Politika v SR
Banskobystrický samosprávny kraj neumožní použitie ruskej koronavírusovej vakcíny Sputnik V

Pozadie Luntera: Kandidatúra Jána Luntera na post predsedu BBSK v roku 2017 bola úzko spájaná s vtedajším prezidentom Andrejom Kiskom. Kiska Luntera vo voľbách verejne podporoval. Volebnú kampaň oboch pánov tiež zastrešovala rovnaká agentúra Komplot.
Podpredseda kraja Ondrej Lunter je jedným zo synov Jána Luntera. Pôsobí alebo pôsobil aj v silno prozápadne a liberálne orientovaných politických mimovládnych organizáciách financovaných zo zahraničia.
Vzťah Andreja Kisku k Rusku nie je tajomstvom a všeobecne známa je aj jeho inklinácia k USA. Lunter na rozbeh svojej firmy získal financie práve zo zámoria a ako sám priznal, v Amerike absolvoval aj školenia.
V roku 2017 vo svojom statuse Ján Lunter napísal: „Ihneď po voľbách ma kontaktovalo viacero zahraničných veľvyslanectiev s ponukou stretnutia. Medzi prvými bol veľvyslanec USA a bolo mi cťou jeho pozvanie prijať.“
https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/14/lunterova-zupa-odmieta-sputnik-v-banskobystricky-kraj-jeho-pouzitie-neumozni/
Ešte jedna súvisiaca správa: Lunterovci v B. Bystrici plánujú minúť 2 milióny eur na vakcinačnú propagandu! Inšpiroval ich vraj Izrael
https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/14/lunterova-zupa-odmieta-sputnik-v-banskobystricky-kraj-jeho-pouzitie-neumozni/


Pozadie Luntera: Kandidatúra Jána Luntera na post predsedu BBSK v roku 2017 bola úzko spájaná s vtedajším prezidentom Andrejom Kiskom. Kiska Luntera vo voľbách verejne podporoval. Volebnú kampaň oboch pánov tiež zastrešovala rovnaká agentúra Komplot. Podpredseda kraja Ondrej Lunter je jedným zo synov Jána Luntera. Pôsobí alebo pôsobil aj v silno prozápadne a liberálne orientovaných politických mimovládnych organizáciách financovaných zo zahraničia. Vzťah Andreja Kisku k Rusku nie je tajomstvom a všeobecne známa je aj jeho inklinácia k USA. Lunter na rozbeh svojej firmy získal financie práve zo zámoria a ako sám priznal, v Amerike absolvoval aj školenia. V roku 2017 vo svojom statuse Ján Lunter napísal: „Ihneď po voľbách ma kontaktovalo viacero zahraničných veľvyslanectiev s ponukou stretnutia. Medzi prvými bol veľvyslanec USA a bolo mi cťou jeho pozvanie prijať.“ https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/14/lunterova-zupa-odmieta-sputnik-v-banskobystricky-kraj-jeho-pouzitie-neumozni/ Ešte jedna súvisiaca správa: Lunterovci v B. Bystrici plánujú minúť 2 milióny eur na vakcinačnú propagandu! Inšpiroval ich vraj Izrael https://www.hlavnydennik.sk/2021/05/14/lunterova-zupa-odmieta-sputnik-v-banskobystricky-kraj-jeho-pouzitie-neumozni/
Upravené 18. 5. 2021 o 17:27

Lunterovci v B. Bystrici plánujú minúť 2 milióny eur na vakcinačnú propagandu!


Kratšie lano si už nevedeli vybrať?


[quote="pid:15766, uid:111"]Lunterovci v B. Bystrici plánujú minúť 2 milióny eur na vakcinačnú propagandu![/quote] Kratšie lano si už nevedeli vybrať?

Zde je jasný , odzkoušený způsob ,100% úspěšný .
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dj813qkmLtjo&ved=2ahUKEwiq89WizMnwAhX0wAIHHauEDMMQo7QBegQIAxAB&usg=AOvVaw3iuweK4TBa-c5Cg2ExqlPd
Chtěl bych vidět toho smělce , který by si troufl zpochybnit moudrost Našich předků .


Zde je jasný , odzkoušený způsob ,100% úspěšný . https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3Dj813qkmLtjo&ved=2ahUKEwiq89WizMnwAhX0wAIHHauEDMMQo7QBegQIAxAB&usg=AOvVaw3iuweK4TBa-c5Cg2ExqlPd Chtěl bych vidět toho smělce , který by si troufl zpochybnit moudrost Našich předků .

Kratšie lano si už nevedeli vybrať?


OLANO, tak sa vzdy zradcovia riesili a oni nam to este v nazve pripominaju.


[quote="pid:15772, uid:77"]Kratšie lano si už nevedeli vybrať?[/quote] OLANO, tak sa vzdy zradcovia riesili a oni nam to este v nazve pripominaju.
605
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept