Mimo kategórií
Tom Cruise vracia ocenenia pre málo BLM

"Americký herec Tom Cruise vrátil svoje tri Zlaté glóbusy na protest proti tomu, že v štruktúrach Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA), ktorá tieto filmové ocenenia každoročne udeľuje, nie je dostatočné zastúpenie etnických menšín."


a určite mu ani nevadí, že mu od 1999 nechcú dať žiadne nové ocenenie smile


https://www.hlavnespravy.sk/tom-cruise-vratil-svoje-zlate-globusy-na-protest-proti-pomerom-v-porote/2533936


@admini: možno by sa zišla nejaká kategória pre osobnosti, celebrity, umenie... napr. nedávno Aluska znovuozvučovala správu, ako Lady Gaga priznáva, že sa zapredala Iluminátom a nevedel som vybrať kategóriu. Našťastie som si všimol zdroj, že je to pár rokov staré, tak som to nechal tak. Ale ak sa niekto nudí, tak tu je to:

https://aluska.org/lady-gaga-lituji-ze-jsem-prodala-svou-dusi-temnym-silam


"Americký herec Tom Cruise vrátil svoje tri Zlaté glóbusy na protest proti tomu, že v štruktúrach Hollywoodskej asociácie zahraničných novinárov (HFPA), ktorá tieto filmové ocenenia každoročne udeľuje, nie je dostatočné zastúpenie etnických menšín." a určite mu ani nevadí, že mu od 1999 nechcú dať žiadne nové ocenenie :D https://www.hlavnespravy.sk/tom-cruise-vratil-svoje-zlate-globusy-na-protest-proti-pomerom-v-porote/2533936 **@admini**: možno by sa zišla nejaká kategória pre osobnosti, celebrity, umenie... napr. nedávno Aluska znovuozvučovala správu, ako Lady Gaga priznáva, že sa zapredala Iluminátom a nevedel som vybrať kategóriu. Našťastie som si všimol zdroj, že je to pár rokov staré, tak som to nechal tak. Ale ak sa niekto nudí, tak tu je to: https://aluska.org/lady-gaga-lituji-ze-jsem-prodala-svou-dusi-temnym-silam

Nebudem vymýšľať o čo mu ide. Osobne si myslím, že porota by mala byť zostavená z tých najlepších a nezávislých odborníkov pre problematiku ktorú majú hodnotiť. Že to neplatí vždy, je určite aj na základe takýchto v tejto dobe zvrátených úvah.


Nebudem vymýšľať o čo mu ide. Osobne si myslím, že porota by mala byť zostavená z tých najlepších a nezávislých odborníkov pre problematiku ktorú majú hodnotiť. Že to neplatí vždy, je určite aj na základe takýchto v tejto dobe zvrátených úvah.

Trapná a stále bezvýznamnější loutka Propagátor scientologie - je třeba ještě doplnění?


Trapná a stále bezvýznamnější loutka Propagátor scientologie - je třeba ještě doplnění?

inak pred pár mesiacmi sa rozčuľoval a vyhrážal zamestnancom vyhadzovom pri natáčaní Mission: Impossible 7, ktorého je producentom, lebo mu ľudia na pľace nedodržovali bezpečnostné opatrenia a hrozilo, že sa bude musieť výroba zase pozastaviť (načapal totiž dvoch členov tímu stáť príliš blízko seba /menej ako meter/ pred obrazovkou počítača)


https://www.hlavnespravy.sk/tom-cruise-vynadal-natacaciemu-timu-kvoli-protikoronavirusovym-opatreniam-george-clooney-herca-podporil/2384304


inak pred pár mesiacmi sa rozčuľoval a vyhrážal zamestnancom vyhadzovom pri natáčaní Mission: Impossible 7, ktorého je producentom, lebo mu ľudia na pľace nedodržovali bezpečnostné opatrenia a hrozilo, že sa bude musieť výroba zase pozastaviť (načapal totiž dvoch členov tímu stáť príliš blízko seba /menej ako meter/ pred obrazovkou počítača) https://www.hlavnespravy.sk/tom-cruise-vynadal-natacaciemu-timu-kvoli-protikoronavirusovym-opatreniam-george-clooney-herca-podporil/2384304
454
3
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept