Zahraniční analytici
Panarin 14.5.21 – USA: protiutok Trumpa
Y

Misto Liz Cheney byla zvolena Elise Stefanik.
https://en.wikipedia.org/wiki/Elise_Stefanik
Trump ji podporil a ona zvitezila. Trump je v soucasnosti vudce Republikanske strany. On ma hlavni slovo kdo, kde bude nominovan, kdo z Republikanske strany pujde do Kongresu, kdo bude kde guvernerem atd.
Harris se plne zdiskreditovala za svou dobu pusobeni, o te nemuze byt zadna rec. Vyplouva na povrch stale vice informaci o teto osobe. Mela resit migracni krizi, ona ale nic neresila.
Generalove v dopise zpochybnuji jeste 2 veci: nespravedlnost ve vysledcich presidentskych voleb 2020 a obvineni Vrchniho soudu a FBR?, ktery nenapadl podvod.
Uvnitr Republikancu byla sekta, ktera podporovala clintonovce a demokraty, Bushova skupina. Vystupovali proti Trumpovi.
Trump zacina nastupovat – od cervna zacne se shromazdenimi atd.
Proces v Arizone ukazuje, ze slo pri volbach o masivni falsovani.
Konspirologove oznacuji dva mozne terminy navratu Trumpa, jedno datum je 4. cervence 2021 a druhe v srpnu.
Trump muze prijit k moci pravni cestou, kdyz bude soudem uznano falsovani voleb a soud vyhlasi nove rozhodnuti. Kdo tohle muze udelat? Muze byt sestavena specialni komise Kongresu USA, ktera se bude zabyvat rozklicovanim voleb z 11/2021 a predlozi Kongresu svoje reseni. V americke historii existuje precedent. Ve Washingtonu je hotel Watergate – 1972 zde odposlouchavali Nixona a ten pak podal demisi. Tenkrat vytvorili komisi, ktera pripad vysetrovala a Nixon radeji sam odesel.
Podle Panarina bude sestavena specialni komise Kongresu, ktera donuti Bidena odstoupit a zaroven ho sezna vinnym. Zadna rec o Harris zde nemuze byt uz z principu. Rec jde o navratu Trumpa. Jak dlouho to bude trvat neodhadne. Muze to byt i v roce 2022, kdy budou v USA volby a Republikanci v nich vyhraji.
https://www.youtube.com/watch?v=XM9EU1qvXLw


Misto Liz Cheney byla zvolena Elise Stefanik. https://en.wikipedia.org/wiki/Elise_Stefanik Trump ji podporil a ona zvitezila. Trump je v soucasnosti vudce Republikanske strany. On ma hlavni slovo kdo, kde bude nominovan, kdo z Republikanske strany pujde do Kongresu, kdo bude kde guvernerem atd. Harris se plne zdiskreditovala za svou dobu pusobeni, o te nemuze byt zadna rec. Vyplouva na povrch stale vice informaci o teto osobe. Mela resit migracni krizi, ona ale nic neresila. Generalove v dopise zpochybnuji jeste 2 veci: nespravedlnost ve vysledcich presidentskych voleb 2020 a obvineni Vrchniho soudu a FBR?, ktery nenapadl podvod. Uvnitr Republikancu byla sekta, ktera podporovala clintonovce a demokraty, Bushova skupina. Vystupovali proti Trumpovi. Trump zacina nastupovat – od cervna zacne se shromazdenimi atd. Proces v Arizone ukazuje, ze slo pri volbach o masivni falsovani. Konspirologove oznacuji dva mozne terminy navratu Trumpa, jedno datum je 4. cervence 2021 a druhe v srpnu. Trump muze prijit k moci pravni cestou, kdyz bude soudem uznano falsovani voleb a soud vyhlasi nove rozhodnuti. Kdo tohle muze udelat? Muze byt sestavena specialni komise Kongresu USA, ktera se bude zabyvat rozklicovanim voleb z 11/2021 a predlozi Kongresu svoje reseni. V americke historii existuje precedent. Ve Washingtonu je hotel Watergate – 1972 zde odposlouchavali Nixona a ten pak podal demisi. Tenkrat vytvorili komisi, ktera pripad vysetrovala a Nixon radeji sam odesel. Podle Panarina bude sestavena specialni komise Kongresu, ktera donuti Bidena odstoupit a zaroven ho sezna vinnym. Zadna rec o Harris zde nemuze byt uz z principu. Rec jde o navratu Trumpa. Jak dlouho to bude trvat neodhadne. Muze to byt i v roce 2022, kdy budou v USA volby a Republikanci v nich vyhraji. https://www.youtube.com/watch?v=XM9EU1qvXLw
Upravené 14. 5. 2021 o 23:48

Misto Liz Cheney byla zvolena Elise Stefanik.


Působení matrice "Štefánik" - to je velmi nadějné.
Kolem Trumpa ( řekl bych ) se nadprůměrně vyskytují osoby s českým původem ( Husité ). To znamená, že "pravda je zase v kurzu", to se děje vždy, když hrozí zhroucení systému. Nechat parazity předstírat řízení, kdy toto předstírání řízení má jediný účel maskovat rozkrádání zdrojů na jejich bezúčelné mrhání ( k uspokojování neukojitelných degradačních potřeb ), to lze jenom chvíli než se nahromaděné zdroje spotřebují ( GP tím brzdí rozvoj lidstva a pak musí rychle hodit zpátečku těsně před úplným zhroucením, aby ho to nevzalo sebou - řízení na hranici božího dopuštění - no uvidíme ještě za našich životů jestli to i tentokrát současný GP ustojí - predikuji, že ne, bude muset změnit svoji mravnost nebo zemře ).


[quote="pid:15810, uid:68"]Misto Liz Cheney byla zvolena Elise Stefanik.[/quote] Působení matrice "Štefánik" - to je velmi nadějné. Kolem Trumpa ( řekl bych ) se nadprůměrně vyskytují osoby s českým původem ( Husité ). To znamená, že "pravda je zase v kurzu", to se děje vždy, když hrozí zhroucení systému. Nechat parazity předstírat řízení, kdy toto předstírání řízení má jediný účel maskovat rozkrádání zdrojů na jejich bezúčelné mrhání ( k uspokojování neukojitelných degradačních potřeb ), to lze jenom chvíli než se nahromaděné zdroje spotřebují ( GP tím brzdí rozvoj lidstva a pak musí rychle hodit zpátečku těsně před úplným zhroucením, aby ho to nevzalo sebou - řízení na hranici božího dopuštění - no uvidíme ještě za našich životů jestli to i tentokrát současný GP ustojí - predikuji, že ne, bude muset změnit svoji mravnost nebo zemře ).
Upravené 15. 5. 2021 o 10:04

Působení matrice "Štefánik"

Ale jake?
Stefanik byl Slovak, bol slovenský astronóm, fotograf, vojenský letec, brigádny generál ozbrojených síl Francúzska, diplomat a politik.
Priznam se, ze mi Stefanick take napadl, proto jsem na tu damu Stefanik dala link s myslenkou, ze v linku najdu slovenske predky. Bylo uz pozde, tak jsem se k tomu nedostala.
Nyni dam link na Generala PhDr. Milana Rastislava Stefanika, ( 21. júl 1880, Košariská – 4. máj 1919, *Ivanka pri Dunaji). Zde bych vypichla tu Ivanku pri Dunaji (Ivanka - Trumpova dcera, Dunaj chtel osvojit Alexander Nevsky, slavi se jeho 800 rok narozeni- video jeste prelozim, az budu mit vice casu). Skladala bych spise timto smerem, i kdyz cesko-slovenske vztahy mel take vyznamne.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Milan_Rastislav_%C5%A0tef%C3%A1nik


[quote="pid:15822, uid:426"]Působení matrice "Štefánik"[/quote] Ale jake? **Stefanik** byl **Slovak**, bol slovenský astronóm, fotograf, vojenský letec, brigádny generál ozbrojených síl Francúzska, diplomat a politik. Priznam se, ze mi Stefanick take napadl, proto jsem na tu damu Stefanik dala link s myslenkou, ze v linku najdu slovenske predky. Bylo uz pozde, tak jsem se k tomu nedostala. Nyni dam link na Generala PhDr. Milana Rastislava Stefanika, (* 21. júl 1880, Košariská – **†** 4. máj 1919, **Ivanka pri Dunaji**). Zde bych vypichla tu Ivanku pri Dunaji (Ivanka - Trumpova dcera, Dunaj chtel osvojit Alexander Nevsky, slavi se jeho 800 rok narozeni- video jeste prelozim, az budu mit vice casu). Skladala bych spise timto smerem, i kdyz cesko-slovenske vztahy mel take vyznamne. https://sk.wikipedia.org/wiki/Milan_Rastislav_%C5%A0tef%C3%A1nik

osoby s českým původem

Stefanik byl Slovak

Spíše osoby se Slovanským původem.
Viz Doníkovy manželky.
Ivana Trumpová (1977–1992) (3 děti, cca 16 let)
Marla Maplesová (1993–1999) (1 dítě, rozvod 1999, rozchod 1997, takže cca 5 let)
Melania Trumpová (od 2005) (1 dítě, zatím cca 17 let)


Rozvod s Ivanou počítám že byl z “politických” důvodů.
Marla byla dočasné řešení, pravděpodobně rovněž politicky motivované...


[quote="pid:15822, uid:426"]osoby s českým původem[/quote] [quote="pid:15829, uid:68"]Stefanik byl Slovak[/quote] Spíše osoby se Slovanským původem. Viz Doníkovy manželky. Ivana Trumpová (1977–1992) (3 děti, cca 16 let) Marla Maplesová (1993–1999) (1 dítě, rozvod 1999, rozchod 1997, takže cca 5 let) Melania Trumpová (od 2005) (1 dítě, zatím cca 17 let) Rozvod s Ivanou počítám že byl z “politických” důvodů. Marla byla dočasné řešení, pravděpodobně rovněž politicky motivované...

Rozvod s Ivanou počítám že byl z “politických” důvodů.

Tohle si take myslim.


[quote="pid:15837, uid:240"]Rozvod s Ivanou počítám že byl z “politických” důvodů.[/quote] Tohle si take myslim.

Ale jake?


Malá odbočka:
Štefánik byl elitář což není nutně špatně v té době ještě nebylo vůbec zřejmé, že davo-elitární model je nutné změnit na občinný. Dokonce si myslím, že je to spojeno s mravností, při vzrůstu je potřeba davo-elitární model opustit (proto se GP snaží vždy vrátit zpět, protože rozvoj nutně vede k jiným lidštějším uspořádáním a tam již elity dnešního typu jsou nepotřebné). I Puškin napsal kratičkou báseň o tom jak je potřeba dav bít a stříhat, s davem to není vůbec jednoduché - je nutno nějak vytvořit takové podmínky, aby došlo k rozvoji.


Zpět co představuje Štefánik:
Štefánik je podle mě původní Československá matrice uspořádání na správném základě, kdy by to bylo spíše Česko-Slovensko ve smyslu bloková struktura a ne prago-centrický konglomerát. Dále byl považován za čestného, pracovitého, spravedlivého a odvážného. Když to aplikuji na USA, tak až teď se začíná budovat Americký stát ( dle V.V.Pjakina - souhlasím, do teď to byla banda loupežníků ) a tak se vrací matrice Štefánik ( její realizace byla zastavena vraždou Štefánika ). Matrice spravedlivého a čestného uspořádání vztahů v lidstvu, kdy národy mají své státy, které hájí jejich zájmy a ne zájmy nadnárodní oligarchie.


[quote="pid:15829, uid:68"]Ale jake?[/quote] Malá odbočka: Štefánik byl elitář což není nutně špatně v té době ještě nebylo vůbec zřejmé, že davo-elitární model je nutné změnit na občinný. Dokonce si myslím, že je to spojeno s mravností, při vzrůstu je potřeba davo-elitární model opustit (proto se GP snaží vždy vrátit zpět, protože rozvoj nutně vede k jiným lidštějším uspořádáním a tam již elity dnešního typu jsou nepotřebné). I Puškin napsal kratičkou báseň o tom jak je potřeba dav bít a stříhat, s davem to není vůbec jednoduché - je nutno nějak vytvořit takové podmínky, aby došlo k rozvoji. Zpět co představuje Štefánik: Štefánik je podle mě původní Československá matrice uspořádání na správném základě, kdy by to bylo spíše Česko-Slovensko ve smyslu bloková struktura a ne prago-centrický konglomerát. Dále byl považován za čestného, pracovitého, spravedlivého a odvážného. Když to aplikuji na USA, tak až teď se začíná budovat Americký stát ( dle V.V.Pjakina - souhlasím, do teď to byla banda loupežníků ) a tak se vrací matrice Štefánik ( její realizace byla zastavena vraždou Štefánika ). Matrice spravedlivého a čestného uspořádání vztahů v lidstvu, kdy národy mají své státy, které hájí jejich zájmy a ne zájmy nadnárodní oligarchie.
Upravené 15. 5. 2021 o 13:10

Stefanik byl Slovak, bol slovenský astronóm, fotograf, vojenský letec, brigádny generál ozbrojených síl Francúzska, diplomat a politik.

Mimo jine:
i brigádny generál ozbrojených síl Francúzska
Tenhle pan Stefanik je vyborny na vysvetleni Matrjosky.


[quote="pid:15829, uid:68"]Stefanik byl Slovak, bol slovenský astronóm, fotograf, vojenský letec, brigádny generál ozbrojených síl Francúzska, diplomat a politik.[/quote] Mimo jine: **i brigádny generál ozbrojených síl Francúzska** Tenhle **pan** Stefanik je vyborny na vysvetleni Matrjosky.

GP tím brzdí rozvoj lidstva a pak musí rychle hodit zpátečku těsně před úplným zhroucením, aby ho to nevzalo sebou - řízení na hranici božího dopuštění - no uvidíme ještě za našich životů jestli to i tentokrát současný GP ustojí - predikuji, že ne, bude muset změnit svoji mravnost nebo zemře


Tak tomu dve veci:


  • Dá sa to robiť keď na to podmienky sú, lenže zrýchlená informačná výmena a nadchádzajúce globálne ochladenie/doba ľadová to znemožní lebo buď sa bude inovovať alebo ľudstvo sa vykape.
  • Tá časť GP, ktorá je ochotná zmeniť mravnosť k lepšiemu a urobila to, bude zachovaná a použitá pri budovaní vnútorného prediktoru Atlantického sveta a zbytok sa rozoberie na základné zložky a zrecykluje sa.

[quote="pid:15822, uid:426"]GP tím brzdí rozvoj lidstva a pak musí rychle hodit zpátečku těsně před úplným zhroucením, aby ho to nevzalo sebou - řízení na hranici božího dopuštění - no uvidíme ještě za našich životů jestli to i tentokrát současný GP ustojí - predikuji, že ne, bude muset změnit svoji mravnost nebo zemře[/quote] Tak tomu dve veci: - Dá sa to robiť keď na to podmienky sú, lenže zrýchlená informačná výmena a nadchádzajúce globálne ochladenie/doba ľadová to znemožní lebo buď sa bude inovovať alebo ľudstvo sa vykape. - Tá časť GP, ktorá je ochotná zmeniť mravnosť k lepšiemu a urobila to, bude zachovaná a použitá pri budovaní vnútorného prediktoru Atlantického sveta a zbytok sa rozoberie na základné zložky a zrecykluje sa.

Moderátor

1.01k
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept