Zdravie a záhrada
Uléčeni k smrti - video Pavel Kamas

vynikajuce video na temu tzv. liecenia "covid-pacientov" uliecenych az k smrti
https://www.vimo.sk/watch/aH8D9wYZAKTN66I
ak to tu uz niekde je, tak sa ospravedlnujem za duplicitny odkaz
v kazdom pripade je to velmi dobre zdielania-hodne video, najma pre "covid-veriacich"


vynikajuce video na temu tzv. liecenia "covid-pacientov" uliecenych az k smrti https://www.vimo.sk/watch/aH8D9wYZAKTN66I ak to tu uz niekde je, tak sa ospravedlnujem za duplicitny odkaz v kazdom pripade je to velmi dobre zdielania-hodne video, najma pre "covid-veriacich"

vynikajuce video na temu tzv. liecenia "covid-pacientov" uliecenych az k smrti


Ve videu uvádí urývek básně od Goethe, která nepřímo potvrzuje, že mor ve středověku byl rozšířen GP. Tato informace tu už občas probleskuje a mě to výborně zapadá do mozaiky - ta krycí historka, že to roznesli krysy mi nesedí - něco jako, že Covid je z netopýrů.


[quote="pid:15964, uid:40"]vynikajuce video na temu tzv. liecenia "covid-pacientov" uliecenych az k smrti[/quote] Ve videu uvádí urývek básně od Goethe, která nepřímo potvrzuje, že mor ve středověku byl rozšířen GP. Tato informace tu už občas probleskuje a mě to výborně zapadá do mozaiky - ta krycí historka, že to roznesli krysy mi nesedí - něco jako, že Covid je z netopýrů.

@Atom Zaujímavé je aj to, že v tých časoch svet bičovali prevažne bakteriálne epidémie: mor, cholera. Virové epidémie začali byť populárne až v 20 storočí.
Virové ochorenia boli aj vtedy, ale nešlo o obrovské epidémie. Teda aspoň o žiadnych takých neviem.

@Atom Zaujímavé je aj to, že v tých časoch svet bičovali prevažne bakteriálne epidémie: mor, cholera. Virové epidémie začali byť populárne až v 20 storočí. Virové ochorenia boli aj vtedy, ale nešlo o obrovské epidémie. Teda aspoň o žiadnych takých neviem.

Zaujímavé je aj to, že v tých časoch svet bičovali prevažne bakteriálne epidémie

To je přece očividné. Proti bakteriálním infekcím existují antibiotika. Na viry nic takového neexistuje.


[quote="pid:16031, uid:6"]Zaujímavé je aj to, že v tých časoch svet bičovali prevažne bakteriálne epidémie[/quote] To je přece očividné. Proti bakteriálním infekcím existují antibiotika. Na viry nic takového neexistuje.

@Rusofil Myslel som to skôr tak, že baktérie videl v mikroskope už aj Pasteur, ale virusy nie. A v 20. storočí sa rozvinul odbor genetika a genetické inžinierstvo a vírusy sa stali lepším materiálom na vedenie biologických vojen. Vírusy sa ťažšie likvidujú ako baktérie. T.j. v každej dobe používali to, čo vedeli lepšie kontrolovať.

@Rusofil Myslel som to skôr tak, že baktérie videl v mikroskope už aj Pasteur, ale virusy nie. A v 20. storočí sa rozvinul odbor genetika a genetické inžinierstvo a vírusy sa stali lepším materiálom na vedenie biologických vojen. Vírusy sa ťažšie likvidujú ako baktérie. T.j. v každej dobe používali to, čo vedeli lepšie kontrolovať.

vírusy sa stali lepším materiálom

Podle mne je vetsina viru umela, Ebola, AIDS, Covid i ta chripka. Takze mas pravdu, je to dane technologickym pokrokem v genetickem inzenyrstvi. Ale nejaky svinstva museli mit i driv - treba spanelska chripka. Podle mne meli nejaky viry schovany jeste z atlantsky doby (nebo aspon know-how) nebo se spojili s mimozemstanama. Ta spanelska chripka predbehla dobu. Jeden z malo novatoru, ktery videl viry pod mikroskopem byl Ronald Rife, ale to bylo az kolem roku 1940. Taky prokazal, ze spousta druhu rakoviny je viroveho puvodu. Na tyhlety druhy rakoviny je docela ucinny Ivermectin.


[quote="pid:16139, uid:6"]vírusy sa stali lepším materiálom[/quote] Podle mne je vetsina viru umela, Ebola, AIDS, Covid i ta chripka. Takze mas pravdu, je to dane technologickym pokrokem v genetickem inzenyrstvi. Ale nejaky svinstva museli mit i driv - treba spanelska chripka. Podle mne meli nejaky viry schovany jeste z atlantsky doby (nebo aspon know-how) nebo se spojili s mimozemstanama. Ta spanelska chripka predbehla dobu. Jeden z malo novatoru, ktery videl viry pod mikroskopem byl Ronald Rife, ale to bylo az kolem roku 1940. Taky prokazal, ze spousta druhu rakoviny je viroveho puvodu. Na tyhlety druhy rakoviny je docela ucinny Ivermectin.

spanelska chripka predbehla dobu

Existuje názor, že tu nešlo o chrípku, ale bakteriálne respiračné ochorenie, a šírilo sa práve vakcínami, ktoré boli koktailom týchto baktérií.
Píše o tom Eleanor Mcbean (prežila tú pandémiu) v knihe "Otrávená ihla" https://www.amazon.com/Poisoned-Needle-Suppressed-Facts-Vaccination/dp/1442131292


A pandémia prepukla práve po 1. svetovej (nie úspešne zakončenej vojne pre globalistov), aby vybila ešte viacej ľudí. Náhoda alebo zámer?


[quote="pid:16143, uid:93"]spanelska chripka predbehla dobu[/quote] Existuje názor, že tu nešlo o chrípku, ale bakteriálne respiračné ochorenie, a šírilo sa práve vakcínami, ktoré boli koktailom týchto baktérií. Píše o tom Eleanor Mcbean (prežila tú pandémiu) v knihe "Otrávená ihla" https://www.amazon.com/Poisoned-Needle-Suppressed-Facts-Vaccination/dp/1442131292 A pandémia prepukla práve po 1. svetovej (nie úspešne zakončenej vojne pre globalistov), aby vybila ešte viacej ľudí. Náhoda alebo zámer?
Upravené 17. 5. 2021 o 20:46

bakteriálne respiračné ochorenie

Aha. Diky, to jsem nevedel, ze mohla byt bakterialniho puvodu. Dik. Nahoda to nebyla, ze prisla v te dobe.


[quote="pid:16153, uid:6"]bakteriálne respiračné ochorenie[/quote] Aha. Diky, to jsem nevedel, ze mohla byt bakterialniho puvodu. Dik. Nahoda to nebyla, ze prisla v te dobe.

Biologické zbrane GP používa už od nepamäti. Vedomosti o existencii vírov a baktérií majú možno ešte z Atlantídy.
Biologické zbrane sa používali napríklad aj pri kolonizácií Ameriky. Keď sa indiánom zámerne dávali nakazené deky kiahňami (po česky neštovice). Táto biologická genocída fungovala veľmi efektívne, keďže z indiánov veľa nezostalo.


Biologické zbrane GP používa už od nepamäti. Vedomosti o existencii vírov a baktérií majú možno ešte z Atlantídy. Biologické zbrane sa používali napríklad aj pri kolonizácií Ameriky. Keď sa indiánom zámerne dávali nakazené deky kiahňami (po česky neštovice). Táto biologická genocída fungovala veľmi efektívne, keďže z indiánov veľa nezostalo.
1.36k
8
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept