Zahraničná politika
V.V.Putin - kandidát na Nobelovu cenu mieru.

Výbor na udeľovanie Nobelových cien zaradil V.V.Putina na Nobelovu cenu mieru. https://www.vesti.ru/article/2561648
Mám dojem, že globalisti začali V.V.Putina otvorene podporovať.


Výbor na udeľovanie Nobelových cien zaradil V.V.Putina na Nobelovu cenu mieru. https://www.vesti.ru/article/2561648 Mám dojem, že globalisti začali V.V.Putina otvorene podporovať.

Kremeľ komentoval informácie o Putinovej nominácii na Nobelovu cenu
Reml nesleduje vývoj dejín nomináciou ruského prezidenta Vladimira Putina na Nobelovu cenu za mier. Agentúre TASS to vo štvrtok oznámil tlačový tajomník ruského vodcu Dmitrij Peskov.


"Nie, nesledujeme. Dozvedeli sme sa to z médií," odpovedal Peskov na otázku, či Kremeľ sleduje túto tému a či majú údaje o Putinovom zaradení do zoznamu nominovaných.


V septembri minulého roku skupina ruských osobností verejného života vrátane spisovateľa Sergeja Komkova oznámila, že zaslali žiadosť o udelenie ceny ruskému prezidentovi Nobelovmu výboru.


https://tass.ru/politika/11365995


**Kremeľ komentoval informácie o Putinovej nominácii na Nobelovu cenu** Reml nesleduje vývoj dejín nomináciou ruského prezidenta Vladimira Putina na Nobelovu cenu za mier. Agentúre TASS to vo štvrtok oznámil tlačový tajomník ruského vodcu Dmitrij Peskov. "Nie, nesledujeme. Dozvedeli sme sa to z médií," odpovedal Peskov na otázku, či Kremeľ sleduje túto tému a či majú údaje o Putinovom zaradení do zoznamu nominovaných. V septembri minulého roku skupina ruských osobností verejného života vrátane spisovateľa Sergeja Komkova oznámila, že zaslali žiadosť o udelenie ceny ruskému prezidentovi Nobelovmu výboru. https://tass.ru/politika/11365995

informácie o Putinovej nominácii na Nobelovu cenu


Gasudar si ju zaslúži viac ako ktorýkoľvek jej držiteľ za posledných 50r.Byť však na jeho mieste by som túto cenu rozhodne odmietla.Táto cena je už natoľko prefláknutá za posledné roky že by to bola pre mňa urážka byť madzi nich zaradená.No ja ale nie som politik už ctený väčšinovým svetom ako on.A verím že sa určite rozhodne správne,tak aby dobre bolosmile .


[quote="pid:15645, uid:12"]informácie o Putinovej nominácii na Nobelovu cenu[/quote] Gasudar si ju zaslúži viac ako ktorýkoľvek jej držiteľ za posledných 50r.Byť však na jeho mieste by som túto cenu rozhodne odmietla.Táto cena je už natoľko prefláknutá za posledné roky že by to bola pre mňa urážka byť madzi nich zaradená.No ja ale nie som politik už ctený väčšinovým svetom ako on.A verím že sa určite rozhodne správne,tak aby dobre bolo;) .

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Upravené 13. 5. 2021 o 20:04

Zdravia všetkým.
Celé je to divné, najprv sa mal stretnúť Putin s Gutierezom. To sa nakoniec uskutoční iba ako videohobor. Potom Biden povie neverím že za hackerským útokom sú Rusi a chce sa stretnúť s Putinom. Následne ho nominujú na Nobelovú cenu. Neviem či som paranoidný no mne to celé smrdí. Takmer to vyzerá ako keby Putina chceli niekde mať naisto, jeho osobne a nie dvojníka. Takner ako keby plánovali atentát. Správanie západných špičiek je divné niečo nesedí, chýba v tom ich klasická rusofobia.
S pozdravom Peter


Zdravia všetkým. Celé je to divné, najprv sa mal stretnúť Putin s Gutierezom. To sa nakoniec uskutoční iba ako videohobor. Potom Biden povie neverím že za hackerským útokom sú Rusi a chce sa stretnúť s Putinom. Následne ho nominujú na Nobelovú cenu. Neviem či som paranoidný no mne to celé smrdí. Takmer to vyzerá ako keby Putina chceli niekde mať naisto, jeho osobne a nie dvojníka. Takner ako keby plánovali atentát. Správanie západných špičiek je divné niečo nesedí, chýba v tom ich klasická rusofobia. S pozdravom Peter

presne to mi napadlo tiez....velka snaha o stretnutie sa s Putinom. Pritom ten sa verejnosti nevyhyba, aj ked urcite je tazke urcit dopredu, kam pojde, takze s atentatmi je to problem....ale prezentuju ho, ze sa boji virusu a pritom nie je zavrety niekde ako sa pise v novinach


presne to mi napadlo tiez....velka snaha o stretnutie sa s Putinom. Pritom ten sa verejnosti nevyhyba, aj ked urcite je tazke urcit dopredu, kam pojde, takze s atentatmi je to problem....ale prezentuju ho, ze sa boji virusu a pritom nie je zavrety niekde ako sa pise v novinach

informácie o Putinovej nominácii na Nobelovu cenu


Takova zprava je k nezaplaceni...vite kolik "podpindosnickych zasranku" bude mit zastavu srdce???

ako keby plánovali atentát.

ANI BYCH NEBYL PREKVAPENY...V POSLEDNI DOBE DOSTAVAJI RANU ZA RANOU A NIC MOC JIM NEVYCHAZI...z toho vychazi naprosto jasny zaver...odstranit klicovou figuru z tymu ktery za tim vsim stoji...V sousednim Belorusku to jiz zkusili.


[quote="pid:15645, uid:12"]informácie o Putinovej nominácii na Nobelovu cenu[/quote] Takova zprava je k nezaplaceni...vite kolik "podpindosnickych zasranku" bude mit zastavu srdce??? [quote="pid:15656, uid:14"]ako keby plánovali atentát.[/quote] ANI BYCH NEBYL PREKVAPENY...V POSLEDNI DOBE DOSTAVAJI RANU ZA RANOU A NIC MOC JIM NEVYCHAZI...z toho vychazi naprosto jasny zaver...odstranit klicovou figuru z tymu ktery za tim vsim stoji...V sousednim Belorusku to jiz zkusili.
785
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept