automaticky ho nebudem hodnotit ako spickoveho socialneho manazera... Ked dnesny ucitel ma dobre vysledky svojich ziakov, tak neznamena, ze je spickovy aj v riadeni socialnych systemov...


Kym nebude riadenie socialnych systemov vyucovane na zakladnej skole, tak profesne vysiny v dnesnej dobe automaticky neznamenaju spickove riadiace schopnosti riadenia socialneho supersystemu, aj ked prieniky z profesii tam mozu byt, v niektorych menej a inde viac.


Je v poriadku ked sa profesne schopni ludia posuvaju hore, ale k riadeniu statu na najvyssich miestach musi byt pozity aj iny filter.


Proste je v poriadku, ze si ludia robia dobre svoju profesnu pracu (stale je co zlepsovat), ale to neznamena, ze automaticky by som ich chel do politiky na najvyssich riadiacich poziciach. Na toto stale poukazujem.


Ja meram popri profesnych schopnostiach ludi, aj ine parametre, podla ktorych sa rozhodujem a hodnotim ludi.


[quote="pid:16874, uid:183"]Vyborne. A tu je jedna z korenových pričin zlyhavania spolocnosti, ako takej.[/quote] Kde je dovod zlyhavanie spolocnosti v mojom prispevku? Zas nepochopene :) Ja si ludi vazim, ale schopnost riadit socialne systemy (a mravnost) je pre mna smerodajna a tak nazeram na najvyssich politickych predstavitelov. Ked spickovy chirurg vie perfektne operovat, tak nebudem ho rovno povazovat za cloveka co vie spickovo riadit spolocnost... Ked riaditel firmy vie spickovo riadit kapitalisticku firmu, tak automaticky ho nebudem hodnotit ako spickoveho socialneho manazera... Ked dnesny ucitel ma dobre vysledky svojich ziakov, tak neznamena, ze je spickovy aj v riadeni socialnych systemov... Kym nebude riadenie socialnych systemov vyucovane na zakladnej skole, tak profesne vysiny v dnesnej dobe automaticky neznamenaju spickove riadiace schopnosti riadenia socialneho supersystemu, aj ked prieniky z profesii tam mozu byt, v niektorych menej a inde viac. Je v poriadku ked sa profesne schopni ludia posuvaju hore, ale k riadeniu statu na najvyssich miestach musi byt pozity aj iny filter. Proste je v poriadku, ze si ludia robia dobre svoju profesnu pracu (stale je co zlepsovat), ale to neznamena, ze automaticky by som ich chel do politiky na najvyssich riadiacich poziciach. Na toto stale poukazujem. Ja meram popri profesnych schopnostiach ludi, aj ine parametre, podla ktorych sa rozhodujem a hodnotim ludi.

ale vo všeobecnosti takmer ako keby neriadil z hĺbky firemnú kultúru z pohľadu sociálnych procesov.

Trošku mimo téma: v dnešní době často spíše přednost než nedostatek.
Záměrné řízení “firemní kultury” v dnešním ze zahraničí vlastněném nadnárodním korporátu, často za vydatné a velmi dobře zaplacené asistence nadnárodní “poradenské” firmy (např. McKinsey), je čistý neomarxismus, multikulti, “diverzita”, “jinakost” a podobné “civilizační” výdobytky dekadentního Západu.


Existují firmy, kde se normálně ozvučuje pojem “toxický zaměstnanec”.


[quote="pid:16857, uid:254"]ale vo všeobecnosti takmer ako keby neriadil z hĺbky firemnú kultúru z pohľadu sociálnych procesov.[/quote] Trošku mimo téma: v dnešní době často spíše přednost než nedostatek. Záměrné řízení “firemní kultury” v dnešním ze zahraničí vlastněném nadnárodním korporátu, často za vydatné a velmi dobře zaplacené asistence nadnárodní “poradenské” firmy (např. McKinsey), je čistý neomarxismus, multikulti, “diverzita”, “jinakost” a podobné “civilizační” výdobytky dekadentního Západu. Existují firmy, kde se normálně ozvučuje pojem “toxický zaměstnanec”.
Upravené 23. 5. 2021 o 17:46

Ked riaditel firmy vie spickovo riadit kapitalisticku firmu, tak automaticky ho nebudem hodnotit ako spickoveho socialneho manazera


A tu he to klasicky stereotyp. Riaditel je od slova riadiť. A pane, z vlastnej skusenosti, riadit znamena pracovat s malym socialnym supercelkom.
Kedze tuto skusenost nemate, pisete to, co pisete.


Viete a mozno neviete, tragedia dnesnej doby je v tom, ze top.pozicie v state su malo platené. Su okiadzané a obsierane z kazdej strany. A tato dvojica stavov, spolu s nizkym chapanim ľudí ku teme kadrovych vytahov, vedie k tomu, že nie najlepsi, ale.ti, co chcú zarobit, idu do politiky.


je tsm malo idealistov, ktori sa snazia o plnu funkciu riadenia v ramci horeuvedenej definicie státu a jeho funkcie.


Dalsie je historia...


Inak k tomu zoznamu vysšie, je naozaj dobrý. Az na to, ze neuvádza fakty. Q ak by sme sli do čisel, zistime, ze kupyschopnost šla dole, zvysovali sa zivotne naklady a hadzalo sa to majiteľmi lyziarskych stredisiek z oz kovo na....Ano, nenazranych malopodnikateľov ktpri tobia 48% HDP q dostavali z jednej strany nizky cash, lebo retazce a veľkí nie su regulovaní a z druhej strany, zvyš mi plat lebo sa zdvihli naklady, inak odidem... Ale to, ze zvysenie min mzdy = zvysenie odvodov podnikateľovi, teda nakladov, ktore premietne do peciva, cien benzinu, mäsa, mlieka, masla, to Vam nedocvakne, lebo to nie je na prvy pohľad viditeľné....


asi toľko, len ku prvym dvom.bodom zoznamu... Treba preverovat aj císla


[quote="pid:16879, uid:254"]Ked riaditel firmy vie spickovo riadit kapitalisticku firmu, tak automaticky ho nebudem hodnotit ako spickoveho socialneho manazera[/quote] A tu he to klasicky stereotyp. Riaditel je od slova riadiť. A pane, z vlastnej skusenosti, riadit znamena pracovat s malym socialnym supercelkom. Kedze tuto skusenost nemate, pisete to, co pisete. Viete a mozno neviete, tragedia dnesnej doby je v tom, ze top.pozicie v state su malo platené. Su okiadzané a obsierane z kazdej strany. A tato dvojica stavov, spolu s nizkym chapanim ľudí ku teme kadrovych vytahov, vedie k tomu, že nie najlepsi, ale.ti, co chcú zarobit, idu do politiky. je tsm malo idealistov, ktori sa snazia o plnu funkciu riadenia v ramci horeuvedenej definicie státu a jeho funkcie. Dalsie je historia... Inak k tomu zoznamu vysšie, je naozaj dobrý. Az na to, ze neuvádza fakty. Q ak by sme sli do čisel, zistime, ze kupyschopnost šla dole, zvysovali sa zivotne naklady a hadzalo sa to majiteľmi lyziarskych stredisiek z oz kovo na....Ano, nenazranych malopodnikateľov ktpri tobia 48% HDP q dostavali z jednej strany nizky cash, lebo retazce a veľkí nie su regulovaní a z druhej strany, zvyš mi plat lebo sa zdvihli naklady, inak odidem... Ale to, ze zvysenie min mzdy = zvysenie odvodov podnikateľovi, teda nakladov, ktore premietne do peciva, cien benzinu, mäsa, mlieka, masla, to Vam nedocvakne, lebo to nie je na prvy pohľad viditeľné.... asi toľko, len ku prvym dvom.bodom zoznamu... Treba preverovat aj císla

Fjodor Grigorievic tam popisuje, ako ho veľmi urszils jeho uciteľka chirurgie, ked mu povedala, že nemá ruky vhodne na chirurgiu. ze tue ruky nevedia šiť.


Jasne, ze clovek sa moze stat spickou v tom, v com mu druhi hovoria, ze na to nema. Preto clovek by mal ist rozumne za tym, kde ho zivot vola a nie len dookola si brat k srdcu rady druhych.


[quote="pid:16878, uid:183"]Fjodor Grigorievic tam popisuje, ako ho veľmi urszils jeho uciteľka chirurgie, ked mu povedala, že nemá ruky vhodne na chirurgiu. ze tue ruky nevedia šiť.[/quote] Jasne, ze clovek sa moze stat spickou v tom, v com mu druhi hovoria, ze na to nema. Preto clovek by mal ist rozumne za tym, kde ho zivot vola a nie len dookola si brat k srdcu rady druhych.

Je svinstvo že bývalí politici z nejakých lichých dôvodov rozbíjajú vzťahy medzi patriotmi

Proč to dělají?
Durak, vrag, ego (zase durak, než být dvojka nebo trojka s někým, raději budu sám a jednička v marginálním mimoparlamentním hnutí).


[quote="pid:16859, uid:6"]Je svinstvo že bývalí politici z nejakých lichých dôvodov rozbíjajú vzťahy medzi patriotmi[/quote] Proč to dělají? Durak, vrag, ego (zase durak, než být dvojka nebo trojka s někým, raději budu sám a jednička v marginálním mimoparlamentním hnutí).

Existují firmy, kde se normálně ozvučuje pojem “toxický zaměstnanec”.


Preto vsetko s mierou. Problem je ako pises, ze firmy si najimaju rozne externe (zahranicne) poradenske a menezerske "vyucby", jasne ze v kapitalistickom duchu pre vychodnu cast EU a potom to ide jak to ide.


[quote="pid:16882, uid:240"]Existují firmy, kde se normálně ozvučuje pojem “toxický zaměstnanec”.[/quote] Preto vsetko s mierou. Problem je ako pises, ze firmy si najimaju rozne externe (zahranicne) poradenske a menezerske "vyucby", jasne ze v kapitalistickom duchu pre vychodnu cast EU a potom to ide jak to ide.

A tu he to klasicky stereotyp. Riaditel je od slova riadiť. A pane, z vlastnej skusenosti, riadit znamena pracovat s malym socialnym supercelkom.
Kedze tuto skusenost nemate, pisete to, co pisete.


Dufam ze si mozeme tykat, ked sme priblizne podobne rocniky, ked si dobre pamatam smile.


Tak skusim po tvojom: Mas 10 spickovych riaditelov firiem, ktori maju za sebou podobne dobre ekonomicke vysledky a kandiduju na najvysiu politicku funkciu. Nevyberal si ich ty, ale boli ti vybrani. Potrebujes vybrat jedneho na funkciu najvyssieho politickeho predstavitela. Ako vyhodnotis, ktory je na to najvhodnejsi?


[quote="pid:16883, uid:183"]A tu he to klasicky stereotyp. Riaditel je od slova riadiť. A pane, z vlastnej skusenosti, riadit znamena pracovat s malym socialnym supercelkom. Kedze tuto skusenost nemate, pisete to, co pisete.[/quote] Dufam ze si mozeme tykat, ked sme priblizne podobne rocniky, ked si dobre pamatam :). Tak skusim po tvojom: Mas 10 spickovych riaditelov firiem, ktori maju za sebou podobne dobre ekonomicke vysledky a kandiduju na najvysiu politicku funkciu. Nevyberal si ich ty, ale boli ti vybrani. Potrebujes vybrat jedneho na funkciu najvyssieho politickeho predstavitela. Ako vyhodnotis, ktory je na to najvhodnejsi?
Upravené 23. 5. 2021 o 18:09

Aku spolocnost riadil? v akom odvetvi. Ake mal vysledky?

Kde se naučil řídit Putin? Neslyšel jsem zatím, že by řídil firmu...
Ano, máme tady Trumpa a jeho firmy.
Čili není jediná varianta jak se naučit řídit...


[quote="pid:16840, uid:183"]Aku spolocnost riadil? v akom odvetvi. Ake mal vysledky?[/quote] Kde se naučil řídit Putin? Neslyšel jsem zatím, že by řídil firmu... Ano, máme tady Trumpa a jeho firmy. Čili není jediná varianta jak se naučit řídit...

@Lavazza, ja som si to vtedy uložila, bol to vtedy nick @Nosferatu :

ďakujem veľmi pekne, nevedela som, že si to bola Ty:-)


[quote="pid:16877, uid:40"]@Lavazza, ja som si to vtedy uložila, bol to vtedy nick @Nosferatu :[/quote] ďakujem veľmi pekne, nevedela som, že si to bola Ty:-)

Kde se naučil řídit Putin?
Tak pŕ. Pojdeme čihi, nie hita. Hota je trump, Cihi je Putin.
Vladimir Vladimirovič má tusim hodnost plukovnika KGB. Bol.v zahraničí... Odporúčam knihu zdlradcu, pišuceho pod pseudonymom Suvorov menom GRU.


Veľmi tvrdá skola riadenia, kde neschopni sa nedostali dalej.


[quote="pid:16892, uid:240"]Kde se naučil řídit Putin?[/quote]Tak pŕ. Pojdeme čihi, nie hita. Hota je trump, Cihi je Putin. Vladimir Vladimirovič má tusim hodnost plukovnika KGB. Bol.v zahraničí... Odporúčam knihu zdlradcu, pišuceho pod pseudonymom Suvorov menom GRU. Veľmi tvrdá skola riadenia, kde neschopni sa nedostali dalej.

takze plán nebol žiadny. a to jenproblém. Meciara naozaj s tymi slovami, akonsom napisal vyššie, vyhodil.z Uradu vlady SR.


kto take plany spravil? napr. Kaddafi, ktory mal brutalne zdroje myslel na celu Afriku, ale zasiel za cervenu ciaru ktoru globalne zakulisie toleruje. myslis ze by bol taky problem urobit u nas z Meciara Kaddafiho? navozit sem albansku, ukrajinsku mafiu a vrazdy a bombove utoky by boli na dennom poriadku... alebo ho jednoducho odstranit, v jeho okoli nebol nikto s tak celostnym myslenim a dopadli by sme mozno horsie ako sme dnes.


Fico sa pustil cestou stability, lebo rozvoj by sa rovnal upadku. to si ziadny politik kryptokolonie jednoducho nemoze dovolit hovorit o nejakom rozvoji, nebodaj este koncepcne. lenze podpindosom ani stabilita nebola dobra a oni chcu scenar ukrajiny.


plan rozvoja musi prist od ludi, a politik sa mu bude musiet prisposobit. ked sa ale narod sprava ako ovciari, tak k nemu aj budu politici pristupovat. zakladna poucka KSB - vsetky procesy sa deju v ramci chapania a mravnosti vsetkych zucastnenych.


[quote="pid:16853, uid:183"]takze plán nebol žiadny. a to jenproblém. Meciara naozaj s tymi slovami, akonsom napisal vyššie, vyhodil.z Uradu vlady SR.[/quote] kto take plany spravil? napr. Kaddafi, ktory mal brutalne zdroje myslel na celu Afriku, ale zasiel za cervenu ciaru ktoru globalne zakulisie toleruje. myslis ze by bol taky problem urobit u nas z Meciara Kaddafiho? navozit sem albansku, ukrajinsku mafiu a vrazdy a bombove utoky by boli na dennom poriadku... alebo ho jednoducho odstranit, v jeho okoli nebol nikto s tak celostnym myslenim a dopadli by sme mozno horsie ako sme dnes. Fico sa pustil cestou stability, lebo rozvoj by sa rovnal upadku. to si ziadny politik kryptokolonie jednoducho nemoze dovolit hovorit o nejakom rozvoji, nebodaj este koncepcne. lenze podpindosom ani stabilita nebola dobra a oni chcu scenar ukrajiny. plan rozvoja musi prist od ludi, a politik sa mu bude musiet prisposobit. ked sa ale narod sprava ako ovciari, tak k nemu aj budu politici pristupovat. zakladna poucka KSB - vsetky procesy sa deju v ramci chapania a mravnosti vsetkych zucastnenych.

kto take plany spravil? napr. Kaddafi, ktory mal brutalne zdroje myslel na celu Afriku, ale zasiel za cervenu ciaru ktoru globalne zakulisie toleruje. myslis ze by bol taky problem urobit u nas z Meciara Kaddafiho?


Viete, co mi tieto debaty niekedy pripominajú?


Aký soroš? kto to je?
Ale áno, soroš, ved ten ani nevie, kde je slovensko.
Ake peniaze, ved ma tu doktorat udeleny, ale nikdy nic nefunancoval.
Ake ovplyvnovanie, veď len filantropicky sponzoroval nadacie...
Ake nezdanené? Vy ste asi protizidovsky a protimadarský...
Fúj fasistaaaaaa....


Jasne, ze politik musi urobiť aj dobre veci, ak chce, aby prezil. No zasa raz, riadit a menezovat pod kuratelou inej koncepcie, su dve rozdielne veci..


Takže v čom bude rozdiel.medzi matovičovsko/hegerovskou a ficovsko/kaliňákovskou vladou v poreferendovom období? Čím sa ten pred tym odlišuje od toho teraz?


  • Naka vykopávala dvere oponentom tak, ako dnes
  • fin sprava sikanovala pred tym tak, ako dnes
  • parlamentná väčšina si primala zakony mimo ramca nasich zaujmov vtedy tak, ako dnes

  • boli obedy pre deti zadarmo. Skvelé riesenie, ale nie systémové. ak by bol plán, bol by plán systemovo podporovať rodinu....Nie SEDEM riadkov v poslednom Programovom vyhlásení vlady pana Fica/Pellegriniho...

  • boli vlaky zdarma. Skvele riesenie pre deti a seniorov ale nie systémové, kde by seniori mali ďaleko viac výhod, počnúc vlakmi, končiac liekmi a zdravotno-prevenčnou starostlivosťou
  • bola vystavba fabrík. Ale nie koncepčná. vsadilo sa na 2 typy priemyslu. Automobilky a Hute. Prišla kríza a ideme do kelu. Nesystemové riesenie ekonomiky. Stačila podpora 5-6 typov odvetví:
  • automobilový
  • hute a ťažký
  • poľnohospodársky (vr. agrovýkupu)
  • živocíšna výroba + spracovanie mäsa
  • elektrotechnický
  • IT plus znalostná ekonomika (teda vyvoj prepojeny s vysokym školstvom)
  • "dostavala" sa dialnica 3 prudy do Ba...A co ta do Ke? Nie je dlhodobý plán, pretoze vsetky horeuvedené body suvisia s rozvojom regiónov. kam nevedie zeleznica a cesta, tam.nič nie je. nemá.ako....

Ale za to lgbtiq+-/ bolo venovanych konferencií....A čo tak venovanie budovy Globsecu. A co tie sankcie voči Ruskej Federacii v ramci kartelovej dohody s nazvom EU...


posrali to q teraz sa uchadzaju znova a mybim máme veriť, lebo "nie je" alternatíva?


Nuž holt, čo dodať, idem sa za národ aj za Vás pomodlit, nech narod ziska voac rozlíšenia


[quote="pid:16924, uid:252"]kto take plany spravil? napr. Kaddafi, ktory mal brutalne zdroje myslel na celu Afriku, ale zasiel za cervenu ciaru ktoru globalne zakulisie toleruje. myslis ze by bol taky problem urobit u nas z Meciara Kaddafiho?[/quote] Viete, co mi tieto debaty niekedy pripominajú? Aký soroš? kto to je? Ale áno, soroš, ved ten ani nevie, kde je slovensko. Ake peniaze, ved ma tu doktorat udeleny, ale nikdy nic nefunancoval. Ake ovplyvnovanie, veď len filantropicky sponzoroval nadacie... Ake nezdanené? Vy ste asi protizidovsky a protimadarský... Fúj fasistaaaaaa.... Jasne, ze politik musi urobiť aj dobre veci, ak chce, aby prezil. No zasa raz, riadit a menezovat pod kuratelou inej koncepcie, su dve rozdielne veci.. Takže v čom bude rozdiel.medzi matovičovsko/hegerovskou a ficovsko/kaliňákovskou vladou v poreferendovom období? Čím sa ten pred tym odlišuje od toho teraz? - Naka vykopávala dvere oponentom tak, ako dnes - fin sprava sikanovala pred tym tak, ako dnes - parlamentná väčšina si primala zakony mimo ramca nasich zaujmov vtedy tak, ako dnes - boli obedy pre deti zadarmo. Skvelé riesenie, ale nie systémové. ak by bol plán, bol by plán systemovo podporovať rodinu....Nie SEDEM riadkov v poslednom Programovom vyhlásení vlady pana Fica/Pellegriniho... - boli vlaky zdarma. Skvele riesenie pre deti a seniorov ale nie systémové, kde by seniori mali ďaleko viac výhod, počnúc vlakmi, končiac liekmi a zdravotno-prevenčnou starostlivosťou - bola vystavba fabrík. Ale nie koncepčná. vsadilo sa na 2 typy priemyslu. Automobilky a Hute. Prišla kríza a ideme do kelu. Nesystemové riesenie ekonomiky. Stačila podpora 5-6 typov odvetví: - automobilový - hute a ťažký - poľnohospodársky (vr. agrovýkupu) - živocíšna výroba + spracovanie mäsa - elektrotechnický - IT plus znalostná ekonomika (teda vyvoj prepojeny s vysokym školstvom) - "dostavala" sa dialnica 3 prudy do Ba...A co ta do Ke? Nie je dlhodobý plán, pretoze vsetky horeuvedené body suvisia s rozvojom regiónov. kam nevedie zeleznica a cesta, tam.nič nie je. nemá.ako.... Ale za to lgbtiq+-/ bolo venovanych konferencií....A čo tak venovanie budovy Globsecu. A co tie sankcie voči Ruskej Federacii v ramci kartelovej dohody s nazvom EU... posrali to q teraz sa uchadzaju znova a mybim máme veriť, lebo "nie je" alternatíva? Nuž holt, čo dodať, idem sa za národ aj za Vás pomodlit, nech narod ziska voac rozlíšenia

Kaddafi, ktory mal brutalne zdroje myslel na celu Afriku,
Presne o tom som uvazoval. Ty ked chces zmenit koncepciu a zacnes to vykrikovat po celom svete, tak hned padnu GP oci na teba, co ty to vlastne robis. Ale ako vidime v Rusku sa koncepcia zmenila za Putina ale pritom ziadne spravy nam o tom neprisli. Takze ono sa da zmenit koncepcia, figel je v tom neozvucovat to prilis. Proste robit kroky k naberaniu suverenity ale vsetko potichu, bez velkeho ozvucovania aby sa ku GP informacia nedostala. Proste tu potiahnes spagat, tu ho povolis, tu daco ine napises do ucebnic, tu niekoho vyhodis ale pritom sa stale musis tvarit, ze pocuvas nadnarodny kapital a slubujes im hory doly - tjs klames im ako oni klamu tebe. Takto si myslim, ze by bola mozna zmena. Lebo ked zacnes robit revolucie a prevraty a riadne zmeny k lepsiemu, tak hned si to parazity zacnu vsimat a budu ti nohy podkopavat. Mozno aj Fico tak rozmyslal a preto ho nebolo az tak vidno v mediach. Len figel je v tom, ze pocas toho ticheho obdobia zmien, musis do systemu vniest prvok, ktory by zabranil degradacii kultury. Ale len tak potichucky, najlepsie krok konceptualny, ktory by opozicia a ostatni ani nechapali .... a toto Fico nespravil. Mal jednoznacne dat do systemu poistku aby sa parazity nemohli dostat k vladnym peniazom a k vlade. Mozno teraz uz to vie ako povedal "mali sme zakazat financovanie politickych mimovladok" ... len je tu dalsia otazka .... Bude vediet Fico v buducnosti predcasne rozpoznat taketo protistatne zivly prezlecene v inom kabate? Pretoze vidiet a uvedomit si taketyo veci, to chce znalosti, ktore ocividne pred par rokmi fico nemal ... nadbudol ich? Dost vela otazok by som mal na Fica.


[quote="pid:16924, uid:252"]Kaddafi, ktory mal brutalne zdroje myslel na celu Afriku,[/quote]Presne o tom som uvazoval. Ty ked chces zmenit koncepciu a zacnes to vykrikovat po celom svete, tak hned padnu GP oci na teba, co ty to vlastne robis. Ale ako vidime v Rusku sa koncepcia zmenila za Putina ale pritom ziadne spravy nam o tom neprisli. Takze ono sa da zmenit koncepcia, figel je v tom neozvucovat to prilis. Proste robit kroky k naberaniu suverenity ale vsetko potichu, bez velkeho ozvucovania aby sa ku GP informacia nedostala. Proste tu potiahnes spagat, tu ho povolis, tu daco ine napises do ucebnic, tu niekoho vyhodis ale pritom sa stale musis tvarit, ze pocuvas nadnarodny kapital a slubujes im hory doly - tjs klames im ako oni klamu tebe. Takto si myslim, ze by bola mozna zmena. Lebo ked zacnes robit revolucie a prevraty a riadne zmeny k lepsiemu, tak hned si to parazity zacnu vsimat a budu ti nohy podkopavat. Mozno aj Fico tak rozmyslal a preto ho nebolo az tak vidno v mediach. Len figel je v tom, ze pocas toho ticheho obdobia zmien, musis do systemu vniest prvok, ktory by zabranil degradacii kultury. Ale len tak potichucky, najlepsie krok konceptualny, ktory by opozicia a ostatni ani nechapali .... a toto Fico nespravil. Mal jednoznacne dat do systemu poistku aby sa parazity nemohli dostat k vladnym peniazom a k vlade. Mozno teraz uz to vie ako povedal "mali sme zakazat financovanie politickych mimovladok" ... len je tu dalsia otazka .... Bude vediet Fico v buducnosti predcasne rozpoznat taketo protistatne zivly prezlecene v inom kabate? Pretoze vidiet a uvedomit si taketyo veci, to chce znalosti, ktore ocividne pred par rokmi fico nemal ... nadbudol ich? Dost vela otazok by som mal na Fica.

Ty ked chces zmenit koncepciu a zacnes to vykrikovat po celom svete, tak hned padnu GP oci na teba


Souhlasím. Máme učebnicový příklad Stalina, který vypálil GP rybník a přechytračil ho. Naoko pracoval v rámci "mraksismu", ale pak se GP nestačil divit, jak rychle se rozvíjí sociálně spravedlivá společnost. Dále Trockisté a jiní intelektuálové ho dlouho považovali div ne za hloupého a spíše za takovou schopnou "sekretářku" nedosahující jejich "filosofických" výšin.


Konceptuálně mocní vládci existovali, ale žádnému se nepodařilo plně uvést do života alternativní koncepci k biblickému projektu v následnosti generací.


Stalin a Lenin a Grupská nastartovali další velmi nadějnou možnost zavést lidstější koncepci tím, že založili vysoce kvalitní vzdělání pro obyvatelstvo. To se sice teď rozbíjí, ale to podhoubí tam je a může se to velice rychle obnovit.


Teď jsou šance vysoké a je to i podmíněno objektivně zákonem času, sociální super systém se rozvinul natolik, že již není možné ho řídit dle staré koncepce. Pozor současný GP se bude snažit vývoj zastavit, zatím se mu to dařilo, ale nyní je v situaci, že když se o to pokusí bude zničen jako první a nemá se kam schovat.


[quote="pid:16949, uid:106"]Ty ked chces zmenit koncepciu a zacnes to vykrikovat po celom svete, tak hned padnu GP oci na teba[/quote] Souhlasím. Máme učebnicový příklad Stalina, který vypálil GP rybník a přechytračil ho. Naoko pracoval v rámci "mraksismu", ale pak se GP nestačil divit, jak rychle se rozvíjí sociálně spravedlivá společnost. Dále Trockisté a jiní intelektuálové ho dlouho považovali div ne za hloupého a spíše za takovou schopnou "sekretářku" nedosahující jejich "filosofických" výšin. Konceptuálně mocní vládci existovali, ale žádnému se nepodařilo plně uvést do života alternativní koncepci k biblickému projektu v následnosti generací. Stalin a Lenin a Grupská nastartovali další velmi nadějnou možnost zavést lidstější koncepci tím, že založili vysoce kvalitní vzdělání pro obyvatelstvo. To se sice teď rozbíjí, ale to podhoubí tam je a může se to velice rychle obnovit. Teď jsou šance vysoké a je to i podmíněno objektivně zákonem času, sociální super systém se rozvinul natolik, že již není možné ho řídit dle staré koncepce. Pozor současný GP se bude snažit vývoj zastavit, zatím se mu to dařilo, ale nyní je v situaci, že když se o to pokusí bude zničen jako první a nemá se kam schovat.
Upravené 24. 5. 2021 o 16:44

Oki, takze od blazniveho minuskovania sa dostavame ku faktom.


Aké fakty, žiadne si neuviedol?


Preco doteraz Fico nebol v "alternative"? Lebo isť tam znamena ich legitimovat, vsak?


Buď nikto mu odtiaľ nevolal alebo pochopil, že mainstream mu nedá ani toľko priestoru, ako keď bol vo vláde či niečo iné. Ktovie čo je pravda.


a tunajsia komunita zacne robit beeeeeee a tlieskajú v šíku s "alternativou"


Kopol si do celej komunity. To je prvá vec.
Druhá vec je, že Lichtnera podľa mňa väčšina mala zaradeného do kategórie "riadená opozícia".


Srbsko trpi, na druhej strane Srbsko ma viac suverenity ako my prave preto, ze urobili priklon ku hodnotam zivota, nie jadra eu.


Reakcia, akú som čakal lebo "kto chce psa biť, palicu si nájde", a toto vidím aj u ostatných príspevkov.


nak kde su tie struktury, ktore dava Smer dokopy o ktorych si hovoril? Som stale v kontakte s tymi odbojnymi starostami a nevedia o nicom.


Pýtal som sa ťa, že koľko tých starostov je smeráckych. a do dnešného dňa si zaryto mlčíš. To je prvá vec.
Štruktúry sa dajú budovať aj bezštruktúrne správnymi informáciami, ktoré zaniknú v informačnom šume. Sám to máš odskúšané, takže o čom to rečníš.


Tebe ale najviac vadí, že nepretláča tvoju agendu t.j. nevystupuje otvorene proti testovaniu, rúškam a očkovaniu.
Čo by sa asi stalo keby to aj urobil? Pýtam sa lebo tvoju kamošku, Krajníkovú odstavila Advokátska komora po tom, čo začala bojovať proti rúškam. Podľa mňa vyšla z toho ešte lacno, ale ak by Fico išiel proti tomuto otvorene, tak by skončil ako Lučanský po tom, čo by bol vyhlásený za konšpiračného teoretika, obvinený z ohrozenia verejného zdravia na základe nulitných nariadení, a zadržaný v raňajších hodinách po tom čo vylomilo NAKA dvere a odfotený N-kom v putách.
Toto ti chýba?!


Takže v čom bude rozdiel.medzi matovičovsko/hegerovskou a ficovsko/kaliňákovskou vladou v poreferendovom období? Čím sa ten pred tym odlišuje od toho teraz?


  • Naka vykopávala dvere oponentom tak, ako dnes
  • fin sprava sikanovala pred tym tak, ako dnes...

Túto demagógiu predávaj tomu, kto na teba díva zo zrkadla alebo žere seno (nie tá istá entita) či členom 6. kolóny (tí spĺňajú obe požiadavky).


Nuž holt, čo dodať, idem sa za národ aj za Vás pomodlit, nech narod ziska voac rozlíšenia


Hovorí to ten, kto má v hlave vírus "leboFico" t.j. varianta na tému "ktoneskáčejeMoskaľ".


Takže hop-hop Jox, po modlení poskáč si...


[quote="pid:16846, uid:183"]Oki, takze od blazniveho minuskovania sa dostavame ku faktom.[/quote] Aké fakty, žiadne si neuviedol? [quote="pid:16846, uid:183"]Preco doteraz Fico nebol v "alternative"? Lebo isť tam znamena ich legitimovat, vsak?[/quote] Buď nikto mu odtiaľ nevolal alebo pochopil, že mainstream mu nedá ani toľko priestoru, ako keď bol vo vláde či niečo iné. Ktovie čo je pravda. [quote="pid:16846, uid:183"]a tunajsia komunita zacne robit beeeeeee a tlieskajú v šíku s "alternativou"[/quote] Kopol si do celej komunity. To je prvá vec. Druhá vec je, že Lichtnera podľa mňa väčšina mala zaradeného do kategórie "riadená opozícia". [quote="pid:16846, uid:183"]Srbsko trpi, na druhej strane Srbsko ma viac suverenity ako my prave preto, ze urobili priklon ku hodnotam zivota, nie jadra eu.[/quote] Reakcia, akú som čakal lebo "kto chce psa biť, palicu si nájde", a toto vidím aj u ostatných príspevkov. [quote="pid:16846, uid:183"]nak kde su tie struktury, ktore dava Smer dokopy o ktorych si hovoril? Som stale v kontakte s tymi odbojnymi starostami a nevedia o nicom.[/quote] Pýtal som sa ťa, že koľko tých starostov je smeráckych. a do dnešného dňa si zaryto mlčíš. To je prvá vec. Štruktúry sa dajú budovať aj bezštruktúrne správnymi informáciami, ktoré zaniknú v informačnom šume. Sám to máš odskúšané, takže o čom to rečníš. Tebe ale najviac vadí, že nepretláča tvoju agendu t.j. nevystupuje otvorene proti testovaniu, rúškam a očkovaniu. Čo by sa asi stalo keby to aj urobil? Pýtam sa lebo tvoju kamošku, Krajníkovú odstavila Advokátska komora po tom, čo začala bojovať proti rúškam. Podľa mňa vyšla z toho ešte lacno, ale ak by Fico išiel proti tomuto otvorene, tak by skončil ako Lučanský po tom, čo by bol vyhlásený za konšpiračného teoretika, obvinený z ohrozenia verejného zdravia na základe nulitných nariadení, a zadržaný v raňajších hodinách po tom čo vylomilo NAKA dvere a odfotený N-kom v putách. **Toto ti chýba?!** [quote="pid:16942, uid:183"]Takže v čom bude rozdiel.medzi matovičovsko/hegerovskou a ficovsko/kaliňákovskou vladou v poreferendovom období? Čím sa ten pred tym odlišuje od toho teraz? - Naka vykopávala dvere oponentom tak, ako dnes - fin sprava sikanovala pred tym tak, ako dnes...[/quote] Túto demagógiu predávaj tomu, kto na teba díva zo zrkadla alebo žere seno (nie tá istá entita) či členom 6. kolóny (tí spĺňajú obe požiadavky). [quote="pid:16942, uid:183"]Nuž holt, čo dodať, idem sa za národ aj za Vás pomodlit, nech narod ziska voac rozlíšenia[/quote] Hovorí to ten, kto má v hlave vírus "leboFico" t.j. varianta na tému "ktoneskáčejeMoskaľ". Takže hop-hop Jox, po modlení poskáč si...

Moderátor

Ako sa do hory volá tak sa z nej ozýva.Slov.prísloviesmile .


Ako sa do hory volá tak sa z nej ozýva.Slov.príslovie;) .

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Zazneli monohé pozitívne aj negatívne názory na adresu Smeru a jeho predsedu - považujem to za veľmi dôležité. Je zrejmé, že kto niečo robí, dopúšťa sa aj chýb. Vo fáze prehlbujúcej sa a dynamizujúcej globálnej krízy (vrchol je na dosah) veľmi často ide najmä o vynútené „chyby/odchýlky“ od pôvodných zámyslov, ktorých dôsledky môžu byť aj katastrofálne. Myslím si, že takých sa R.Fico nedopustil, o čom svedčí aj ochota a energia (vidieť, že na sebe pracuje) v politike pokračovať. Doplatil najmä na „insiderov-oportunistov“ v strane, väčšinou to tak býva – zradca sa vyfarbí až po zrade. Je dôležité si uvedomiť, že „slovenskí trockisti“ sú dnes už veľmi dobre etablovaní ÚPLNE VŠADE! Možno preto aj snaha R.Fica „zaloviť v národnom košiari“… no pozor - chce to väčšiu dôveru v poctivého, aj keď opozičného národovca, ako v skorumpovaného starého smeráka.


Zazneli monohé pozitívne aj negatívne názory na adresu Smeru a jeho predsedu - považujem to za veľmi dôležité. Je zrejmé, že kto niečo robí, dopúšťa sa aj chýb. Vo fáze prehlbujúcej sa a dynamizujúcej globálnej krízy (vrchol je na dosah) veľmi často ide najmä o vynútené „chyby/odchýlky“ od pôvodných zámyslov, ktorých dôsledky môžu byť aj katastrofálne. Myslím si, že takých sa R.Fico nedopustil, o čom svedčí aj ochota a energia (vidieť, že na sebe pracuje) v politike pokračovať. Doplatil najmä na „insiderov-oportunistov“ v strane, väčšinou to tak býva – zradca sa vyfarbí až po zrade. Je dôležité si uvedomiť, že „slovenskí trockisti“ sú dnes už veľmi dobre etablovaní ÚPLNE VŠADE! Možno preto aj snaha R.Fica „zaloviť v národnom košiari“… no pozor - chce to väčšiu dôveru v poctivého, aj keď opozičného národovca, ako v skorumpovaného starého smeráka.
Upravené 24. 5. 2021 o 13:09

kde su tie struktury, ktore dava Smer dokopy o ktorych si hovoril? Som stale v kontakte s tymi odbojnymi starostami a nevedia o nicom.


Odbojní starostovia sú všetko, čo na Slovensku máme? Nedávaj sa do bubliny obmedzeného úsudku. Štruktúry sú aj inde (VÚC, ZMOS atď.). Niektoré štruktúry sa preskupujú. Nehovoriac o tom, že pomerne dobre začína fungovať aj bezštruktúrne riadenie - budem voliť Smer, akurát, že si to nevyvesím na dvere. Prípadne, ak ma v SaS naštvú, pôjdem voliť Smer. Tento typ reakcie môjho liberálneho okolia sa začínajú množiť. Vidím aj to, že so mnou ako voličom Smeru už moje okolie hovorí inak, nie tak cez prsty.


[quote="pid:16846, uid:183"]kde su tie struktury, ktore dava Smer dokopy o ktorych si hovoril? Som stale v kontakte s tymi odbojnymi starostami a nevedia o nicom.[/quote] Odbojní starostovia sú všetko, čo na Slovensku máme? Nedávaj sa do bubliny obmedzeného úsudku. Štruktúry sú aj inde (VÚC, ZMOS atď.). Niektoré štruktúry sa preskupujú. Nehovoriac o tom, že pomerne dobre začína fungovať aj bezštruktúrne riadenie - budem voliť Smer, akurát, že si to nevyvesím na dvere. Prípadne, ak ma v SaS naštvú, pôjdem voliť Smer. Tento typ reakcie môjho liberálneho okolia sa začínajú množiť. Vidím aj to, že so mnou ako voličom Smeru už moje okolie hovorí inak, nie tak cez prsty.

Moderátor

Upravené 24. 5. 2021 o 13:28

Jox: tak kto je ten podla teba konceptualne zdatnejsi, moralne silnejsi, obklopeny cestnymi ludmi....myslim to uprimne, koho mi teda doporucujes, aby som si prescanovala na najblizsie volby? ale chcem konkretne mena


Jox: tak kto je ten podla teba konceptualne zdatnejsi, moralne silnejsi, obklopeny cestnymi ludmi....myslim to uprimne, koho mi teda doporucujes, aby som si prescanovala na najblizsie volby? ale chcem konkretne mena

Aké fakty, žiadne si neuviedol?


Vies čo je na tom smutnè? Davam Ti aj komunite fakty, ale nehodia sa asi:


  • NAKA vykopla dvere u Tibora Rostasa, jeho deti drzala pod namierenymi samopalmi. Za citovanie Štúra? V historickom kontexte? Alebo sa Ti zda, ze toto nie je fakt?
  • NAKA a ŠTS vzala a odsudila Mazureka a odsudila Kotlebu. Za co? Za vyrok, ze niekto parazitoval....za 1488? Naozaj? Co bude dalej? Stihanie v akcii Cervena hviezda Blaha a Fico. To vážne? Bude dalej zabanená aj historicka vlajka MČT? Aninto nie su pre Teba fakty? ŠTS bol vytvoreny za vlady Fica a NAKA tiez....
  • Stefan Harabin a dalsí traja sudcovia (budem.musiet hľadat ak si budes zelat) boli disciplinarne stihaní za pravny nazor. A či nominant bol predsedníčka NS SR? Ani to nie su fakty?
  • Tzv. Lex Harabin, teda obmedzenie pristupu sudcov ku volenej funkcii tym, ze pri zvolení (ci kandidature) stráca MANDAT sudcu. Bol na poskodenie, priame, kandidata Harabina. Alebo sa ani toto.nestalo?
  • Kauzy finančnej spravy s danovými prusermi, to je samostatna kapitola. Sam som hlasil orgánom kauzu podnikateľa z mojho regionu po tom, čo sa stalo nasledovné:
  • syn podnikateľa sa prihlasil do verejneho obstaravania kde, pocutace zohnal za sumu 300-400 Eur podla konfiguracie, nie 1200 Eur za tunistu ponuku
  • software ku nim zohnal s minimalnou marzou za 100ku eur, nie tisice
  • nasledujuci tyzden prisla financna sprava. V pokladni podnikateľa nasli nezhodu 10 centov a vyrubili pokutu 5000 Eur a mimo zaznam povedali, ze budu chodit d9vtedy, dokial nebude uvolnena firma z verejneho obstaravaniaMená su obsiahnute v spise. Toto nemas ako zatial preverit, ale dufam, ze sa to raz ozvuci a zodpovedni budu odsudeni

Konkretni ľudia z Ministerstva hospodarstva prisli ku mne po rokovaní so statnym tajomnikom, ktorí ma oboznamili s tým, že v pripade, že budem mat zaujem, vedia "vybaviť" projekt na novu fabriku tak, ze dostanú 20% z investície a 80% presadia priklepnutie u Ministra. Konkretne mená mám, vyhodil som ich z fabriky slusne, ale razne.

Nestačí ti meno statneho tsjomnika, ktore som uviedol a za čim si stojim, že mi povedal, že ZLE NAPISANY zakon bol zle napisany zamerne, aby boli podnikatelia, ktori chcú a potrebujú zamestnancov zvonka, tak aby boli pod kontrolou? 4 novely tohto zakona za 3 roky? Staci si to preverit, bohuzial toto bolo aj je standard. Stretnutie s nim bolo to na charitativnej grilovacke, detaily akcie vediet nemusis.

Rodina, základ. Však? Koľko je pridavok na jedno.dieťa? Koľko je pôrodné? Koľko dostáva matka-studentka? Koľko dostava matka - pracujuca na dohodu? Koľko dostáva matka - podnikateľka? Vies, ze deti su budúcnost? Kde je koncepcia vzdelavania, zlepsenia financovania a štandardizacie škôlok, skôl? 7 riadkov v poslednom Programovom vyhlaseni vlady, 7 riadkov. To pre teba nie su fakty?do 30 eur na dieta mesačne? Co nam hovorí taka vlada, ktora toto dopusti?Obedy boli "populisticke podplácanie" . Preco? Dobra vec, ktora bola vytiahnuta mimo systém, skôlka je v gescii miest a obci, teda zriadovateľov a štát rozkáže, co maju robiť.... To isté tie slávne poukážky. Vezmú peniaze podnikateľov a prerozdelia. Vies, kolko to stalo moju firmu prvy rok? Neforecastovane? 140 000 eur. Vyborne....Verim, ze ti nieco hovori paritq kupnej sily. ako rastla po Meciarovi parita kupnej sily, ked sa zrypala dole po rozbiti Ceskoslovenska? Ani to.nie su fakty?

Mame tu dane, mame tu odvody (teda inak povedane dane). Na aké projekty su použivané?

  • dôchodcovia doplacaju na lieky
  • deti nemajú zakladnu vybavu do škôlok a škôl
  • deti nemajú zdarma tabory, vylety.
  • dôchodcovia mali len časť vyhod zdarma, tu teraz Kollár, Matovic a spol zasa zatipol

Máme tu handry. Mame tu zatvorene skoly. Ty rozpravas ze Fico a spol, teda SMER and Company nemozu lebo.... Naozaj?
4 aktivisti dokazali presadit na trh slinove testy
1 hlavná plus 3 mensie aktivistky dokazali vytvorit tlak na otvorenie aspon casti škôl bez podmienok.
Za Fica presne 7 aktivistiek si odchytavalo VSETKYCH poslancov a po tlaku verejnosti stiahli Kalavskej navrh na povinne ockovanie, alebo ziadna skolka...Zacalonto veľkym tlakom niekoľkych mamiciek, ktore povedali dosť. Az nasledne sa zacala do toho vrtať cast SMERakov a Kotlebovci. A mali pravdu ale suslednost bola najskor tlak mamiciek a.následne diskusia a stiahnutie Kalavskej.


A vies co? Vcera som volal s jednou z nich, skvelou maminou 3 deti a aktivistkou, postazovala sa mi, ze jej trocha vadi, ze prave terajsia opozicia sa snazi ju kontaktovať a zacina preberat jej narativ, citovat jej akcie a ked ich ziadala o pomoc, vykaslali sa na nu. Tak isto, ako sa to stalo mne a dalsim... Ked uz bol projekt rozbehnuty, projekt mal vysledky, prisiel niekto a chcel to prebrat a "urobit si PR"


Chces viac faktov? Viac detailov?


Dal som dva krat ucelene, tvaril si sa, ze ziadne fakty neboli povedane. Tu som Ti dal tie.mena, ktore mozem z pohladu bezpecnosti tych ludi.
Toto cele zacalo po tom, co komunita zacala s glorifikaciou Fica, ono je to ako so vsetkym, ked das iny pohľad, ako mainstream, v tomto ponatí mainstream diskusie, bolí to.
Za Fica sa neskutocne ryžovalo na štátnej sprave. Na eurofondoch. A nehovor mi, ze nie. Ked sa ospravedlnuje za veci, co napachal, ako si moze bytbktokolveknisty, ze znova nevyberie tych istych ludi.
Mozes garantovat, ze sa zacne starat o rodinu? Rodinu kazdeho Slovaka, aby sme zacali rast demograficky? Na zaklade coho, ked to.nerobil 13 rokov.


Za tu poslednu poznamku o tom skakani rad nie som. Ignorovanim faktov sa totiž stavias do radu s tymi, ktorí si zasa len vyberu "menšie zlo".
Ale dufam, ze aspoň uz nebudete glorifikovat a pozriete sa na fakty. A ak Ti konkretne mená nestacia. konkretne mená, konkretneho štátneho šikanovania a vypichol som len tie najznamejšie priklady, je to tvoje rozhodnutie...


[quote="pid:16987, uid:7"]Aké fakty, žiadne si neuviedol?[/quote] Vies čo je na tom smutnè? Davam Ti aj komunite fakty, ale nehodia sa asi: - NAKA vykopla dvere u Tibora Rostasa, jeho deti drzala pod namierenymi samopalmi. Za citovanie Štúra? V historickom kontexte? Alebo sa Ti zda, ze toto nie je fakt? - NAKA a ŠTS vzala a odsudila Mazureka a odsudila Kotlebu. Za co? Za vyrok, ze niekto parazitoval....za 1488? Naozaj? Co bude dalej? Stihanie v akcii Cervena hviezda Blaha a Fico. To vážne? Bude dalej zabanená aj historicka vlajka MČT? Aninto nie su pre Teba fakty? ŠTS bol vytvoreny za vlady Fica a NAKA tiez.... - Stefan Harabin a dalsí traja sudcovia (budem.musiet hľadat ak si budes zelat) boli disciplinarne stihaní za pravny nazor. A či nominant bol predsedníčka NS SR? Ani to nie su fakty? - Tzv. Lex Harabin, teda obmedzenie pristupu sudcov ku volenej funkcii tym, ze pri zvolení (ci kandidature) stráca MANDAT sudcu. Bol na poskodenie, priame, kandidata Harabina. Alebo sa ani toto.nestalo? - Kauzy finančnej spravy s danovými prusermi, to je samostatna kapitola. Sam som hlasil orgánom kauzu podnikateľa z mojho regionu po tom, čo sa stalo nasledovné: - syn podnikateľa sa prihlasil do verejneho obstaravania kde, pocutace zohnal za sumu 300-400 Eur podla konfiguracie, nie 1200 Eur za tunistu ponuku - software ku nim zohnal s minimalnou marzou za 100ku eur, nie tisice - nasledujuci tyzden prisla financna sprava. V pokladni podnikateľa nasli nezhodu 10 centov a vyrubili pokutu 5000 Eur a mimo zaznam povedali, ze budu chodit d9vtedy, dokial nebude uvolnena firma z verejneho obstaravania Mená su obsiahnute v spise. Toto nemas ako zatial preverit, ale dufam, ze sa to raz ozvuci a zodpovedni budu odsudeni Konkretni ľudia z Ministerstva hospodarstva prisli ku mne po rokovaní so statnym tajomnikom, ktorí ma oboznamili s tým, že v pripade, že budem mat zaujem, vedia "vybaviť" projekt na novu fabriku tak, ze dostanú 20% z investície a 80% presadia priklepnutie u Ministra. Konkretne mená mám, vyhodil som ich z fabriky slusne, ale razne. Nestačí ti meno statneho tsjomnika, ktore som uviedol a za čim si stojim, že mi povedal, že ZLE NAPISANY zakon bol zle napisany zamerne, aby boli podnikatelia, ktori chcú a potrebujú zamestnancov zvonka, tak aby boli pod kontrolou? 4 novely tohto zakona za 3 roky? Staci si to preverit, bohuzial toto bolo aj je standard. Stretnutie s nim bolo to na charitativnej grilovacke, detaily akcie vediet nemusis. Rodina, základ. Však? Koľko je pridavok na jedno.dieťa? Koľko je pôrodné? Koľko dostáva matka-studentka? Koľko dostava matka - pracujuca na dohodu? Koľko dostáva matka - podnikateľka? Vies, ze deti su budúcnost? Kde je koncepcia vzdelavania, zlepsenia financovania a štandardizacie škôlok, skôl? 7 riadkov v poslednom Programovom vyhlaseni vlady, 7 riadkov. To pre teba nie su fakty? do 30 eur na dieta mesačne? Co nam hovorí taka vlada, ktora toto dopusti? Obedy boli "populisticke podplácanie" . Preco? Dobra vec, ktora bola vytiahnuta mimo systém, skôlka je v gescii miest a obci, teda zriadovateľov a štát rozkáže, co maju robiť.... To isté tie slávne poukážky. Vezmú peniaze podnikateľov a prerozdelia. Vies, kolko to stalo moju firmu prvy rok? Neforecastovane? 140 000 eur. Vyborne....Verim, ze ti nieco hovori paritq kupnej sily. ako rastla po Meciarovi parita kupnej sily, ked sa zrypala dole po rozbiti Ceskoslovenska? Ani to.nie su fakty? Mame tu dane, mame tu odvody (teda inak povedane dane). Na aké projekty su použivané? - dôchodcovia doplacaju na lieky - deti nemajú zakladnu vybavu do škôlok a škôl - deti nemajú zdarma tabory, vylety. - dôchodcovia mali len časť vyhod zdarma, tu teraz Kollár, Matovic a spol zasa zatipol Máme tu handry. Mame tu zatvorene skoly. Ty rozpravas ze Fico a spol, teda SMER and Company nemozu lebo.... Naozaj? 4 aktivisti dokazali presadit na trh slinove testy 1 hlavná plus 3 mensie aktivistky dokazali vytvorit tlak na otvorenie aspon casti škôl bez podmienok. Za Fica presne 7 aktivistiek si odchytavalo VSETKYCH poslancov a po tlaku verejnosti stiahli Kalavskej navrh na povinne ockovanie, alebo ziadna skolka...Zacalonto veľkym tlakom niekoľkych mamiciek, ktore povedali dosť. Az nasledne sa zacala do toho vrtať cast SMERakov a Kotlebovci. A mali pravdu ale suslednost bola najskor tlak mamiciek a.následne diskusia a stiahnutie Kalavskej. A vies co? Vcera som volal s jednou z nich, skvelou maminou 3 deti a aktivistkou, postazovala sa mi, ze jej trocha vadi, ze prave terajsia opozicia sa snazi ju kontaktovať a zacina preberat jej narativ, citovat jej akcie a ked ich ziadala o pomoc, vykaslali sa na nu. Tak isto, ako sa to stalo mne a dalsim... Ked uz bol projekt rozbehnuty, projekt mal vysledky, prisiel niekto a chcel to prebrat a "urobit si PR" Chces viac faktov? Viac detailov? Dal som dva krat ucelene, tvaril si sa, ze ziadne fakty neboli povedane. Tu som Ti dal tie.mena, ktore mozem z pohladu bezpecnosti tych ludi. Toto cele zacalo po tom, co komunita zacala s glorifikaciou Fica, ono je to ako so vsetkym, ked das iny pohľad, ako mainstream, v tomto ponatí mainstream diskusie, bolí to. Za Fica sa neskutocne ryžovalo na štátnej sprave. Na eurofondoch. A nehovor mi, ze nie. Ked sa ospravedlnuje za veci, co napachal, ako si moze bytbktokolveknisty, ze znova nevyberie tych istych ludi. Mozes garantovat, ze sa zacne starat o rodinu? Rodinu kazdeho Slovaka, aby sme zacali rast demograficky? Na zaklade coho, ked to.nerobil 13 rokov. Za tu poslednu poznamku o tom skakani rad nie som. Ignorovanim faktov sa totiž stavias do radu s tymi, ktorí si zasa len vyberu "menšie zlo". Ale dufam, ze aspoň uz nebudete glorifikovat a pozriete sa na fakty. A ak Ti konkretne mená nestacia. konkretne mená, konkretneho štátneho šikanovania a vypichol som len tie najznamejšie priklady, je to tvoje rozhodnutie...
Upravené 24. 5. 2021 o 16:11

NAKA vykopla dvere u Tibora Rostasa, jeho deti drzala pod namierenymi samopalmi. Za citovanie Štúra? V historickom kontexte? Alebo sa Ti zda, ze toto nie je fakt?


Udialo sa to na príkaz liberálneho\Sorosovského prokurátora s cieľom vyvolať na Slovensku majdan, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL.


NAKA a ŠTS vzala a odsudila Mazureka a odsudila Kotlebu. Za co? Za vyrok, ze niekto parazitoval....za 1488? Naozaj? Co bude dalej? Stihanie v akcii Cervena hviezda Blaha a Fico. To vážne? Bude dalej zabanená aj historicka vlajka MČT? Aninto nie su pre Teba fakty? ŠTS bol vytvoreny za vlady Fica a NAKA tiez....


Na príkaz Sorosovských štruktúr, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL.


Stefan Harabin a dalsí traja sudcovia (budem.musiet hľadat ak si budes zelat) boli disciplinarne stihaní za pravny nazor. A či nominant bol predsedníčka NS SR? Ani to nie su fakty?


Na príkaz Sorosovských štruktúr, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL.


Tzv. Lex Harabin, teda obmedzenie pristupu sudcov ku volenej funkcii tym, ze pri zvolení (ci kandidature) stráca MANDAT sudcu. Bol na poskodenie, priame, kandidata Harabina. Alebo sa ani toto.nestalo?


Tu ide o separáciu súdnej a zákonodarnej moci, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL.


Kauzy finančnej spravy s danovými prusermi, to je samostatna kapitola. Sam som hlasil orgánom kauzu podnikateľa z mojho regionu po tom, čo sa stalo nasledovné:
syn podnikateľa sa prihlasil do verejneho obstaravania kde, pocutace zohnal za sumu 300-400 Eur podla konfiguracie, nie 1200 Eur za tunistu ponuku
software ku nim zohnal s minimalnou marzou za 100ku eur, nie tisice
nasledujuci tyzden prisla financna sprava. V pokladni podnikateľa nasli nezhodu 10 centov a vyrubili pokutu 5000 Eur a mimo zaznam povedali, ze budu chodit d9vtedy, dokial nebude uvolnena firma z verejneho obstaravaniaMená su obsiahnute v spise. Toto nemas ako zatial preverit, ale dufam, ze sa to raz ozvuci a zodpovedni budu odsudeni


Korupcia ako vyšitá, ktorá je aj inde a bola tu aj za Mečiara, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL.


Ďalej to je len dookola variácia na tému "chcel psa biť, tak si našiel palicu". A po tom celom sa ohradíš, že neopakuješ ani mainstream, ani "alternatívu" a nemáš v hlave vírus "leboFico".


Takže zamyslíš sa sám na čom pracuješ a čo tu pretláčaš alebo počkáš si na to, že doplatí na to ty a tvoja rodina?
Výber je na tebe...


PS: Pracuješ na tom, aby sme prepadli do ešte väčšieho marazmu ako sme sa dostali kvôli "leboFico". Takže je tu ďalšia otázka, tento raz tnúca do živého:
Ty durak ili vrag?


[quote="pid:17027, uid:183"]NAKA vykopla dvere u Tibora Rostasa, jeho deti drzala pod namierenymi samopalmi. Za citovanie Štúra? V historickom kontexte? Alebo sa Ti zda, ze toto nie je fakt?[/quote] Udialo sa to na príkaz liberálneho\Sorosovského prokurátora s cieľom vyvolať na Slovensku majdan, **NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL**. [quote="pid:17027, uid:183"]NAKA a ŠTS vzala a odsudila Mazureka a odsudila Kotlebu. Za co? Za vyrok, ze niekto parazitoval....za 1488? Naozaj? Co bude dalej? Stihanie v akcii Cervena hviezda Blaha a Fico. To vážne? Bude dalej zabanená aj historicka vlajka MČT? Aninto nie su pre Teba fakty? ŠTS bol vytvoreny za vlady Fica a NAKA tiez....[/quote] Na príkaz Sorosovských štruktúr, **NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL**. [quote="pid:17027, uid:183"]Stefan Harabin a dalsí traja sudcovia (budem.musiet hľadat ak si budes zelat) boli disciplinarne stihaní za pravny nazor. A či nominant bol predsedníčka NS SR? Ani to nie su fakty?[/quote] Na príkaz Sorosovských štruktúr, **NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL**. [quote="pid:17027, uid:183"]Tzv. Lex Harabin, teda obmedzenie pristupu sudcov ku volenej funkcii tym, ze pri zvolení (ci kandidature) stráca MANDAT sudcu. Bol na poskodenie, priame, kandidata Harabina. Alebo sa ani toto.nestalo?[/quote] Tu ide o separáciu súdnej a zákonodarnej moci, **NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL**. [quote="pid:17027, uid:183"]Kauzy finančnej spravy s danovými prusermi, to je samostatna kapitola. Sam som hlasil orgánom kauzu podnikateľa z mojho regionu po tom, čo sa stalo nasledovné: syn podnikateľa sa prihlasil do verejneho obstaravania kde, pocutace zohnal za sumu 300-400 Eur podla konfiguracie, nie 1200 Eur za tunistu ponuku software ku nim zohnal s minimalnou marzou za 100ku eur, nie tisice nasledujuci tyzden prisla financna sprava. V pokladni podnikateľa nasli nezhodu 10 centov a vyrubili pokutu 5000 Eur a mimo zaznam povedali, ze budu chodit d9vtedy, dokial nebude uvolnena firma z verejneho obstaravaniaMená su obsiahnute v spise. Toto nemas ako zatial preverit, ale dufam, ze sa to raz ozvuci a zodpovedni budu odsudeni[/quote] Korupcia ako vyšitá, ktorá je aj inde a bola tu aj za Mečiara, **NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL**. Ďalej to je len dookola variácia na tému "chcel psa biť, tak si našiel palicu". A po tom celom sa ohradíš, že neopakuješ ani mainstream, ani "alternatívu" a nemáš v hlave vírus "leboFico". **Takže zamyslíš sa sám na čom pracuješ a čo tu pretláčaš alebo počkáš si na to, že doplatí na to ty a tvoja rodina?** Výber je na tebe... PS: Pracuješ na tom, aby sme prepadli do ešte väčšieho marazmu ako sme sa dostali kvôli "leboFico". Takže je tu ďalšia otázka, tento raz tnúca do živého: **Ty durak ili vrag?**

Moderátor

Upravené 24. 5. 2021 o 16:38

Na príkaz Sorosovských štruktúr, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL...



To všetko takto? ... no teda aby sme na príkaz Sorosovských štruktúr neprišli aj o štátnosť!


> Na príkaz Sorosovských štruktúr, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL... To všetko takto? ... no teda aby sme na príkaz Sorosovských štruktúr neprišli aj o štátnosť!

@jox13 Aké ľahké priniesť more príkladov, ktoré podporujú tvoju tézu. Ale je toto súťaž, kto ich vytiahne viac? Podľa mňa nie.
Preto mi dovoľ len jediný ilustratívny príklad: poznám smeráčku, ktorá hrabe percentá. Menšie sumičky, ale hrabe. Napriek tomu nie je neschopná, je pomerne pracovitá. Natrieť ju by znamenalo jednak prísť o vlastnú pozíciu budovanú viac ako 10 rokov, ale tiež veľké riziko, že ju nahradí niekto menej schopný. Namiesto toho treba riadiť a vmanévrovať ju do situácie, kde dostane pochvalu od svojej vrchnosti zato, že spravila správnu vec. A takto ju postupne otočiť od hrabania. Dlhodobý proces, ktorý trval cca 15 rokov.

Presne cez túto optiku sa dívam na Fica, Trumpa aj Putina. Trump išiel s bubnom na zajace a bol na čas odstavený. Putin to robí inak a je tam dlho, aj keď aj on sa musel na čas premeniť na premiéra. Fico to zas robí na slovenský spôsob, každý v rámci svojich možností a schopností.


Žiadna glorifikácia Fica, ale pomerne jednoduchá matematika. Je na Slovensku iná príčetná sila, ktorá sa dokáže tak zorganizovať, ako Smer? Myslím, že nie. Dajú sa vybojovať všetky fronty naraz? Nedajú. Majú na hlave maslo aj bežní ľudia, ktorí málo kontrolovali smerákov a naleteli Matovičovi? Majú.
Vypichovať kto čo mohol alebo nemohol robiť, pričom nemáme informácie, čím bol k čomu tlačený a čo nevedel kvôli svojej neschopnosti, mi príde ako jalová debata.


@jox13 Aké ľahké priniesť more príkladov, ktoré podporujú tvoju tézu. Ale je toto súťaž, kto ich vytiahne viac? Podľa mňa nie. Preto mi dovoľ len jediný ilustratívny príklad: poznám smeráčku, ktorá hrabe percentá. Menšie sumičky, ale hrabe. Napriek tomu nie je neschopná, je pomerne pracovitá. Natrieť ju by znamenalo jednak prísť o vlastnú pozíciu budovanú viac ako 10 rokov, ale tiež veľké riziko, že ju nahradí niekto menej schopný. Namiesto toho treba riadiť a vmanévrovať ju do situácie, kde dostane pochvalu od svojej vrchnosti zato, že spravila správnu vec. A takto ju postupne otočiť od hrabania. Dlhodobý proces, ktorý trval cca 15 rokov. Presne cez túto optiku sa dívam na Fica, Trumpa aj Putina. Trump išiel s bubnom na zajace a bol na čas odstavený. Putin to robí inak a je tam dlho, aj keď aj on sa musel na čas premeniť na premiéra. Fico to zas robí na slovenský spôsob, každý v rámci svojich možností a schopností. Žiadna glorifikácia Fica, ale pomerne jednoduchá matematika. Je na Slovensku iná príčetná sila, ktorá sa dokáže tak zorganizovať, ako Smer? Myslím, že nie. Dajú sa vybojovať všetky fronty naraz? Nedajú. Majú na hlave maslo aj bežní ľudia, ktorí málo kontrolovali smerákov a naleteli Matovičovi? Majú. Vypichovať kto čo mohol alebo nemohol robiť, pričom nemáme informácie, čím bol k čomu tlačený a čo nevedel kvôli svojej neschopnosti, mi príde ako jalová debata.

Moderátor

no teda aby sme na príkaz Sorosovských štruktúr neprišli aj o štátnosť!


ty tu vidis nejaku statnost? ja len jej ruiny.


[quote="pid:17053, uid:330"]no teda aby sme na príkaz Sorosovských štruktúr neprišli aj o štátnosť![/quote] ty tu vidis nejaku statnost? ja len jej ruiny.

prokurátora s cieľom vyvolať na Slovensku majdan, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL

Takze inak, lebo sa diskredituješ a to tiez nie je dobre:


Kto vytvoril system s NAKA a Speciálnym, potom specializovsnym trestným sudom? Na zaklade sudov z cias Musoliniho?
Vies vobec, že specialne sudy v tom ponimani mal len Mussolini?
Takze vytvoria chalani systém, vytvoria egregor, maju pod kontrolou nominacie, vytvoria toto vsetko, ale vinny je liberalny prokurator? Ten egregor tam natiahol tie myslienky ktore tu uz raz boli. Mussoliniho prokuratori, Urvalkovia a uz to islo....Preco neaplikujes teoriu z hrubych knih na tieto pripady?
Este raz, Vytvoris Egregor, najde sa priklad z minuosti naplni sa tymito myslienkami vr. "protiextremistickeho zakona" a ide v rezime automatizmu. A clovek a strana, ktora toto hlasovanim v parlamente a rozhodnutiami vytvorila nie je podla teba zodpovedna?To nemyslis vazne, vsak?


Môj znamy a moj mentee je sikanovany a Tvoja odpoved je, to bolo aj za Meciara? To naozaj mysliš vážne?


Co sa tyka mojej rodiny Oracle, tento typ vetnych spojeni Ti budem tolerovat len raz.


Ty durak ili vrag?


Aplikacia KSB ti nejde pokial ode o Smer uz dlhsie. Este raz, ked vytvoris chybny egregor a nasledne zacne skodit a namiesto napravy ho.nechas dalsim, ktori ho zacnu siroko.zneuzivat, kto je durak ili vrag? Ten, kto ho stvoril alebo ten, kto nan poukaze....


Oracle projekty dlhodobe su v riti. Dialnica, sirokor9zchodna, cargo letisko, pristav Ba, znalostna ekonomika... Hore máš po jednom uvedené najkrikľavejsie pripady zneuzivania moci aparatom a ak by som tomu venoval cas, dam dalsie.


Tie fakty sú tam, najskor povies, ze nie su, potom povies lebo Soroš, lebo liberali. Nie. zodpovední boli Fico, Danko, Bugár a Kiska, pred tym aj Gasparovič s Mečiarom. No vzdy je zodpovedná hlava, teda hlavy.
Posledná veta Putina o kvalitách politika bola. U kazdeho musi byt mužnosť vziat zodpovednost za svoje konanie...... To tu chyba...
Pripomeniem Ti dva vyroky. "V roku 2013 uz nebudem v politike." a " Nikdy nezasadnem do opozicnych lavíc"


Koncim diskusiu z mojho pohľadu.


Bud zdravy a vsetko dobré


[quote="pid:17036, uid:7"]prokurátora s cieľom vyvolať na Slovensku majdan, NA TOTO SI DAJAKO ZABUDOL[/quote] Takze inak, lebo sa diskredituješ a to tiez nie je dobre: Kto vytvoril system s NAKA a Speciálnym, potom specializovsnym trestným sudom? Na zaklade sudov z cias Musoliniho? Vies vobec, že specialne sudy v tom ponimani mal len Mussolini? Takze vytvoria chalani systém, vytvoria egregor, maju pod kontrolou nominacie, vytvoria toto vsetko, ale vinny je liberalny prokurator? Ten egregor tam natiahol tie myslienky ktore tu uz raz boli. Mussoliniho prokuratori, Urvalkovia a uz to islo....Preco neaplikujes teoriu z hrubych knih na tieto pripady? Este raz, Vytvoris Egregor, najde sa priklad z minuosti naplni sa tymito myslienkami vr. "protiextremistickeho zakona" a ide v rezime automatizmu. A clovek a strana, ktora toto hlasovanim v parlamente a rozhodnutiami vytvorila nie je podla teba zodpovedna?To nemyslis vazne, vsak? Môj znamy a moj mentee je sikanovany a Tvoja odpoved je, to bolo aj za Meciara? To naozaj mysliš vážne? Co sa tyka mojej rodiny Oracle, tento typ vetnych spojeni Ti budem tolerovat len raz. [quote="pid:17036, uid:7"]Ty durak ili vrag?[/quote] Aplikacia KSB ti nejde pokial ode o Smer uz dlhsie. Este raz, ked vytvoris chybny egregor a nasledne zacne skodit a namiesto napravy ho.nechas dalsim, ktori ho zacnu siroko.zneuzivat, kto je durak ili vrag? Ten, kto ho stvoril alebo ten, kto nan poukaze.... Oracle projekty dlhodobe su v riti. Dialnica, sirokor9zchodna, cargo letisko, pristav Ba, znalostna ekonomika... Hore máš po jednom uvedené najkrikľavejsie pripady zneuzivania moci aparatom a ak by som tomu venoval cas, dam dalsie. Tie fakty sú tam, najskor povies, ze nie su, potom povies lebo Soroš, lebo liberali. Nie. zodpovední boli Fico, Danko, Bugár a Kiska, pred tym aj Gasparovič s Mečiarom. No vzdy je zodpovedná hlava, teda hlavy. Posledná veta Putina o kvalitách politika bola. U kazdeho musi byt mužnosť vziat zodpovednost za svoje konanie...... To tu chyba... Pripomeniem Ti dva vyroky. "V roku 2013 uz nebudem v politike." a " Nikdy nezasadnem do opozicnych lavíc" Koncim diskusiu z mojho pohľadu. Bud zdravy a vsetko dobré

PS: Pracuješ na tom, aby sme prepadli do ešte väčšieho marazmu ako sme sa dostali kvôli "leboFico". Takže je tu ďalšia otázka, tento raz tnúca do živého:
Ty durak ili vrag?


presne tak, moralista, ktorý dokáže každému vytknúť jeho pohľad, no sám akoby zabudol na KSB aDVTR...prečo to Jox13 teraz pri pánovi Ficovi akosi nefunguje?


[quote="pid:17036, uid:7"]PS: Pracuješ na tom, aby sme prepadli do ešte väčšieho marazmu ako sme sa dostali kvôli "leboFico". Takže je tu ďalšia otázka, tento raz tnúca do živého: Ty durak ili vrag?[/quote] presne tak, moralista, ktorý dokáže každému vytknúť jeho pohľad, no sám akoby zabudol na KSB aDVTR...prečo to Jox13 teraz pri pánovi Ficovi akosi nefunguje?

Preto mi dovoľ len jediný ilustratívny príklad


Pracujem podobne.


riadiť a vmanévrovať ju do situácie, kde dostane pochvalu od svojej vrchnosti zato, že spravila správnu vec.


By som to ešte doplnil a to v kvalitatívne lepšie včleňovanie (smerovaného človeka, ľudí) do tímovej práce, kde nadriadení aj naďalej určujú obsah riešených záležitostí, ale ty určuješ kvalitu platformy (základňu), na ktorej prebieha tímová práca. Potom sa môže stať, že popri radosti z pochvál od šéfa sa prebudí aj radosť z tímovej práce.


Presne cez túto optiku sa dívam na Fica


A podľa môjho názoru, v podobnom, ak nie ešte väčšom meradle tak funguje Pellegrini.


Fico to zas robí na slovenský spôsob, každý v rámci svojich možností a schopností.


Presne tak. Všetko s mierou.


[quote="pid:17054, uid:127"]Preto mi dovoľ len jediný ilustratívny príklad[/quote] Pracujem podobne. [quote="pid:17054, uid:127"]riadiť a vmanévrovať ju do situácie, kde dostane pochvalu od svojej vrchnosti zato, že spravila správnu vec.[/quote] By som to ešte doplnil a to v kvalitatívne lepšie včleňovanie (smerovaného človeka, ľudí) do tímovej práce, kde nadriadení aj naďalej určujú obsah riešených záležitostí, ale ty určuješ kvalitu platformy (základňu), na ktorej prebieha tímová práca. Potom sa môže stať, že popri radosti z pochvál od šéfa sa prebudí aj radosť z tímovej práce. [quote="pid:17054, uid:127"]Presne cez túto optiku sa dívam na Fica[/quote] A podľa môjho názoru, v podobnom, ak nie ešte väčšom meradle tak funguje Pellegrini. [quote="pid:17054, uid:127"]Fico to zas robí na slovenský spôsob, každý v rámci svojich možností a schopností.[/quote] Presne tak. Všetko s mierou.

Presne tak. Všetko s mierou.


Aby tu nevnikol dojem o nejakej nevsimavosti k pachaniu trestnej cinnosti, preto proste vsetko s mierou (!) vzhladom na zamyslany smer, okolnosti a vnimany aktualny potencial mozneho zlepsenia sa daneho cloveka.


A jasne, ze zavazne trestne cinnosti sa nemaju riesit sposobom: no, no, no chlapce...


PS: Nechceme predsa zavret pol republiky, ale v dnesnej vlade by sa ich naslo plne vrece, ktori by si to zasluzili.


[quote="pid:17074, uid:254"]Presne tak. Všetko s mierou.[/quote] Aby tu nevnikol dojem o nejakej nevsimavosti k pachaniu trestnej cinnosti, preto proste vsetko s mierou (!) vzhladom na zamyslany smer, okolnosti a vnimany aktualny potencial mozneho zlepsenia sa daneho cloveka. A jasne, ze zavazne trestne cinnosti sa nemaju riesit sposobom: no, no, no chlapce... PS: Nechceme predsa zavret pol republiky, ale v dnesnej vlade by sa ich naslo plne vrece, ktori by si to zasluzili.

Kto vytvoril system s NAKA a Speciálnym, potom specializovsnym trestným sudom? Na zaklade sudov z cias Musoliniho?


Štruktúrne Dzurinda/Radičová, prečo sa pýtaš akoby si to nevedel? A že to išlo na príkaz močiara, ktorý odučil čo to od GP je tiež evidentné.


ste raz, Vytvoris Egregor, najde sa priklad z minuosti naplni sa tymito myslienkami vr. "protiextremistickeho zakona" a ide v rezime automatizmu. A clovek a strana, ktora toto hlasovanim v parlamente a rozhodnutiami vytvorila nie je podla teba zodpovedna?To nemyslis vazne, vsak?


Prečo odvádzaš od témy? Záležitosť vytvárania egregorov nie je doménou politikov ale mágov/žrecov. Inými slovami štekáš na zlý strom len aby si mohol vykrikovať "leboFico", "zlýFico" a "zavšetkomôžeFico".


Aplikacia KSB ti nejde pokial ode o Smer uz dlhsie. Este raz, ked vytvoris chybny egregor a nasledne zacne skodit a namiesto napravy ho.nechas dalsim, ktori ho zacnu siroko.zneuzivat, kto je durak ili vrag? Ten, kto ho stvoril alebo ten, kto nan poukaze....


Otázka: V čom sa líši hopsajúci Ukrajinec, ktorý vykrikuje "kto neskáče je Moskaľ" a Joxom, ktorý vykrikuje "leboFico" a píše extrémne dlhé litánie v snahe utĺcť svojho názorového oponenta?
Odpoveď: Prakticky len v spôsoboch.


Oracle projekty dlhodobe su v riti. Dialnica, sirokor9zchodna, cargo letisko, pristav Ba, znalostna ekonomika... Hore máš po jednom uvedené najkrikľavejsie pripady zneuzivania moci aparatom a ak by som tomu venoval cas, dam dalsie.


A kto zatrhol tieto projekty?
Dzurinda v rokoch 1998-2006
Radičová 2010-2012
Matelko/Heger 2020-2021


Pripomeniem Ti dva vyroky. "V roku 2013 uz nebudem v politike." a " Nikdy nezasadnem do opozicnych lavíc"

Tváriš sa, ako by si bol neomylný.


Koncim diskusiu z mojho pohľadu.


Ty si nediskutoval, ty si tu snažil šíriť majdanizačný "leboFico" a podobné myšlienkové vírusy.


A preto môžem povedať, že som dostal odpoveď na túto moju otázku.

Ty durak ili vrag?


A žiaľ Jox momentálne si oboje.
A kvôli tomu ti želám čo najrýchlejšie a najmenej bolestivé liečenie/uzdravenie od myšlienkových vírusov.


[quote="pid:17065, uid:183"]Kto vytvoril system s NAKA a Speciálnym, potom specializovsnym trestným sudom? Na zaklade sudov z cias Musoliniho?[/quote] Štruktúrne Dzurinda/Radičová, prečo sa pýtaš akoby si to nevedel? A že to išlo na príkaz močiara, ktorý odučil čo to od GP je tiež evidentné. [quote="pid:17065, uid:183"]ste raz, Vytvoris Egregor, najde sa priklad z minuosti naplni sa tymito myslienkami vr. "protiextremistickeho zakona" a ide v rezime automatizmu. A clovek a strana, ktora toto hlasovanim v parlamente a rozhodnutiami vytvorila nie je podla teba zodpovedna?To nemyslis vazne, vsak?[/quote] Prečo odvádzaš od témy? Záležitosť vytvárania egregorov nie je doménou politikov ale mágov/žrecov. Inými slovami štekáš na zlý strom len aby si mohol vykrikovať "leboFico", "zlýFico" a "zavšetkomôžeFico". [quote="pid:17065, uid:183"]Aplikacia KSB ti nejde pokial ode o Smer uz dlhsie. Este raz, ked vytvoris chybny egregor a nasledne zacne skodit a namiesto napravy ho.nechas dalsim, ktori ho zacnu siroko.zneuzivat, kto je durak ili vrag? Ten, kto ho stvoril alebo ten, kto nan poukaze....[/quote] Otázka: **V čom sa líši hopsajúci Ukrajinec, ktorý vykrikuje "kto neskáče je Moskaľ" a Joxom, ktorý vykrikuje "leboFico" a píše extrémne dlhé litánie v snahe utĺcť svojho názorového oponenta?** Odpoveď: **Prakticky len v spôsoboch.** [quote="pid:17065, uid:183"]Oracle projekty dlhodobe su v riti. Dialnica, sirokor9zchodna, cargo letisko, pristav Ba, znalostna ekonomika... Hore máš po jednom uvedené najkrikľavejsie pripady zneuzivania moci aparatom a ak by som tomu venoval cas, dam dalsie.[/quote] A kto zatrhol tieto projekty? Dzurinda v rokoch 1998-2006 Radičová 2010-2012 Matelko/Heger 2020-2021 [quote="pid:17065, uid:183"]Pripomeniem Ti dva vyroky. "V roku 2013 uz nebudem v politike." a " Nikdy nezasadnem do opozicnych lavíc"[/quote] Tváriš sa, ako by si bol neomylný. [quote="pid:17065, uid:183"]Koncim diskusiu z mojho pohľadu.[/quote] Ty si nediskutoval, ty si tu snažil šíriť majdanizačný "leboFico" a podobné myšlienkové vírusy. A preto môžem povedať, že som dostal odpoveď na túto moju otázku. [quote="pid:17036, uid:7"]Ty durak ili vrag?[/quote] A žiaľ Jox **momentálne** si oboje. A kvôli tomu ti želám čo najrýchlejšie a najmenej bolestivé liečenie/uzdravenie od myšlienkových vírusov.

Moderátor

ty tu vidis nejaku statnost? ja len jej ruiny.


A krajinku, lebo po tom čo robí liberálna Sorosova čvarga pod patronátom Matelka nám žiaľ nezostal štát, ani krajina, ale len krajinka.


Nemám to voličom tak úplne za zle, naleteli na propagandu tak mainstreamu, ako aj "alternatívy".


[quote="pid:17059, uid:252"]ty tu vidis nejaku statnost? ja len jej ruiny.[/quote] A krajinku, lebo po tom čo robí liberálna Sorosova čvarga pod patronátom Matelka nám žiaľ nezostal štát, ani krajina, ale len krajinka. Nemám to voličom tak úplne za zle, naleteli na propagandu tak mainstreamu, ako aj "alternatívy".

Moderátor

Len doplním jednu vec - sypať si dnes popol na hlavu ako to robí Fico je v podstate veľmi jednoduché a aj mimoriadne účinné. Nič ho to nestojí, pretože čo mohol, už stratil počas kuciakiády.


Podstatné je sledovať, či je tá ľútosť skutočná a či bude pretrvávať aj naďalej, najmä po prípadnom dvojcifernom zisku vo voľbách. Reč tela tiež niečo povedala - keď hodnotil zlyhania po prvej poslucháčskej otázke, tak mal zatvorené oči, nedíval sa do kamery, tá mimika bola úplne iná, ako pri druhej časti jeho odpovede (na otázku od zakladajúceho člena Smeru, prečo sa nevedela krajská štruktúra z Nitry dostať k vedeniu, aby prejednala veci).


Len doplním jednu vec - sypať si dnes popol na hlavu ako to robí Fico je v podstate veľmi jednoduché a aj mimoriadne účinné. Nič ho to nestojí, pretože čo mohol, už stratil počas kuciakiády. Podstatné je sledovať, či je tá ľútosť skutočná a či bude pretrvávať aj naďalej, najmä po prípadnom dvojcifernom zisku vo voľbách. Reč tela tiež niečo povedala - keď hodnotil zlyhania po prvej poslucháčskej otázke, tak mal zatvorené oči, nedíval sa do kamery, tá mimika bola úplne iná, ako pri druhej časti jeho odpovede (na otázku od zakladajúceho člena Smeru, prečo sa nevedela krajská štruktúra z Nitry dostať k vedeniu, aby prejednala veci).

Moderátor

neviem kam to dať, nechcem vytvárať nové vlákno, tak sem postnem info, že zajtra bude hosťom v Dopoludní na IV Andrej Danko


neviem kam to dať, nechcem vytvárať nové vlákno, tak sem postnem info, že zajtra bude hosťom v Dopoludní na IV Andrej Danko

Hosť: Andrej Danko


no bolo to zaujímavé, on zas nie je úplne taký “debil” ako ho roky vykresľovali nase ani neviem ako to slušne nazvať Smeti, Narkóza, nočník N and Co.


Tak hovorí sa, že národnej politike škodí, podľa mna mu patri kredit, že tam šiel s kožou na trh. Co sa mi ešte paci, že poukázal nato:


  • že Kotleba nie je schopný spolupráce a de facto triešti národné sily, pretože 8-10% hlasov zahodených do koša
  • poukázal na Peťka P, že je to taký marketéri a ktovie kto financuje vysoký štandard jeho strany, čo tiež nie každému dochaduˇza, že toto spontánny projekt nie je, a niekto bude chvieť zúročiť invedticie
  • má slušne kontakty na Rusko
  • ako minus hodnotím ako že bolo cítiť urazené ego a teda nad toho by sa mal povzniesť a nie je schopný, tak odkráčal. Ale zas vieme čoho sú prestituti schopný a aj Andrej je len clovek a nie každý ustoji taký tlak.

[quote="pid:25741, uid:17"]Hosť: Andrej Danko[/quote] no bolo to zaujímavé, on zas nie je úplne taký “debil” ako ho roky vykresľovali nase ani neviem ako to slušne nazvať Smeti, Narkóza, nočník N and Co. Tak hovorí sa, že národnej politike škodí, podľa mna mu patri kredit, že tam šiel s kožou na trh. Co sa mi ešte paci, že poukázal nato: - že Kotleba nie je schopný spolupráce a de facto triešti národné sily, pretože 8-10% hlasov zahodených do koša - poukázal na Peťka P, že je to taký marketéri a ktovie kto financuje vysoký štandard jeho strany, čo tiež nie každému dochaduˇza, že toto spontánny projekt nie je, a niekto bude chvieť zúročiť invedticie - má slušne kontakty na Rusko - ako minus hodnotím ako že bolo cítiť urazené ego a teda nad toho by sa mal povzniesť a nie je schopný, tak odkráčal. Ale zas vieme čoho sú prestituti schopný a aj Andrej je len clovek a nie každý ustoji taký tlak.

neviem kam to dať, nechcem vytvárať nové vlákno, tak sem postnem info, že
dnes má byť hosťom na IV (v dopoludní) exprezident Ivan Gašparovič


[quote="pid:25394, uid:17"]neviem kam to dať, nechcem vytvárať nové vlákno, tak sem postnem info, že[/quote] dnes má byť hosťom na IV (v dopoludní) exprezident Ivan Gašparovič

Minule som sem hodila rozhovor s nim na ZVTV....neviem či povie viac ako tam....uvidime....chcelo by to jasne vyjadrenia k pochopeniu ...mam pocit, že len chodil okolo horucej kaše


Minule som sem hodila rozhovor s nim na ZVTV....neviem či povie viac ako tam....uvidime....chcelo by to jasne vyjadrenia k pochopeniu ...mam pocit, že len chodil okolo horucej kaše

no bolo to zaujímavé, on zas nie je úplne taký “debil” ako ho roky vykresľovali nase ani neviem ako to slušne nazvať Smeti, Narkóza, nočník N and Co.


Tak hovorí sa, že národnej politike škodí, podľa mna mu patri kredit, že tam šiel s kožou na trh.


Aj ja som nadobudla ten dojem...hovoril bez breptov a suvisle....
Nech urobil čokoľvek...smiešne, hrozné...tak ako Fico a iní...sa dnes nemusí bať chodiť po ulici....


Sám povedal, že ho už nebavilo počúvať tie klamstvá o ňom....tak to prišiel vysvetliť..... uviesť na pravú mieru....percentá mu to môže pridať....no poslucháči, podaktorí z nechápania mu to natreli....a on vysvetlil..... aj keď mohol povedať aj B o tom prečo bol v Izraely....


[quote="pid:25761, uid:273"]no bolo to zaujímavé, on zas nie je úplne taký “debil” ako ho roky vykresľovali nase ani neviem ako to slušne nazvať Smeti, Narkóza, nočník N and Co. Tak hovorí sa, že národnej politike škodí, podľa mna mu patri kredit, že tam šiel s kožou na trh.[/quote] Aj ja som nadobudla ten dojem...hovoril bez breptov a suvisle.... Nech urobil čokoľvek...smiešne, hrozné...tak ako Fico a iní...sa dnes nemusí bať chodiť po ulici.... Sám povedal, že ho už nebavilo počúvať tie klamstvá o ňom....tak to prišiel vysvetliť..... uviesť na pravú mieru....percentá mu to môže pridať....no poslucháči, podaktorí z nechápania mu to natreli....a on vysvetlil..... aj keď mohol povedať aj B o tom prečo bol v Izraely....
Upravené 22. 7. 2021 o 11:19

Aj ja som nadobudla ten dojem...hovoril bez breptov a suvisle....
Nech urobil čokoľvek...smiešne, hrozné...tak ako Fico a iní...sa dnes nemusí bať chodiť po ulici....


Ešte som si to síce nevypočul ale viem osobne že naživo veľmi nebrebtá...na mňa kolegovia v štátnej správe pozerali ako na idiota keď som hovoril že čiste ekonomicky mi najviac priniesol Danko, 2x 10% valorizácia tarifných platov bola pôvodne jeho myšlienka, Fico to ukradol ako aj 13/14 plat, zostali mu len slávne Dankove poukazy...to sa bavíme v tisíckach eur ale žiaľ kolegovia to brali ako nejakú samozrejmosť, ktorá tu bude naveky.


Nemám ale dobrý pocit z toho keď teraz títo ľudia chodia do alternatívy, doteraz tam chodili kradnúť hlasy (Sulík, Klus a pod.). Roky sa tvárili že by tam dostali lepru a teraz keď ich už asi nikto netlačí tak idú kamkoľvek keďže v MSM (ktoré aj cez mimovládky živili) ich teraz cenzúrujú.


[quote="pid:25900, uid:17"]Aj ja som nadobudla ten dojem...hovoril bez breptov a suvisle.... Nech urobil čokoľvek...smiešne, hrozné...tak ako Fico a iní...sa dnes nemusí bať chodiť po ulici....[/quote] Ešte som si to síce nevypočul ale viem osobne že naživo veľmi nebrebtá...na mňa kolegovia v štátnej správe pozerali ako na idiota keď som hovoril že čiste ekonomicky mi najviac priniesol Danko, 2x 10% valorizácia tarifných platov bola pôvodne jeho myšlienka, Fico to ukradol ako aj 13/14 plat, zostali mu len slávne Dankove poukazy...to sa bavíme v tisíckach eur ale žiaľ kolegovia to brali ako nejakú samozrejmosť, ktorá tu bude naveky. Nemám ale dobrý pocit z toho keď teraz títo ľudia chodia do alternatívy, doteraz tam chodili kradnúť hlasy (Sulík, Klus a pod.). Roky sa tvárili že by tam dostali lepru a teraz keď ich už asi nikto netlačí tak idú kamkoľvek keďže v MSM (ktoré aj cez mimovládky živili) ich teraz cenzúrujú.

Tiez si vsimam, ze IV dako berie na debatu kadejake Kadre. Pred rokom bola IV pre kazdeho ako konspiracny kanal a odrazu sa na "alternativu" ide spoliehat Fico, Danko, Gasparovic? Azda im uz je teraz aj "Alternativa" dobra? Ci sa obracaju k ludom co este rozmyslaju, lebo nerozmyslajuci budu vakcinovani a "odsunuti"?
O chvilku sa moze zacat bat Markiza a spol o svoje teple miestecko na poli infomacnom, lebo IV ich preskoci. Dnesna IV to je akoby realacia "na telo" o 10 rokov.


Tiez si vsimam, ze IV dako berie na debatu kadejake Kadre. Pred rokom bola IV pre kazdeho ako konspiracny kanal a odrazu sa na "alternativu" ide spoliehat Fico, Danko, Gasparovic? Azda im uz je teraz aj "Alternativa" dobra? Ci sa obracaju k ludom co este rozmyslaju, lebo nerozmyslajuci budu vakcinovani a "odsunuti"? O chvilku sa moze zacat bat Markiza a spol o svoje teple miestecko na poli infomacnom, lebo IV ich preskoci. Dnesna IV to je akoby realacia "na telo" o 10 rokov.
Upravené 22. 7. 2021 o 13:30

Fico, Danko, Gasparovic? Azda im uz je teraz aj "Alternativa" dobra? Ci sa obracaju k ludom co este rozmyslaju, lebo nerozmyslajuci budu vakcinovani a "odsunuti"?


no možno sa nato dívať aj takto, ale časy sa zmenili. Je to hybridná informačná vojna, to poprvé. Mainstream typu Smeti, Nočník a narkóza a spol. dávno prekonali úroveň straníckej tlače. Ľudia pochopili, že tam pravdu nenájdu. Tu pár tyzdnov dozadu sme riešili, ako MO spolus Jarkom zistili aky výtlaku mediálny, má alternatíva.


takze ono má aj druhu stranu. Teraz nie je čas, na takéto žabomyšie ukazovanie prstom, národné sily treba spojiť a nie rozdeľovať. Predtým tu bolo SNS a dlho nič a teraz tu má 10 strán, ktoré sa tvária slovenský. Keď každá z nich má len 2,5% x 10. =25. A toto je to peklo, žiaľ. Pretože vacsina z nich nerozumie riadeniu, vadí Danko, Fico a neviem kto. Vďaka tomuto to máme Igora, čo ešte zďaleka nie je to najhoršie.


[quote="pid:25935, uid:106"]Fico, Danko, Gasparovic? Azda im uz je teraz aj "Alternativa" dobra? Ci sa obracaju k ludom co este rozmyslaju, lebo nerozmyslajuci budu vakcinovani a "odsunuti"?[/quote] no možno sa nato dívať aj takto, ale časy sa zmenili. Je to hybridná informačná vojna, to poprvé. Mainstream typu Smeti, Nočník a narkóza a spol. dávno prekonali úroveň straníckej tlače. Ľudia pochopili, že tam pravdu nenájdu. Tu pár tyzdnov dozadu sme riešili, ako MO spolus Jarkom zistili aky výtlaku mediálny, má alternatíva. takze ono má aj druhu stranu. Teraz nie je čas, na takéto žabomyšie ukazovanie prstom, národné sily treba spojiť a nie rozdeľovať. Predtým tu bolo SNS a dlho nič a teraz tu má 10 strán, ktoré sa tvária slovenský. Keď každá z nich má len 2,5% x 10. =25. A toto je to peklo, žiaľ. Pretože vacsina z nich nerozumie riadeniu, vadí Danko, Fico a neviem kto. Vďaka tomuto to máme Igora, čo ešte zďaleka nie je to najhoršie.
Upravené 22. 7. 2021 o 16:44

Roky sa tvárili že by tam dostali lepru

Ale pravdupovediac, aj samotní moderátori Infovojny sa tvárili, že Fico a spol. majú lepru... Nebolo dňa, kedy by si do Fica nekopli.


[quote="pid:25934, uid:592"]Roky sa tvárili že by tam dostali lepru[/quote] Ale pravdupovediac, aj samotní moderátori Infovojny sa tvárili, že Fico a spol. majú lepru... Nebolo dňa, kedy by si do Fica nekopli.

Harabin v jednom z nedávných pořadů na IV dobře popisuje, proč Fico není žádný svatoušek a pro co i on tenkrát hlasoval nebo co zavedl (jeho strana). Není to černobílé.


Harabin v jednom z nedávných pořadů na IV dobře popisuje, proč Fico není žádný svatoušek a pro co i on tenkrát hlasoval nebo co zavedl (jeho strana). Není to černobílé.

Ale pravdupovediac, aj samotní moderátori Infovojny sa tvárili, že Fico a spol. majú lepru... Nebolo dňa, kedy by si do Fica nekopli.


Ja to vnímam tak, že kto začal prvý? Sú to nejakí králi, ktorí majú mandát od boha a máme im byť vďační? Toto je presne tá priposratá slovenská mentalita, zaplatím si majstra, obedík mu navarím, ženu ponúknem a keď to dielo odflákne tak sa poďakujem, že vôbec bol tak ochotný?


Oni kopú do všetkých ak na to majú relevantné fakty. Ani Fico keď tam bol v podstate na nič neodpovedal okrem toho že priznal vedomé financovanie politických mimovládok.


Mne zase príde okiadzanie IV/SV dosť mimo, najmä keď je to súkromný projekt bez reklám a navážajú sa doňho anonymné osoby na internete, ktoré si tam môžu zavolať a vysvetliť im ako to robia zle...


[quote="pid:26025, uid:6"]Ale pravdupovediac, aj samotní moderátori Infovojny sa tvárili, že Fico a spol. majú lepru... Nebolo dňa, kedy by si do Fica nekopli.[/quote] Ja to vnímam tak, že kto začal prvý? Sú to nejakí králi, ktorí majú mandát od boha a máme im byť vďační? Toto je presne tá priposratá slovenská mentalita, zaplatím si majstra, obedík mu navarím, ženu ponúknem a keď to dielo odflákne tak sa poďakujem, že vôbec bol tak ochotný? Oni kopú do všetkých ak na to majú relevantné fakty. Ani Fico keď tam bol v podstate na nič neodpovedal okrem toho že priznal vedomé financovanie politických mimovládok. Mne zase príde okiadzanie IV/SV dosť mimo, najmä keď je to súkromný projekt bez reklám a navážajú sa doňho anonymné osoby na internete, ktoré si tam môžu zavolať a vysvetliť im ako to robia zle...

Harabin v jednom z nedávných pořadů na IV dobře popisuje, proč Fico není žádný svatoušek a pro co i on tenkrát hlasoval nebo co zavedl (jeho strana). Není to černobílé.


Tuším spomínal textaciu Ficovho podania na ústavný súd...komu to Fico adresoval? Už sa to tu na fóre riešilo?


[quote="pid:26028, uid:19"]Harabin v jednom z nedávných pořadů na IV dobře popisuje, proč Fico není žádný svatoušek a pro co i on tenkrát hlasoval nebo co zavedl (jeho strana). Není to černobílé.[/quote] Tuším spomínal textaciu Ficovho podania na ústavný súd...komu to Fico adresoval? Už sa to tu na fóre riešilo?
12
10.57k
142
30
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept