Videá, filmy, knihy
Brainstorming ruských elit

Tady stojí za to poslechnout si Bezrukova, Kulikova a Michejeva z hlediska brainstormingu ruských elit... Rusko versus Západ a jak do budoucna...


https://www.youtube.com/watch?v=MGSizScIV_k&t=1902s


Bezrukov začíná 42:00, navazuje Michejev a Kulikov v 1:20 min.


Tady stojí za to poslechnout si Bezrukova, Kulikova a Michejeva z hlediska brainstormingu ruských elit... Rusko versus Západ a jak do budoucna... https://www.youtube.com/watch?v=MGSizScIV_k&t=1902s Bezrukov začíná 42:00, navazuje Michejev a Kulikov v 1:20 min.

Bezrukov, je jeden (a také jeho žena) z ruských rozvědčíků tzv. nelegálů, kteří byli zrádcem z tajných služeb v Moskvě prozrazeni Američanům a posléze vyměněni za Skripale.
Ten člověk má velice zajímavý životopis. A zná USA zevnitř.


Bezrukov, je jeden (a také jeho žena) z ruských rozvědčíků tzv. nelegálů, kteří byli zrádcem z tajných služeb v Moskvě prozrazeni Američanům a posléze vyměněni za Skripale. Ten člověk má velice zajímavý životopis. A zná USA zevnitř.

velmi doporučuji ruštinářům.Otevřené, srozumitelné a drsně jednoduché. Dokud nenajdeme "sami sebe" a nezačneme "sami sebou" býti, tak nás západní "nadlidé" budou pořád brát jako svoji přirozenou oběť a potravu k parazitování anebo sežrání. Západní civilizace to má jako své
existenční paradigma a představa, že "zmoudří" je naivní. Bude "zmoudřena"našim svéprávným a jasným civilizačním slovanským projevem.


velmi doporučuji ruštinářům.Otevřené, srozumitelné a drsně jednoduché. Dokud nenajdeme "sami sebe" a nezačneme "sami sebou" býti, tak nás západní "nadlidé" budou pořád brát jako svoji přirozenou oběť a potravu k parazitování anebo sežrání. Západní civilizace to má jako své existenční paradigma a představa, že "zmoudří" je naivní. Bude "zmoudřena"našim svéprávným a jasným civilizačním slovanským projevem.

Zajímavé je i vyslechnout si i Stankieviče, který byl u zničení SSSR, a kterého Pjakin nemůže ani cítit. Je to kovaný liberál, a na jeho příspěvku je krásně vidět, jak hájí zájmy oligarchů, jakým je Děripaska a spol., potažmo USA.
Jedním z jeho návrhů jeto, aby na rozvoj jejich podniků přispíval stát, no a oni si budou pořizovat letadla a jachty.


Zajímavé je i vyslechnout si i Stankieviče, který byl u zničení SSSR, a kterého Pjakin nemůže ani cítit. Je to kovaný liberál, a na jeho příspěvku je krásně vidět, jak hájí zájmy oligarchů, jakým je Děripaska a spol., potažmo USA. Jedním z jeho návrhů jeto, aby na rozvoj jejich podniků přispíval stát, no a oni si budou pořizovat letadla a jachty.

Jednak se mi zdá, že se v tom dialogu tito tři, i když nevědomě, začínají blížit Koncepci, každý po svém. Bezrukov je vůbec zajímavý. Díky Rusofile, nevěděla jsem to o něm, teď už vím, proč mne hned zaujal :-)


Kromě všech myšlenek, které tam vyjádřili, je velmi dobrý obraz toho mažora /představitele zlaté mládeže/, který hodně sedí na státní elitu, to je přesně ona. Vždy měla výhody, dostávala funkce, které byly nad její schopnosti a k ruce lidi, kteří ji v případě potřeby vytáhli z průšvihu. Takže ano, působila jako mažor dosazený papínkem do nějaké aktivní funkce s tím, že vždy měla po ruce záchranný kruh, pokud se začala topit. Teď si myslí, že to zvládne i bez papínka, protože sebevědomí jí díky tomu pěkně narostlo a Kulikov má velkou pravdu v tom hodnocení nadřazenosti rasy a že si to bude chtít dokázat podobně jako ten střelec z Kazaně - vraždou, až nebude vědět kudy kam, což už je prakticky nyní. A jejím prvořadým cílem je v tomto ohledu právě Rusko, které se jí vzpírá.


Hodně se tam mluvilo o dvacátých, třicátých letech a že je třeba čerpat zkušenosti právě odtamtud, dokonce tam bylo řečeno, že až Chruščov to začal posílat do kytek. Doufám, že konečně i mezi elitami začalo růst uvědomění... Tito tři této elitě každý svým způsobem jasně řekl, že nemá doufat a upírat své naděje na USA, ŽE JE TO MARNÉ!


Jednak se mi zdá, že se v tom dialogu tito tři, i když nevědomě, začínají blížit Koncepci, každý po svém. Bezrukov je vůbec zajímavý. Díky Rusofile, nevěděla jsem to o něm, teď už vím, proč mne hned zaujal :-) Kromě všech myšlenek, které tam vyjádřili, je velmi dobrý obraz toho mažora /představitele zlaté mládeže/, který hodně sedí na státní elitu, to je přesně ona. Vždy měla výhody, dostávala funkce, které byly nad její schopnosti a k ruce lidi, kteří ji v případě potřeby vytáhli z průšvihu. Takže ano, působila jako mažor dosazený papínkem do nějaké aktivní funkce s tím, že vždy měla po ruce záchranný kruh, pokud se začala topit. Teď si myslí, že to zvládne i bez papínka, protože sebevědomí jí díky tomu pěkně narostlo a Kulikov má velkou pravdu v tom hodnocení nadřazenosti rasy a že si to bude chtít dokázat podobně jako ten střelec z Kazaně - vraždou, až nebude vědět kudy kam, což už je prakticky nyní. A jejím prvořadým cílem je v tomto ohledu právě Rusko, které se jí vzpírá. Hodně se tam mluvilo o dvacátých, třicátých letech a že je třeba čerpat zkušenosti právě odtamtud, dokonce tam bylo řečeno, že až Chruščov to začal posílat do kytek. Doufám, že konečně i mezi elitami začalo růst uvědomění... Tito tři této elitě každý svým způsobem jasně řekl, že nemá doufat a upírat své naděje na USA, ŽE JE TO MARNÉ!
Upravené 16. 5. 2021 o 20:38

Děkuju Irence za upozornění i stručné shrnutí toho podstatného z tohoto vydání Večera se Solovjevem, což je, jak jsem pochopil, hlavní politický diskuzní pořad na prvním programu ruské státní televize.
Pokud se už i brainstorming intelektuálů delegovaných svými elitářskými skupinami (jak ten pořad charakterizoval Pjakin) otevřeně hlásí k stalinskému Sovětskému svazu a efektivitě jeho řízení a bod zlomu vidí v nástupu Chruščova, tak je to pro mě znamením, že národu se daří prosadit svůj zájem, a myslím, že rozvoj Ruska je nezadržitelný.
U nás musíme ještě mnoho pracovat, než dosáhneme toho, že i nedělní polední diskuzní pořad Václava Moravce přestane být jednohlasou fašistickou show.


Děkuju Irence za upozornění i stručné shrnutí toho podstatného z tohoto vydání Večera se Solovjevem, což je, jak jsem pochopil, hlavní politický diskuzní pořad na prvním programu ruské státní televize. Pokud se už i brainstorming intelektuálů delegovaných svými elitářskými skupinami (jak ten pořad charakterizoval Pjakin) otevřeně hlásí k stalinskému Sovětskému svazu a efektivitě jeho řízení a bod zlomu vidí v nástupu Chruščova, tak je to pro mě znamením, že národu se daří prosadit svůj zájem, a myslím, že rozvoj Ruska je nezadržitelný. U nás musíme ještě mnoho pracovat, než dosáhneme toho, že i nedělní polední diskuzní pořad Václava Moravce přestane být jednohlasou fašistickou show.

Fidelo

tak vyzera to skor zaujimavo v tom, ze podla tohto, zrejme samotna elita pochopila, ze unik penazi z Ruska jej nepomoze a ani nic velke nezabezpeci.


tak vyzera to skor zaujimavo v tom, ze podla tohto, zrejme samotna elita pochopila, ze unik penazi z Ruska jej nepomoze a ani nic velke nezabezpeci.
1.06k
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept