Politika v SR
Robert Fico bude hosťom na Infovojne

neverila som vlastnym usiam smile ... dnes bolo na Dopoludni s Adrianom na Infovojne ozvucena neuveritelna (aspon pre mna) sprava, ze vo stvrtok 20.5.2021 dopoludnia bude hostom Infovojny Robert Fico
tu si to mozete vypocut informaciu/ uputavku v case od 37:07
https://www.youtube.com/watch?v=-7uY-Q6FdXE


bude mozne mu klast otazky telefonicky (na tel.linke bude asi tazky natresk) alebo mailom... na tuto prilezitost bude zriadena samostatna mailova adresa: fico@infovojna.sk


neverila som vlastnym usiam :) ... dnes bolo na Dopoludni s Adrianom na Infovojne ozvucena neuveritelna (aspon pre mna) sprava, ze **vo stvrtok 20.5.2021 dopoludnia bude hostom Infovojny Robert Fico** tu si to mozete vypocut informaciu/ uputavku v case od 37:07 https://www.youtube.com/watch?v=-7uY-Q6FdXE bude mozne mu klast otazky telefonicky (na tel.linke bude asi tazky natresk) alebo mailom... na tuto prilezitost bude zriadena samostatna mailova adresa: fico@infovojna.sk

hostom Infovojny Robert Fico


význam to bude mať značný, ak zaznie dačo veľké... aj tak verím, že to bude mať ohlas. Bola to vlastne len otázka času...


[quote="pid:16279, uid:40"]hostom Infovojny Robert Fico[/quote] význam to bude mať značný, ak zaznie dačo veľké... aj tak verím, že to bude mať ohlas. Bola to vlastne len otázka času...

konečne to Fico tomu Lichtnerovi vysvetlí ako funguje politika a snáď ho osvieti a bude chápať, aj keď o tom pochybujem, ale v konečnom dôsledku sa veľmi teším...relácia bude mať nadpriemernú počúvanosť, sledovanosť ...už nech je štvrtok


konečne to Fico tomu Lichtnerovi vysvetlí ako funguje politika a snáď ho osvieti a bude chápať, aj keď o tom pochybujem, ale v konečnom dôsledku sa veľmi teším...relácia bude mať nadpriemernú počúvanosť, sledovanosť ...už nech je štvrtok

Tak to je hustá správa, aj keď sa tak trocha dala čakať. Jasne dáva signál alternatíve, že sa chce spájať, len sa bojím, že “alternatíva” to nepochopí.
Ale teba priznať, že má guráž ísť do jamy levovej, tam mu nič nedarujú. Bude zaujímavé sledovať ako sa s tým vysporiada. No myslím, že on má v tomto kvalitnú prax.


Tak to je hustá správa, aj keď sa tak trocha dala čakať. Jasne dáva signál alternatíve, že sa chce spájať, len sa bojím, že “alternatíva” to nepochopí. Ale teba priznať, že má guráž ísť do jamy levovej, tam mu nič nedarujú. Bude zaujímavé sledovať ako sa s tým vysporiada. No myslím, že on má v tomto kvalitnú prax.

neverila som vlastnym usiam


to je prelomové, teším sa.


[quote="pid:16279, uid:40"]neverila som vlastnym usiam[/quote] to je prelomové, teším sa.

zriadena samostatna mailova adresa: fico@infovojna.sk


čo opýtame sa, ako je na tom s KSB resp. čo si o tom myslí?


[quote="pid:16279, uid:40"]zriadena samostatna mailova adresa: fico@infovojna.sk[/quote] čo opýtame sa, ako je na tom s KSB resp. čo si o tom myslí?
Upravené 18. 5. 2021 o 22:16

čo opýtame sa, ako je na tom s KSB resp. čo si o tom myslí?


Nepovažuji za vhodné se ho ptát veřejně, až nastane vhodný čas, sám může o tom případně pohovořit. Ten nástroj ( KSB ) je nastaven tak, že se šíří bez-strukturně zdola ( ne shora ) a dává subjektům ( které se dostali díky svým schopnostem do řídící pozice ) výhodu znalostí o sociálních super systémech a dále podporu zdola, tím že lidé jeho manévrům porozumí a podpoří to. Jakmile to bude tlačeno shora, může to znamenat snahu postavit se do čela a nahradit vědu pavědou a dialektiku dogmaty.


První krok jsou sociální výtahy, aby Ti co se dostali na místa, kde to mohou ovlivnit, je začali co nejvíce otevírat a až se rozruší dědičnost pozic elit tak, pak se bude moci KSB učit i ve školách, protože již tomu nebudou dědičné elity bránit.


O tento první krok Fico usiluje a tak je na naší straně ( na straně národů proti nadnárodním nelidským mafiím ) tak jako tak ať zná nebo nezná KSB.


[quote="pid:16292, uid:273"]čo opýtame sa, ako je na tom s KSB resp. čo si o tom myslí?[/quote] Nepovažuji za vhodné se ho ptát veřejně, až nastane vhodný čas, sám může o tom případně pohovořit. Ten nástroj ( KSB ) je nastaven tak, že se šíří bez-strukturně zdola ( ne shora ) a dává subjektům ( které se dostali díky svým schopnostem do řídící pozice ) výhodu znalostí o sociálních super systémech a dále podporu zdola, tím že lidé jeho manévrům porozumí a podpoří to. Jakmile to bude tlačeno shora, může to znamenat snahu postavit se do čela a nahradit vědu pavědou a dialektiku dogmaty. První krok jsou sociální výtahy, aby Ti co se dostali na místa, kde to mohou ovlivnit, je začali co nejvíce otevírat a až se rozruší dědičnost pozic elit tak, pak se bude moci KSB učit i ve školách, protože již tomu nebudou dědičné elity bránit. O tento první krok Fico usiluje a tak je na naší straně ( na straně národů proti nadnárodním nelidským mafiím ) tak jako tak ať zná nebo nezná KSB.

tento první krok Fico usiluje a tak je na naší straně ( na straně národů proti nadnárodním nelidským mafiím ) tak jako tak ať zná nebo nezná KSB.


ja by sim určite na to verejne nepýtala. Suhlasim so vsetkym, čo ste pisali. Ja si myslím, že niečo takéto musí sledovat, badať to na jeho vyjadrovaní a pojmoch kt používa.


[quote="pid:16305, uid:426"]tento první krok Fico usiluje a tak je na naší straně ( na straně národů proti nadnárodním nelidským mafiím ) tak jako tak ať zná nebo nezná KSB.[/quote] ja by sim určite na to verejne nepýtala. Suhlasim so vsetkym, čo ste pisali. Ja si myslím, že niečo takéto musí sledovat, badať to na jeho vyjadrovaní a pojmoch kt používa.

Nepovažuji za vhodné se ho ptát veřejně, až nastane vhodný čas, sám může o tom případně pohovořit.


Dúfam, že nik nepredpokladá, že sa opýtame Fica na priamo - Poznáte KSB?


Opýtať sa dá rôznymi spôsobmi a predpokladám, že Fico aj my sme dosť inteligentní, aby sme sa vzájomne pochopili. Alebo sa mýlim?


[quote="pid:16305, uid:426"]Nepovažuji za vhodné se ho ptát veřejně, až nastane vhodný čas, sám může o tom případně pohovořit.[/quote] Dúfam, že nik nepredpokladá, že sa opýtame Fica na priamo - Poznáte KSB? Opýtať sa dá rôznymi spôsobmi a predpokladám, že Fico aj my sme dosť inteligentní, aby sme sa vzájomne pochopili. Alebo sa mýlim?

Moderátor

Nemýlíš. Sloni do porcelánu nepatří...
A myslím, že by to bylo i trochu naivní až urážející...


Nemýlíš. Sloni do porcelánu nepatří... A myslím, že by to bylo i trochu naivní až urážející...

Dúfam, že nik nepredpokladá, že sa opýtame Fica na priamo - Poznáte KSB?


Presne tak. Mne osobne je jasne, ze Fico to pozna a jasne to vyplyva z jeho cinnosti.


[quote="pid:16310, uid:127"]Dúfam, že nik nepredpokladá, že sa opýtame Fica na priamo - Poznáte KSB?[/quote] Presne tak. Mne osobne je jasne, ze Fico to pozna a jasne to vyplyva z jeho cinnosti.

Bola to vlastne len otázka času...


Vzhladom na plany GP, to z Ficovej strany bola len otazka casu, kedy sa bude naplno plavit v "patriotickych" vodach.


[quote="pid:16281, uid:139"]Bola to vlastne len otázka času...[/quote] Vzhladom na plany GP, to z Ficovej strany bola len otazka casu, kedy sa bude naplno plavit v "patriotickych" vodach.

Tak čo nám to prinesie, keď sa ho spýtame na KSB? Budeme sa potom oháňať, že aha už máme nálepku od autority? Argument pre populus, že akože nie sme pre nich už "cvoci"?


Môže si Fico priamo dovoliť propagovať/podporovať KSB? Nebolo by to strelivo pre tupé média?


Čo v skutočnosti potrebujeme? Aby kádre mali podporu z dola.
Ako to dosiahnuť? Populácie sa musí skutočne o politiku zaujímať.


Takže otázky by mali byť asi takéto. Dá sa to sofistikovane zaobaliť.


P. Fico, čo by mali ľudia robiť, aby si vyberali správnych politikov? Ako by mali postupovať?
Ako môžu bežne pracujúci ľudia ovplyvňovať / podporovať sociálnu bezpečnosť v štáte mimo hodenia lístku do urny?


Tak čo nám to prinesie, keď sa ho spýtame na KSB? Budeme sa potom oháňať, že aha už máme nálepku od autority? Argument pre populus, že akože nie sme pre nich už "cvoci"? Môže si Fico priamo dovoliť propagovať/podporovať KSB? Nebolo by to strelivo pre tupé média? Čo v skutočnosti potrebujeme? Aby kádre mali podporu z dola. Ako to dosiahnuť? Populácie sa musí skutočne o politiku zaujímať. Takže otázky by mali byť asi takéto. Dá sa to sofistikovane zaobaliť. P. Fico, čo by mali ľudia robiť, aby si vyberali správnych politikov? Ako by mali postupovať? Ako môžu bežne pracujúci ľudia ovplyvňovať / podporovať sociálnu bezpečnosť v štáte mimo hodenia lístku do urny?

Tak čo nám to prinesie, keď sa ho spýtame na KSB?


Prečo by sme sa ho mali pýtať na KSB? Môžeme to využiť na otázky o vektoroch cieľov alebo korekciu vzájomných krokov, resp. ich zosúladenie.


[quote="pid:16324, uid:217"]Tak čo nám to prinesie, keď sa ho spýtame na KSB?[/quote] Prečo by sme sa ho mali pýtať na KSB? Môžeme to využiť na otázky o vektoroch cieľov alebo korekciu vzájomných krokov, resp. ich zosúladenie.

Moderátor

konečne to Fico tomu Lichtnerovi vysvetlí ako funguje politika a snáď ho osvieti a bude chápať, aj keď o tom pochybujem, ale v konečnom dôsledku sa veľmi teším...relácia bude mať nadpriemernú počúvanosť, sledovanosť ...už nech je štvrtok


Ano Fico je z tych lepsich politikov co sme tu od 89´ mali ale okrem manevrovania (politiky) mohol zacat ako take procesy v prospech nas, ktore by bolo tazke odklonit.
On sa skor zameral na brzdenie tych negativnich procesov co je tiez dobre ale ak mustvo len brani tak nikdy nemoze vyhrat.


[quote="pid:16282, uid:17"]konečne to Fico tomu Lichtnerovi vysvetlí ako funguje politika a snáď ho osvieti a bude chápať, aj keď o tom pochybujem, ale v konečnom dôsledku sa veľmi teším...relácia bude mať nadpriemernú počúvanosť, sledovanosť ...už nech je štvrtok[/quote] Ano Fico je z tych lepsich politikov co sme tu od 89´ mali ale okrem manevrovania (politiky) mohol zacat ako take procesy v prospech nas, ktore by bolo tazke odklonit. On sa skor zameral na brzdenie tych negativnich procesov co je tiez dobre ale ak mustvo len brani tak nikdy nemoze vyhrat.

Ma napadlo a čo tak dať mu otázku ktorá by mu pomohla poslucháčom vysvetliť nejaké procesy napr. ohladom suverenity Slovenska alebo niečo iné,také aby sa mu tou otázkou "nahralo na smeč" aby mohol ozvučiť nejaké procesy o ktorých v diskusiách sám od seba nemá ako začať hovoriť lebo mu nikdo otázky takého charakteru nepoloží.Len nemám inšpiráciu ako by tá otázka mala znieť,tých tém je vela smile


Ma napadlo a čo tak dať mu otázku ktorá by mu pomohla poslucháčom vysvetliť nejaké procesy napr. ohladom suverenity Slovenska alebo niečo iné,také aby sa mu tou otázkou "nahralo na smeč" aby mohol ozvučiť nejaké procesy o ktorých v diskusiách sám od seba nemá ako začať hovoriť lebo mu nikdo otázky takého charakteru nepoloží.Len nemám inšpiráciu ako by tá otázka mala znieť,tých tém je vela :)

P. Fico, čo by mali ľudia robiť, aby si vyberali správnych politikov? Ako by mali postupovať?
Ako môžu bežne pracujúci ľudia ovplyvňovať / podporovať sociálnu bezpečnosť v štáte mimo hodenia lístku do urny?


Možno by som to zjednotil do niečoho ako:


Pán Fico, spoločnosť je rozdelená a ako keby stratila smer.
Ako by sa mala spločnosť zjednotiť a súčasne nasmerovať k lepšej budúcnosti?
Ako môže bežný občan k tomu prispieť, popri svojmu hlasu vo voľbách?


[quote="pid:16324, uid:217"]P. Fico, čo by mali ľudia robiť, aby si vyberali správnych politikov? Ako by mali postupovať? Ako môžu bežne pracujúci ľudia ovplyvňovať / podporovať sociálnu bezpečnosť v štáte mimo hodenia lístku do urny?[/quote] Možno by som to zjednotil do niečoho ako: Pán Fico, spoločnosť je rozdelená a ako keby stratila smer. Ako by sa mala spločnosť zjednotiť a súčasne nasmerovať k lepšej budúcnosti? Ako môže bežný občan k tomu prispieť, popri svojmu hlasu vo voľbách?

smer

Zajímalo by mě, jestli by se na toto chytil :-)


[quote="pid:16427, uid:254"]smer[/quote] Zajímalo by mě, jestli by se na toto chytil :-)

Tak už im to spadlo, asi si to budem musieť vypočuť zo záznamu.


Tak už im to spadlo, asi si to budem musieť vypočuť zo záznamu.

dajte potom prosim link na archiv pripadne upozornenie az to bude, dost mi to seka a neskoro som si to vsimol.


dajte potom prosim link na archiv pripadne upozornenie az to bude, dost mi to seka a neskoro som si to vsimol.

Moderator

link na archiv

Tu je link, dnešný záznam tam pribudne neskôr.
https://www.infovojna.sk/archiv/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom


Môj prvý dojem: Fico konzistentný, nesklamal. Aj keď by som rád miestami počul iné odpovede, je uveriteľný a myslí to so Slovenskom dobre.
Druhý dojem: Začiatok mimoriadne uzitočnej spolupráce s Infovojnou.


[quote="pid:16482, uid:10"]link na archiv[/quote] Tu je link, dnešný záznam tam pribudne neskôr. https://www.infovojna.sk/archiv/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom Môj prvý dojem: Fico konzistentný, nesklamal. Aj keď by som rád miestami počul iné odpovede, je uveriteľný a myslí to so Slovenskom dobre. Druhý dojem: Začiatok mimoriadne uzitočnej spolupráce s Infovojnou.

Môj prvý dojem: Fico konzistentný, nesklamal. Aj keď by som rád miestami počul iné odpovede, je uveriteľný a myslí to so Slovenskom dobre.
Druhý dojem: Začiatok mimoriadne uzitočnej spolupráce s Infovojnou.


... veru nesklamal a mna velmi potesilo aj to, ze slubil prist aj nabuduce, ked ho pozvu a bude zaujimava tema
mna navyse prijemne prekvapili Adrian a Noro (hlavne Noro), boli korektni a dufam, ze si aj oni trosku skorigovali svoj osobny nazor na pana Fica... takze tiez dufam, ze tato spolupraca bude pokracovat a bude to na uzitok Slovenska


[quote="pid:16493, uid:378"]Môj prvý dojem: Fico konzistentný, nesklamal. Aj keď by som rád miestami počul iné odpovede, je uveriteľný a myslí to so Slovenskom dobre. Druhý dojem: Začiatok mimoriadne uzitočnej spolupráce s Infovojnou.[/quote] ... veru nesklamal a mna velmi potesilo aj to, ze slubil prist aj nabuduce, ked ho pozvu a bude zaujimava tema mna navyse prijemne prekvapili Adrian a Noro (hlavne Noro), boli korektni a dufam, ze si aj oni trosku skorigovali svoj osobny nazor na pana Fica... takze tiez dufam, ze tato spolupraca bude pokracovat a bude to na uzitok Slovenska

Súhlasím, dosť som si ten rozhovor užil. Dosť krát tam naznačil našu veľkosť a aby si ľudia uvedomili, že nežijeme vo vákuu. Moderátori super a ešte si i dobre zavtipkovali.


Dobré bolo ako mu posledný volajúci zavolala tá Hŕŕŕ právnička čo chce zakladať stranu (za pomoci Harabina) a v odpovedi jej dobre nastavil zrkadlo, že prekročením hranice, začínajú pravidlá inej spoločnosti a tak treba chápať kontext politických (vyjednávacích) kompromisov. Viac krát to tam dobre ozvučil na úrovni jednotlivých ľudí až po medzištátne vzťahy.


Pred tým mu tam volali bývalý zakladajúci smeráci. To beriem symbolicky začatie hojenia starých rán a krívd, verejne ich vyzval na zjazd, tuším v Nitre(!!!).


Kedy v Slovenských dejinách mohli bežný ľudia naživo v prenose volať TOP politikovy? To tu snáď už viac ako 15 rokov nebolo. Je to informačný bod zlomu.


Súhlasím, dosť som si ten rozhovor užil. Dosť krát tam naznačil našu veľkosť a aby si ľudia uvedomili, že nežijeme vo vákuu. Moderátori super a ešte si i dobre zavtipkovali. Dobré bolo ako mu posledný volajúci zavolala tá Hŕŕŕ právnička čo chce zakladať stranu (za pomoci Harabina) a v odpovedi jej dobre nastavil zrkadlo, že prekročením hranice, začínajú pravidlá inej spoločnosti a tak treba chápať kontext politických (vyjednávacích) kompromisov. Viac krát to tam dobre ozvučil na úrovni jednotlivých ľudí až po medzištátne vzťahy. Pred tým mu tam volali bývalý zakladajúci smeráci. To beriem symbolicky začatie hojenia starých rán a krívd, verejne ich vyzval na zjazd, tuším v Nitre(!!!). Kedy v Slovenských dejinách mohli bežný ľudia naživo v prenose volať TOP politikovy? To tu snáď už viac ako 15 rokov nebolo. Je to informačný bod zlomu.

Smer ma nove meno i logo:


60a669fc43409


Smer ma nove meno i logo: ![60a669fc43409](serve/attachment&path=60a669fc43409)

Moderator

Ano Fico rozpravat vie, uveritelny je tiez ale uz sa raz musime vysporiadat s nezakonnostou, ktora sa tu pacha na nas a Fico opat ustupuje.
Jedna vec je manevrovat a druha (dolezitejsia) je trvat na veciach pre nas principialnych a zacat cistit prostredie a aj tresnopravnou cestou inak ho opat zradia jeho "najblizsi".
Este dnes tvrdohlavo obhajovat Kalinaka, Imreceho, Kazimira a spol je zla cesta.
Nie su doleziti ludia ale procesy, ktore tu 32 idu dolu vodou.


Ano Fico rozpravat vie, uveritelny je tiez ale uz sa raz musime vysporiadat s nezakonnostou, ktora sa tu pacha na nas a Fico opat ustupuje. Jedna vec je manevrovat a druha (dolezitejsia) je trvat na veciach pre nas principialnych a zacat cistit prostredie a aj tresnopravnou cestou inak ho opat zradia jeho "najblizsi". Este dnes tvrdohlavo obhajovat Kalinaka, Imreceho, Kazimira a spol je zla cesta. Nie su doleziti ludia ale procesy, ktore tu 32 idu dolu vodou.

Link na dnešné vystúpenie R. Fica na Infovojne:
https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2052021/?m=1


aj tu : https://www.infovojna.sk/article/video-fico-o-chybach-v-politike-krmeni-mimovladok-pocas-vladnutia-smeru-sucasnej-garniture-svetovej-politike-liberaloch-okolo-pellegriniho-a-ockovani-proti-koronavirusu


Link na dnešné vystúpenie R. Fica na Infovojne: https://www.infovojna.sk/prehravac/dopoludnie-na-infovojne-s-adrianom-2052021/?m=1 aj tu : https://www.infovojna.sk/article/video-fico-o-chybach-v-politike-krmeni-mimovladok-pocas-vladnutia-smeru-sucasnej-garniture-svetovej-politike-liberaloch-okolo-pellegriniho-a-ockovani-proti-koronavirusu
Upravené 20. 5. 2021 o 17:57

Smer ma nove meno i logo:


Aj vy ste sa tak uškŕňali, keď ste sa dozvedeli, že sa Smer vrátil k ruži? Lebo presne toto sme rozoberali, keď ju zamenili za ten progresívny blesk.


[quote="pid:16527, uid:10"]Smer ma nove meno i logo:[/quote] Aj vy ste sa tak uškŕňali, keď ste sa dozvedeli, že sa Smer vrátil k ruži? Lebo presne toto sme rozoberali, keď ju zamenili za ten progresívny blesk.

Moderátor

Práve to počúvam. Myslím, že Fico absolútne top. Chce to hodne vnútornej odvahy pomenovať chyby s vyjadriť sa k ním a nehádzať vinu ns niekoho iného.


Jasne povedal to, že sme mala krajina, a musíme manévrovať. Jasne to povedal “kto chce s vlkmi byť, musí s nimi vyť.” Zdôraznil význam V4, dokonca pred Bruselom. Kto ho dobre počúval, zisti že Pelle je jedna nevýrazná figúrka bez názorov.


a teda neviem či Noro presiel nejakým komunikačným tréningom, ale veľmi férovo.


Som cca v polovici, ešte svoje dojmy popíšem. Už nemam žiadne pochybnosti o p. Ficovi a riadení. Či je tam ksb, myslím že áno.


Práve to počúvam. Myslím, že Fico absolútne top. Chce to hodne vnútornej odvahy pomenovať chyby s vyjadriť sa k ním a nehádzať vinu ns niekoho iného. Jasne povedal to, že sme mala krajina, a musíme manévrovať. Jasne to povedal “kto chce s vlkmi byť, musí s nimi vyť.” Zdôraznil význam V4, dokonca pred Bruselom. Kto ho dobre počúval, zisti že Pelle je jedna nevýrazná figúrka bez názorov. a teda neviem či Noro presiel nejakým komunikačným tréningom, ale veľmi férovo. Som cca v polovici, ešte svoje dojmy popíšem. Už nemam žiadne pochybnosti o p. Ficovi a riadení. Či je tam ksb, myslím že áno.

Aj vy ste sa tak uškŕňali, keď ste sa dozvedeli, že sa Smer vrátil k ruži?

Počítám za důležité slovo, které se objevilo navíc: Slovenská.
(ten lámaný bleskopaskvil, to byla sabotáž)
(původní růže sice byla vtipná, s tou stonkošipkou, ale květ jako by byl kreslený nejistou třesoucí se rukou stařečka)
(nová růže je sebejistá, je v pohybu, spíše jako vír než růže)
(údajně pochází z pinterestu či instagramu, jak píšou zde
https://www.techbyte.sk/2021/05/smer-logo-pinterest-instagram/


https://www.facebook.com/zomriofficial/posts/2972594263019817?__cft__%5B0%5D=AZUe-7_XmuqIaTIp2WEKiFu-Q1YeZ_fygs_lWJXJw7_-JuItv4Hb2-LGulPWwJhhw29GgWtLScA6OEzKRxrbOoV7HlO2V5teVp2PSDd7e57QpGCO2MUAgLEga8Vm9XQlxC62V1UyzWwE7tDY9-qAc-Oo&__tn__=%2CO%2CP-R


https://pl.pinterest.com/pin/504614333252951189/
https://www.instagram.com/p/B55zvRnAt0E/?igshid=j2ju8hvs5itu
)


[quote="pid:16543, uid:127"]Aj vy ste sa tak uškŕňali, keď ste sa dozvedeli, že sa Smer vrátil k ruži?[/quote] Počítám za důležité slovo, které se objevilo navíc: Slovenská. (ten lámaný bleskopaskvil, to byla sabotáž) (původní růže sice byla vtipná, s tou stonkošipkou, ale květ jako by byl kreslený nejistou třesoucí se rukou stařečka) (nová růže je sebejistá, je v pohybu, spíše jako vír než růže) (**údajně** pochází z pinterestu či instagramu, jak píšou zde https://www.techbyte.sk/2021/05/smer-logo-pinterest-instagram/ https://www.facebook.com/zomriofficial/posts/2972594263019817?__cft__%5B0%5D=AZUe-7_XmuqIaTIp2WEKiFu-Q1YeZ_fygs_lWJXJw7_-JuItv4Hb2-LGulPWwJhhw29GgWtLScA6OEzKRxrbOoV7HlO2V5teVp2PSDd7e57QpGCO2MUAgLEga8Vm9XQlxC62V1UyzWwE7tDY9-qAc-Oo&__tn__=%2CO%2CP-R https://pl.pinterest.com/pin/504614333252951189/ https://www.instagram.com/p/B55zvRnAt0E/?igshid=j2ju8hvs5itu )

Ja som ju našiel i na instagrame, je to obyčajné logo vytvorené za účelom opakovaného predaja, názov potešil ale logom skôr sklamali.
60a6b77949d5b


Ja som ju našiel i na instagrame, je to obyčajné logo vytvorené za účelom opakovaného predaja, názov potešil ale logom skôr sklamali. ![60a6b77949d5b](serve/attachment&path=60a6b77949d5b)

myslím, že ich oslovila ta stonka ktorá je v tvare písaného písmena S a to by malo naznačiť to pridané - Slovenská

nová růže je sebejistá, je v pohybu, spíše jako vír než růže


myslím, že ich oslovila ta stonka ktorá je v tvare písaného písmena S a to by malo naznačiť to pridané - Slovenská [quote="pid:16556, uid:240"]nová růže je sebejistá, je v pohybu, spíše jako vír než růže[/quote]
Upravené 20. 5. 2021 o 21:37

Očakával som od Fica, ktorý sa sám deklaruje za starého a skúseného politika, oveľa, oveľa viacej. Možno to ovplyvnili aj redaktori, možno ich snaha o prechod Infovojny do „hlavného“ mediálneho prúdu? Deklarovaná zmena názvu strany - no volebný program nápravy chýb súčasnej koalície je len pokračovaním starého „Lebo …“ dnes doplniť „… Matovič“. Za chyby sa síce ospravedlňuje, ponaučenie som však nepostrehol: Lajčák profesionálne nesklamal, musím sa za neho postaviť; Robo Kaliňák bol najlepší minister vnútra; Gorilu považujem za traumu, ja som pokyny nedával; zákony ohľadom korony sú v rozpore s ústavou, no pristupovať k náprave musíme politicky! Volá ľudí do referenda, očakáva dvojciferný výsledok, Fico ožil - chvályhodné - pre väčšinu slovákov to, zdá sa, bude postačovať. Spoločensko-ekonomická realita je však už na hrane, procesy bežia – riadenie okrem „konceptuálov“ stále v nedohľadne? Sľúbil, že do Infovojny príde, stačí zavolať. Nuž uvidíme.


Očakával som od Fica, ktorý sa sám deklaruje za starého a skúseného politika, oveľa, oveľa viacej. Možno to ovplyvnili aj redaktori, možno ich snaha o prechod Infovojny do „hlavného“ mediálneho prúdu? Deklarovaná zmena názvu strany - no volebný program nápravy chýb súčasnej koalície je len pokračovaním starého „Lebo …“ dnes doplniť „… Matovič“. Za chyby sa síce ospravedlňuje, ponaučenie som však nepostrehol: Lajčák profesionálne nesklamal, musím sa za neho postaviť; Robo Kaliňák bol najlepší minister vnútra; Gorilu považujem za traumu, ja som pokyny nedával; zákony ohľadom korony sú v rozpore s ústavou, no pristupovať k náprave musíme politicky! Volá ľudí do referenda, očakáva dvojciferný výsledok, Fico ožil - chvályhodné - pre väčšinu slovákov to, zdá sa, bude postačovať. Spoločensko-ekonomická realita je však už na hrane, procesy bežia – riadenie okrem „konceptuálov“ stále v nedohľadne? Sľúbil, že do Infovojny príde, stačí zavolať. Nuž uvidíme.

Smer ma nove meno i logo:

Ještě k novému logu.
Zaznamenal jsem 2 formy zde https://www.strana-smer.sk/:
i. šedo-černou variantu na záhlavním 4-ř banneru (zvláštní je šedé opakování motivu růže ala vodoznak, kterého jsem si při svém nastavení kontrastu a jasu na kopii loga zde na fóru ani nevšiml)
ii. bílou variantu v levém horním rohu stránek


Musím říct, že tmavá varianta na mne působí nejednoznačně, trochu jako pohřební parte.
Takže jednoznačně lepší je ta světlejší varianta.


Pokud se týká barevné kombinace. Světlé logo, tmavé logo i samotné jejich internetové stránky pracují s barvami černá-bílá-červená. Počítám s tím, že silné věci nejsou ani dobré ani špatné, záleží na použití. U téhle kombinace se mi nicméně obtížně hledají příklady spojené s prospěšným využitím...


P.S.: zajímavé je, že v tomto vlákně jsou 2 kopie tmavého loga a není zde zmínka o té světlé variantě...
60a75b4f9c217


[quote="pid:16527, uid:10"]Smer ma nove meno i logo:[/quote] Ještě k novému logu. Zaznamenal jsem 2 formy zde https://www.strana-smer.sk/: i. šedo-černou variantu na záhlavním 4-ř banneru (zvláštní je šedé opakování motivu růže ala vodoznak, kterého jsem si při svém nastavení kontrastu a jasu na kopii loga zde na fóru ani nevšiml) ii. bílou variantu v levém horním rohu stránek Musím říct, že tmavá varianta na mne působí nejednoznačně, trochu jako pohřební parte. Takže jednoznačně lepší je ta světlejší varianta. Pokud se týká barevné kombinace. Světlé logo, tmavé logo i samotné jejich internetové stránky pracují s barvami černá-bílá-červená. Počítám s tím, že silné věci nejsou ani dobré ani špatné, záleží na použití. U téhle kombinace se mi nicméně obtížně hledají příklady spojené s prospěšným využitím... P.S.: zajímavé je, že v tomto vlákně jsou 2 kopie tmavého loga a není zde zmínka o té světlé variantě... ![60a75b4f9c217](serve/attachment&path=60a75b4f9c217)

Podľa mňa sa na to viac podobá na nepravidelný vír, lebo stonka nieje zelená.


Alebo helikoid? (viď Hodina Býka).


https://www.google.com/search?q=helikoid&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk03hXHgalxnzpcFIQInr6vdpremZNg:1621584058238&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=hf4YJoQdFC0M6M%252CjgUMGkXODBvKyM%252C%252Fm%252F032r76&vet=1&usg=AI4_-kSU41vCaTpIV7Lhzp3dOs7vkZanNw&sa=X&ved=2ahUKEwim0I6up9rwAhWLCuwKHXiyB64Q_B16BAgUEAE#imgrc=WZ9Ni6ggMJuNrM


Je to zaujímavé logo.


Podľa mňa sa na to viac podobá na nepravidelný vír, lebo stonka nieje zelená. Alebo helikoid? (viď Hodina Býka). https://www.google.com/search?q=helikoid&client=firefox-b-d&sxsrf=ALeKk03hXHgalxnzpcFIQInr6vdpremZNg:1621584058238&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=hf4YJoQdFC0M6M%252CjgUMGkXODBvKyM%252C%252Fm%252F032r76&vet=1&usg=AI4_-kSU41vCaTpIV7Lhzp3dOs7vkZanNw&sa=X&ved=2ahUKEwim0I6up9rwAhWLCuwKHXiyB64Q_B16BAgUEAE#imgrc=WZ9Ni6ggMJuNrM Je to zaujímavé logo.

viac podobá na nepravidelný vír, lebo stonka nieje zelená

spíše jako vír než růže

Vír.
Vodní vír.
Vodní vír se hodí, když potřebuješ vymést Augiášův chlév. Jak kdysi udělal nějaký Héraklés.
(mimochodem: Fico je docela hrana :-)


[quote="pid:16607, uid:202"]viac podobá na nepravidelný vír, lebo stonka nieje zelená[/quote] [quote="pid:16556, uid:240"]spíše jako vír než růže[/quote] Vír. Vodní vír. Vodní vír se hodí, když potřebuješ vymést Augiášův chlév. Jak kdysi udělal nějaký Héraklés. (mimochodem: Fico je docela hrana :-)

Fico s.r.o by mohol vysvetlit obchodne spolocnosti, ktore rastli ako huby po dazdi na obnovu zbombardovaneho IRAQu. Bol to dobry kseft pre papalasov ?


Fico s.r.o by mohol vysvetlit obchodne spolocnosti, ktore rastli ako huby po dazdi na obnovu zbombardovaneho IRAQu. Bol to dobry kseft pre papalasov ?

Fico s.r.o by mohol vysvetlit obchodne spolocnosti


Prosím ťa vysvetli ako to myslíš. To Fico nemá čo vysvetľovať.


Pozri sa do obchodného zákonníku aká ideologia v súčasnosti prevláda. To oproti socialistickým vkladným knižká a odsudzovanie za to ľudí bola v podstate balada.


[quote="pid:16641, uid:197"]Fico s.r.o by mohol vysvetlit obchodne spolocnosti[/quote] Prosím ťa vysvetli ako to myslíš. To Fico nemá čo vysvetľovať. Pozri sa do obchodného zákonníku aká ideologia v súčasnosti prevláda. To oproti socialistickým vkladným knižká a odsudzovanie za to ľudí bola v podstate balada.

. Bol to dobry kseft pre papalasov ?


Podľa seba súdim tebasmile ?


[quote="pid:16641, uid:197"]. Bol to dobry kseft pre papalasov ?[/quote] Podľa seba súdim teba;) ?

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Robo Kaliňák bol najlepší minister vnútra;


a kto bol lepsi? Lipsic, Pittner alebo Palko? Kalinak je zial alebo nastastie to najlepsie co z nasich kadrov islo vybrat.
a ked zmysluplna kritika nie je mozna, treba vybrat cokolvek... ako aj konceptualne nechapajuci Lichtner a jeho kolega...
z jeho profilu: Aktuálna správa NKÚ vyčíta ministerstvu vnútra za môjho vedenia tri veci.
Prvá sa týka zlepšenia procesov služieb poskytovaných občanov v klientskych centrách a údajne predraženej spolupráce s externými firmami. Tento projekt bol pritom schválený EÚ a bol zároveň nevyhnutným krokom pre čerpanie väčšieho objemu peňazí až vo výške 300 mil. eur. To si vyžadovalo nezávislé posúdenie aby sme dokázali vylepšiť štátne služby, čo sa aj podarilo.
Druhá výčitka, tá ma mrzí najviac, sa týka masívneho znovuoživenia dobrovoľných hasičských zborov a opäť údajne predražené nákupy hasičských aut. Pritom tento projekt bol tak úspešný, že sa nám ho EÚ rozhodla dodatočne spätne zafinancovať. To sa deje naozaj len vo výnimočných prípadoch.
Tretím, najvtipnejším bodom kritiky je politická kritika, že sa školy a školské úrady združovali pod okresné úrady a tým pádom prešli pod ministerstvo vnútra. Jednak to nie je pravda, ale hlavne to kritizuje človek (podpredseda NKÚ Ľ. Andrassy), ktorý bol práve v čase týchto zmien poradcom ministra školstva a vtedy mu tieto zmeny nevadili.
Skrátka, NKÚ sa chcelo - zjavne na pokyn našej zúfalej vlády – obuť do bývalého vedenia ministerstva vnútra a neuvedomilo si, že všetky projekty boli schválené pod prísnym dohľadom EÚ. Podarilo sa im tak nechcené - namiesto kritiky bývalého vedenia ministerstva vnútra, skritizovali priamo orgány EÚ. Či je na to práve pán Andrassy tá najoprávnenejšia osoba, posúďte už sami.


Fico ožil - chvályhodné


otazne je na kolko bude mozne v sucasnych podmienkach utat tejto chobotnici hlavu a kolko dalsich chyb by v pripade znovuzrodenia spravil, upratat co napachala tato sebranka bude na dlhsie ako jedno volebne obdobie a mimovladky sa tiez nikam neodstahuju dokial budu mat podporu zo zamoria a neskoncia v poslednom bode PFR. myslim ze s Orbanom budeme musiet spolupracovat viac ako by sme chceli.


[quote="pid:16583, uid:330"]Robo Kaliňák bol najlepší minister vnútra;[/quote] a kto bol lepsi? Lipsic, Pittner alebo Palko? Kalinak je zial alebo nastastie to najlepsie co z nasich kadrov islo vybrat. a ked zmysluplna kritika nie je mozna, treba vybrat cokolvek... ako aj konceptualne nechapajuci Lichtner a jeho kolega... z jeho profilu: Aktuálna správa NKÚ vyčíta ministerstvu vnútra za môjho vedenia tri veci. Prvá sa týka zlepšenia procesov služieb poskytovaných občanov v klientskych centrách a údajne predraženej spolupráce s externými firmami. Tento projekt bol pritom schválený EÚ a bol zároveň nevyhnutným krokom pre čerpanie väčšieho objemu peňazí až vo výške 300 mil. eur. To si vyžadovalo nezávislé posúdenie aby sme dokázali vylepšiť štátne služby, čo sa aj podarilo. Druhá výčitka, tá ma mrzí najviac, sa týka masívneho znovuoživenia dobrovoľných hasičských zborov a opäť údajne predražené nákupy hasičských aut. Pritom tento projekt bol tak úspešný, že sa nám ho EÚ rozhodla dodatočne spätne zafinancovať. To sa deje naozaj len vo výnimočných prípadoch. Tretím, najvtipnejším bodom kritiky je politická kritika, že sa školy a školské úrady združovali pod okresné úrady a tým pádom prešli pod ministerstvo vnútra. Jednak to nie je pravda, ale hlavne to kritizuje človek (podpredseda NKÚ Ľ. Andrassy), ktorý bol práve v čase týchto zmien poradcom ministra školstva a vtedy mu tieto zmeny nevadili. Skrátka, NKÚ sa chcelo - zjavne na pokyn našej zúfalej vlády – obuť do bývalého vedenia ministerstva vnútra a neuvedomilo si, že všetky projekty boli schválené pod prísnym dohľadom EÚ. Podarilo sa im tak nechcené - namiesto kritiky bývalého vedenia ministerstva vnútra, skritizovali priamo orgány EÚ. Či je na to práve pán Andrassy tá najoprávnenejšia osoba, posúďte už sami. [quote="pid:16583, uid:330"]Fico ožil - chvályhodné[/quote] otazne je na kolko bude mozne v sucasnych podmienkach utat tejto chobotnici hlavu a kolko dalsich chyb by v pripade znovuzrodenia spravil, upratat co napachala tato sebranka bude na dlhsie ako jedno volebne obdobie a mimovladky sa tiez nikam neodstahuju dokial budu mat podporu zo zamoria a neskoncia v poslednom bode PFR. myslim ze s Orbanom budeme musiet spolupracovat viac ako by sme chceli.

No pozrel som si cele to video. Nazor na Fica som nezmenil. Vo vela otazkach daval vyhybave odpovede, neodpovedal konceptualne. Ja si myslim, ze Fico bud nevie co je koncepcia - je konceptualne nevzdelany alebo je konceptualne vzdelany ale ho "niekto drzi za gule". Pekne to bolo vidno na otazke toho byvaleho stranika a neskor aj dalsieho posluchaca, ktori mu vycitali, ze na urovni samosprav riadenie bola cista katastrofa, ze schopne kadre sa odsuvali a somari sa stavali do cela. Fico to zahovoril s tym, ze on sa sustredil na urovnanie vztahov s madarskom a az potom (ne)riesil samospravy. A prave tu je vidno tu konceptualnu neschopnost. Ty ked dostanes co len jeden hlas, ze v samosprave je nieco zle, tak tam posles svojho cloveka aby to urovnal. Ak takych ludi nemas tak si takych schopnych ludi najdi. Vo vela pripadoch sa Fico jasne vyhovoril, ze "on o tom nevedel", ze "o tom nemal sajnu" (ako napr navsteva naky u Rostasa) atd ... ale ved co riadi ked nema kontrolu nad takymi vecami ? Kolko % krajiny riadi? Ved on je premier, on ma byt hlava riadenia, on ma vyzdvihnut do pozicii schopnych ludi a takto riadit krajinu. A toto som nevidel v jeho prejave ... cela ta debata mi nic nedala ... ziadne konceptualne zmeny, ziadne jasne ciele a prostriedky riadenia .... ako aj vizia do buducnosti :"Idem opravit to co pokazila terajsia vlada" ale ved to nie je O TOM! Clovek ktory sa dostane teraz ku vlade ako prve musi identifikovat faktory prostredia, ktore viedli k takemu stavu, ze do parlamentu sa dostali takmer polopice a nie ludia. Aj tu sa da vidiet ta Ficova konceptualna slepota alebo drzanie za gule. Samozrejme, ze teraz Fico prisiel a zacal hovorit ze "Soros tamto soros hento" ale ved my sa potrebujeme pohnut dopredu a jasne zaviest do demokracie mechanizmy v zakladoch podchycujuce takuto diverznu cinnost v state ... a nie len opravit to co niekto pokazil. Tiez ked fico hovoril o roznych mechanizmoch demokracie atd atd ... dalo by sa povedat niekolko krat sa na nich vyhovaral, ze sloboda atd ,.... ale ved demokracia sama o sebe je najhorsie zriadenie spolocnsoti ake existuje! V nej nikto za nic nenesie zodpovednost. A to mi chyba u Fica ... ten pohlad za ramec aktualneho systemu. Tiez to bolo vidno u toho ako sa vyhovaral, ze dnesna vlada porusuje tamto , porusuje hento .... ano dnesna vlada vychadza za ramec existujuceho systemu, proste ignoruje jeho hranice ... ignoruje slobodu cloveka, ignoruje ludske prava, ignoruje vsetko .... presne tak isto my ako LUD mozeme odignorovat "demokraciu" na styl zapadu a preformatovat ju na demokraciu typu Ruskeho .... aku ma Putin. Je tam demokracia? No ano je ... je tam duma je tam sudnictvo ... ale SMER je dany clovekom, a siri sa dalej do nizsich struktur riadenia (ak je to mozne). Ale Ficov nazor smer , dalej do smeru strany prekladany nie je , jeho nazory dalej sirene nie su! TO presne bolo vidno u peleho atd ... proste ked da premier smer zakasu LGBT tak musi prist poslednemu starostovi pri ukrajinskej hranici dopis o zakaze LGBT, pretoze to nie je smer strany. A ak s tym nesuhlasi a budu sa na neho stazovat, tak bude odvolany a na jeho miesto pride clovek, ktory chape koncepciu strany a bude ju sledovat. Koncepciu tvorenia, lasky k stvoreniu. Kto siri koncepciu lzivu nech si ide do inych stran. To iste o Lajcakovi. Ved Fico tam vlastne povedal, ze Lajcak je uzitocna babka, ktora vyborne vykonava diplomaticku cinnost. A toto vsjo. A kde je koncepcia ? Dobre, lajcak je vyborny statnik uznavany po europe a na pozadi investoval do mimovladok co nakoniec potopili smer .... no kde bol vtedy konceptualny pohlad FICA? No najsakor ani nebol .... on len nakazal lajcakovi co treba vybavit a o ostatne sa nestaral. To akoby si nakzal ciganovi co vie vyborne kopat kanaly kopat kanal pri trezore .... ty musis pozerat na konceptualny pohlad toho cigana ... ze ti vykradne trezor ked sa k nemu dokope ... ale fico nie ... on len vidi to ze cigan vyborne kope kanaly .... To je ta konceptualna slepota. A dalsia vec ... "my sme videli ze media utocia, my media nemame" ako chapem, ze pojem informacne pole asi bude nieco uplne cudzie pre Fica ale to je zaklad celeho sveta. Treba sa jasne vediet pohybovat v informacnom poli, treba vediet ho tvorit, riadit, kontrovat utoky v informacnom poli. A ked nemas media tak ako chces zit v informacnom poli ? Azda budes cakat, ze nepriatel spravi robotu v informacnom poli za teba? Nech sa Fico pozrie na Zemana ako riadi informacne pole pri kauze vrbetice ... si pockal par dni, kym sa somari vyjadrili a potom ich vsetkych zotrel. Cele cesko si teraz mysli, ze v prahe su protistatne zivly, co spravili komplot proti Rusku. Alebo ako Zeman prestal davat interview Dennik N a este par mediam a vyhlasil ich za dezinfomacne ... To je formovanie informacneho pola. To sa treba naucit. Bez toho sa politika robit neda...... a ako formuje informacne pole Fico? No ked bola kauza janicko marienka tak ticho bol, kryl sa kade tade. Nevedel co robit. Ano uz teraz sa kus prebral ide robit mitingy s ludmi, blaha sa prebral na fb. Ale ja ked pocuvam Fica, te jeho tlacovky, ja vidim ze ano chce daco robit, ale ziadne KONCEPTUALNE riesenia typu "Menime typ demokracie ... ak sa vam to pani zo zahranicia nepaci, tak bude vojna v strednej europe, to rozrusi celu europu a po case ju pohlti Rusko. Takze ideme si robit vlastnu politiku a nechcem vidiet jedineho zahranicneho agenta na nasom uzemi." Toto by si v dnesnom svete fico dovolit mohol. A ani by to nemusel hovorit na hlas. Viem ze su tu zivly co za take Slova by strielali (slobodomurari atd ) ale ved ked to viem, tak sa na to pripravim, verejne vyhlasim ze mam z bezpecnostnych dovodov dvojnika .... a teraz nech skusia spravit atentat na oboch naraz. Proste da sa lavirovat, vsetko sa da. Aj potichu sa da preformatovat krajina ale je na to potrebna vizia nova ... ktoru u Fica nevidno. Presne ako sa ho opytali na gorilu, platinove sitka, ze kedy to bude presetrene ... ta zahapkal a vyhol sa odpovedi. Ale ved TO JE PODSTATNA OTAZKA ! Ako sa v buducnosti mame vyvarovat takymto veciam? A on sa vyhne odpovedi? Ta co je sprosty, ci sa boji ze ho zabiju? Ked sa boji, tak nech prenecha riadenie krajiny ludom co sa neboja alebo nech sa zabezpeci. Neda sa robit politika, ked sa clovek boji penty, CIA alebo nicolsona .... to je len imitacia politiky na urovni ekonomickej ... pricom mi potrebujeme riadenie na najvyssom stupni, na stupni konceptualnom!


No pozrel som si cele to video. Nazor na Fica som nezmenil. Vo vela otazkach daval vyhybave odpovede, neodpovedal konceptualne. Ja si myslim, ze Fico bud nevie co je koncepcia - je konceptualne nevzdelany alebo je konceptualne vzdelany ale ho "niekto drzi za gule". Pekne to bolo vidno na otazke toho byvaleho stranika a neskor aj dalsieho posluchaca, ktori mu vycitali, ze na urovni samosprav riadenie bola cista katastrofa, ze schopne kadre sa odsuvali a somari sa stavali do cela. Fico to zahovoril s tym, ze on sa sustredil na urovnanie vztahov s madarskom a az potom (ne)riesil samospravy. A prave tu je vidno tu konceptualnu neschopnost. Ty ked dostanes co len jeden hlas, ze v samosprave je nieco zle, tak tam posles svojho cloveka aby to urovnal. Ak takych ludi nemas tak si takych schopnych ludi najdi. Vo vela pripadoch sa Fico jasne vyhovoril, ze "on o tom nevedel", ze "o tom nemal sajnu" (ako napr navsteva naky u Rostasa) atd ... ale ved co riadi ked nema kontrolu nad takymi vecami ? Kolko % krajiny riadi? Ved on je premier, on ma byt hlava riadenia, on ma vyzdvihnut do pozicii schopnych ludi a takto riadit krajinu. A toto som nevidel v jeho prejave ... cela ta debata mi nic nedala ... ziadne konceptualne zmeny, ziadne jasne ciele a prostriedky riadenia .... ako aj vizia do buducnosti :"Idem opravit to co pokazila terajsia vlada" ale ved to nie je O TOM! Clovek ktory sa dostane teraz ku vlade ako prve musi identifikovat faktory prostredia, ktore viedli k takemu stavu, ze do parlamentu sa dostali takmer polopice a nie ludia. Aj tu sa da vidiet ta Ficova konceptualna slepota alebo drzanie za gule. Samozrejme, ze teraz Fico prisiel a zacal hovorit ze "Soros tamto soros hento" ale ved my sa potrebujeme pohnut dopredu a jasne zaviest do demokracie mechanizmy v zakladoch podchycujuce takuto diverznu cinnost v state ... a nie len opravit to co niekto pokazil. Tiez ked fico hovoril o roznych mechanizmoch demokracie atd atd ... dalo by sa povedat niekolko krat sa na nich vyhovaral, ze sloboda atd ,.... ale ved demokracia sama o sebe je najhorsie zriadenie spolocnsoti ake existuje! V nej nikto za nic nenesie zodpovednost. A to mi chyba u Fica ... ten pohlad za ramec aktualneho systemu. Tiez to bolo vidno u toho ako sa vyhovaral, ze dnesna vlada porusuje tamto , porusuje hento .... ano dnesna vlada vychadza za ramec existujuceho systemu, proste ignoruje jeho hranice ... ignoruje slobodu cloveka, ignoruje ludske prava, ignoruje vsetko .... presne tak isto my ako LUD mozeme odignorovat "demokraciu" na styl zapadu a preformatovat ju na demokraciu typu Ruskeho .... aku ma Putin. Je tam demokracia? No ano je ... je tam duma je tam sudnictvo ... ale SMER je dany clovekom, a siri sa dalej do nizsich struktur riadenia (ak je to mozne). Ale Ficov nazor smer , dalej do smeru strany prekladany nie je , jeho nazory dalej sirene nie su! TO presne bolo vidno u peleho atd ... proste ked da premier smer zakasu LGBT tak musi prist poslednemu starostovi pri ukrajinskej hranici dopis o zakaze LGBT, pretoze to nie je smer strany. A ak s tym nesuhlasi a budu sa na neho stazovat, tak bude odvolany a na jeho miesto pride clovek, ktory chape koncepciu strany a bude ju sledovat. Koncepciu tvorenia, lasky k stvoreniu. Kto siri koncepciu lzivu nech si ide do inych stran. To iste o Lajcakovi. Ved Fico tam vlastne povedal, ze Lajcak je uzitocna babka, ktora vyborne vykonava diplomaticku cinnost. A toto vsjo. A kde je koncepcia ? Dobre, lajcak je vyborny statnik uznavany po europe a na pozadi investoval do mimovladok co nakoniec potopili smer .... no kde bol vtedy konceptualny pohlad FICA? No najsakor ani nebol .... on len nakazal lajcakovi co treba vybavit a o ostatne sa nestaral. To akoby si nakzal ciganovi co vie vyborne kopat kanaly kopat kanal pri trezore .... ty musis pozerat na konceptualny pohlad toho cigana ... ze ti vykradne trezor ked sa k nemu dokope ... ale fico nie ... on len vidi to ze cigan vyborne kope kanaly .... To je ta konceptualna slepota. A dalsia vec ... "my sme videli ze media utocia, my media nemame" ako chapem, ze pojem informacne pole asi bude nieco uplne cudzie pre Fica ale to je zaklad celeho sveta. Treba sa jasne vediet pohybovat v informacnom poli, treba vediet ho tvorit, riadit, kontrovat utoky v informacnom poli. A ked nemas media tak ako chces zit v informacnom poli ? Azda budes cakat, ze nepriatel spravi robotu v informacnom poli za teba? Nech sa Fico pozrie na Zemana ako riadi informacne pole pri kauze vrbetice ... si pockal par dni, kym sa somari vyjadrili a potom ich vsetkych zotrel. Cele cesko si teraz mysli, ze v prahe su protistatne zivly, co spravili komplot proti Rusku. Alebo ako Zeman prestal davat interview Dennik N a este par mediam a vyhlasil ich za dezinfomacne ... To je formovanie informacneho pola. To sa treba naucit. Bez toho sa politika robit neda...... a ako formuje informacne pole Fico? No ked bola kauza janicko marienka tak ticho bol, kryl sa kade tade. Nevedel co robit. Ano uz teraz sa kus prebral ide robit mitingy s ludmi, blaha sa prebral na fb. Ale ja ked pocuvam Fica, te jeho tlacovky, ja vidim ze ano chce daco robit, ale ziadne KONCEPTUALNE riesenia typu "Menime typ demokracie ... ak sa vam to pani zo zahranicia nepaci, tak bude vojna v strednej europe, to rozrusi celu europu a po case ju pohlti Rusko. Takze ideme si robit vlastnu politiku a nechcem vidiet jedineho zahranicneho agenta na nasom uzemi." Toto by si v dnesnom svete fico dovolit mohol. A ani by to nemusel hovorit na hlas. Viem ze su tu zivly co za take Slova by strielali (slobodomurari atd ) ale ved ked to viem, tak sa na to pripravim, verejne vyhlasim ze mam z bezpecnostnych dovodov dvojnika .... a teraz nech skusia spravit atentat na oboch naraz. Proste da sa lavirovat, vsetko sa da. Aj potichu sa da preformatovat krajina ale je na to potrebna vizia nova ... ktoru u Fica nevidno. Presne ako sa ho opytali na gorilu, platinove sitka, ze kedy to bude presetrene ... ta zahapkal a vyhol sa odpovedi. Ale ved TO JE PODSTATNA OTAZKA ! Ako sa v buducnosti mame vyvarovat takymto veciam? A on sa vyhne odpovedi? Ta co je sprosty, ci sa boji ze ho zabiju? Ked sa boji, tak nech prenecha riadenie krajiny ludom co sa neboja alebo nech sa zabezpeci. Neda sa robit politika, ked sa clovek boji penty, CIA alebo nicolsona .... to je len imitacia politiky na urovni ekonomickej ... pricom mi potrebujeme riadenie na najvyssom stupni, na stupni konceptualnom!

Este by som dal Ficovi taku otazku.
"Ako chcete predikovat a vyvarovat sa kauzam ako je Gorila".
Pricom by som dodal ze - Odmietam odpovede typu
"Sfunkcnit policiu" - pretoze policia stale funguje tak ako je nastaveny system
"Pohnat to na ustavny sud a odsudit" - zase nie, pretoze my hladame sposob ako predikovat takym veciam, nie ako nahanat niekoho po sudoch
"Netrestat, lebo to je opozicia" - zase to nie je odpoved na polozenu otazku
"Premlcacia doba" - ani to nie je odpoved na otazku
"Vydierat tym opoziciu" - zase to nie je odpoved na otazku
"Byt ticho lebo za tym su velke zvierata" - ak sa bojis zvierat nechod do lesa a uvloni post polovnikovi (netlac sa za premiera)
"Podchytit to na systemovej urovni" - ano to je jedina spravna odpoved. Ale je tu dalsia otazka "Ako to podchytit? Ako zmenit tu cast systemu, ktora vygenerovala Gorilu? Vieme vobec preco gorila vznikla? Preco ludia tak zmyslaju? Preco sa do politiky dostavaju zbohatlici a mafiani ako kolar, pricom pracovitym ludom su brany parlamentu zatvorene?" A tu by mali padat poriadne odpovede ... ak odpovedat Fico nevie, tak nech hlada ludi co odpovede vedia, nech vyhlasi celoslovenske patranie .... uz taki ludia existuju ... len hladat treba. Oni tu boli stale, len niekto to nechcel vidiet.


Este by som dal Ficovi taku otazku. "Ako chcete predikovat a vyvarovat sa kauzam ako je Gorila". Pricom by som dodal ze - Odmietam odpovede typu "Sfunkcnit policiu" - pretoze policia stale funguje tak ako je nastaveny system "Pohnat to na ustavny sud a odsudit" - zase nie, pretoze my hladame sposob ako predikovat takym veciam, nie ako nahanat niekoho po sudoch "Netrestat, lebo to je opozicia" - zase to nie je odpoved na polozenu otazku "Premlcacia doba" - ani to nie je odpoved na otazku "Vydierat tym opoziciu" - zase to nie je odpoved na otazku "Byt ticho lebo za tym su velke zvierata" - ak sa bojis zvierat nechod do lesa a uvloni post polovnikovi (netlac sa za premiera) "Podchytit to na systemovej urovni" - ano to je jedina spravna odpoved. Ale je tu dalsia otazka "Ako to podchytit? Ako zmenit tu cast systemu, ktora vygenerovala Gorilu? Vieme vobec preco gorila vznikla? Preco ludia tak zmyslaju? Preco sa do politiky dostavaju zbohatlici a mafiani ako kolar, pricom pracovitym ludom su brany parlamentu zatvorene?" A tu by mali padat poriadne odpovede ... ak odpovedat Fico nevie, tak nech hlada ludi co odpovede vedia, nech vyhlasi celoslovenske patranie .... uz taki ludia existuju ... len hladat treba. Oni tu boli stale, len niekto to nechcel vidiet.
Upravené 22. 5. 2021 o 13:36

Nech sa Fico pozrie na Zemana


nemozes porovnavat prognostika s pravnikom, ale ved ani Zeman nie je cisty ale to je skor o postaveni statu, ktoru politik prezentuje, a osobne chyby urobi kazdy

Lajcak je uzitocna babka


ako funguje realna politika? mohol si vybrat medzi Lajcakom alebo nejakym Korcokom, podobne ako si Putin mohol vybrat medzi Glazjevom a Nabilluinovou do centralnej banky.


Ked sa boji, tak nech prenecha riadenie krajiny ludom co sa neboja alebo nech sa zabezpeci.


toto je faul, ktory casto pouziva Meciar ci Harabin. pokial sa skutocne najde niekto konceptualnejsi, tak sa presadi a aj narod ho podpori a mozno sa ten niekto vykluje z Ficovho okolia. dovtedy tu ale nic lepsie ako Fico nie je.

ze schopne kadre sa odsuvali a somari sa stavali do cela.


to nedokazal vyriesit ani Stalin, takze places na nespravnom hrobe, toto je problem naroda ako to aj Fico prednedavnom ozvucil ze mladi do politiky nechcu ist a radsej idu do komfortnej zony. a k moci sa deru podla psychologie hlavne lumpi.


aku ma Putin.


neporovnatelne, ale aj Putin zacinal ako tichy skolacik, na navsteve SSA sa nechal Bushom viest a nic nenasvedcovalo ze by chcel robit nieco ine ako jeho predchodcovia.


na druhu stranu podotykam, ze mas v mnohom pravdu a ako Fico hovori, ze Smer za svoje chyby zaplatil dan, tak nepovedal ze tie chyby sme si zlizli vsetci ale opat pripominam, ze jeden statnik nemoze nahradit x tisic statnych uradnikov.


[quote="pid:16739, uid:106"]Nech sa Fico pozrie na Zemana[/quote] nemozes porovnavat prognostika s pravnikom, ale ved ani Zeman nie je cisty ale to je skor o postaveni statu, ktoru politik prezentuje, a osobne chyby urobi kazdy [quote="pid:16739, uid:106"]Lajcak je uzitocna babka[/quote] ako funguje realna politika? mohol si vybrat medzi Lajcakom alebo nejakym Korcokom, podobne ako si Putin mohol vybrat medzi Glazjevom a Nabilluinovou do centralnej banky. [quote="pid:16739, uid:106"]Ked sa boji, tak nech prenecha riadenie krajiny ludom co sa neboja alebo nech sa zabezpeci.[/quote] toto je faul, ktory casto pouziva Meciar ci Harabin. pokial sa skutocne najde niekto konceptualnejsi, tak sa presadi a aj narod ho podpori a mozno sa ten niekto vykluje z Ficovho okolia. dovtedy tu ale nic lepsie ako Fico nie je. [quote="pid:16739, uid:106"]ze schopne kadre sa odsuvali a somari sa stavali do cela.[/quote] to nedokazal vyriesit ani Stalin, takze places na nespravnom hrobe, toto je problem naroda ako to aj Fico prednedavnom ozvucil ze mladi do politiky nechcu ist a radsej idu do komfortnej zony. a k moci sa deru podla psychologie hlavne lumpi. [quote="pid:16739, uid:106"]aku ma Putin.[/quote] neporovnatelne, ale aj Putin zacinal ako tichy skolacik, na navsteve SSA sa nechal Bushom viest a nic nenasvedcovalo ze by chcel robit nieco ine ako jeho predchodcovia. na druhu stranu podotykam, ze mas v mnohom pravdu a ako Fico hovori, ze Smer za svoje chyby zaplatil dan, tak nepovedal ze tie chyby sme si zlizli vsetci ale opat pripominam, ze jeden statnik nemoze nahradit x tisic statnych uradnikov.

A dalsia vec ... "my sme videli ze media utocia, my media nemame" ako chapem, ze pojem informacne pole asi bude nieco uplne cudzie pre Fica ale to je zaklad celeho sveta. Treba sa jasne vediet pohybovat v informacnom poli, treba vediet ho tvorit, riadit, kontrovat utoky v informacnom poli. A ked nemas media tak ako chces zit v informacnom poli ?

K této konkrétní věci: mám dojem, že RFi nakládáš v oblasti, na jejímž zlepšení právě začal pracovat (svým příchodem na IV; jak jsem pochopil ze strany RFi i moderátorů, nebyla to návštěva poslední).


[quote="pid:16739, uid:106"]A dalsia vec ... "my sme videli ze media utocia, my media nemame" ako chapem, ze pojem informacne pole asi bude nieco uplne cudzie pre Fica ale to je zaklad celeho sveta. Treba sa jasne vediet pohybovat v informacnom poli, treba vediet ho tvorit, riadit, kontrovat utoky v informacnom poli. A ked nemas media tak ako chces zit v informacnom poli ?[/quote] K této konkrétní věci: mám dojem, že RFi nakládáš v oblasti, na jejímž zlepšení právě začal pracovat (svým příchodem na IV; jak jsem pochopil ze strany RFi i moderátorů, nebyla to návštěva poslední).

zlizli vsetci ale opat pripominam, ze jeden statnik nemoze nahradit x tisic statnych uradnikov


absolutny súhlas, super vysvetlené. Ja tomuto nerozumiem. Pjakin týždeň čo týždeň vysvetľuje koľko je v statnej správe podpindosnikov v Rusku a akú má Putin sťaženú situáciu. Tá paralela nie je zjavná? A to o suverenite sk nemožno hovoriť. Akurát teraz je tam ešte viac podpindosov, kt sa už ani nesnažia nič maskovať.


Potom sú tu ešte tzv. národné sily. Kotleba, Harabin no prezidentské voľby boli príkladom, vo všetko sa dá urobiť zle. Holt, politika je umenia možného a kt verí, že niekto iný spasí Slovensko sa veľmi mýli. Matovičovej voliči sa snad poučili, vykrikovať na niekoho že je zlodej a riadiť stať sú 2 diametrálne odlišne veci.


[quote="pid:16744, uid:252"]zlizli vsetci ale opat pripominam, ze jeden statnik nemoze nahradit x tisic statnych uradnikov[/quote] absolutny súhlas, super vysvetlené. Ja tomuto nerozumiem. Pjakin týždeň čo týždeň vysvetľuje koľko je v statnej správe podpindosnikov v Rusku a akú má Putin sťaženú situáciu. Tá paralela nie je zjavná? A to o suverenite sk nemožno hovoriť. Akurát teraz je tam ešte viac podpindosov, kt sa už ani nesnažia nič maskovať. Potom sú tu ešte tzv. národné sily. Kotleba, Harabin no prezidentské voľby boli príkladom, vo všetko sa dá urobiť zle. Holt, politika je umenia možného a kt verí, že niekto iný spasí Slovensko sa veľmi mýli. Matovičovej voliči sa snad poučili, vykrikovať na niekoho že je zlodej a riadiť stať sú 2 diametrálne odlišne veci.
Upravené 22. 5. 2021 o 15:25

dovtedy tu ale nic lepsie ako Fico nie je.


Z názorom čo ste napísal pre tibku a Ferry-ho sa plne stotožňujem a dávam +1 000 palcovsmile ,napriek tomu že nie som obhajcom ani prokurátorom žiadneho politika ani strany.Som pomali už 30r.dobrovolným nevoličom(lebo mi to umožňuje zákon),lebo som došla už na začiatku nato že mi tento systém navyhovuje/nesúhlasím sním.Zastávam názor že zlo vždy ostane zlom aj keď ho nazvú menším a iný výber sa nepripúšťa...


[quote="pid:16744, uid:252"]dovtedy tu ale nic lepsie ako Fico nie je.[/quote] Z názorom čo ste napísal pre tibku a Ferry-ho sa plne stotožňujem a dávam +1 000 palcov;) ,napriek tomu že nie som obhajcom ani prokurátorom žiadneho politika ani strany.Som pomali už 30r.dobrovolným nevoličom(lebo mi to umožňuje zákon),lebo som došla už na začiatku nato že mi tento systém navyhovuje/nesúhlasím sním.Zastávam názor že zlo vždy ostane zlom aj keď ho nazvú menším a iný výber sa nepripúšťa...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

problem je, ze ked nehlasujes, aj tak hlasujes....vitaz si pripisuje aj tvoj hlas (samozrejme alikvotne).
Ale ja tu tiez nechapem vsetky tie pristupy.....tak ked nemas ludi, tak si najdi....kurnik, to vsetci vidite naokolo seba samych uslachtilych ludi bez bazne a hany, ktori ked vidia, ze v kapitalizme firmy, ktorym davaju zakazky (povedzme aj poctivo vybrane), zarabaju miliony a po odvolani sa poslusne postavia na urad prace miesto toho, aby si nechali poslat nieco na ucet v Singapure.....vsetci su genialni a vedia presne posudit vsetko objektivne, pravdivo a poctivo....tak preco je ten nas kapitalizmus taky aky je.....ja vidim skor pristup v kapitalizme kazdy sam za seba a vitaza sa nepytaju....a to prosim som v zivote neprijala uplatok ani nijak sa neskorumpovala. Myslis Ferry, ze keby si nastupil povedzme za stranu Smer do Slovenskych elektrarni, tak by ta za chvilu nenachytali ze si podpisal nejaky tender, kde by bol nakoniec nejaky problem? Proste pozrime sa, kto nam v akej miere co ponuka, nic nove tu nevidim (okrem znamych tvari a v podstate uz sa prejavili aj charaktery), mozeme si vybrat bud ludi, vo vysledku ktori urobia pre nasu krajinu nieco alebo tych, ktori nedosiahnu ani to (resp. to, co dosiahnu by malo byt pre volica podstatne dolezitejsie, ako to, co obetuje pri takejto volbe). Volba je na kazdom.....ak sa mylim a ukazete mi, v com su charaktery inych ako Smeru lepsie, ok. Ale musia to byt urcitym sposobom meratelne hodnoty, nie reci o boji a snahe a protikorupcnosti apod.


problem je, ze ked nehlasujes, aj tak hlasujes....vitaz si pripisuje aj tvoj hlas (samozrejme alikvotne). Ale ja tu tiez nechapem vsetky tie pristupy.....tak ked nemas ludi, tak si najdi....kurnik, to vsetci vidite naokolo seba samych uslachtilych ludi bez bazne a hany, ktori ked vidia, ze v kapitalizme firmy, ktorym davaju zakazky (povedzme aj poctivo vybrane), zarabaju miliony a po odvolani sa poslusne postavia na urad prace miesto toho, aby si nechali poslat nieco na ucet v Singapure.....vsetci su genialni a vedia presne posudit vsetko objektivne, pravdivo a poctivo....tak preco je ten nas kapitalizmus taky aky je.....ja vidim skor pristup v kapitalizme kazdy sam za seba a vitaza sa nepytaju....a to prosim som v zivote neprijala uplatok ani nijak sa neskorumpovala. Myslis Ferry, ze keby si nastupil povedzme za stranu Smer do Slovenskych elektrarni, tak by ta za chvilu nenachytali ze si podpisal nejaky tender, kde by bol nakoniec nejaky problem? Proste pozrime sa, kto nam v akej miere co ponuka, nic nove tu nevidim (okrem znamych tvari a v podstate uz sa prejavili aj charaktery), mozeme si vybrat bud ludi, vo vysledku ktori urobia pre nasu krajinu nieco alebo tych, ktori nedosiahnu ani to (resp. to, co dosiahnu by malo byt pre volica podstatne dolezitejsie, ako to, co obetuje pri takejto volbe). Volba je na kazdom.....ak sa mylim a ukazete mi, v com su charaktery inych ako Smeru lepsie, ok. Ale musia to byt urcitym sposobom meratelne hodnoty, nie reci o boji a snahe a protikorupcnosti apod.

a kto bol lepsi? Lipsic, Pittner alebo Palko?


Nebudem vyrátavať všetky chyby ministra Róberta Kaliňáka, uvediem iba jednu: nebyť R.Kaliňáka, nie je ani Lipšic tam, kde je. A keďže Lipšic je tam, kde je, máme tu dnes vojnu policajtov!


[quote="pid:16735, uid:252"]a kto bol lepsi? Lipsic, Pittner alebo Palko?[/quote] Nebudem vyrátavať všetky chyby ministra Róberta Kaliňáka, uvediem iba jednu: nebyť R.Kaliňáka, nie je ani Lipšic tam, kde je. A keďže Lipšic je tam, kde je, máme tu dnes vojnu policajtov!

nebyť R.Kaliňáka, nie je ani Lipšic tam, kde je.


A Fico s Kaliňákom sú všemocný, že áno?!


[quote="pid:16762, uid:330"]nebyť R.Kaliňáka, nie je ani Lipšic tam, kde je.[/quote] A Fico s Kaliňákom sú všemocný, že áno?!

Moderátor

Takze ideme si robit vlastnu politiku a nechcem vidiet jedineho zahranicneho agenta na nasom uzemi."

Souhlas. Stačilo, že Orbán prohlásil, že pokud nebude po jeho, tak Maďarsko vystoupí z EU a jak s ním jednají. Jak s křehkými vejci.


[quote="pid:16739, uid:106"]Takze ideme si robit vlastnu politiku a nechcem vidiet jedineho zahranicneho agenta na nasom uzemi."[/quote] Souhlas. Stačilo, že Orbán prohlásil, že pokud nebude po jeho, tak Maďarsko vystoupí z EU a jak s ním jednají. Jak s křehkými vejci.

Stačilo, že Orbán prohlásil


Lebo mu to bolo dovolene? smile vsetci tu vieme ze R-U resp U-R je v planoch jednej aj druhej strany no co z toho vznikne o tom mozeme rozhodnut aj my sami... No ked nevidime ako sa snazia V4 odtrhnut ideologicky od zvysku EU tak potom nepochopime preco bolo dovolene niekomu povedat to a inemu to vid. Zeman... Niektori lidri V4 dostavaju vacsiu volnost ini zase naopak mensiu. Orban je zacleneny v procese Uhorska a tak moze vystupovat ako narodny politik ved prave narodne staty su statmi buducnost ( parafrazujem Trumpa) Orban je len zacleneny v tomto procese je len nastrojom bez konceptualnej moci no v sucasnosti on a Zeman maju v rukach dirigentsku palicku.


[quote="pid:16774, uid:312"]Stačilo, že Orbán prohlásil[/quote] Lebo mu to bolo dovolene? :) vsetci tu vieme ze R-U resp U-R je v planoch jednej aj druhej strany no co z toho vznikne o tom mozeme rozhodnut aj my sami... No ked nevidime ako sa snazia V4 odtrhnut ideologicky od zvysku EU tak potom nepochopime preco bolo dovolene niekomu povedat to a inemu to vid. Zeman... Niektori lidri V4 dostavaju vacsiu volnost ini zase naopak mensiu. Orban je zacleneny v procese Uhorska a tak moze vystupovat ako narodny politik ved prave narodne staty su statmi buducnost ( parafrazujem Trumpa) Orban je len zacleneny v tomto procese je len nastrojom bez konceptualnej moci no v sucasnosti on a Zeman maju v rukach dirigentsku palicku.

Orbán prohlásil,


Hm.Zase porovnávate neporovnateľné.Nechápem ako môžete porovnávať keď sme ani jeden neboli po prevrate na rovnakej štartovacej úrovni,politicky,ekonomicky ani mravne...Nedokážeme sa oslobodiť od nepamäti nám podsúvaných negatívnych vlastností a bičujeme sa nimy navzájom k veľkej spokojnosti všetkých naokolo.Miesto toho aby sme vyzdvyhovali naše aj tie najmenšie pozitíva na komkoľvek znás a na tom krok po kroku stavali...a hlavne radi zabúdame na to že aj politici sú len omylní ľudia,tak ako my a nie neomylní bohovia...študenti veľmi dobre vedia že prerod človeka na Človeka je zdĺhavý,zložitý a niekedy(dovolím si tvrdiť) aj bolestivý.Žial,tím čo sa nechce študovať potom len svojimi činmi či len vyslovenými myšlienkami kazia to čo sa iní snažia naprávať/nasmerovať správnym smerom...


[quote="pid:16774, uid:312"]Orbán prohlásil,[/quote] Hm.Zase porovnávate neporovnateľné.Nechápem ako môžete porovnávať keď sme ani jeden neboli po prevrate na rovnakej štartovacej úrovni,politicky,ekonomicky ani mravne...Nedokážeme sa oslobodiť od nepamäti nám podsúvaných negatívnych vlastností a bičujeme sa nimy navzájom k veľkej spokojnosti všetkých naokolo.Miesto toho aby sme vyzdvyhovali naše aj tie najmenšie pozitíva na komkoľvek znás a na tom krok po kroku stavali...a hlavne radi zabúdame na to že aj politici sú len omylní ľudia,tak ako my a nie neomylní bohovia...študenti veľmi dobre vedia že prerod človeka na Človeka je zdĺhavý,zložitý a niekedy(dovolím si tvrdiť) aj bolestivý.Žial,tím čo sa nechce študovať potom len svojimi činmi či len vyslovenými myšlienkami kazia to čo sa iní snažia naprávať/nasmerovať správnym smerom...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

No ked nevidime ako sa snazia V4 odtrhnut ideologicky od zvysku EU tak potom nepochopime preco


Presne aj toto som mala na mysli,keď som písala ten predošlí komentár,len som sa už nechcela ďalej rozpisovaťsmile ...


[quote="pid:16783, uid:69"]No ked nevidime ako sa snazia V4 odtrhnut ideologicky od zvysku EU tak potom nepochopime preco[/quote] Presne aj toto som mala na mysli,keď som písala ten predošlí komentár,len som sa už nechcela ďalej rozpisovať;) ...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.


A Fico s Kaliňákom sú všemocný, že áno?!



Nemal som na mysli vyšší intelekt. No aj s intelektom človeka, pokiaľ si chybu neuvedomujeme, resp. nikto nám ju nepripomína, tak sa jej môžeme dopúšťať opakovane. Predsa si museli obaja uvedomiť, ak uvažovali konštruktívne, že dualita v polícii a prokuratúre skončí presne tak, ako to dnes vidíme. A ak si to Fico uvedomuje, je potrebné to dať primerane najavo.


> A Fico s Kaliňákom sú všemocný, že áno?! Nemal som na mysli vyšší intelekt. No aj s intelektom človeka, pokiaľ si chybu neuvedomujeme, resp. nikto nám ju nepripomína, tak sa jej môžeme dopúšťať opakovane. Predsa si museli obaja uvedomiť, ak uvažovali konštruktívne, že dualita v polícii a prokuratúre skončí presne tak, ako to dnes vidíme. A ak si to Fico uvedomuje, je potrebné to dať primerane najavo.

Fico išiel na infovojne v štýle, ako pre prvý stupeň základnej školy. Niežeby boli odpovede zlé, ale mne osobne nič nedali. Proste boli určené pre "patriotov" (neustále zvýrazňujem uvodzovky).


Tak, ako poniektorí vyčítajú Pellegrinimu, že sa tlačí do zadku liberálom, tak to môžem tvrdiť aj o Ficovi u "patriotov". To ale nemení môj názor na to, že Fico je naschopnejší politik v novodobých dejinách SR. Je proste jasné, že tak ako Fico (Smer) sype fakty a argumentuje na tlačovkách Smeru, to je mega a nevyrovná sa mu nikto a mainstrím sa zmôže tak akurát na Ficove plávanie v bazéne, alebo otázky o počasí, popri tom ale informácie naplno múti stále.


Ja by som nenariekal nad Ficovou domnelou nekonceptuálnosťou. Proste neustále ide o to (republika štátnicky horí!):
Je SR schopná prežiť prípadný neúspech referenda a ďalšie tri roky tohto rozkladu?
Je SR schopná prežiť ďalšiu vládu, či už po referende, alebo v riadnych voľbách bez Smeru alebo Hlasu?
Akou ranou pre schopnosť regenerácie SR môže byť prípadný neúspech referenda a následné tým ešte väčšie povzbudenie protištátnych živlov, keď už teraz právo ako keby u nás neexistovalo?


A či má mať Smer mať nejaké svoje médium=totálna zbytočnosť vzhľadom na aktuálne pomery. Nejakým smeráckym médiom by len zo seba urobil nehybný terč a to by im ešte viac uškodilo. Musia sa roztrúsiť po sociálnych sieťach a podobne. Tak jak Smer sype info na sociálnych sieťach, to je to veľké plus. Nesmú z toho poľaviť. To, že mnohí trávia na soc. sieťach trištvrte dňa a nepozrú si Ficovú polhodinovú tlačovku, to už nie je v jeho moci.


A k Orbánovy...


No ked nevidime ako sa snazia V4 odtrhnut ideologicky od zvysku EU tak potom nepochopime preco bolo dovolene niekomu povedat to a inemu to


PS: A či je Fico konceptuálne zdatný... Podľa mňa áno, ale ako každý sa vyvíja. To, čo Fico ukazuje poslednú dobu, je kvalitatívny skok.
(A aj tu na fóre, napríklad niektoré Orbánové výroky riešime niekedy konceptuálne a niekedy "patrioticky"... smile )


Fico išiel na infovojne v štýle, ako pre prvý stupeň základnej školy. Niežeby boli odpovede zlé, ale mne osobne nič nedali. Proste boli určené pre "patriotov" (neustále zvýrazňujem uvodzovky). Tak, ako poniektorí vyčítajú Pellegrinimu, že sa tlačí do zadku liberálom, tak to môžem tvrdiť aj o Ficovi u "patriotov". To ale nemení môj názor na to, že Fico je naschopnejší politik v novodobých dejinách SR. Je proste jasné, že tak ako Fico (Smer) sype fakty a argumentuje na tlačovkách Smeru, to je mega a nevyrovná sa mu nikto a mainstrím sa zmôže tak akurát na Ficove plávanie v bazéne, alebo otázky o počasí, popri tom ale informácie naplno múti stále. Ja by som nenariekal nad Ficovou domnelou nekonceptuálnosťou. Proste neustále ide o to (republika štátnicky horí!): Je SR schopná prežiť prípadný neúspech referenda a ďalšie tri roky tohto rozkladu? Je SR schopná prežiť ďalšiu vládu, či už po referende, alebo v riadnych voľbách bez Smeru alebo Hlasu? Akou ranou pre schopnosť regenerácie SR môže byť prípadný neúspech referenda a následné tým ešte väčšie povzbudenie protištátnych živlov, keď už teraz právo ako keby u nás neexistovalo? A či má mať Smer mať nejaké svoje médium=totálna zbytočnosť vzhľadom na aktuálne pomery. Nejakým smeráckym médiom by len zo seba urobil nehybný terč a to by im ešte viac uškodilo. Musia sa roztrúsiť po sociálnych sieťach a podobne. Tak jak Smer sype info na sociálnych sieťach, to je to veľké plus. Nesmú z toho poľaviť. To, že mnohí trávia na soc. sieťach trištvrte dňa a nepozrú si Ficovú polhodinovú tlačovku, to už nie je v jeho moci. A k Orbánovy... [quote="pid:16783, uid:69"]No ked nevidime ako sa snazia V4 odtrhnut ideologicky od zvysku EU tak potom nepochopime preco bolo dovolene niekomu povedat to a inemu to[/quote] PS: A či je Fico konceptuálne zdatný... Podľa mňa áno, ale ako každý sa vyvíja. To, čo Fico ukazuje poslednú dobu, je kvalitatívny skok. (A aj tu na fóre, napríklad niektoré Orbánové výroky riešime niekedy konceptuálne a niekedy "patrioticky"... :) )

je potrebné to dať primerane najavo.


Rešpektujem váš názor ale ho nezdieľam.Podľa mňa vie veľmi dobre čo hovoriť,ako a kedy.Ponáhľaj sa pomaly slov príslovie.Nezabúdajte že v skutočnosti je jediným(ak sa nemýlim) najostrieľanejším politikom unás v tak zahraničnej(kde ho rešpektovali) tak aj domácej politike.Dobre ho vycvičili aj médiá.A vôbec nieje na škodu že si dáva pozor čo ,ako a kedy povie.Lebo šakaly a hieny nespia a pri prvej akejkoľvek príležitosti začnú s radosťou hrýzť a trhať.Nezabúdajte že je ešte veľmi veľa takých "lebo Fico".Načo zbytočne odkrývať karty?Načo dávať iným čas na prípravu na protiútok?Bár by vedel tak dobre hrať šachy ako gasudar.To by však musel mať aj takých učiteľov a tomu zase už nebolo sudičkami dopriatesmile .


[quote="pid:16792, uid:330"]je potrebné to dať primerane najavo.[/quote] Rešpektujem váš názor ale ho nezdieľam.Podľa mňa vie veľmi dobre čo hovoriť,ako a kedy.Ponáhľaj sa pomaly slov príslovie.Nezabúdajte že v skutočnosti je jediným(ak sa nemýlim) najostrieľanejším politikom unás v tak zahraničnej(kde ho rešpektovali) tak aj domácej politike.Dobre ho vycvičili aj médiá.A vôbec nieje na škodu že si dáva pozor čo ,ako a kedy povie.Lebo šakaly a hieny nespia a pri prvej akejkoľvek príležitosti začnú s radosťou hrýzť a trhať.Nezabúdajte že je ešte veľmi veľa takých "lebo Fico".Načo zbytočne odkrývať karty?Načo dávať iným čas na prípravu na protiútok?Bár by vedel tak dobre hrať šachy ako gasudar.To by však musel mať aj takých učiteľov a tomu zase už nebolo sudičkami dopriate;) .

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

To ale nemení môj názor na to, že Fico je naschopnejší politik v novodobých dejinách SR.


Tak potom:


NAKA - za vlady Roberta Fica
ŠTS - Za vlady Roberta Fica
21% DPH a silne sa zvyšujúce odvody A minimalna mzda - za vlady Roberta Fica
Danova licencia - za vlady Roberta Fica
Inkluzívne vzdelavanie a pozitivna diskriminácia v skolach na vychode - Za vlady Roberta Fica (treba si pozriet rozsudky sudov Humenné voci riaditeľom škôl)
Zbavenie poslaneckeho mandatu Mazureka za nazor a vytvorenie Protiextremistickeho zakona - Za vlady Roberta Fica
Zaciatok rokovania o zakladni na Sliači - za vlady Roberta Fica
Madarizacia juzneho Slovenska / koncepcia chybajucich slovenskych skol na juhu - za vlady Robwrta Fica
Stihanie za nazor sudcu tusim 15:0 - za Vlady Roberta Fica
Lex Harabin a obmedzenie pristupu sidcov k volenym funkciam - za vlady Roberta Fica
Vyberanie pokút akonKľúčový ukazovateľ merania vykonu prislušnikov Policie SR - za vlády Róberta Fica


Zhorsenie dost podstatne, podnikatelskeho prostredia - za vlady Roberta Fica
Postavenie ekonomiky na automobilovom pilieri (moja osobna skusenosť so štátnym tajomnikom MinHosp., ktorý ma poslal do zadku, ze Vy ste velky zamestnavatel? VW je velky. Co je to Vasich 1000 ludi? Nič. Preto podporujeme velkych... Tak dobru zabavu pri preruseni produkcie, my nie velki to teraz tahame.


V neposlednom rade to bola Vlada SMER-SD so zarukavicovanym Pellegrinim, ktori spustili likvidaciu malych a strednych podnikatelov pocas korony. Pisal som to asi pred pol rokom v Oracle blogu aj s dokazmi z UVZ SR s datumami, kedy pozatvarali ktore prevadzky. Takze ani v tomto lebo Matovič neobstoji. A podla Svetovej banky, boli prvé testy dodané Vláde Roberta fica v roku 2017...


Takze toľko ku lebo Fico. To, ze pan Fico bol v Infovojne je pekne, ale uz sa aj pan Kaliňák st. znova zacína ukazovať v havajskom tricku a s úsmevom q hlavne postavenim ruk, z ktoreho mna, ako psychologa amatera mrazí.


Mate naozaj kratku pamäť.


Poslanci za SMER-SD, povinne rúškovaní, povinne testovaní, zahlasovali za likvidačné pokuty obyvateľstvu za, twraz uz vieme ze nezakonnú "karanténu"...Nepamätáte si to? Naozaj nie?


[quote="pid:16796, uid:254"]To ale nemení môj názor na to, že Fico je naschopnejší politik v novodobých dejinách SR.[/quote] Tak potom: NAKA - za vlady Roberta Fica ŠTS - Za vlady Roberta Fica 21% DPH a silne sa zvyšujúce odvody A minimalna mzda - za vlady Roberta Fica Danova licencia - za vlady Roberta Fica Inkluzívne vzdelavanie a pozitivna diskriminácia v skolach na vychode - Za vlady Roberta Fica (treba si pozriet rozsudky sudov Humenné voci riaditeľom škôl) Zbavenie poslaneckeho mandatu Mazureka za nazor a vytvorenie Protiextremistickeho zakona - Za vlady Roberta Fica Zaciatok rokovania o zakladni na Sliači - za vlady Roberta Fica Madarizacia juzneho Slovenska / koncepcia chybajucich slovenskych skol na juhu - za vlady Robwrta Fica Stihanie za nazor sudcu tusim 15:0 - za Vlady Roberta Fica Lex Harabin a obmedzenie pristupu sidcov k volenym funkciam - za vlady Roberta Fica Vyberanie pokút akonKľúčový ukazovateľ merania vykonu prislušnikov Policie SR - za vlády Róberta Fica Zhorsenie dost podstatne, podnikatelskeho prostredia - za vlady Roberta Fica Postavenie ekonomiky na automobilovom pilieri (moja osobna skusenosť so štátnym tajomnikom MinHosp., ktorý ma poslal do zadku, ze Vy ste velky zamestnavatel? VW je velky. Co je to Vasich 1000 ludi? Nič. Preto podporujeme velkych... Tak dobru zabavu pri preruseni produkcie, my nie velki to teraz tahame. V neposlednom rade to bola Vlada SMER-SD so zarukavicovanym Pellegrinim, ktori spustili likvidaciu malych a strednych podnikatelov pocas korony. Pisal som to asi pred pol rokom v Oracle blogu aj s dokazmi z UVZ SR s datumami, kedy pozatvarali ktore prevadzky. Takze ani v tomto lebo Matovič neobstoji. A podla Svetovej banky, boli prvé testy dodané Vláde Roberta fica v roku 2017... Takze toľko ku lebo Fico. To, ze pan Fico bol v Infovojne je pekne, ale uz sa aj pan Kaliňák st. znova zacína ukazovať v havajskom tricku a s úsmevom q hlavne postavenim ruk, z ktoreho mna, ako psychologa amatera mrazí. Mate naozaj kratku pamäť. Poslanci za SMER-SD, povinne rúškovaní, povinne testovaní, zahlasovali za likvidačné pokuty obyvateľstvu za, twraz uz vieme ze nezakonnú "karanténu"...Nepamätáte si to? Naozaj nie?

Tak potom:


Stale to nemeni moj nazor na Fica, ktory robi vsetko pre SR a vobec Ficove kroky nevidim takym sposobom ako si popisal.


Hovoris o nejakom zhorsovani za vlady Fica, ale nejak nevidis dnesnu vladu, kde uz konkurujeme len Keni.


Dalej zabudas, ze je v plane GP nasackovat do vlady "patriotov", kedy to moze byt este horsie ako dnes. Horsie v smere tom, ze manipulacia a nespravodlivost bude podstatne viac skryta a lahsie primana spolocnostou, ako dnesny viditelny bordel a nespravodlivost liberalov.


Fico je spickovy politik, ktory bere v uvahu aj nadnarodne a globalne kroky. Preco bol zabity Kuciak s priatelkou? No preto, lebo Smer nerazil vektor GP a coraz viac posliloval SR a jeho ulohu na nadnarodnej scene. Smer bol neziaduci zjednocujuci prvok v EU. Cize tato protismeracka akcia vyhovovala nie len podpindosom, ale hlavne GP.


Mnohi vidia Hlas ako liberalny, Smer ako malo " patrioticky", ale nezamyslaju sa nad globalnymi skutocnostami a potrebami do buducna.


[quote="pid:16804, uid:183"]Tak potom:[/quote] Stale to nemeni moj nazor na Fica, ktory robi vsetko pre SR a vobec Ficove kroky nevidim takym sposobom ako si popisal. Hovoris o nejakom zhorsovani za vlady Fica, ale nejak nevidis dnesnu vladu, kde uz konkurujeme len Keni. Dalej zabudas, ze je v plane GP nasackovat do vlady "patriotov", kedy to moze byt este horsie ako dnes. Horsie v smere tom, ze manipulacia a nespravodlivost bude podstatne viac skryta a lahsie primana spolocnostou, ako dnesny viditelny bordel a nespravodlivost liberalov. Fico je spickovy politik, ktory bere v uvahu aj nadnarodne a globalne kroky. Preco bol zabity Kuciak s priatelkou? No preto, lebo Smer nerazil vektor GP a coraz viac posliloval SR a jeho ulohu na nadnarodnej scene. Smer bol neziaduci zjednocujuci prvok v EU. Cize tato protismeracka akcia vyhovovala nie len podpindosom, ale hlavne GP. Mnohi vidia Hlas ako liberalny, Smer ako malo " patrioticky", ale nezamyslaju sa nad globalnymi skutocnostami a potrebami do buducna.

A ak si to Fico uvedomuje, je potrebné to dať primerane najavo.

Toto bych rozdělil na 2 části:
první čast
si to Fico uvedomuje

druhá část
je potrebné to dať primerane najavo.


Jestli nastal jev dle první části, poznáme/poznáváme po ovoci.
(výsledek interní práce s touto zkušeností)


V druhé části je klíčové slovo ‘primerane‘. Míra. Proč mediálním ozvučováním detailů vlastních chyb nabíjet zbraně protivníkům a libero-prestitutkám?


Kdo ví, ten ví.


[quote="pid:16792, uid:330"]A ak si to Fico uvedomuje, je potrebné to dať primerane najavo.[/quote] Toto bych rozdělil na 2 části: první čast [quote="pid:16792, uid:330"]si to Fico uvedomuje[/quote] druhá část [quote="pid:16792, uid:330"]je potrebné to dať primerane najavo.[/quote] Jestli nastal jev dle první části, poznáme/poznáváme po ovoci. (výsledek **interní** práce s touto zkušeností) V druhé části je klíčové slovo ‘primerane‘. Míra. Proč mediálním ozvučováním detailů vlastních chyb nabíjet zbraně protivníkům a libero-prestitutkám? Kdo ví, ten ví.
Upravené 23. 5. 2021 o 10:29

Stale to nemeni moj nazor na Fica, ktory robi vsetko pre SR a vobec Ficove kroky nevidim takym sposobom ako si popisal.


Hovoris o nejakom zhorsovani za vlady Fica, ale nejak nevidis dnesnu vladu, kde uz konkurujeme len Keni.


Mlady muz.


V biblii aj korane sa piše o tom, že najhoršie, co sa môze stat je, ked Boh cloveku vezme rozum.
Ked napisete, ze objektivne fakty vôbec tak nevidíte, Boh Vás oprostil rozumu.
Horeuvedene fakty su fakty pane. Viete, kto dal dole Danka? Vojenske spravodajstvo pane. A viete preco? Posledne volby pred tymito to bolo dostojnici vojenskeho spravodajstva, ktori pomohli, sikovni chalani, Dankove SNS dostat sa do vlady, dobrou komunikacnou strategiou. A co za to chceli? Nie vela. Notmalnu strategiu rozvoja skolstva, s Jazykom slovenskym ako aj jazykmi mensin na juhilu Slovenska.
Zvysok mojich bodov je dohladatelna v hlasovaniach narodnej rady slovenskej republiky a v rokovaniach vlady. Nech sa paci, mozete si to dohladat.
Ale vy to.nevidite tak. Aj Vy nosite "rusko" len do obchodu alebo na tlacovky, ako fico? Aj vy sa testujete spajchlovacimi testami, lebo ved bez toho Vas nepustia do prace ci parlamentu?


Opakujete kecy typu "patrioti", Vy viete vobec, co je patriot? Najskor skuste sam byt patriot, kym otriete hubu o ludi, ktorym nezalezi len na sebe, ale aj na svojom narode bez toho, abymyluseli nenavidiet ine narody.
Patrioti, alebo inak povedane národovci, by mali mať v prvom rade na zreteli svoj narod a jeho zaujmy...
Dam Vam otazku. kde je sirokorozchodna? Kde je letisko sliac ako cargo letisko s aziou? kde je bratislava ako pristav? kde je dialnica do kosíc na prepojenie vychodu a zapadu?
viete co tieto projekty boli? Boli viziou rozvoja.


Jeden z redaktorov RTVS ma nazval satanom, ked som sa pred volbami spytal kollara otcorene na koncepciu rozvoja Slovenska. Pretoze ked chce stavat byty, musi vediet demograficky vyvoj a planovanie rodin s 1, 2, 3 a viac detmi. A nasledne, tie byty musia mat pre rodicov zamestnanie. A to zamestnanie.musi mat stimuly a obsluzny sektor sluzieb, zdravotne centra, skolky, skoly, ihriska, restauracie, obchody. a toto vsetko treba naplanovať vsak? Kollar neodpovedal, asi zasa plodil dalsie dieta. Ale to iste mal Fico. ved si pozrite jeho programove vyhlasenia vlady, su pristupne na stranke uradu vlady a nrsr. je to taka ista katastrofa, ako matovicovo hegerovska rozkradacka.


Jo a apropo, kde mame armadu? alebo si myslite, ze armada zmizla za rok?


Pane, Fico za svoje tri obdobia zlikvidoval spolu s Dzurindom v obdobi pred tym , yplne pozostatky Meciarovych planov na 25+ rokov, zmenil ich na 4rocnice na seba nenaväzujuce, no Vy to nevidite a tliachate o "patriotoch".


Pane hore su fakty. Viete co je najhorsie? Ze Vas a kopu dalsich historia vela nenaucila. Poculi ste už o gilotine? Viete, odkiaľ prislo prislovie, že revolucia poziera vlastne deti?


Meciar s Kňazkom a Carnogurskym rokovali s komumistami o Ceskoslovensku a svete bez komunistov. Zabudli ste?


Fico s Kocnerom zachranovali Markízu pred Meciarom.. Zabudli ste?


Matovic so Sulikom skakali na Majdane za Slušne Slovensko bez Fica. Zabudli ste?


Fico teraz hovorí o Slovensku bez liberalov.....


A svet sa krúti a nikto z tychto, okrem Mečiara, nehovoril o rozvoji moralky, rodiny, znalostnej ekonomiky, rozvoji infrastruktury, rozvoji vzdelanosti, rozvoji sebestacnosti potravinovej (o tej hovoril aj Fico v jednom obdobi, aby dostal kredit, ked nieco povedal).


A GP s Mociarom si idu svoje....


Slovensko je geneticky najstarsi narod v Európe. Slovensko má z pohľadu energetiky, cez naše tradicie a kulturu, silnu energetiku, ktorú nezlomil zatiaľ nik... No my vieme, že pokiaľ nezacneme mať demos krátis, teda vladu ľudu, teda kedykoľveknodvolateľny štátny uradnik svojim obvodom, za jasne stanovenych podmienok vladnutia, budeme mat to, co som napisal hore.
Naku stíhajucu obcianku na proteste za "ruško" , specialny trestny súd a nazor iny, ako vladny (nie narodny opakujem vladnyladny) znamená biľag a sud...


Aspon neglorifikujte ROBspiera, pretoze 29.2 2020 mu hlavu usekla ta ista gilotina, ktorou popravil Meciara. a uslo sa mu tiež to isté: Páľ do piče, ako povedal Meciarovi, ked mu na Urad vlady priniesol tie horeuvedené projekty, dialnica, sirokorozchodna, sliac, pristav blava atd atd...


[quote="pid:16811, uid:254"]Stale to nemeni moj nazor na Fica, ktory robi vsetko pre SR a vobec Ficove kroky nevidim takym sposobom ako si popisal. Hovoris o nejakom zhorsovani za vlady Fica, ale nejak nevidis dnesnu vladu, kde uz konkurujeme len Keni.[/quote] Mlady muz. V biblii aj korane sa piše o tom, že najhoršie, co sa môze stat je, ked Boh cloveku vezme rozum. Ked napisete, ze objektivne fakty vôbec tak nevidíte, Boh Vás oprostil rozumu. Horeuvedene fakty su fakty pane. Viete, kto dal dole Danka? Vojenske spravodajstvo pane. A viete preco? Posledne volby pred tymito to bolo dostojnici vojenskeho spravodajstva, ktori pomohli, sikovni chalani, Dankove SNS dostat sa do vlady, dobrou komunikacnou strategiou. A co za to chceli? Nie vela. Notmalnu strategiu rozvoja skolstva, s Jazykom slovenskym ako aj jazykmi mensin na juhilu Slovenska. Zvysok mojich bodov je dohladatelna v hlasovaniach narodnej rady slovenskej republiky a v rokovaniach vlady. Nech sa paci, mozete si to dohladat. Ale vy to.nevidite tak. Aj Vy nosite "rusko" len do obchodu alebo na tlacovky, ako fico? Aj vy sa testujete spajchlovacimi testami, lebo ved bez toho Vas nepustia do prace ci parlamentu? Opakujete kecy typu "patrioti", Vy viete vobec, co je patriot? Najskor skuste sam byt patriot, kym otriete hubu o ludi, ktorym nezalezi len na sebe, ale aj na svojom narode bez toho, abymyluseli nenavidiet ine narody. Patrioti, alebo inak povedane národovci, by mali mať v prvom rade na zreteli svoj narod a jeho zaujmy... Dam Vam otazku. kde je sirokorozchodna? Kde je letisko sliac ako cargo letisko s aziou? kde je bratislava ako pristav? kde je dialnica do kosíc na prepojenie vychodu a zapadu? viete co tieto projekty boli? Boli viziou rozvoja. Jeden z redaktorov RTVS ma nazval satanom, ked som sa pred volbami spytal kollara otcorene na koncepciu rozvoja Slovenska. Pretoze ked chce stavat byty, musi vediet demograficky vyvoj a planovanie rodin s 1, 2, 3 a viac detmi. A nasledne, tie byty musia mat pre rodicov zamestnanie. A to zamestnanie.musi mat stimuly a obsluzny sektor sluzieb, zdravotne centra, skolky, skoly, ihriska, restauracie, obchody. a toto vsetko treba naplanovať vsak? Kollar neodpovedal, asi zasa plodil dalsie dieta. Ale to iste mal Fico. ved si pozrite jeho programove vyhlasenia vlady, su pristupne na stranke uradu vlady a nrsr. je to taka ista katastrofa, ako matovicovo hegerovska rozkradacka. Jo a apropo, kde mame armadu? alebo si myslite, ze armada zmizla za rok? Pane, Fico za svoje tri obdobia zlikvidoval spolu s Dzurindom v obdobi pred tym , yplne pozostatky Meciarovych planov na 25+ rokov, zmenil ich na 4rocnice na seba nenaväzujuce, no Vy to nevidite a tliachate o "patriotoch". Pane hore su fakty. Viete co je najhorsie? Ze Vas a kopu dalsich historia vela nenaucila. Poculi ste už o gilotine? Viete, odkiaľ prislo prislovie, že revolucia poziera vlastne deti? Meciar s Kňazkom a Carnogurskym rokovali s komumistami o Ceskoslovensku a svete bez komunistov. Zabudli ste? Fico s Kocnerom zachranovali Markízu pred Meciarom.. Zabudli ste? Matovic so Sulikom skakali na Majdane za Slušne Slovensko bez Fica. Zabudli ste? Fico teraz hovorí o Slovensku bez liberalov..... A svet sa krúti a nikto z tychto, okrem Mečiara, nehovoril o rozvoji moralky, rodiny, znalostnej ekonomiky, rozvoji infrastruktury, rozvoji vzdelanosti, rozvoji sebestacnosti potravinovej (o tej hovoril aj Fico v jednom obdobi, aby dostal kredit, ked nieco povedal). A GP s Mociarom si idu svoje.... Slovensko je geneticky najstarsi narod v Európe. Slovensko má z pohľadu energetiky, cez naše tradicie a kulturu, silnu energetiku, ktorú nezlomil zatiaľ nik... No my vieme, že pokiaľ nezacneme mať demos krátis, teda vladu ľudu, teda kedykoľveknodvolateľny štátny uradnik svojim obvodom, za jasne stanovenych podmienok vladnutia, budeme mat to, co som napisal hore. Naku stíhajucu obcianku na proteste za "ruško" , specialny trestny súd a nazor iny, ako vladny (nie narodny opakujem vladnyladny) znamená biľag a sud... Aspon neglorifikujte ROBspiera, pretoze 29.2 2020 mu hlavu usekla ta ista gilotina, ktorou popravil Meciara. a uslo sa mu tiež to isté: Páľ do piče, ako povedal Meciarovi, ked mu na Urad vlady priniesol tie horeuvedené projekty, dialnica, sirokorozchodna, sliac, pristav blava atd atd...

ale nejak nevidis dnesnu vladu,

apropo, ak ste si sedel na ušiach posledny rok, kedy Jox najskor na starej vode a potom na Oracle blogu publikoval clánky, ktoré mali daleko od toho, nevidiet... Znova ste si utrel.hubu o nieco, čo Vam nemam chuť prepačiť.


Pre vsetkych. odporučam Vam v rustine jedno.pozrite si toto vystupenie Vladimira Putina. Dajte tam miesto mena Zelensky mená ako Fico, Dzurinda, ci Matovic, Heger alebo Sulik. q skuste si vypocuť prezidenta Ruskej federacie v jeho vysvetleni, ako on vidí cloveka, ktory má viest štát (nie krajinu, ako nas nazyva pan Fico)


https://youtu.be/yfFxRg2eV_U


[quote="pid:16811, uid:254"]ale nejak nevidis dnesnu vladu,[/quote] apropo, ak ste si sedel na ušiach posledny rok, kedy Jox najskor na starej vode a potom na Oracle blogu publikoval clánky, ktoré mali daleko od toho, nevidiet... Znova ste si utrel.hubu o nieco, čo Vam nemam chuť prepačiť. Pre vsetkych. odporučam Vam v rustine jedno.pozrite si toto vystupenie Vladimira Putina. Dajte tam miesto mena Zelensky mená ako Fico, Dzurinda, ci Matovic, Heger alebo Sulik. q skuste si vypocuť prezidenta Ruskej federacie v jeho vysvetleni, ako on vidí cloveka, ktory má viest štát (nie krajinu, ako nas nazyva pan Fico) https://youtu.be/yfFxRg2eV_U

Predsa si museli obaja uvedomiť, ak uvažovali konštruktívne, že dualita v polícii a prokuratúre skončí presne tak, ako to dnes vidíme.


Jedna vec je uvedomiť a druhá je schopnosť prevziať veci a dotlačiť k zdarnému konci...


[quote="pid:16792, uid:330"]Predsa si museli obaja uvedomiť, ak uvažovali konštruktívne, že dualita v polícii a prokuratúre skončí presne tak, ako to dnes vidíme.[/quote] Jedna vec je uvedomiť a druhá je schopnosť prevziať veci a dotlačiť k zdarnému konci...

Moderátor

Tak potom:


Zas to "Fico je všemohúci" a "len on nesie zodpovednosť za naše nešťastie", rozmýšľaš aj hlavou alebo opakuješ frázy z "alternatívy"?! Pýtam sa lebo vidím len to druhé...


[quote="pid:16804, uid:183"]Tak potom:[/quote] Zas to "Fico je všemohúci" a "len on nesie zodpovednosť za naše nešťastie", rozmýšľaš aj hlavou alebo opakuješ frázy z "alternatívy"?! Pýtam sa lebo vidím len to druhé...

Moderátor

oslanci za SMER-SD, povinne rúškovaní, povinne testovaní, zahlasovali za likvidačné pokuty obyvateľstvu za, twraz uz vieme ze nezakonnú "karanténu"...Nepamätáte si to? Naozaj nie?


Asi treba menej sledovať Dr. Krajníkovú. Napr. Taraba, bez rúška, bez testu ho nepustili do parlamentu. Tak načo by to bolo dobré? Ešte raz, politika je umenie možného. Pozrime sa na Harabina, má vždy pravdu, ale čo reálne urobil pre jedného jediného Slováka? Konkrétny výsledok? Nič....


A takto by sme mohli ísť ďalej. Ľudia s takouto a podobnou optikou potom volia spasiteľov typu Matovič (pozor, nehovorím, že konkrétne Vy, pretože pozerajú len na nedostatky), kt tu vykrikoval ako Fico kradne. To, čo sa tu stihlo ukradnúť za rok je reprezentatívne (testy, MOMky a pod.)


Niekto ešte za čais vody pred voľbami dával sumár, čo sa dosiahlo za Fica, myslím návrat SPP, bankový odvod, obedy deťom a bolo tam toho ešte veľa. Ak to číta, neviem či to bo @otec, prosím dajto to sem.

Nepozerajú na konkrétne výsledky, kt boli dosiahnuteľné za daných okolností.


To je ako by ste vyčítali Ficovi prečo nezabehol 100ku ako Usain Bolt... aj keby ju zabehol najlepšie zo všetkých slovenských politikov.... To je príklad, lepší ma nenapadá. ALebo si pozrite, toho Pjakina a tu penzijnú reformu, ako to vysvetloval Pjakin. Myslím, že tam je zjavná paralela.


[quote="pid:16804, uid:183"]oslanci za SMER-SD, povinne rúškovaní, povinne testovaní, zahlasovali za likvidačné pokuty obyvateľstvu za, twraz uz vieme ze nezakonnú "karanténu"...Nepamätáte si to? Naozaj nie?[/quote] Asi treba menej sledovať Dr. Krajníkovú. Napr. Taraba, bez rúška, bez testu ho nepustili do parlamentu. Tak načo by to bolo dobré? Ešte raz, politika je umenie možného. Pozrime sa na Harabina, má vždy pravdu, ale čo reálne urobil pre jedného jediného Slováka? Konkrétny výsledok? Nič.... A takto by sme mohli ísť ďalej. Ľudia s takouto a podobnou optikou potom volia spasiteľov typu Matovič (pozor, nehovorím, že konkrétne Vy, pretože pozerajú len na nedostatky), kt tu vykrikoval ako Fico kradne. To, čo sa tu stihlo ukradnúť za rok je reprezentatívne (testy, MOMky a pod.) Niekto ešte za čais vody pred voľbami dával sumár, čo sa dosiahlo za Fica, myslím návrat SPP, bankový odvod, obedy deťom a bolo tam toho ešte veľa. Ak to číta, neviem či to bo @otec, prosím dajto to sem. Nepozerajú na konkrétne výsledky, kt boli dosiahnuteľné za daných okolností. To je ako by ste vyčítali Ficovi prečo nezabehol 100ku ako Usain Bolt... aj keby ju zabehol najlepšie zo všetkých slovenských politikov.... To je príklad, lepší ma nenapadá. ALebo si pozrite, toho Pjakina a tu penzijnú reformu, ako to vysvetloval Pjakin. Myslím, že tam je zjavná paralela.
Upravené 23. 5. 2021 o 11:17

opakuješ frázy z "alternatívy"?!


Ori s alternativou toto nema nic spolocne. su to moje skusenosti a objektivne fakty. alebi mi vies dat dokument za 13 eokov vlady s Robertom Ficom, kde by bol jasne definovany a vyplnany plan Rozvoja SR v horeuvedenych bodoch?
ak rozumies ekonomike vies, co znamena zvysovanie odvodov a minimalnej mzdy. Ti "nenazrani" podnikatelia zijuci naozaj z komunity q sluzbe jej,teraz za rok pokrachovali. 16000 prevadzok a vies aj preco? dam priklad, podnikatela variaceho 4000 obedov denne. klesol na 1400, lebo lockdown... zazmlivnene veci sa nedali zrusit, vypovedna 2 mesiace, nedalo sa rozviazat PP hned a stal sa dlznikom, detto ziaden narok na podporu. preco klesol tak rychlo za dlznika? lebo nebol schopny splacat odvody v tej.miere, ako mal predpisane statom...A vies,ake odvody ma podnikatelska sfera.
O pracu prislo 10 ludi a podnikatel je dnes na urade prace....
Zle nastavena odvodova a danova politika, podpora VW, KIA Motors, PSA, a nepodporovanie malych a strednych podnikatelov v minulosti (mna odvodova "danova licencia"" plus dan z vozidla, cestna dan, havarijne a zakonne poistenie plus dan z PHM donutila prestat pomahat ludom qj s vozenim veci, pretoze auto som uz nezvladol zaplatit s tou novou "licenciou", uz mame len eshop, vdaka pane Ficovi.) viedla ku tomu, co sa teraz stalo a Matovič a Heger len pokracuju v ceste Fica....Len zvyšili rychlost, to je cele...


Ori, ktora z tych horeuvwdenych informacii nie je pravdiva? Alebo sa to nestalo?
Fico mal isť do kelu a riadit z pozadia.Ak chcel vstúpit dopredu a riadit proces, mal byt, ako de Santis z Floridy....Preco podania na sudy musia robit Krajnikova a Peter Weis?
Lebo Fico.


[quote="pid:16818, uid:7"]opakuješ frázy z "alternatívy"?![/quote] Ori s alternativou toto nema nic spolocne. su to moje skusenosti a objektivne fakty. alebi mi vies dat dokument za 13 eokov vlady s Robertom Ficom, kde by bol jasne definovany a vyplnany plan Rozvoja SR v horeuvedenych bodoch? ak rozumies ekonomike vies, co znamena zvysovanie odvodov a minimalnej mzdy. Ti "nenazrani" podnikatelia zijuci naozaj z komunity q sluzbe jej,teraz za rok pokrachovali. 16000 prevadzok a vies aj preco? dam priklad, podnikatela variaceho 4000 obedov denne. klesol na 1400, lebo lockdown... zazmlivnene veci sa nedali zrusit, vypovedna 2 mesiace, nedalo sa rozviazat PP hned a stal sa dlznikom, detto ziaden narok na podporu. preco klesol tak rychlo za dlznika? lebo nebol schopny splacat odvody v tej.miere, ako mal predpisane statom...A vies,ake odvody ma podnikatelska sfera. O pracu prislo 10 ludi a podnikatel je dnes na urade prace.... Zle nastavena odvodova a danova politika, podpora VW, KIA Motors, PSA, a nepodporovanie malych a strednych podnikatelov v minulosti (mna odvodova "danova licencia"" plus dan z vozidla, cestna dan, havarijne a zakonne poistenie plus dan z PHM donutila prestat pomahat ludom qj s vozenim veci, pretoze auto som uz nezvladol zaplatit s tou novou "licenciou", uz mame len eshop, vdaka pane Ficovi.) viedla ku tomu, co sa teraz stalo a Matovič a Heger len pokracuju v ceste Fica....Len zvyšili rychlost, to je cele... Ori, ktora z tych horeuvwdenych informacii nie je pravdiva? Alebo sa to nestalo? Fico mal isť do kelu a riadit z pozadia.Ak chcel vstúpit dopredu a riadit proces, mal byt, ako de Santis z Floridy....Preco podania na sudy musia robit Krajnikova a Peter Weis? Lebo Fico.

Tak potom:

I při mojí neúplné znalosti Slovenských reálií mohu vypočítat toto:


NAKA ~ v ČR ÚOOZ, potom NCOZ
ŠTS ~ v ČR kvalitně obsazené státní zastupitelství (prokuratura) - američané Bradáčová, Pavel Zeman
21% DPH ~ v ČR 21%
Inkluzívne vzdelavanie a pozitivna diskriminácia v skolach na vychode ~ v ČR na východě, západě, severu, jihu i uprostřed totéž
Zbavenie poslaneckeho mandatu Mazureka za nazor ~ 22.5.2021: “Policie žádá o vydání nezařazeného poslance Lubomíra Volného, původně zvoleného za SPD, k trestnímu stíhání. Důvodem je podezření ze šíření poplašné zprávy. ... V příspěvku na svém facebookovém profilu tvrdil, že se chystá spiknutí, jehož cílem je diskreditace léku ivermektin, prostředkem k diskreditaci mělo být podle Volného zabití pacientů...”
Protiextremistickeho zakona ~ v ČR zákon proti předsudečné nenávisti, pandemický zákon
Zaciatok rokovania o zakladni na Sliači ~ v ČR kauza radarové základny v Brdech, podezřelé investování do ‘periferního’ letiště Ostrava-Mošnov, včetně vybudování železničního spojení (které zatím nemá ani pražské letiště vency flašky)
Madarizacia juzneho Slovenska ~ v ČR ministři vlády jezdí za “milými krajany” na jejich sudetndojče bakchanálie do Bavor
Lex Harabin ~ v ČR lex Babiš
Vyberanie pokút akonKľúčový ukazovateľ merania vykonu prislušnikov Policie SR ~ v ČR existuje selektivně u městských policií
Postavenie ekonomiky na automobilovom pilieri ~ v ČR německá Škoda Auto a další montovny
spustili likvidaciu malych a strednych podnikatelov pocas korony ~ v ČR malé provozovny zavřené, nadnárodní řetězce otevřené
podla Svetovej banky, boli prvé testy dodané Vláde Roberta fica v roku 2017 ~ v ČR a v jiných státech totéž, viděl jsem tu tabulku, jinde to bylo možná o něco později...
Poslanci za SMER-SD, povinne rúškovaní, povinne testovaní, zahlasovali za likvidačné pokuty obyvateľstvu za, twraz uz vieme ze nezakonnú "karanténu" ~ v ČR totéž viz jednání parlamentu, jediný kdo nejsou zarouškovaní jsou “projekti” Volný/Bojko (Fico nosí štít)


...a přitom v ČR nevládne/nevládl Fico...


[quote="pid:16804, uid:183"]Tak potom:[/quote] I při mojí neúplné znalosti Slovenských reálií mohu vypočítat toto: NAKA ~ v ČR ÚOOZ, potom NCOZ ŠTS ~ v ČR kvalitně obsazené státní zastupitelství (prokuratura) - američané Bradáčová, Pavel Zeman 21% DPH ~ v ČR 21% Inkluzívne vzdelavanie a pozitivna diskriminácia v skolach na vychode ~ v ČR na východě, západě, severu, jihu i uprostřed totéž Zbavenie poslaneckeho mandatu Mazureka za nazor ~ 22.5.2021: “Policie žádá o vydání nezařazeného poslance Lubomíra Volného, původně zvoleného za SPD, k trestnímu stíhání. Důvodem je podezření ze šíření poplašné zprávy. ... V příspěvku na svém facebookovém profilu tvrdil, že se chystá spiknutí, jehož cílem je diskreditace léku ivermektin, prostředkem k diskreditaci mělo být podle Volného zabití pacientů...” Protiextremistickeho zakona ~ v ČR zákon proti předsudečné nenávisti, pandemický zákon Zaciatok rokovania o zakladni na Sliači ~ v ČR kauza radarové základny v Brdech, podezřelé investování do ‘periferního’ letiště Ostrava-Mošnov, včetně vybudování železničního spojení (které zatím nemá ani pražské letiště vency flašky) Madarizacia juzneho Slovenska ~ v ČR ministři vlády jezdí za “milými krajany” na jejich sudetndojče bakchanálie do Bavor Lex Harabin ~ v ČR lex Babiš Vyberanie pokút akonKľúčový ukazovateľ merania vykonu prislušnikov Policie SR ~ v ČR existuje selektivně u městských policií Postavenie ekonomiky na automobilovom pilieri ~ v ČR německá Škoda Auto a další montovny spustili likvidaciu malych a strednych podnikatelov pocas korony ~ v ČR malé provozovny zavřené, nadnárodní řetězce otevřené podla Svetovej banky, boli prvé testy dodané Vláde Roberta fica v roku 2017 ~ v ČR a v jiných státech totéž, viděl jsem tu tabulku, jinde to bylo možná o něco později... Poslanci za SMER-SD, povinne rúškovaní, povinne testovaní, zahlasovali za likvidačné pokuty obyvateľstvu za, twraz uz vieme ze nezakonnú "karanténu" ~ v ČR totéž viz jednání parlamentu, jediný kdo nejsou zarouškovaní jsou “projekti” Volný/Bojko (Fico nosí štít) **...a přitom v ČR nevládne/nevládl Fico...**
Upravené 23. 5. 2021 o 12:16

treba menej sledovať Dr. Krajníkovú. Napr. Taraba, bez rúška, bez testu ho nepustili do parlamentu. Tak načo by to bolo dobré?

Lavazza pred casom ste sa tesila z toho, ako mozete testovat slinovymi testami, vsak?Keby ste vedela, kolko.malo.ludi, bez politickeho krytia staci na vytvorenie informacnehonpola, co toto umoznilo.... Neviete. Ja viem, som jednym.z nich...Vytesovali ste sa z nasho projektu, na ktorom sme robili vo volnom case, po nociach, aby sme ochranili aspon niekoho....


To, ze nevidite je to, preco Vam tieto veci pisem.. Viete co sa dalo urobit? Ked som to navrhol, bol utorok, vo stvrtok skoncili vyhrazky tvrdym lockdownom zo strany vlady. Navrhol som len jedno. Kupit kamion ivermectinu. a doviezt na hranice a yrobit tlacovku. a bolo po prajach, vedeli, ze to urobime, tak prestali...
Nie som politik, nema pristup.do.medii, nemam štátnu dotaciu na vedenie strany... nevuem urobit viac...


co by sa stalo,aj by Ficovci neboli pusteni? to vazne? Doc. JUDr. by sa nevedel predbeznym.opatrenim súdu ochraniť? No to je priklad, ktoey by mohli nasledovat dalsí.


Preco nekonali? Na oracle blogu som pisal, ze referendum skor, ako na jesen nebude. Nech sa paci pozriet. Bol este tusim minuly rok.


to, co hore hovorite a vela dalsieho bol kratkodoby bod (vyjma spp) kde je dlhodpby plan za Fica? Kde homprezentoval? Kde mal projekty? Kde je realizacia infrastruktury? Kde je podpora podnikania?
Vsadil na odbory, ideme zvysovat minimalnu mzdu, chspajuc, ze tym znizi KUPYSCHOPNOST obyvatelstva...


Este raz, za slinove testy a ich kampan v jej zaciatku vdacite 4 ludom. Ti to rozbehli. Nasledne sa utcoril egregor a osobne rokovania a velke vypätie sil umoznilo ludom prestat sa sparat. q nakoniec sa chytili a velki fistributori, lebo ved biznis...


Lavazza, ak by sa takto spravali aj politici, nemuselo Slovensko tskto dopadnut.No nespravaju sa tak.. Vypocujte si toho Vladimira Putina a pochopite, co robi lidra kraji...teda štatu, nie krajiny.


[quote="pid:16820, uid:273"]treba menej sledovať Dr. Krajníkovú. Napr. Taraba, bez rúška, bez testu ho nepustili do parlamentu. Tak načo by to bolo dobré?[/quote] Lavazza pred casom ste sa tesila z toho, ako mozete testovat slinovymi testami, vsak?Keby ste vedela, kolko.malo.ludi, bez politickeho krytia staci na vytvorenie informacnehonpola, co toto umoznilo.... Neviete. Ja viem, som jednym.z nich...Vytesovali ste sa z nasho projektu, na ktorom sme robili vo volnom case, po nociach, aby sme ochranili aspon niekoho.... To, ze nevidite je to, preco Vam tieto veci pisem.. Viete co sa dalo urobit? Ked som to navrhol, bol utorok, vo stvrtok skoncili vyhrazky tvrdym lockdownom zo strany vlady. Navrhol som len jedno. Kupit kamion ivermectinu. a doviezt na hranice a yrobit tlacovku. a bolo po prajach, vedeli, ze to urobime, tak prestali... Nie som politik, nema pristup.do.medii, nemam štátnu dotaciu na vedenie strany... nevuem urobit viac... co by sa stalo,aj by Ficovci neboli pusteni? to vazne? Doc. JUDr. by sa nevedel predbeznym.opatrenim súdu ochraniť? No to je priklad, ktoey by mohli nasledovat dalsí. Preco nekonali? Na oracle blogu som pisal, ze referendum skor, ako na jesen nebude. Nech sa paci pozriet. Bol este tusim minuly rok. to, co hore hovorite a vela dalsieho bol kratkodoby bod (vyjma spp) kde je dlhodpby plan za Fica? Kde homprezentoval? Kde mal projekty? Kde je realizacia infrastruktury? Kde je podpora podnikania? Vsadil na odbory, ideme zvysovat minimalnu mzdu, chspajuc, ze tym znizi KUPYSCHOPNOST obyvatelstva... Este raz, za slinove testy a ich kampan v jej zaciatku vdacite 4 ludom. Ti to rozbehli. Nasledne sa utcoril egregor a osobne rokovania a velke vypätie sil umoznilo ludom prestat sa sparat. q nakoniec sa chytili a velki fistributori, lebo ved biznis... Lavazza, ak by sa takto spravali aj politici, nemuselo Slovensko tskto dopadnut.No nespravaju sa tak.. Vypocujte si toho Vladimira Putina a pochopite, co robi lidra kraji...teda štatu, nie krajiny.

přitom v ČR nevládne/nevládl Fico...

A si rád za to, kam to tahá Babiš?


[quote="pid:16823, uid:240"]přitom v ČR nevládne/nevládl Fico...[/quote] A si rád za to, kam to tahá Babiš?

A si rád za to, kam to tahá Babiš?

Nejsu.
Ale když vidím, co přišlo na Slovensku: zbavili se “zloděje” Fica, přišel Matovič.
A když vidím, co hrozí, když se v ČR teď ‘zbavíme’ (v apostrofech, protože vidím, rukama koho to probíhá, národníma určitě ne) “zloděje” Babiše - tj. přijdou antifa Bukanýři, vítači, sudeťáci, “američani” a další druhy trockistů a liberastů, tak zlatý Babiš...
A že jde do tuhého viz operace aljašský heliskiing.


Aktuálně viditelné politiky v ČR dělím na 2 skupiny:
i. ty, co nás chtějí (“jenom”) okrást
ii. ty, co nás chtějí okrást a vyhubit


Volím zloděje.


[quote="pid:16825, uid:183"]A si rád za to, kam to tahá Babiš?[/quote] Nejsu. Ale když vidím, co přišlo na Slovensku: zbavili se “zloděje” Fica, přišel Matovič. A když vidím, co hrozí, když se v ČR teď ‘zbavíme’ (v apostrofech, protože vidím, rukama koho to probíhá, národníma určitě ne) “zloděje” Babiše - tj. přijdou antifa Bukanýři, vítači, sudeťáci, “američani” a další druhy trockistů a liberastů, tak zlatý Babiš... A že jde do tuhého viz operace aljašský heliskiing. Aktuálně viditelné politiky v ČR dělím na 2 skupiny: i. ty, co nás chtějí (“jenom”) okrást ii. ty, co nás chtějí okrást a vyhubit Volím zloděje.
Upravené 23. 5. 2021 o 12:06

Jo q qby som nezabudol. Dovod, preco bola vytvorena koalicna rada viete? Teda predsedovia stran v koalicii diskutujuci o riadeni kraji...statu.
Pretoze kazdy minister je samostatny orgán. Niektori.ministri doslovne.
Pretoze posledne zasadnutie Vlady SR , akonkolektivneho organu, bolo za vlady Vladimira Mečiara. No a teraz otazka....


Predseda vlady + vlada ako.kolektivny orgán -> typ riadenia planom, pretoze vswtci su spoluzodpovedni za jeden cieľ


Predseda vlady + vlada, ako samostatné zodpovedne ministwrske organy statnej spravy -> typ riadenia, kedy kazdy si robi v rozorte svoju politiku, ktorá nie je zaväzujúca pre ostatne ministwrstva, pretoze ony maju svoju vlastnu státnoorganovú suverennosť a zodpovednosť....


Takze, co je lepšie na moznost riadit štát v ramci svojich narodnych zaujmov? Narodnych, nie klanovokorporativnych, to je ta druhá moznosť....


Zabudli ste, ze fico oblepil slovensko "holym zadkom" zabudli ste na to, že na slovensku sa moc.menila jedine a len majdanom za poslednych 30 rokov, sametova, kauza remiáš, kauza markíza, kauza kuciak, kauza covid....stála revolucia, ako z Marxových spisov o permanentnej revolucii..


A GP si mädli ruky


Preco som sal tento prispevok? Tento typ nastavenia vlady totiz nepodporuje moznost dlhodobych planov, ktore riesia na 7 generacii vopred narodne zaujmy...


Jo q qby som nezabudol. Dovod, preco bola vytvorena koalicna rada viete? Teda predsedovia stran v koalicii diskutujuci o riadeni kraji...statu. Pretoze kazdy minister je samostatny orgán. Niektori.ministri doslovne. Pretoze posledne zasadnutie Vlady SR , akonkolektivneho organu, bolo za vlady Vladimira Mečiara. No a teraz otazka.... Predseda vlady + vlada ako.kolektivny orgán -> typ riadenia planom, pretoze vswtci su spoluzodpovedni za jeden cieľ Predseda vlady + vlada, ako samostatné zodpovedne ministwrske organy statnej spravy -> typ riadenia, kedy kazdy si robi v rozorte svoju politiku, ktorá nie je zaväzujúca pre ostatne ministwrstva, pretoze ony maju svoju vlastnu státnoorganovú suverennosť a zodpovednosť.... Takze, co je lepšie na moznost riadit štát v ramci svojich narodnych zaujmov? Narodnych, nie klanovokorporativnych, to je ta druhá moznosť.... Zabudli ste, ze fico oblepil slovensko "holym zadkom" zabudli ste na to, že na slovensku sa moc.menila jedine a len majdanom za poslednych 30 rokov, sametova, kauza remiáš, kauza markíza, kauza kuciak, kauza covid....stála revolucia, ako z Marxových spisov o permanentnej revolucii.. A GP si mädli ruky Preco som sal tento prispevok? Tento typ nastavenia vlady totiz nepodporuje moznost dlhodobych planov, ktore riesia na 7 generacii vopred narodne zaujmy...

i. ty, co nás chtějí (“jenom”) okrást
ii. ty, co nás chtějí okrást a vyhubit


No a teraz si dosaď do rovnice jednu neznamu z nazvom "kadrove" výtahy


To, co sme obaja popisali je kriza moralky. Zlodej, alebo vrah. v Ruštine jediny obraz za oboma...


Ak by existovali kadrové výtahy v ramci strany SMERSD, v ramci SNS A Danko s Ficom by vzali za svoje ciny zodpovednosť, strany by sa mohli obnovit a pomôcť. Nehovorim, ze mlady pan Kalinák je zlý človek. nie je. Ale nie je tam iný clovek a to.ma svoje dôvody.
Svojho casu mi pan Brano Ondrus povedal, ze: a) žiadne utajené preferenčné prieskumy si smer nerobi, ze on je sociológ a vie, ze to sa nedeje
b) ze zakon o docasnom pridelení zahranicnych zamestnancov je napisaný ZAMERNE tak, aby boli konatelia tejto sluzby potrební stale jednou nohou v base a mal to smer pod kontrolou.
Takito ľudia.musia prec, ich moralny zaklad je zlý. Zlý z podstaty veci...


A strany terajsie majú zaminované kadrové výťahy, bez cejchu alebo osobneho odporucania sa nedostanes.na miesto, kde sa da riadiť....A s cejchom si vydierateľný. Alebo Ta zabijú ,ako si naznačil s tym "padom" pocas lyžovania na ľadovci


[quote="pid:16827, uid:240"]i. ty, co nás chtějí (“jenom”) okrást ii. ty, co nás chtějí okrást a vyhubit[/quote] No a teraz si dosaď do rovnice jednu neznamu z nazvom "kadrove" výtahy To, co sme obaja popisali je kriza moralky. Zlodej, alebo vrah. v Ruštine jediny obraz za oboma... Ak by existovali kadrové výtahy v ramci strany SMERSD, v ramci SNS A Danko s Ficom by vzali za svoje ciny zodpovednosť, strany by sa mohli obnovit a pomôcť. Nehovorim, ze mlady pan Kalinák je zlý človek. nie je. Ale nie je tam iný clovek a to.ma svoje dôvody. Svojho casu mi pan Brano Ondrus povedal, ze: a) žiadne utajené preferenčné prieskumy si smer nerobi, ze on je sociológ a vie, ze to sa nedeje b) ze zakon o docasnom pridelení zahranicnych zamestnancov je napisaný ZAMERNE tak, aby boli konatelia tejto sluzby potrební stale jednou nohou v base a mal to smer pod kontrolou. Takito ľudia.musia prec, ich moralny zaklad je zlý. Zlý z podstaty veci... A strany terajsie majú zaminované kadrové výťahy, bez cejchu alebo osobneho odporucania sa nedostanes.na miesto, kde sa da riadiť....A s cejchom si vydierateľný. Alebo Ta zabijú ,ako si naznačil s tym "padom" pocas lyžovania na ľadovci
12
10.57k
142
30
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept