Zdravie a záhrada
Pre všetkých nadšencov vakcíny AstraZeneca

informácie o vakcíne od spoločnosti AstraZeneca

A kto chce este dalsiu srandu, nech sa paci, tu je fajzer data, v tej istej databaze je aj vsetko dalsie, aby ste videli tu krasu, kliknite si na rdcovocievne choroby, psychologicke choroby a v grafe si pozrite tusim sa to vola fatality


https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages


[quote="pid:16221, uid:111"]informácie o vakcíne od spoločnosti AstraZeneca[/quote] A kto chce este dalsiu srandu, nech sa paci, tu je fajzer data, v tej istej databaze je aj vsetko dalsie, aby ste videli tu krasu, kliknite si na rdcovocievne choroby, psychologicke choroby a v grafe si pozrite tusim sa to vola fatality https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages

@Murugan vies prosim urobit foto obrazovky co ti ukazalo na tom odkaze? Otvoril som to cez 3 prehliadace a je tam len biela strana. Nic viac.

@Murugan vies prosim urobit foto obrazovky co ti ukazalo na tom odkaze? Otvoril som to cez 3 prehliadace a je tam len biela strana. Nic viac.

foto obrazovky

Netřeba, to budou nějaké cvičné záložky, když se jmenují "page 1", "test", "Eye of God" apod.


[quote="pid:16245, uid:248"]foto obrazovky[/quote] Netřeba, to budou nějaké cvičné záložky, když se jmenují "page 1", "test", "Eye of God" apod.
867
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept