Zahraničná politika
To není vtip :)

Psy múdrejšie ako ľudia (zaočkovaní)?
https://www.mojevideo.sk/video/3553b/niektore_psy_su_chytrejsi_nez_ludia_(umrtia_od_vakcinacie).html


**Psy múdrejšie ako ľudia (zaočkovaní)?** https://www.mojevideo.sk/video/3553b/niektore_psy_su_chytrejsi_nez_ludia_(umrtia_od_vakcinacie).html
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Jordan Hayes 23. februara napisal:



Toto myslim z celeho srdca, je to povedane z lasky. Ak neveris vo vakciny, skutocne si myslim, ze si idiot. Akoze, opravnene. Kreten.
Dufam, ze kazda malinovka ktoru si objednas bude bez bubliniek, Dufam, ze jedny z tvojich ciziem budu mat pracku a ty nebudes vediet preco.
Dufam, ze chytis v aute cervenu vlnu. Dufam, ze ked sa rano zobudis a pojdes si zobrat noviny spred travnika, trafis pavucinu. Ale hlavne dufam,
ze nikto z tvojej rodiny alebo priatelov nebude trpiet z tvojho uplneho zlyhania ako funkcneho clena spolocnosti.



6 jula bol hospitalizovany s bolestou na hrudniku, ukazalo sa, ze mal slaby infarkt, ktory viedol k 2 operaciam, ktore uz nezvladol


60fd002963f2a


Nemaju taketo reci nasi liberali?


Jordan Hayes 23. februara napisal: >Toto myslim z celeho srdca, je to povedane z lasky. Ak neveris vo vakciny, skutocne si myslim, ze si idiot. Akoze, opravnene. Kreten. Dufam, ze kazda malinovka ktoru si objednas bude bez bubliniek, Dufam, ze jedny z tvojich ciziem budu mat pracku a ty nebudes vediet preco. Dufam, ze chytis v aute cervenu vlnu. Dufam, ze ked sa rano zobudis a pojdes si zobrat noviny spred travnika, trafis pavucinu. Ale hlavne dufam, ze nikto z tvojej rodiny alebo priatelov nebude trpiet z tvojho uplneho zlyhania ako funkcneho clena spolocnosti. 6 jula bol hospitalizovany s bolestou na hrudniku, ukazalo sa, ze mal slaby infarkt, ktory viedol k 2 operaciam, ktore uz nezvladol ![60fd002963f2a](serve/attachment&path=60fd002963f2a) Nemaju taketo reci nasi liberali?

Moderator

ktore uz nezvladol


Toto není vtip. Nevědomost zabíjí.


Všimli jste si, že se množí příklady, kdy někdo se snaží propagovat očkování a dehonestovat neočkované a pak skončí nedobře. Jít proti Božímu záměru je nebezpečné. Něco jiného je nechat se zaočkovat a něco úplně jiného je i třeba nevědomě propagovat genocidu, tam přichází odpověď z hora velmi rychle.


[quote="pid:26359, uid:10"]ktore uz nezvladol[/quote] Toto není vtip. Nevědomost zabíjí. Všimli jste si, že se množí příklady, kdy někdo se snaží propagovat očkování a dehonestovat neočkované a pak skončí nedobře. Jít proti Božímu záměru je nebezpečné. Něco jiného je nechat se zaočkovat a něco úplně jiného je i třeba nevědomě propagovat genocidu, tam přichází odpověď z hora velmi rychle.
Upravené 25. 7. 2021 o 09:04

Predaná nevesta.

Skôr zapredaná, no uvidíme, uvidíme, čo bude nasledovať. Jedno upozornenie už Boris dostal….


[quote="pid:26377, uid:94"]Predaná nevesta.[/quote] Skôr zapredaná, no uvidíme, uvidíme, čo bude nasledovať. Jedno upozornenie už Boris dostal….


Prosím všechny, aby opravdu uváděli odkazy v takovém formátu, aby i ti, kteří účet na Facebooku nepoužívají, se mohli podívat.


[quote="pid:26377, uid:94"]https://www.facebook.com/len.iza.338/posts/356416122501063 Predaná nevesta.[/quote] Prosím všechny, aby opravdu uváděli odkazy v takovém formátu, aby i ti, kteří účet na Facebooku nepoužívají, se mohli podívat.

Kancelar všimla jsem si toho. Jak se někdo začne veřejně posmívat neočko.a začne je veřejně je dehonestovat, tak v blízké době odejde odsud. Opičí pracka velmi rychlá.


Kancelar všimla jsem si toho. Jak se někdo začne veřejně posmívat neočko.a začne je veřejně je dehonestovat, tak v blízké době odejde odsud. Opičí pracka velmi rychlá.

kto vie, či to spravil len pre propagačnú fotku, alebo je to taký fanatik, že radšej príde o časť zárobku. možno to druhé, keď tam asi schválne urobil diakritikový preklep ako pripravenú výhovorku


60fec7e328119


kto vie, či to spravil len pre propagačnú fotku, alebo je to taký fanatik, že radšej príde o časť zárobku. možno to druhé, keď tam asi schválne urobil diakritikový preklep ako pripravenú výhovorku ![60fec7e328119](serve/attachment&path=60fec7e328119)

kto vie, či to spravil len pre propagačnú fotku, alebo je to taký fanatik


Text je dorobený na počítači, všimni si zarovnanie. Niekto si robí srandu.


[quote="pid:26582, uid:413"]kto vie, či to spravil len pre propagačnú fotku, alebo je to taký fanatik[/quote] Text je dorobený na počítači, všimni si zarovnanie. Niekto si robí srandu.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 26. 7. 2021 o 17:16

Aj mladý vedia vytvoriť niečo veselé. Očkovaným do smiechu nebude. Keďže video je dosť ... a to čo v ňom je nie je vtip dávam ho sem v prípade sťažnosti presunieme do kategórie Vtipy.
https://m.vk.com/video-206184334_456239020


Aj mladý vedia vytvoriť niečo veselé. Očkovaným do smiechu nebude. Keďže video je dosť ... a to čo v ňom je nie je vtip dávam ho sem v prípade sťažnosti presunieme do kategórie Vtipy. https://m.vk.com/video-206184334_456239020

Očkovaným do smiechu nebude


no….. usmiala som sa nad hereckým výkonom, ale vtipne to nie je, aj keď to myslene ako vtip. Žiaľ. Sama by som mala dilemu kam to dať. Ale mladi nie sú úplne stratení.


[quote="pid:27657, uid:14"]Očkovaným do smiechu nebude[/quote] no….. usmiala som sa nad hereckým výkonom, ale vtipne to nie je, aj keď to myslene ako vtip. Žiaľ. Sama by som mala dilemu kam to dať. Ale mladi nie sú úplne stratení.
Upravené 31. 7. 2021 o 19:05

Aj mladý vedia vytvoriť niečo veselé.
myslím, že toto bolo myslené opačne a video bolo vytvorené za účelom posmechu/ výsmechu z neočkovaných/ konšpirátorov...
Frlajs aj s tým druhým (Zrebným) sú typickí BA slniečkari...
mladi nie sú úplne stratení
týmto si bohužiaľ nie som taká istá...


[quote="pid:27657, uid:14"]Aj mladý vedia vytvoriť niečo veselé.[/quote] myslím, že toto bolo myslené opačne a video bolo vytvorené za účelom posmechu/ výsmechu z neočkovaných/ konšpirátorov... Frlajs aj s tým druhým (Zrebným) sú typickí BA slniečkari... [quote="pid:27663, uid:273"]mladi nie sú úplne stratení[/quote] týmto si bohužiaľ nie som taká istá...
Upravené 31. 7. 2021 o 19:42

Frlajs aj s tým druhým (Zrebným) sú typickí BA slniečkari...


no vidíš, toto ani neviem. Ďakujem za osvetu:-)


6105993d46086


musíme nosit znovu masky, lebo ty nemas vakcínu.


toto je zaujímavá stránka, polihumorne podávané info o slnieckarov z korporatívny. Teraz je to sporadickejdie, admin sa zamestnal zrejme inde.


[quote="pid:27671, uid:469"]Frlajs aj s tým druhým (Zrebným) sú typickí BA slniečkari...[/quote] no vidíš, toto ani neviem. Ďakujem za osvetu:-) ![6105993d46086](serve/attachment&path=6105993d46086) musíme nosit znovu masky, lebo ty nemas vakcínu. toto je zaujímavá stránka, polihumorne podávané info o slnieckarov z korporatívny. Teraz je to sporadickejdie, admin sa zamestnal zrejme inde.
Upravené 31. 7. 2021 o 20:42

@Lavazza K tomu ....

musíme nosit znovu masky, lebo ty nemas vakcínu.

.... mám takovou svou odpověď. Bohužel - používám ji často.
Proč musí očkovaní nosit roušky kvůli neočkovaným, když jako očkovaní jsou v bezpečí před virem? Proč se "odpovědná" očkovaná skupina, která se právě kvůli svému bezpečí nechala očkovat, přesto cítí ohrožená těmi "pitomci nezodpovědnými", kteří by - logicky a podle kampaně - měli zmírat v bolestech?
Požaduji vysvětlení, protože to fakt nechápu. To je má malá obrana proti takovým jedovatým řečem, protože zatím se nenašel nikdo, kdo by mi to vysvětlil.

@Lavazza K tomu .... [quote="pid:27679, uid:273"]musíme nosit znovu masky, lebo ty nemas vakcínu.[/quote] .... mám takovou svou odpověď. Bohužel - používám ji často. **Proč musí očkovaní nosit roušky kvůli neočkovaným, když jako očkovaní jsou v bezpečí před virem?** Proč se "odpovědná" očkovaná skupina, která se právě kvůli svému bezpečí nechala očkovat, přesto cítí ohrožená těmi "pitomci nezodpovědnými", kteří by - logicky a podle kampaně - měli zmírat v bolestech? Požaduji vysvětlení, protože to fakt nechápu. To je má malá obrana proti takovým jedovatým řečem, protože zatím se nenašel nikdo, kdo by mi to vysvětlil.

Volejbalisté překvapili rouškami při zápase: Žádný problém, ať se ostatní inspirují


Respirátory a roušky musí olympionici v Tokiu nosit všude. Jen když přijde jejich čas a jdou do akce, mohou doplněk pandemické doby pochopitelně odložit. Pár brazilských volejbalistů ale tuto možnost překvapivě nevyužívá, a i přes částečně zhoršené dýchání mají při svých zápasech zakrytá ústa a nos.
6105cc5da7c06
https://cnn.iprima.cz/volejbaliste-prekvapili-rouskami-pri-zapase-zadny-problem-at-se-ostatni-inspiruji-30619


Volejbalisté překvapili rouškami při zápase: Žádný problém, ať se ostatní inspirují Respirátory a roušky musí olympionici v Tokiu nosit všude. Jen když přijde jejich čas a jdou do akce, mohou doplněk pandemické doby pochopitelně odložit. Pár brazilských volejbalistů ale tuto možnost překvapivě nevyužívá, a i přes částečně zhoršené dýchání mají při svých zápasech zakrytá ústa a nos. ![6105cc5da7c06](serve/attachment&path=6105cc5da7c06) https://cnn.iprima.cz/volejbaliste-prekvapili-rouskami-pri-zapase-zadny-problem-at-se-ostatni-inspiruji-30619

Videl som slovenský inzerát na torty s foto ukážkami. Boli normálne a pekné a medzi nimi takáto. Možno nejaký rodič, čo má prehľad v súčastných hračkách/rozprávkach bude vedieť okomentovať, či je toto normálne.
610b14a8abf46


Videl som slovenský inzerát na torty s foto ukážkami. Boli normálne a pekné a medzi nimi takáto. Možno nejaký rodič, čo má prehľad v súčastných hračkách/rozprávkach bude vedieť okomentovať, či je toto normálne. ![610b14a8abf46](serve/attachment&path=610b14a8abf46)

Moj syn by bol uplne bez seba- to su jeho vzory-nindzovia z rozpravky.
Nic ine za tym nehladaj.


Moj syn by bol uplne bez seba- to su jeho vzory-nindzovia z rozpravky. Nic ine za tym nehladaj.

okomentovať, či je toto normálne.

Lego-téma “Ninjago”. Moje nejméně “oblíbené”.


Nic ine za tym nehladaj.

S tímhle bych souhlasil cca před 7 lety.
Nyní se nabízí nejméně 2 další obrazy.


[quote="pid:28295, uid:413"]okomentovať, či je toto normálne. [/quote] Lego-téma “Ninjago”. Moje nejméně “oblíbené”. [quote="pid:28297, uid:642"]Nic ine za tym nehladaj.[/quote] S tímhle bych souhlasil cca před 7 lety. Nyní se nabízí nejméně 2 další obrazy.

@GBB
Zdravia ti.
Keď som uvidel na tej torte tých päť figúrok hneď som si spomenul na niečo staršie. Je to síce náhoda no aj farby by sadeli, iba biela nahradila žltú. Kto si ešte pamätá na pôvodný Woltron a planétu Aruba s piatimi ochrancami. 610b6f69677cd
Ak sa spojili boli neporaziteľný. Síce je to iba rozprávka no aj tak má svoje čaro.
S pozdravom Peter.

@GBB Zdravia ti. Keď som uvidel na tej torte tých päť figúrok hneď som si spomenul na niečo staršie. Je to síce náhoda no aj farby by sadeli, iba biela nahradila žltú. Kto si ešte pamätá na pôvodný Woltron a planétu Aruba s piatimi ochrancami. ![610b6f69677cd](serve/attachment&path=610b6f69677cd) Ak sa spojili boli neporaziteľný. Síce je to iba rozprávka no aj tak má svoje čaro. S pozdravom Peter.

S tímhle bych souhlasil cca před 7 lety.
Nyní se nabízí nejméně 2 další obrazy.


Toto nechapem- bud mi nieco unika a unikalo aj Tebe pred 7 rokmi, alebo je to iba dalsia rozpravka, co deti formuje normalnym smerom. Ved rozpravky a filmy, knihy,... boli sikda nastroje na formovanie svetonazoru. Za poslednych 7 rokov sa na tom nic nezmenilo, nemyslis?


Nepozeram to, ale skontroloval som par minut z niekolkych dielov.
Myslim, ze su to dobre vzory. Ziadne LGBT, vysoka moralka vsetkych kladnych a velky doraz (prakticky vzdy, co som videl) na sudrznost a pomoc kamaratom- sam je aj ten najlepsi z nich slaby, spolu ale vyhraju aj v bezvychodiskovych situaciach.


Ak to ale niekto z Vas pozna osobne, nielen z utrzkov, ako ja, necham sa poucit a skusim syna od toho odklonit inam.


[quote="pid:28301, uid:240"]S tímhle bych souhlasil cca před 7 lety. Nyní se nabízí nejméně 2 další obrazy.[/quote] Toto nechapem- bud mi nieco unika a unikalo aj Tebe pred 7 rokmi, alebo je to iba dalsia rozpravka, co deti formuje normalnym smerom. Ved rozpravky a filmy, knihy,... boli sikda nastroje na formovanie svetonazoru. Za poslednych 7 rokov sa na tom nic nezmenilo, nemyslis? Nepozeram to, ale skontroloval som par minut z niekolkych dielov. Myslim, ze su to dobre vzory. Ziadne LGBT, vysoka moralka vsetkych kladnych a velky doraz (prakticky vzdy, co som videl) na sudrznost a pomoc kamaratom- sam je aj ten najlepsi z nich slaby, spolu ale vyhraju aj v bezvychodiskovych situaciach. Ak to ale niekto z Vas pozna osobne, nielen z utrzkov, ako ja, necham sa poucit a skusim syna od toho odklonit inam.

Toto nechapem- bud mi nieco unika a unikalo aj Tebe pred 7 rokmi, alebo je to iba dalsia rozpravka, co deti formuje normalnym smerom.

Aaaa, tady se omlouvám, vzniklo nedorozumění díky mé částečné neznalosti.
Až dosud jsem registroval pouze Lego-téma Ninjago.
Nějak mi uniklo, že (pokud máme věřit wikipedii) Lego na základě této série figurek natočilo i seriál (tedy nikoliv naopak, jak to bylo např. u Lego-tématu Starwars).
O seriálu Ninjago nic nevím.
Takže jsem se vyjadřoval čistě k těm figurkám na fotce s dortem.


Obecná poznámka: na mnohodílné (nejen pohádkové, animované) seriály je třeba dávat pozor, určitě bych na to nenechal svoje dítě dívat bez toho, abych sám měl dobrou představu o obsahu. Žel, některé z nich mohou být natolik populární, že by dítě bez jeho "znalosti" obtížně obstávalo v dětském kolektivu...:-)


Dodatek k seriálu Ninjago:
To jsou tak na světě takové náhody.
Vysílání zahájeno 14.1.2011.
Délka dílu v sérii 1-10: 22 minut
Délka dílu v sérii 11+: 11 minut
https://en.wikipedia.org/wiki/Ninjago_(TV_series)


[quote="pid:28395, uid:642"]Toto nechapem- bud mi nieco unika a unikalo aj Tebe pred 7 rokmi, alebo je to iba dalsia rozpravka, co deti formuje normalnym smerom.[/quote] Aaaa, tady se omlouvám, vzniklo nedorozumění díky mé částečné neznalosti. Až dosud jsem registroval pouze Lego-téma Ninjago. Nějak mi uniklo, že (pokud máme věřit wikipedii) Lego na základě této série figurek natočilo i seriál (tedy nikoliv naopak, jak to bylo např. u Lego-tématu Starwars). O seriálu Ninjago nic nevím. Takže jsem se vyjadřoval čistě k těm figurkám na fotce s dortem. Obecná poznámka: na mnohodílné (nejen pohádkové, animované) seriály je třeba dávat pozor, určitě bych na to nenechal svoje dítě dívat bez toho, abych sám měl dobrou představu o obsahu. Žel, některé z nich mohou být natolik populární, že by dítě bez jeho "znalosti" obtížně obstávalo v dětském kolektivu...:-) Dodatek k seriálu Ninjago: To jsou tak na světě takové náhody. Vysílání zahájeno 14.1.2011. Délka dílu v sérii 1-10: 22 minut Délka dílu v sérii 11+: 11 minut https://en.wikipedia.org/wiki/Ninjago_(TV_series)

To si robis srandu smile ?
Tolko nahodnych cisel, az sa hlava z toho toci.
Otazne je, ci je to riadiaci manever k destrukcii, alebo stabilizacii spolocnosti. Nie vsetko GP je vzdy zle, ze?


To si robis srandu :S ? Tolko nahodnych cisel, az sa hlava z toho toci. Otazne je, ci je to riadiaci manever k destrukcii, alebo stabilizacii spolocnosti. Nie vsetko GP je vzdy zle, ze?

Otazne je, ci je to riadiaci manever k destrukcii, alebo stabilizacii spolocnosti.

S tímto je třeba počítat. Nezavrhujme vše automaticky.
(nejlepší je se dívat společně s dětmi...:-) (tím bude zaručena kvalita a zároveň míra)
(nakonec i relativně "závadový" seriál může udělat dobrou službu, pokud si o něm rodiče s dětmi adekvátně popovídají - děti nebude možné "ochraňovat" donekonečna, je třeba, aby se časem naučily chránit samy...)


[quote="pid:28409, uid:642"]Otazne je, ci je to riadiaci manever k destrukcii, alebo stabilizacii spolocnosti.[/quote] S tímto je třeba počítat. Nezavrhujme vše automaticky. (nejlepší je se dívat společně s dětmi...:-) (tím bude zaručena kvalita a zároveň **míra**) (nakonec i relativně "závadový" seriál může udělat dobrou službu, pokud si o něm rodiče s dětmi adekvátně popovídají - děti nebude možné "ochraňovat" donekonečna, je třeba, aby se časem naučily chránit samy...)
Upravené 5. 8. 2021 o 18:23

Tolko nahodnych cisel


a hlavne netreba za kazdou 11. a 22. hladat parazita, kedze si tieto Vesmirne miery len osvojil nie vytvoril. inak klesame k urovni konspirologie.


[quote="pid:28409, uid:642"]Tolko nahodnych cisel[/quote] a hlavne netreba za kazdou 11. a 22. hladat parazita, kedze si tieto Vesmirne miery len osvojil nie vytvoril. inak klesame k urovni konspirologie.

Lego-téma “Ninjago”. Moje nejméně “oblíbené”.


no myslela som si to aj ja. Potom sa jedno z dvojčat začala zaujímať o Lego Hidden side. Tak to je iné cafe - lovci duchov. Toto mne už príde hodne nebezpečne, myslím že sa to predostrela ako hra.
A vôbec, to lego ako sa predáva teraz je presne o konzume. Môžeš postaviť jednu vec, kt mame doma vystavenú. A potom chcú ešte toto a tamto. Zlate dobre skladačky (tie červene:-)


K tej torte:
611c89b46a09c


[quote="pid:28301, uid:240"]Lego-téma “Ninjago”. Moje nejméně “oblíbené”.[/quote] no myslela som si to aj ja. Potom sa jedno z dvojčat začala zaujímať o Lego Hidden side. Tak to je iné cafe - lovci duchov. Toto mne už príde hodne nebezpečne, myslím že sa to predostrela ako hra. A vôbec, to lego ako sa predáva teraz je presne o konzume. Môžeš postaviť jednu vec, kt mame doma vystavenú. A potom chcú ešte toto a tamto. Zlate dobre skladačky (tie červene:-) K tej torte: ![611c89b46a09c](serve/attachment&path=611c89b46a09c)

K tej torte:


K tým tortám, často tu dochádza k opičej pracke. Chcete dieťatku dobre, ale v konečnom dôsledku mu ublížite. Odhliadnuc od množstva cukru sa často zabúda, že tie farbivá do fondánu sú pekné svinstvo. Keď ešte moja polovička takéto zverstvá chystala, tak som zháňal jedlé farbivo. Poviem vám, je to riadna fuška a stojí desiatky násobok viac, ako tie otravy. Navyše ich farebná škála je dosť obmedzená.


[quote="pid:29888, uid:273"]K tej torte:[/quote] K tým tortám, často tu dochádza k opičej pracke. Chcete dieťatku dobre, ale v konečnom dôsledku mu ublížite. Odhliadnuc od množstva cukru sa často zabúda, že tie farbivá do fondánu sú pekné svinstvo. Keď ešte moja polovička takéto zverstvá chystala, tak som zháňal jedlé farbivo. Poviem vám, je to riadna fuška a stojí desiatky násobok viac, ako tie otravy. Navyše ich farebná škála je dosť obmedzená.

nieco nadherne:
ŠÚKL nepredpokladá dlhodobé nežiaduce účinky vakcín proti covidu. Ak by boli, už by ich zaznamenali, tvrdí.
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597919-online-pocet-nakazenych-v-nemecku-prudko-rastie/


nieco nadherne: ŠÚKL **nepredpokladá** **dlhodobé** **nežiaduce účinky** vakcín proti covidu. **Ak by boli, už by ich zaznamenali**, tvrdí. https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/597919-online-pocet-nakazenych-v-nemecku-prudko-rastie/
Upravené 18. 8. 2021 o 13:35

611d6749d20f0


https://www.agrobiznis.sk/component/content/article/1/6287-masky-pre-kravy-zniujuce-emisie-metanu?fbclid=IwAR0Jt4QMN-7YmdWzBvAeCqjFjqDx6B8B-u0h43hFYXIYqmX0eetqvTAzW1w


"Masky pre kravy, znižujúce emisie metánu"


....To muselo dát práce, přitom taková blbost!


Kolik znečištění vyprodukuje výroba a distribuce těchto nesmyslů?


[quote="pid:29975, uid:469"]611d6749d20f0 https://www.agrobiznis.sk/component/content/article/1/6287-masky-pre-kravy-zniujuce-emisie-metanu?fbclid=IwAR0Jt4QMN-7YmdWzBvAeCqjFjqDx6B8B-u0h43hFYXIYqmX0eetqvTAzW1w[/quote] "Masky pre kravy, znižujúce emisie metánu" ....To muselo dát práce, přitom taková blbost! Kolik znečištění vyprodukuje výroba a distribuce těchto nesmyslů?

včera som sa , že na Slovensku je nedostatok liekov na zrážanie krvi. Sestre to oznámila jej lekárka s dodatkom, že možno nastane celkový výpadok. Viacej to nerozvádzala lebo zostala nemilo prekvapená.
Sú len dve možnosti:


  • buď je problém vo výrobe, alebo
  • skupujú to bohatšie krajiny alebo krajiny kde sídli výrobca daného lieku. (podľa mňa je toto dôvod nedostatku)

Ak platí ten druhý bod, tak situácia je omnoho horšia ako sme predpokladali a ak sa to už rozbehlo na západe, tak o chvíľu to príde aj na Slovensko. A problém nebudú mať len očkovaní ľudia, ale každý komu to predpísal lekár.


včera som sa , že na Slovensku je nedostatok liekov na zrážanie krvi. Sestre to oznámila jej lekárka s dodatkom, že možno nastane celkový výpadok. Viacej to nerozvádzala lebo zostala nemilo prekvapená. Sú len dve možnosti: - buď je problém vo výrobe, alebo - skupujú to bohatšie krajiny alebo krajiny kde sídli výrobca daného lieku. (podľa mňa je toto dôvod nedostatku) Ak platí ten druhý bod, tak situácia je omnoho horšia ako sme predpokladali a ak sa to už rozbehlo na západe, tak o chvíľu to príde aj na Slovensko. A problém nebudú mať len očkovaní ľudia, ale každý komu to predpísal lekár.

včera som sa , že na Slovensku je nedostatok liekov na zrážanie krvi. Sestre to oznámila jej lekárka s dodatkom, že možno nastane celkový výpadok. Viacej to nerozvádzala lebo zostala nemilo prekvapená.
Sú len dve možnosti:


ospravedlňujem sa, stala sa menšia chybička. Malo to ísť pod vlákno COVID 19


[quote="pid:29986, uid:528"]včera som sa , že na Slovensku je nedostatok liekov na zrážanie krvi. Sestre to oznámila jej lekárka s dodatkom, že možno nastane celkový výpadok. Viacej to nerozvádzala lebo zostala nemilo prekvapená. Sú len dve možnosti:[/quote] ospravedlňujem sa, stala sa menšia chybička. Malo to ísť pod vlákno COVID 19

ospravedlňujem sa, stala sa menšia chybička.


Príspevok môžeš vymazať.


[quote="pid:29987, uid:528"]ospravedlňujem sa, stala sa menšia chybička.[/quote] Príspevok môžeš vymazať.

Mám digitální peněženku. Co to vlastně je a jak ji bezpečně použít
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mam-digitalni-penezenku-co-to-vlastne-je-a-jak-ji-bezpecne-pouzit-172947


Z diskuse pod článkem:


Hm, to jsou rady ... např: prý placení mobilem... chytré a jednoduché... no nevím, tuhle jsem šel na nákup a


Chleba...3 mobily


mléko...2 mobily


rohlíky... co rohlík to jeden mobil


atd, atd...


Kde mám furt ty mobily brát?


Mám digitální peněženku. Co to vlastně je a jak ji bezpečně použít https://www.seznamzpravy.cz/clanek/mam-digitalni-penezenku-co-to-vlastne-je-a-jak-ji-bezpecne-pouzit-172947 Z diskuse pod článkem: Hm, to jsou rady ... např: prý placení mobilem... chytré a jednoduché... no nevím, tuhle jsem šel na nákup a Chleba...3 mobily mléko...2 mobily rohlíky... co rohlík to jeden mobil atd, atd... Kde mám furt ty mobily brát?

612bc21d59525


tak komu vlastne tlmočili?


![612bc21d59525](serve/attachment&path=612bc21d59525) tak komu vlastne tlmočili?

Vlhké sny CIA:
612bcaba5e65e
pardon, ISILu


Vlhké sny CIA: ![612bcaba5e65e](serve/attachment&path=612bcaba5e65e) pardon, ISILu

A toto pre zmenu Erdoganov vlhký sen:


612c8b63904f1
Ankara sa pripravuje vyhlásiť Zväz turkických republík!
Šest štátov a jedna národnosť.


Tento zväz by mal zahŕňať:
Turecko, Azerbajdžan, Uzbekistan, Kazachstan, Kirgizstan a podľa všetkého aj Turkmenistan.
https://www.kp.ru/daily/28323.5/4466687/?from=tg


A toto pre zmenu Erdoganov vlhký sen: ![612c8b63904f1](serve/attachment&path=612c8b63904f1) Ankara sa pripravuje vyhlásiť Zväz turkických republík! Šest štátov a jedna národnosť. Tento zväz by mal zahŕňať: Turecko, Azerbajdžan, Uzbekistan, Kazachstan, Kirgizstan a podľa všetkého aj Turkmenistan. https://www.kp.ru/daily/28323.5/4466687/?from=tg

Vakcinacne centrum na Filipinach pustilo ludom v rade film World War Z


https://9gag.com/hot/a7ER3Xw


612c97f7dacbe


Vakcinacne centrum na Filipinach pustilo ludom v rade film World War Z https://9gag.com/hot/a7ER3Xw ![612c97f7dacbe](serve/attachment&path=612c97f7dacbe)

Moderator

siri sa internetmi, to by mohlo ist do temy odpis hercov, keby sme taku mali smile


612db3999ed52


siri sa internetmi, to by mohlo ist do temy odpis hercov, keby sme taku mali :) ![612db3999ed52](serve/attachment&path=612db3999ed52)

Moderator

@Atevi
Je to vtip, že? Hoci od kaderníka čo máme čakať...

@Atevi Je to vtip, že? Hoci od kaderníka čo máme čakať...

Moderátor

Je to vtip,
Je to vtip - ja som v prvom okamihu zaváhala, že by také niečo aj mohol povedať - na obrázku je prameň na https://www.facebook.com/PrecoMediaKlamu/ - ich slovami "sranda".
Fór mi prišiel do pošty, ale overila som si stránku pre istotu - pri týchto plagiátoroch človek môže byť vždy pripravený na nejaké prekvapenie.


[quote="pid:31563, uid:7"]Je to vtip,[/quote]Je to vtip - ja som v prvom okamihu zaváhala, že by také niečo aj mohol povedať - na obrázku je prameň na https://www.facebook.com/PrecoMediaKlamu/ - ich slovami "sranda". Fór mi prišiel do pošty, ale overila som si stránku pre istotu - pri týchto plagiátoroch človek môže byť vždy pripravený na nejaké prekvapenie.

Je to vtip - ja som v prvom okamihu zaváhala,


No neviem, neviem, ono to skutočne môže byť aj cieľ, dosiahnuť aby matike (kde je aspoň náznak predmetu logika mimo iného) rozumela len 1/5 alebo 1/10. Podobný výrok má na konto aj Igi, keď mal pravidelné plačovky v súvislosti s niečím iným...


[quote="pid:31565, uid:111"]Je to vtip - ja som v prvom okamihu zaváhala,[/quote] No neviem, neviem, ono to skutočne môže byť aj cieľ, dosiahnuť aby matike (kde je aspoň náznak predmetu logika mimo iného) rozumela len 1/5 alebo 1/10. Podobný výrok má na konto aj Igi, keď mal pravidelné plačovky v súvislosti s niečím iným...

ono to skutočne môže byť aj cieľ
Ale veď cieľ je to dlhodobý - pán kaderník, či čo je, sa to so svojou miklošovskou partiou snaží len urýchliť. Mikloš to v zastúpení Ftáčnikom kedysi pred 20 rokmi začal na vysokých školách , kdh v regionálnom školstve, procesy boli spustené, a ani Smer to nevedel zastaviť.


[quote="pid:31570, uid:273"]ono to skutočne môže byť aj cieľ[/quote]Ale veď cieľ je to dlhodobý - pán kaderník, či čo je, sa to so svojou miklošovskou partiou snaží len urýchliť. Mikloš to v zastúpení Ftáčnikom kedysi pred 20 rokmi začal na vysokých školách , kdh v regionálnom školstve, procesy boli spustené, a ani Smer to nevedel zastaviť.
Upravené 1. 9. 2021 o 15:47

20 rokmi začal na vysokých školách , kdh v regionálnom školstve, procesy boli spustené, a ani Smer to nevedel zastaviť.


Áno, stav na vysokých školách je príšerný. Viem porovnať, končila som pred 23 rokmi a v máji. Vtedy Ing, teraz Bc, ale na tom nezáleží... pokračujem na Mgr, kvôli papieru...


[quote="pid:31577, uid:111"]20 rokmi začal na vysokých školách , kdh v regionálnom školstve, procesy boli spustené, a ani Smer to nevedel zastaviť.[/quote] Áno, stav na vysokých školách je príšerný. Viem porovnať, končila som pred 23 rokmi a v máji. Vtedy Ing, teraz Bc, ale na tom nezáleží... pokračujem na Mgr, kvôli papieru...

ja som v prvom okamihu zaváhala, že by také niečo aj mohol povedať

Nemohl.
Počítám, že zlomky vůbec neumí...
:-)


[quote="pid:31565, uid:111"]ja som v prvom okamihu zaváhala, že by také niečo aj mohol povedať[/quote] Nemohl. Počítám, že zlomky vůbec neumí... :-)

Ema Lacová: Ľudia berú track o mojej kunde príliš vážne. Myslím si, že som urobila odvážny krok (Rozhovor)


Ako vlastne vznikol nápad nahrať skladbu o svojej vagíne?


Keď bol ešte populárny Clubhouse, fungovali tam rôzne roomky a jedna z nich mala názov Hood má talent, kde sa mohol hocikto prihlásiť a zarapovať. Z ničoho nič som sa tam nejako ocitla aj ja a pod vplyvom alkoholu som tam zarapovala prvú hlúposť, ktorá mi napadla. To bol v podstate základný text pre môj song.


https://refresher.sk/102853-Ema-Lacova-Ludia-beru-track-o-mojej-k-nde-prilis-vazne-Myslim-si-ze-som-urobila-odvazny-krok-Rozhovor


Ema Lacová: Ľudia berú track o mojej kunde príliš vážne. Myslím si, že som urobila odvážny krok (Rozhovor) Ako vlastne vznikol nápad nahrať skladbu o svojej vagíne? Keď bol ešte populárny Clubhouse, fungovali tam rôzne roomky a jedna z nich mala názov Hood má talent, kde sa mohol hocikto prihlásiť a zarapovať. Z ničoho nič som sa tam nejako ocitla aj ja a pod vplyvom alkoholu som tam zarapovala prvú hlúposť, ktorá mi napadla. To bol v podstate základný text pre môj song. https://refresher.sk/102853-Ema-Lacova-Ludia-beru-track-o-mojej-k-nde-prilis-vazne-Myslim-si-ze-som-urobila-odvazny-krok-Rozhovor

Ema Lacová: Ľudia berú track o mojej kunde príliš vážne. Myslím si, že som urobila odvážny krok


Pozrela sim si s ňou rozhovor. Ona je v podstate chudera, vo význame chúďatká. Vyrastala len s otcom, čo sa stalo mame nevieme. Už toto samo o sebe je traumou. Jej otec má asi na háku, čo dcéra robí a nie je to len tým, že už má 18. Povie názor a týmto konci. Ona nemala odkiaľ čerpať normálny vzor.


Horsie, že ona je taký nový “normál” idol teenegarov resp. teenegariek. Odporučila by som rodičom pozrieť si rozhovor Jaroslava Dúška s Helenou Maslovou (gynekologička). Ona tam vysvetľuje, že vôbec nie jedno s kým má dievča prvý sex s ohľadom na ďalšie počatia a veľa dalších veci. Takze tato kultúrna tradícia nie je len tak, nie je to len nábožensky nezmysel.


[quote="pid:32150, uid:48"]Ema Lacová: Ľudia berú track o mojej kunde príliš vážne. Myslím si, že som urobila odvážny krok[/quote] Pozrela sim si s ňou rozhovor. Ona je v podstate chudera, vo význame chúďatká. Vyrastala len s otcom, čo sa stalo mame nevieme. Už toto samo o sebe je traumou. Jej otec má asi na háku, čo dcéra robí a nie je to len tým, že už má 18. Povie názor a týmto konci. Ona nemala odkiaľ čerpať normálny vzor. Horsie, že ona je taký nový “normál” idol teenegarov resp. teenegariek. Odporučila by som rodičom pozrieť si rozhovor Jaroslava Dúška s Helenou Maslovou (gynekologička). Ona tam vysvetľuje, že vôbec nie jedno s kým má dievča prvý sex s ohľadom na ďalšie počatia a veľa dalších veci. Takze tato kultúrna tradícia nie je len tak, nie je to len nábožensky nezmysel.

Ema Lacová: Ľudia berú track o mojej kunde príliš vážne.

Tak to dopadne, když někteří lidé složí píseň o sobě.
Kdo nevěří, ať tam běží...
https://www.youtube.com/watch?v=O0a_asilDd4
(link dávám úmyslně takto skromně, ať ta ... na nás moc nesvítí)
;-]


[quote="pid:32150, uid:48"]Ema Lacová: Ľudia berú track o mojej kunde príliš vážne.[/quote] Tak to dopadne, když někteří lidé složí píseň o sobě. Kdo nevěří, ať tam běží... https://www.youtube.com/watch?v=O0a_asilDd4 (link dávám úmyslně takto skromně, ať ta ... na nás moc nesvítí) ;-]
Upravené 7. 9. 2021 o 15:23

pozeram, ze uz tu rozoberate Lacovu, to som sa ani neopovazil sem davat


613759d53f95d


pozeram, ze uz tu rozoberate Lacovu, to som sa ani neopovazil sem davat ![613759d53f95d](serve/attachment&path=613759d53f95d)

Moderator

pozeram, ze uz tu rozoberate Lacovu, to som sa ani neopovazil sem davat


Nemate niekto kontakt (priamy) na tychto ludi?
Toto a podobne napady by bolo dobre vylepit v BA,
diky


[quote="pid:32224, uid:10"]pozeram, ze uz tu rozoberate Lacovu, to som sa ani neopovazil sem davat[/quote] Nemate niekto kontakt (priamy) na tychto ludi? Toto a podobne napady by bolo dobre vylepit v BA, diky

to som sa ani neopovazil sem davat

K tomu billboardu.
Dovoluji si upozornit i na použitou barevnou kombinaci. (Tentokrát nenarážím na symboliku GP ;-)
Totiž na kombinaci červená+bílá+černá.
Počítám, že toto je jedna z kombinací, které posiluje sdělení (nebo tvarovou symboliku) na podvědomé úrovni.
(viz hitlerovská vlajka nebo placka chvilkových milionářů v ČR)


[quote="pid:32224, uid:10"]to som sa ani neopovazil sem davat[/quote] K tomu billboardu. Dovoluji si upozornit i na použitou barevnou kombinaci. (Tentokrát nenarážím na symboliku GP ;-) Totiž na kombinaci červená+bílá+černá. Počítám, že toto je jedna z kombinací, které posiluje sdělení (nebo tvarovou symboliku) na podvědomé úrovni. (viz hitlerovská vlajka nebo placka chvilkových milionářů v ČR)
Upravené 7. 9. 2021 o 15:52

https://www.bbc.com/news/58486790


toto nevymyslis, spanielsky biskup, exorcista rezignoval, pretoze sa zamiloval do rozvedenej spisovatelky eroticko-satanistickej "literatury".


6139ac82436cc


https://www.bbc.com/news/58486790 toto nevymyslis, spanielsky biskup, exorcista rezignoval, pretoze sa zamiloval do rozvedenej spisovatelky eroticko-satanistickej "literatury". ![6139ac82436cc](serve/attachment&path=6139ac82436cc)

Moderator

Tak to dopadne, když někteří lidé složí píseň o sobě.
Kdo nevěří, ať tam běží...


https://www.youtube.com/watch?v=O0a_asilDd4


Proboha, co jsem to zrovna viděl? :-)


Co je na tom, co zpívá, k chlubení? Nejenom, že dává špatný vzor mládeži, ale to nechápe, že jakmile po ní ani pes neštěkne, tak ji nezbude nic, než z ostudy kabát?


[quote="pid:32166, uid:240"]Tak to dopadne, když někteří lidé složí píseň o sobě. Kdo nevěří, ať tam běží...[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=O0a_asilDd4 Proboha, co jsem to zrovna viděl? :-) Co je na tom, co zpívá, k chlubení? Nejenom, že dává špatný vzor mládeži, ale to nechápe, že jakmile po ní ani pes neštěkne, tak ji nezbude nic, než z ostudy kabát?
Upravené 9. 9. 2021 o 13:59

toto nevymyslis, spanielsky biskup, exorcista rezignoval, pretoze sa zamiloval do rozvedenej spisovatelky eroticko-satanistickej "literatury".


Odpis cirkvi nabral na obrátkach...


[quote="pid:32433, uid:10"]toto nevymyslis, spanielsky biskup, exorcista rezignoval, pretoze sa zamiloval do rozvedenej spisovatelky eroticko-satanistickej "literatury".[/quote] Odpis cirkvi nabral na obrátkach...

Moderátor

Na Islande začalo fungovať najväčšie zariadenie odčerpávajúce oxid uhličitý zo vzduchu


Na Islande uviedli v stredu do prevádzky najväčšie zariadenie na svete, ktoré priamo zo vzduchu nasáva oxid uhličitý a hlboko pod zemským povrchom ho premieňa na kameň.


Čistička je nazvaná Orca, čo odkazuje na islandské slovo „orka" znamenajúce energiu, približuje agentúra AFP. Dodáva, že zariadenie pozostáva zo štyroch častí, z ktorých každá sa skladá z ďalších dvoch kovových schránok pripomínajúcich kontajnery, aké sa používajú v námornej doprave.


Podľa zmienených spoločností má zariadenie zo vzduchu ročne odčerpať 4-tisíc ton oxidu uhličitého. Takéto množstvo zodpovedá podľa americkej Agentúry na ochranu životného prostredia (EPA) emisiám, aké za rok vyprodukuje približne 870 áut, uvádza AFP.


Zariadenie nasáva oxid uhličitý pomocou ventilátorov do kolektora, kde ho následne prefiltruje a izoluje. Oxid uhličitý potom zmieša s vodou a následne je pumpovaný do hĺbky tisíc metrov pod zem, do čadičového podložia. Niektorí odborníci tvrdia, že takéto zariadenia sa môžu stať jedným z hlavných nástrojov v boji proti klimatickým zmenám.


--


Ta fotka nie je realna, len pekná 3D grafika, pridal som link na YT video. Že toto vôbec niekto vymyslel. Tieto klimatické oblbováky sú ďaleko za mierou normálnosti, hlavne že to funguje na oblbnutie 99 percent ľudí, ktorých infopole formuje mejnstrim.


613a617d3cb23


https://www.youtube.com/watch?v=63S0t4k_Glw


https://www.trend.sk/spravy/islande-zacalo-fungovat-najvacsie-zariadenie-odcerpavajuce-oxid-uhlicity-vzduchu


**Na Islande začalo fungovať najväčšie zariadenie odčerpávajúce oxid uhličitý zo vzduchu** Na Islande uviedli v stredu do prevádzky najväčšie zariadenie na svete, ktoré priamo zo vzduchu nasáva oxid uhličitý a hlboko pod zemským povrchom ho premieňa na kameň. Čistička je nazvaná Orca, čo odkazuje na islandské slovo „orka" znamenajúce energiu, približuje agentúra AFP. Dodáva, že zariadenie pozostáva zo štyroch častí, z ktorých každá sa skladá z ďalších dvoch kovových schránok pripomínajúcich kontajnery, aké sa používajú v námornej doprave. Podľa zmienených spoločností má zariadenie zo vzduchu ročne odčerpať 4-tisíc ton oxidu uhličitého. Takéto množstvo zodpovedá podľa americkej Agentúry na ochranu životného prostredia (EPA) emisiám, aké za rok vyprodukuje približne 870 áut, uvádza AFP. Zariadenie nasáva oxid uhličitý pomocou ventilátorov do kolektora, kde ho následne prefiltruje a izoluje. Oxid uhličitý potom zmieša s vodou a následne je pumpovaný do hĺbky tisíc metrov pod zem, do čadičového podložia. Niektorí odborníci tvrdia, že takéto zariadenia sa môžu stať jedným z hlavných nástrojov v boji proti klimatickým zmenám. -- Ta fotka nie je realna, len pekná 3D grafika, pridal som link na YT video. Že toto vôbec niekto vymyslel. Tieto klimatické oblbováky sú ďaleko za mierou normálnosti, hlavne že to funguje na oblbnutie 99 percent ľudí, ktorých infopole formuje mejnstrim. ![613a617d3cb23](serve/attachment&path=613a617d3cb23) https://www.youtube.com/watch?v=63S0t4k_Glw https://www.trend.sk/spravy/islande-zacalo-fungovat-najvacsie-zariadenie-odcerpavajuce-oxid-uhlicity-vzduchu
Upravené 9. 9. 2021 o 21:52

zariadenie odčerpávajúce oxid uhličitý zo vzduchu


https://www.youtube.com/watch?v=Sa9AGQHRj0s


@Putinovec dobře připomněl, že více CO2 v atmosféře znamená, mimo jiné, i větší úrodu.
https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3416/scaron-tvorn-aacute-sobn-eacute-zv-yacute-scaron-enie-co2-zv-yacute-scaron-i-teploty-iba-o-1-deg-c/1#post-31909

[quote="pid:32532, uid:48"]zariadenie odčerpávajúce oxid uhličitý zo vzduchu[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=Sa9AGQHRj0s @Putinovec dobře připomněl, že více CO2 v atmosféře znamená, mimo jiné, i větší úrodu. https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3416/scaron-tvorn-aacute-sobn-eacute-zv-yacute-scaron-enie-co2-zv-yacute-scaron-i-teploty-iba-o-1-deg-c/1#post-31909

Tieto klimatické oblbováky sú ďaleko za mierou normálnosti.

Bude stačiť porovnať masu CO2 potrebného na výrobu samotnej čističky i energie potrebnej na jej prevádzku s masou "odsatého" CO2. Tipujem, že to bude veľmi kontraproduktívne.... Ale pre klimamantrákov to je rajská hudba...


[quote="pid:32532, uid:48"]Tieto klimatické oblbováky sú ďaleko za mierou normálnosti.[/quote] Bude stačiť porovnať masu CO2 potrebného na výrobu samotnej čističky i energie potrebnej na jej prevádzku s masou "odsatého" CO2. Tipujem, že to bude veľmi kontraproduktívne.... Ale pre klimamantrákov to je rajská hudba...

Peter Schutz "vyvrátil" všetky konšpiračné teórie o 11. septembri 2001
https://youtu.be/NLqNFrhtlEo


Peter Schutz "vyvrátil" všetky konšpiračné teórie o 11. septembri 2001 https://youtu.be/NLqNFrhtlEo

Lekárka Leana Wenová z George Washington University pre televíziu CNN povedala, že nedať sa zaočkovať je ako šoférovať opitý. „O voľbe zostať nezaočkovaný by sme mali začať hovoriť ako o voľbe ísť von a šoférovať pod vplyvom alkoholu.“


Lekárka Leana Wenová z George Washington University pre televíziu CNN povedala, že nedať sa zaočkovať je ako šoférovať opitý. „O voľbe zostať nezaočkovaný by sme mali začať hovoriť ako o voľbe ísť von a šoférovať pod vplyvom alkoholu.“

https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/rehabilitace-soud-odskodneni-holger-frenzel-opel-manta.A210914_626742_vary-zpravy_ba


Necelých osm stovek korun. Na takovou sumu ocenil český stát, respektive ministerstvo spravedlnosti, útrapy někdejšího západního Němce Holgera Frenzela. Ten bojuje o automobil, který mu zabavil československý stát v roce 1988. Zatím marně. Holger Frenzel byl v roce 1988 v socialistickém Československu pět dnů vězněn a přišel i o svůj zánovní vůz Opel Manta. Důvod? Snažil se svou lásku z NDR propašovat na Západ. Poté, co byl v Česku soudně rehabilitován, požádal o odškodnění a vrácení vozu.


Od ministerstva spravedlnosti dostal 717 korun, což se mu zdálo málo, a žádal proto o zvýšení. Ministerstvo mu vyhovělo. Na konto mu poslalo dalších 12,48 koruny. „Takže se dá říct, že pokud se někomu zdá 717 korun za pět dnů vězení a zabavený vůz Opel Manta málo, ministerstvo mu přidá 12 korun a 48 haléřů,“ hodnotí s notnou dávkou nadsázky navýšení advokát Lubomír Müller, který se snaží pro Frenzela v Česku vymoci spravedlnost.


https://www.idnes.cz/karlovy-vary/zpravy/rehabilitace-soud-odskodneni-holger-frenzel-opel-manta.A210914_626742_vary-zpravy_ba Necelých osm stovek korun. Na takovou sumu ocenil český stát, respektive ministerstvo spravedlnosti, útrapy někdejšího západního Němce Holgera Frenzela. Ten bojuje o automobil, který mu zabavil československý stát v roce 1988. Zatím marně. Holger Frenzel byl v roce 1988 v socialistickém Československu pět dnů vězněn a přišel i o svůj zánovní vůz Opel Manta. Důvod? Snažil se svou lásku z NDR propašovat na Západ. Poté, co byl v Česku soudně rehabilitován, požádal o odškodnění a vrácení vozu. Od ministerstva spravedlnosti dostal 717 korun, což se mu zdálo málo, a žádal proto o zvýšení. Ministerstvo mu vyhovělo. Na konto mu poslalo dalších 12,48 koruny. „Takže se dá říct, že pokud se někomu zdá 717 korun za pět dnů vězení a zabavený vůz Opel Manta málo, ministerstvo mu přidá 12 korun a 48 haléřů,“ hodnotí s notnou dávkou nadsázky navýšení advokát Lubomír Müller, který se snaží pro Frenzela v Česku vymoci spravedlnost.

Moderator

614206ad2a7d4


kolenik se pridava do kategorie "ein kessel buntes"


![614206ad2a7d4](serve/attachment&path=614206ad2a7d4) kolenik se pridava do kategorie "ein kessel buntes"

61479f451dd90


![61479f451dd90](serve/attachment&path=61479f451dd90)
Upravené 19. 9. 2021 o 22:36

Veronika Remišová: "To mi vymažete hej"?
https://www.mojevideo.sk/video/35afe/_to_mi_vymazete_hej_.html
"Veronika naša zlatá krásná múdra... Daj ti boh ešte veľa zdravých a štastných rokov! SR bez teba padne..."


A toto rozhoduje o našich životoch. Do nej keby sa novinári pustili ako do Róberta Fica, tak by sa asi na mieste rozplakala? A kde má rúško, dezolátka?


**Veronika Remišová: "To mi vymažete hej"?** https://www.mojevideo.sk/video/35afe/_to_mi_vymazete_hej_.html _"Veronika naša zlatá krásná múdra... Daj ti boh ešte veľa zdravých a štastných rokov! SR bez teba padne..."_ A toto rozhoduje o našich životoch. Do nej keby sa novinári pustili ako do Róberta Fica, tak by sa asi na mieste rozplakala? A kde má rúško, dezolátka?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 21. 9. 2021 o 21:09

Starší syn sa vrátil z väzenia, mladší šiel sedieť:
https://www.mojevideo.sk/video/35b15/starsi_syn_sa_vratil_z_vaznia_mladsi_siel_sediet_s4p.html
"Otec s rodinou oslavoval príchod staršieho syna z väzenia a v tú noc zadržali policajti jeho mladšieho syna. Mal počas spomínanej zábavy zbiť svoju družku. Tá zranená skončila v nemocnici."


  • Prečo vás zbil?
  • Ta zadarmo...

**Starší syn sa vrátil z väzenia, mladší šiel sedieť:** https://www.mojevideo.sk/video/35b15/starsi_syn_sa_vratil_z_vaznia_mladsi_siel_sediet_s4p.html _"Otec s rodinou oslavoval príchod staršieho syna z väzenia a v tú noc zadržali policajti jeho mladšieho syna. Mal počas spomínanej zábavy zbiť svoju družku. Tá zranená skončila v nemocnici."_ - Prečo vás zbil? - Ta zadarmo...
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 23. 9. 2021 o 11:55

Monika Tódová Matovičovi: "vy to nezvládate ?" Matovič: "Ja chcem už žiť taký jednoduchý život"
https://www.youtube.com/watch?v=QbJluvGsn18


Monika Tódová Matovičovi: "vy to nezvládate ?" Matovič: "Ja chcem už žiť taký jednoduchý život" https://www.youtube.com/watch?v=QbJluvGsn18

"vy to nezvládate ?" Matovič: "Ja chcem už žiť taký jednoduchý život"


  • toto je veľmi poučne. M: "Držím Vám palce jak to potom vyhráte" , T: "My novinári?", M: "Nie, médiá ako to potom vyhráte".

Takže je to tak, ako to povedal dnes na IV Ján Baránek, toto nie je žurnalistika ako propaganda. Načo vládne noviny? Títo obstarajú aj bez neho.


[quote="pid:35134, uid:492"]"vy to nezvládate ?" Matovič: "Ja chcem už žiť taký jednoduchý život"[/quote] - toto je veľmi poučne. M: "Držím Vám palce jak to potom vyhráte" , T: "My novinári?", M: "Nie, médiá ako to potom vyhráte". Takže je to tak, ako to povedal dnes na IV Ján Baránek, toto nie je žurnalistika ako propaganda. Načo vládne noviny? Títo obstarajú aj bez neho.
12345 ... 6
63.79k
397
64
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept