Zahraničná politika
Tlačová konferencia Lavrova a generálneho tajomníka OSN - live

Tlačová konferencia Lavrova a generálneho tajomníka OSN -live


Hláva ruského ministerstva zahraničia Sergej Lavrov rokovala v Moskve s generálnym tajomníkom OSN Antoniom Guterresom. Počas rozhovoru diskutovali o otázkach posilňovania efektívnosti a autority OSN pri prekonávaní moderných výziev a hrozieb. RT vysiela tlačovú konferenciu naživo.


https://russian.rt.com/world/article/861135-lavrov-guterresh-oon-peregovory


Tlačová konferencia Lavrova a generálneho tajomníka OSN -live Hláva ruského ministerstva zahraničia Sergej Lavrov rokovala v Moskve s generálnym tajomníkom OSN Antoniom Guterresom. Počas rozhovoru diskutovali o otázkach posilňovania efektívnosti a autority OSN pri prekonávaní moderných výziev a hrozieb. RT vysiela tlačovú konferenciu naživo. https://russian.rt.com/world/article/861135-lavrov-guterresh-oon-peregovory
Upravené 12. 5. 2021 o 19:28

rokovala v Moskve s generálnym tajomníkom OSN
Takže Rusku už skutočne chýba len Červená vlajka s kosákom, kladivom a hviezdou. Guteréš prišiel za Lavrovom. No mne sa zdá, že GP nevie kam z konopí.


[quote="pid:15455, uid:12"]rokovala v Moskve s generálnym tajomníkom OSN[/quote]Takže Rusku už skutočne chýba len Červená vlajka s kosákom, kladivom a hviezdou. Guteréš prišiel za Lavrovom. No mne sa zdá, že GP nevie kam z konopí.

Putin sa stretne s Guterresom 13. mája


Konať sa bude prostredníctvom videokonferencie


Ruský prezident Vladimir Putin sa vo štvrtok zúčastní videokonferencie s generálnym tajomníkom OSN Antoniom Guterresom. Uviedol to tlačový tajomník hlavy ruského štátu Dmitrij Peskov.


"Generálny tajomník OSN Guterres je na návšteve v Moskve. A dnes bude prezident komunikovať s generálnym tajomníkom aj prostredníctvom videokonferencie. Dáme správu, rovnako ako v prípade telefonických rozhovorov," uviedol Peskov.


Rozhodnutie o stretnutí s Guterresom online nesúvisí so zdravotným stavom ruského prezidenta Vladimira Putina, ale s nevyhnutnými epidemiologickými opatreniami, uviedol hovorca Kremľa.


"Zdravotný stav Vladimíra Vladimiroviča je vynikajúci, táto [voľba online režimu] nijako nesúvisí s jeho zdravotným stavom. Súvisí to s režimom vo vzťahu k hlave štátu a s odporúčaniami epidemiológov," hovorca Kremľa , odpovedal na otázku, či výber súvisí s týmto formátom rokovaní s nedostatočnými hladinami protilátok proti koronavírusom po očkovaní a Putinovým zlým zdravotným stavom. Peskov tiež dodal, že „je to spôsobené pretrvávajúcim pandemickým režimom, v tomto prípade preventívny režim nikam nešiel a treba sa riadiť odporúčaniami epidemiológov, najmä pokiaľ ide o hlavu štátu“.


https://tass.ru/politika/11362957


Putin sa stretne s Guterresom 13. mája ====================================== Konať sa bude prostredníctvom videokonferencie Ruský prezident Vladimir Putin sa vo štvrtok zúčastní videokonferencie s generálnym tajomníkom OSN Antoniom Guterresom. Uviedol to tlačový tajomník hlavy ruského štátu Dmitrij Peskov. "Generálny tajomník OSN Guterres je na návšteve v Moskve. A dnes bude prezident komunikovať s generálnym tajomníkom aj prostredníctvom videokonferencie. Dáme správu, rovnako ako v prípade telefonických rozhovorov," uviedol Peskov. Rozhodnutie o stretnutí s Guterresom online nesúvisí so zdravotným stavom ruského prezidenta Vladimira Putina, ale s nevyhnutnými epidemiologickými opatreniami, uviedol hovorca Kremľa. "Zdravotný stav Vladimíra Vladimiroviča je vynikajúci, táto [voľba online režimu] nijako nesúvisí s jeho zdravotným stavom. Súvisí to s režimom vo vzťahu k hlave štátu a s odporúčaniami epidemiológov," hovorca Kremľa , odpovedal na otázku, či výber súvisí s týmto formátom rokovaní s nedostatočnými hladinami protilátok proti koronavírusom po očkovaní a Putinovým zlým zdravotným stavom. Peskov tiež dodal, že „je to spôsobené pretrvávajúcim pandemickým režimom, v tomto prípade preventívny režim nikam nešiel a treba sa riadiť odporúčaniami epidemiológov, najmä pokiaľ ide o hlavu štátu“. https://tass.ru/politika/11362957
351
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept