Politika v SR
TB strany Republika

Dnes o 13:00 sa v Národnej rade SR vyjadríme ku kolosálnej nespravodlivosti - návrhu SME RODINA a OĽANO dať 333 eur na dieťa všetkým nezamestnaným osadníkom, ale žiadnym pracujúcim.
609ce892e732a


Dnes o 13:00 sa v Národnej rade SR vyjadríme ku kolosálnej nespravodlivosti - návrhu SME RODINA a OĽANO dať 333 eur na dieťa všetkým nezamestnaným osadníkom, ale žiadnym pracujúcim. ![609ce892e732a](serve/attachment&path=609ce892e732a)

Milan Uhrík • Republika
6 h ·
Návrh SME RODINA a OĽANO na vyplatenie 333 eurových bonusov na deti len pre nepracujúcich a osadníkov považujeme za kolosálnu nespravodlivosť a diskrimináciu pracujúcich ľudí, ktorí sa previnili len tým, že chodia do roboty, platia hypotéky a starajú sa o deti.
Asociáli dostávali aj počas epidémie svoje dávky načas, dostávali aj potraviny zadarmo. Slušní ľudia nedostali nič.
Aby ste chápali, napríklad taká žena z osady, ktorá celý život ani prstom nepohla, dostane za svojich 9 detí aj 3000 eur. Toľko peňazí nezvýši mnohým pracujúcim rodinám ani za celý rok. Slušní pracujúci ľudia nielenže nedostanú nič, oni to tej žene ešte aj na daniach zaplatia.
S tímom našich právnikov už analyzujeme možnosť podania diskriminačnej žaloby, ak by to vláda takto schválila. V tomto štádiu to však vidíme skôr na vytvorenie silného politického tlaku na vládu.
Hnutie REPUBLIKA v mene státisícov slušných pracujúcich rodín rezolútne protestuje proti tejto diskriminácii a bude v ich mene na vládu tlačiť zo všetkých síl, aby sme dosiahli spravodlivosť a presadili v sociálnom systéme zásluhovosť.


Tlačová konferencia: 333€ vládny bonus na dieťa pre osadníkov
https://www.youtube.com/watch?v=ZbWsea8zmMo


Milan Uhrík • Republika 6 h · Návrh SME RODINA a OĽANO na vyplatenie 333 eurových bonusov na deti len pre nepracujúcich a osadníkov považujeme za kolosálnu nespravodlivosť a diskrimináciu pracujúcich ľudí, ktorí sa previnili len tým, že chodia do roboty, platia hypotéky a starajú sa o deti. Asociáli dostávali aj počas epidémie svoje dávky načas, dostávali aj potraviny zadarmo. Slušní ľudia nedostali nič. Aby ste chápali, napríklad taká žena z osady, ktorá celý život ani prstom nepohla, dostane za svojich 9 detí aj 3000 eur. Toľko peňazí nezvýši mnohým pracujúcim rodinám ani za celý rok. Slušní pracujúci ľudia nielenže nedostanú nič, oni to tej žene ešte aj na daniach zaplatia. S tímom našich právnikov už analyzujeme možnosť podania diskriminačnej žaloby, ak by to vláda takto schválila. V tomto štádiu to však vidíme skôr na vytvorenie silného politického tlaku na vládu. Hnutie REPUBLIKA v mene státisícov slušných pracujúcich rodín rezolútne protestuje proti tejto diskriminácii a bude v ich mene na vládu tlačiť zo všetkých síl, aby sme dosiahli spravodlivosť a presadili v sociálnom systéme zásluhovosť. **Tlačová konferencia: 333€ vládny bonus na dieťa pre osadníkov** https://www.youtube.com/watch?v=ZbWsea8zmMo
326
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept