Zahraničná politika
Češi, spojenci Hitlera. Zloději a lokajové. Rusové přitvrdili a zaskočili

Češi, spojenci Hitlera. Zloději a lokajové. Rusové přitvrdili a zaskočili


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesi-spojenci-Hitlera-Zlodeji-a-lokajove-Rusove-pritvrdili-a-zaskocili-663672


Odpověď na špinavé a křivé obvinění Ruska ze strany českých podpindosů. Tentokrát smeč ruských podpindosů s cílem zabránit spojení a sjednocení bratrských slovanských národů ...


Češi, spojenci Hitlera. Zloději a lokajové. Rusové přitvrdili a zaskočili https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesi-spojenci-Hitlera-Zlodeji-a-lokajove-Rusove-pritvrdili-a-zaskocili-663672 Odpověď na špinavé a křivé obvinění Ruska ze strany českých podpindosů. Tentokrát smeč ruských podpindosů s cílem zabránit spojení a sjednocení bratrských slovanských národů ...

Odpověď na špinavé a křivé obvinění Ruska ze strany českých podpindosů.
Vidím to jako počátek očistného procesu. Je potřebné vyvolat celospolečenské zamyšlení nad událostmi od doby 1.fáze velké války, do současnosti.


[quote="pid:15380, uid:317"]Odpověď na špinavé a křivé obvinění Ruska ze strany českých podpindosů.[/quote] Vidím to jako počátek očistného procesu. Je potřebné vyvolat celospolečenské zamyšlení nad událostmi od doby 1.fáze velké války, do současnosti.

Aby bylo líp, musí bejt nejdříve hodně špatně... Ti, co proces"Vrbětice" rozpoutali si teď udělují rozličné direkty a podpásovky a starší kluci to spokojeně pozorují. Vztahy nás nebo Slováků s Ruskem musíme začít z obou stran budovat na ÚPLNĚ NOVÝCH ZÁKLADECH. Budou je tvořit přicházející generace, my můžeme poskytnout JEN informace
Tak jako jsme se naučili ctít Němce z NDR, přestože i jejich předkové služili ve wehrmachtu a ve zbraních SS , tak si ty cesty ke slovanství zase najdeme . Ale snažit se o udržování virtuální reality je zbytečné. Dokud má většina našich spoluobčanů obyvatele RF za Rusáky, tak o slušných vztazích nemá cenu hovořit. Proces zrání nejde urychlit, rychlené ovoce je červené jen na povrchu, ale nemá žádný hodnotný obsah


Aby bylo líp, musí bejt nejdříve hodně špatně... Ti, co proces"Vrbětice" rozpoutali si teď udělují rozličné direkty a podpásovky a starší kluci to spokojeně pozorují. Vztahy nás nebo Slováků s Ruskem musíme začít z obou stran budovat na ÚPLNĚ NOVÝCH ZÁKLADECH. Budou je tvořit přicházející generace, my můžeme poskytnout JEN informace Tak jako jsme se naučili ctít Němce z NDR, přestože i jejich předkové služili ve wehrmachtu a ve zbraních SS , tak si ty cesty ke slovanství zase najdeme . Ale snažit se o udržování virtuální reality je zbytečné. Dokud má většina našich spoluobčanů obyvatele RF za Rusáky, tak o slušných vztazích nemá cenu hovořit. Proces zrání nejde urychlit, rychlené ovoce je červené jen na povrchu, ale nemá žádný hodnotný obsah

Proces zrání nejde urychlit,


Současná hospodářská, sociální a zdravotní krize může zapříčinit, že "proces zrání" může přijít zcela nečekaně a tak je třeba být na něj po všech stránkách připraven. Zájemců o převzetí moci bude v tom okamžiku zřejmě přehršel...


[quote="pid:15397, uid:57"]Proces zrání nejde urychlit,[/quote] Současná hospodářská, sociální a zdravotní krize může zapříčinit, že "proces zrání" může přijít zcela nečekaně a tak je třeba být na něj po všech stránkách připraven. Zájemců o převzetí moci bude v tom okamžiku zřejmě přehršel...

Není to nic jiného, než ochutnat vlastní medicíny, kterou Rusy krmíme od roku 1989 a před tím i v roce 1968 a tak dále. Není příjemné to poslouchat, že? A oni si toho od nás, z naší strany užili více než dost. A i tenhle článek na parlamentních listech je fakticky vedený od nás ve stejném duchu. My nic, my beránkové a za všechno mohou ti zlí Rusové, kteří se k nám nehezky chovali. To vlastně okradli oni sami sebe... Je to ve stejném duchu, jako když v roce 1968 v televizi vykřikovali: "Přece jim nebudeme vděční věčně!" Kolik že to bylo let od války?


Tady jsou nějaká fakta pro osvěžení paměti:
https://kob-forum.eu/2021/05/11/okupaci-je-treba-stale-pripominat/


A přesto se našel zasranec, který to byl v tom 68 schopen v televizi vykřikovat a lidi, kteří mu to odkývali... To člověk někdy opravdu jen žasne.


Není to nic jiného, než ochutnat vlastní medicíny, kterou Rusy krmíme od roku 1989 a před tím i v roce 1968 a tak dále. Není příjemné to poslouchat, že? A oni si toho od nás, z naší strany užili více než dost. A i tenhle článek na parlamentních listech je fakticky vedený od nás ve stejném duchu. My nic, my beránkové a za všechno mohou ti zlí Rusové, kteří se k nám nehezky chovali. To vlastně okradli oni sami sebe... Je to ve stejném duchu, jako když v roce 1968 v televizi vykřikovali: "Přece jim nebudeme vděční věčně!" Kolik že to bylo let od války? Tady jsou nějaká fakta pro osvěžení paměti: https://kob-forum.eu/2021/05/11/okupaci-je-treba-stale-pripominat/ A přesto se našel zasranec, který to byl v tom 68 schopen v televizi vykřikovat a lidi, kteří mu to odkývali... To člověk někdy opravdu jen žasne.

A přesto se našel zasranec,


Zřejmě se za těch 53 let v České televizi toho moc nezměnilo. Dnes, stejně jako v roce 1968,...., 1989, apod. tam mohou jen ti, kteří hlásají tu "správnou pravdu".
Bez ohledu na to, která politická strana je momentálně u moci.


[quote="pid:15422, uid:125"]A přesto se našel zasranec,[/quote] Zřejmě se za těch 53 let v České televizi toho moc nezměnilo. Dnes, stejně jako v roce 1968,...., 1989, apod. tam mohou jen ti, kteří hlásají tu "správnou pravdu". Bez ohledu na to, která politická strana je momentálně u moci.

zrozumitelne podal vztah rusov k nam Velicko v case 40:45


http://leva-net.webnode.cz/products/m-v-velicko-otazky-a-odpovedi-jaro-2020/


my ich mame za velkeho brata, ale oni nas tolko neriesia a ani sa nemozno cudovat potom aku spinu sme na nich nahadzali a stale hadzeme. Pjakin je tiez dost vlazny v suvislosti s nami a nebudem pre tento krat rozlisovat elity a ludi.


zrozumitelne podal vztah rusov k nam Velicko v case 40:45 http://leva-net.webnode.cz/products/m-v-velicko-otazky-a-odpovedi-jaro-2020/ my ich mame za velkeho brata, ale oni nas tolko neriesia a ani sa nemozno cudovat potom aku spinu sme na nich nahadzali a stale hadzeme. Pjakin je tiez dost vlazny v suvislosti s nami a nebudem pre tento krat rozlisovat elity a ludi.

zrozumitelne podal vztah rusov k nam Velicko v case 40:45


Mně zaujalo toto: Pokud snad nějaký Rus někomu ublížil, tak to nemá nic společného s národní Ruskou kulturou. Z toho plyne toto, že i když nás nebudou milovat, rozhodně nám neublíží ( za to západní civilizace nás obětuje bez mrknutí oka, viz. Mnichov ).


České legie v Rusku odsuzují, ale Ludvíka Svobodu ctí.


Dále mluvil o tom, že je potřeba vytvořit ideál (ve smyslu vzor) budoucích vztahů bez ohledu na dřívější křivdy.


A víte co:
Ani si nepřeji, aby nás Rusové zachraňovali a pomáhali nám přímo (zase by byli trockisté ve stylu se SSSR na věčné časy nebo s USA na věčné časy). Když Rusové udrží bezohledné silné hráče na uzdě a prosadí, aby mezinárodní právo opravdu začalo nějak fungovat, budu jim velmi vděčný a vše ostatní pak už bude na nás.


[quote="pid:15446, uid:252"]zrozumitelne podal vztah rusov k nam Velicko v case 40:45[/quote] Mně zaujalo toto: Pokud snad nějaký Rus někomu ublížil, tak to nemá nic společného s národní Ruskou kulturou. Z toho plyne toto, že i když nás nebudou milovat, rozhodně nám neublíží ( za to západní civilizace nás obětuje bez mrknutí oka, viz. Mnichov ). České legie v Rusku odsuzují, ale Ludvíka Svobodu ctí. Dále mluvil o tom, že je potřeba vytvořit ideál (ve smyslu vzor) budoucích vztahů bez ohledu na dřívější křivdy. A víte co: Ani si nepřeji, aby nás Rusové zachraňovali a pomáhali nám přímo (zase by byli trockisté ve stylu se SSSR na věčné časy nebo s USA na věčné časy). Když Rusové udrží bezohledné silné hráče na uzdě a prosadí, aby mezinárodní právo opravdu začalo nějak fungovat, budu jim velmi vděčný a vše ostatní pak už bude na nás.
Upravené 12. 5. 2021 o 21:44

České legie v Rusku odsuzují, ale Ludvíka Svobodu ctí
Možná osoba generála Svobody bude tím dobrým základem pro restart vzájemných vztahů. Tak nějak odhaduji, že pražské klany generála od Dukly asi moc nemusely. A taková řečnická na závěr: "Jaký je poločas rozpadu těchto klanů?" Odpovídám si: "V blízké budoucnosti jako u velmi nestabilních radionuklidů."


[quote="pid:15471, uid:426"]České legie v Rusku odsuzují, ale Ludvíka Svobodu ctí[/quote]Možná osoba generála Svobody bude tím dobrým základem pro restart vzájemných vztahů. Tak nějak odhaduji, že pražské klany generála od Dukly asi moc nemusely. A taková řečnická na závěr: "Jaký je poločas rozpadu těchto klanů?" Odpovídám si: "V blízké budoucnosti jako u velmi nestabilních radionuklidů."

Možná osoba generála Svobody bude tím dobrým základem pro restart vzájemných vztahů. Tak nějak odhaduji, že pražské klany generála od Dukly asi moc nemusely.

To by vysvětlovalo nedávný a “nepochopitelný” výpad trockisty Jákoba Eisenkrafta na generála Svobodu, viz např. zde


“Kauza „Jakub Železný a zrádce národa Ludvík Svoboda“: Nové informace o „zradě“ z roku 1968. Od zasvěceného pamětníka”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kauza-Jakub-Zelezny-a-zradce-naroda-Ludvik-Svoboda-Nove-informace-o-zrade-z-roku-1968-Od-zasveceneho-pametnika-631650


[quote="pid:15494, uid:260"]Možná osoba generála Svobody bude tím dobrým základem pro restart vzájemných vztahů. Tak nějak odhaduji, že pražské klany generála od Dukly asi moc nemusely.[/quote] To by vysvětlovalo nedávný a “nepochopitelný” výpad trockisty Jákoba Eisenkrafta na generála Svobodu, viz např. zde “Kauza „Jakub Železný a zrádce národa Ludvík Svoboda“: Nové informace o „zradě“ z roku 1968. Od zasvěceného pamětníka” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kauza-Jakub-Zelezny-a-zradce-naroda-Ludvik-Svoboda-Nove-informace-o-zrade-z-roku-1968-Od-zasveceneho-pametnika-631650

Odpověď na špinavé a křivé obvinění Ruska ze strany českých podpindosů. Tentokrát smeč ruských podpindosů s cílem zabránit spojení a sjednocení bratrských slovanských národů ...


Vyvolávání emocí, řízení národů (stád) proti sobě. Účelový výběr historických událostí a popis jejich průběhu (jen to špatné) je tomu uzpůsoben. Generalizace viny na celý národ/dav - cílené rozdělování.


Qui bono, je asi jasné. A jak se tomu bránit? Z hlediska obyčejného člověka, toužícího po světlé budoucnosti, je to o schopnosti pochopit toto protilidské řízení a odmítnout ho, nenechat se do toho zatahovat (nejprve vždy emočně a následně, pro elitu ve vhodnou chvíli, i fakticky).


Úroveň chápání jedince, přijetí vlastní zodpovědnosti a schopnost odolávat tlakům (jít si za svým) za něho nikdo nevyřeší, "elita" teprve ne, není to její zájem. Získal by tím schopnost obhájit si své zájmy, řídit se sám. "Elity" se jedince naopak budou vždy snažit využít ke svým cílům (o tom je současný pokus zvrátit vývoj ke zpátečnictví). Z nesamostatných, nechápajících, nemravných jedinců se skládá stádo. A pokud se stádo nechá řídit "elitou", je vždy zneužito. Dokonale to popsal K. Čapek v Bílé nemoci - jedinec se musí vzepřít a jednat výhradně podle svého svědomí. Galén musel bojovat nejen s "elitou" a stádem, ale i sám se sebou (pracovat na sobě).


Otočme to. Pozitivních příkladů spolupráce CS a Rusů v zájmu obou národů je obrovské množství, včetně konkrétních lidí - jedinců, kteří to dokázali a naše vztahy pozitivně rozvíjeli. ČSSR byla jeden velký příklad.


[quote="pid:15380, uid:317"]Odpověď na špinavé a křivé obvinění Ruska ze strany českých podpindosů. Tentokrát smeč ruských podpindosů s cílem zabránit spojení a sjednocení bratrských slovanských národů ...[/quote] Vyvolávání emocí, řízení národů (stád) proti sobě. Účelový výběr historických událostí a popis jejich průběhu (jen to špatné) je tomu uzpůsoben. Generalizace viny na celý národ/dav - cílené rozdělování. Qui bono, je asi jasné. A jak se tomu bránit? Z hlediska obyčejného člověka, toužícího po světlé budoucnosti, je to o schopnosti pochopit toto protilidské řízení a odmítnout ho, nenechat se do toho zatahovat (nejprve vždy emočně a následně, pro elitu ve vhodnou chvíli, i fakticky). Úroveň chápání jedince, přijetí vlastní zodpovědnosti a schopnost odolávat tlakům (jít si za svým) za něho nikdo nevyřeší, "elita" teprve ne, není to její zájem. Získal by tím schopnost obhájit si své zájmy, řídit se sám. "Elity" se jedince naopak budou vždy snažit využít ke svým cílům (o tom je současný pokus zvrátit vývoj ke zpátečnictví). Z nesamostatných, nechápajících, nemravných jedinců se skládá stádo. A pokud se stádo nechá řídit "elitou", je vždy zneužito. Dokonale to popsal K. Čapek v Bílé nemoci - jedinec se musí vzepřít a jednat výhradně podle svého svědomí. Galén musel bojovat nejen s "elitou" a stádem, ale i sám se sebou (pracovat na sobě). Otočme to. Pozitivních příkladů spolupráce CS a Rusů v zájmu obou národů je obrovské množství, včetně konkrétních lidí - jedinců, kteří to dokázali a naše vztahy pozitivně rozvíjeli. ČSSR byla jeden velký příklad.
1.4k
11
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept