Zahraničná politika
Rakousko - Novy ministr zdravotnictvi Mückstein - Sputnik V a Sinopharm nebudou platit pro rakousky Zeleny pas
Y

V pátek Ministerstvo zdravotnictví objasnilo, že jsou přijímány pouze vakcíny schválené v EU. Každý, kdo byl očkován v zahraničí ruskou vakcínou Sputnik V nebo čínskou Sinopharm, musí přesto předložit negativní test. Rakouske ministerstvo zdravotnictví v současné době nedoporučuje "opětovné očkování".
https://www.krone.at/2413787
Probudi se zase nekdo?


V pátek Ministerstvo zdravotnictví objasnilo, že jsou přijímány pouze vakcíny schválené v EU. Každý, kdo byl očkován v zahraničí ruskou vakcínou Sputnik V nebo čínskou Sinopharm, musí přesto předložit negativní test. Rakouske ministerstvo zdravotnictví v současné době nedoporučuje "opětovné očkování". https://www.krone.at/2413787 Probudi se zase nekdo?

To skončí plačom pre ten klan, ktorý toho ministra dosadil a nielen pre nich...
Popolvár, budeš to sledovať?


To skončí plačom pre ten klan, ktorý toho ministra dosadil a nielen pre nich... Popolvár, budeš to sledovať?

Moderátor

ministra dosadil

Ministr je Zeleny a ma typicky americky uces. Sedel ve sve ordinaci a lecil mimo jine, cinskou medicinou. Po jeho dosazeni do uradu se zacala kyvat pod Kurzem jeho sputnikova zidle. Nyni se ale za Kurze postavili jako jeden muz vsichni lidovecti hejtmane. Uz se pise, ze pokud se bude konat soud, neublizi mu to, pry je to zkounstruovane. Kurzuv vice Kogler ja stary, zeleny politik z povolani a EU harcovnik. Ma rekord, dokazal pres 10 h a 35 min. hodin mluvit v Rakouskem parlamentu. Ted jen vyckava.
https://de.wikipedia.org/wiki/Werner_Kogler
V Nemecku protlacuji Zelene. Zeleny Jozka Fischer zase jednou krici z Ameriky.


[quote="pid:15814, uid:7"]ministra dosadil[/quote] Ministr je Zeleny a ma typicky americky uces. Sedel ve sve ordinaci a lecil mimo jine, cinskou medicinou. Po jeho dosazeni do uradu se zacala kyvat pod Kurzem jeho sputnikova zidle. Nyni se ale za Kurze postavili jako jeden muz vsichni lidovecti hejtmane. Uz se pise, ze pokud se bude konat soud, neublizi mu to, pry je to zkounstruovane. Kurzuv vice Kogler ja stary,** zeleny** politik z povolani a EU harcovnik. Ma rekord, dokazal pres 10 h a 35 min. hodin mluvit v Rakouskem parlamentu. Ted jen vyckava. https://de.wikipedia.org/wiki/Werner_Kogler V Nemecku protlacuji Zelene. Zeleny Jozka Fischer zase jednou krici z Ameriky.
Upravené 15. 5. 2021 o 12:15

Jeste dodatek:
k Mücksteinovi:
https://de.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_M%C3%BCckstein


https://www.krone.at/2413787

V diskusi, na shora uvedenem clanku, pise jeden Svycar, ze se tam normalne ockuje i Sputnikem V a dokonce ho tam i vyrabi.


Jeste dodatek: k Mücksteinovi: https://de.wikipedia.org/wiki/Wolfgang_M%C3%BCckstein [quote="pid:15800, uid:68"]https://www.krone.at/2413787[/quote] V diskusi, na shora uvedenem clanku, pise jeden Svycar, ze se tam normalne ockuje i Sputnikem V a dokonce ho tam i vyrabi.
Upravené 15. 5. 2021 o 12:20
572
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept