Mimo kategórií
Billa Gatesav vyzvali na vysvetlenie súvislosti s pedofilným milionárom

Billa Gatesa vyzvali na vysvetlenie súvislosti s pedofilným milionárom


Zakladateľ spoločnosti Microsoft Bill Gates bol vyzvaný, aby vysvetlil svoju súvislosť s pedofilným milionárom Jeffreym Epsteinom. Informuje o tom denník The Sun s odvolaním sa na právnika Spencera Kuvina (Spencer Kuvin), ktorý zastupuje záujmy deviatich obetí Epsteina.


Kuvin uviedol, že Gates by mal prezradiť všetko, čo o Epsteinovi vie, ako aj prispieť k vyšetrovaniu prípadu jeho údajného komplica Ghislaine Maxwella. Právnik zdôraznil, že vyšetrovanie Maxwellovho zapojenia pokračuje, takže miliardár musí „urobiť krok vpred“ a pomôcť polícii.


Kuvin tiež označil za podozrivé, že začiatok rozvodového konania Gatesových sa kryl so zatknutím Epsteina. Je potrebné poznamenať, že manželka Gatesa Melinda začala v roku 2019 konzultovať s právnikmi rozvod.


Gates predtým povedal, že s Epsteinom nebol v obchodných a priateľských vzťahoch. Dodal, že sa nikdy nezúčastňoval neformálnych stretnutí a nedaroval peniaze na činnosť obvinených, poznamenáva The Sun.


Bill a Melinda oznámili rozvod 4. mája. Podľa TMZ manželka miliardára podala návrh na rozvod. Rozvod Gatesovcov súvisel s kontaktmi manžela s Epsteinom. Uvádzalo sa, že obavy z účasti Epsteina na trestnej činnosti vznikli v Melinde v roku 2013, po prvom stretnutí páru s milionárom.


Maxwell bola na svojom majetku uväznená 2. júla 2020. Bola obvinená z presviedčania maloletých, aby cestovali za nelegálnym sexom a krivou prísahou.


Epstein bol odsúdený za vytvorenie zločineckej siete, ktorá mu umožňovala sexuálne vykorisťovať a zneužívať dievčatá vrátane 14-ročných. Podľa niektorých správ sa do roku 2019 venoval obchodovaniu s ľuďmi. Americký finančník bol zadržaný 6. júla 2019 v New Yorku. V auguste toho istého roku si bez čakania na súd vzal život vo väzenskej cele.


https://lenta.ru/news/2021/05/13/gatesscandal/


**Billa Gatesa vyzvali na vysvetlenie súvislosti s pedofilným milionárom** Zakladateľ spoločnosti Microsoft Bill Gates bol vyzvaný, aby vysvetlil svoju súvislosť s pedofilným milionárom Jeffreym Epsteinom. Informuje o tom denník The Sun s odvolaním sa na právnika Spencera Kuvina (Spencer Kuvin), ktorý zastupuje záujmy deviatich obetí Epsteina. Kuvin uviedol, že Gates by mal prezradiť všetko, čo o Epsteinovi vie, ako aj prispieť k vyšetrovaniu prípadu jeho údajného komplica Ghislaine Maxwella. Právnik zdôraznil, že vyšetrovanie Maxwellovho zapojenia pokračuje, takže miliardár musí „urobiť krok vpred“ a pomôcť polícii. Kuvin tiež označil za podozrivé, že začiatok rozvodového konania Gatesových sa kryl so zatknutím Epsteina. Je potrebné poznamenať, že manželka Gatesa Melinda začala v roku 2019 konzultovať s právnikmi rozvod. Gates predtým povedal, že s Epsteinom nebol v obchodných a priateľských vzťahoch. Dodal, že sa nikdy nezúčastňoval neformálnych stretnutí a nedaroval peniaze na činnosť obvinených, poznamenáva The Sun. Bill a Melinda oznámili rozvod 4. mája. Podľa TMZ manželka miliardára podala návrh na rozvod. Rozvod Gatesovcov súvisel s kontaktmi manžela s Epsteinom. Uvádzalo sa, že obavy z účasti Epsteina na trestnej činnosti vznikli v Melinde v roku 2013, po prvom stretnutí páru s milionárom. Maxwell bola na svojom majetku uväznená 2. júla 2020. Bola obvinená z presviedčania maloletých, aby cestovali za nelegálnym sexom a krivou prísahou. Epstein bol odsúdený za vytvorenie zločineckej siete, ktorá mu umožňovala sexuálne vykorisťovať a zneužívať dievčatá vrátane 14-ročných. Podľa niektorých správ sa do roku 2019 venoval obchodovaniu s ľuďmi. Americký finančník bol zadržaný 6. júla 2019 v New Yorku. V auguste toho istého roku si bez čakania na súd vzal život vo väzenskej cele. https://lenta.ru/news/2021/05/13/gatesscandal/
Upravené 13. 5. 2021 o 20:18

Ghislaine Maxwell


Právníci britské prominentky Ghislaine Maxwell zveřejnili fotografii jejího obličeje, která podle všeho ukazuje podlitiny pod jejím levým okem.
Řekla svým právníkům, že to může být modřina ze stínění očí před světlem, jak říká, že stráže přicházejí kontrolovat její stav každých 15 minut.


Paní Maxwellová je obviněna z napomáhání usvědčenému pedofilovi
Jeffreymu Epsteinovi s náborem a sexuálním zneužíváním dívek.
Popřela všechna obvinění a obvinění vznesená proti ní.


Její právníci si opakovaně stěžovali na její podmínky ve vězení a podali několik žádostí o kauci, které byly dosud všechny zamítnuty.
59letá žena je od minulého léta za mřížemi v New Yorku a čeká na soud


  1. července. Toto je první její fotka vydaná v odté doby.před soud se postavila již v dubnu, poprvé od svého zatčení.https://www.bbc.com/news/world-us-canada-56938988

https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3132473-americka-fbi-zatkla-partnerku-jeffreyho-epsteina-je-obvinena-z-podilu-na-sexualnich
https://www.lidovky.cz/svet/epstein-nutil-divku-do-sexu-s-princem-andrewem-aby-ziskal-kompro-tvrdi-spis-zminuje-i-billa-clintona.A200801_101302_ln_zahranici_ele


Ghislaine Maxwell ----------------- Právníci britské prominentky Ghislaine Maxwell zveřejnili fotografii jejího obličeje, která podle všeho ukazuje podlitiny pod jejím levým okem. Řekla svým právníkům, že to může být modřina ze stínění očí před světlem, jak říká, že stráže přicházejí kontrolovat její stav každých 15 minut. Paní Maxwellová je obviněna z napomáhání usvědčenému pedofilovi Jeffreymu Epsteinovi s náborem a sexuálním zneužíváním dívek. Popřela všechna obvinění a obvinění vznesená proti ní. Její právníci si opakovaně stěžovali na její podmínky ve vězení a podali několik žádostí o kauci, které byly dosud všechny zamítnuty. 59letá žena je od minulého léta za mřížemi v New Yorku a čeká na soud 12. července. Toto je první její fotka vydaná v odté doby. před soud se postavila již v dubnu, poprvé od svého zatčení. https://www.bbc.com/news/world-us-canada-56938988 https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/3132473-americka-fbi-zatkla-partnerku-jeffreyho-epsteina-je-obvinena-z-podilu-na-sexualnich https://www.lidovky.cz/svet/epstein-nutil-divku-do-sexu-s-princem-andrewem-aby-ziskal-kompro-tvrdi-spis-zminuje-i-billa-clintona.A200801_101302_ln_zahranici_ele
Upravené 14. 5. 2021 o 09:33

Asi dochadza k Billovmu odpisu:

Zdá se, že se to rozjíždí.
Ale ještě má šanci to zastavit: pokud prokáže, že “strippers” byli výhradně muži.
:-)


[quote="pid:15699, uid:10"]Asi dochadza k Billovmu odpisu:[/quote] Zdá se, že se to rozjíždí. Ale ještě má šanci to zastavit: pokud prokáže, že “strippers” byli výhradně muži. :-)
600
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept