Politika v SR
VIDEO: Pravda o vyšetrovaní smrti generála Lučanského očami Mariana Kotlebu

Marian Kotleba zjavne jediný, ktorý vie a nechce aby smrť Lučanského ostala zapadnutá prachom povedal čo si myslí o " samovražde" pána Lučanského.. Minimálne rodina generála si to zaslúži, okrem toho aj R.Fico ohlasoval na poslednej TB že o Lučanskom ešte budeme počuť.... ono to úzko súvisí s Kolíkovou a jej klamstvami a toto môže byť ďalší klinček do jej rakvy....dnes to síce ustála aj sa vyjadrila, že je veľmi unavená a potrebuje sa vyspať,.....NO CHÁPETE?...panička potrebuje spať...snáď čoskoro bude mať príležitostí dosť vo väzenskej cele....


https://www.infovojna.sk/article/video-pravda-o-vysetrovani-smrti-generala-lucanskeho-ocami-mariana-kotlebu


Marian Kotleba zjavne jediný, ktorý vie a nechce aby smrť Lučanského ostala zapadnutá prachom povedal čo si myslí o " samovražde" pána Lučanského.. Minimálne rodina generála si to zaslúži, okrem toho aj R.Fico ohlasoval na poslednej TB že o Lučanskom ešte budeme počuť.... ono to úzko súvisí s Kolíkovou a jej klamstvami a toto môže byť ďalší klinček do jej rakvy....dnes to síce ustála aj sa vyjadrila, že je veľmi unavená a potrebuje sa vyspať,.....NO CHÁPETE?...panička potrebuje spať...snáď čoskoro bude mať príležitostí dosť vo väzenskej cele.... https://www.infovojna.sk/article/video-pravda-o-vysetrovani-smrti-generala-lucanskeho-ocami-mariana-kotlebu

dnes na HS bol clanok, ze Fico sa pytal Kolnikovej ze vraj dalsi vazen v koluznej vazbe sa pokusil o samovrazdu a je v Trencine


dnes na HS bol clanok, ze Fico sa pytal Kolnikovej ze vraj dalsi vazen v koluznej vazbe sa pokusil o samovrazdu a je v Trencine

Mal by existovať zákon, že ak nejakému vyšetrovateľovi a dozornému prokurátorovi zomrie väzeň, tak by za to mali niesť zodpovednosť. Ak vyšetrovateľovi zomrú dvaja väzni po sebe, tak už by nemal robiť vyšetrovateľa.
Teraz je to tak, že využívajú všelijaké tlaky na zlomenie zadržaných, a keď zomrú, tak sa len zasmejú a pokračujú ďalej.


Mal by existovať zákon, že ak nejakému vyšetrovateľovi a dozornému prokurátorovi zomrie väzeň, tak by za to mali niesť zodpovednosť. Ak vyšetrovateľovi zomrú dvaja väzni po sebe, tak už by nemal robiť vyšetrovateľa. Teraz je to tak, že využívajú všelijaké tlaky na zlomenie zadržaných, a keď zomrú, tak sa len zasmejú a pokračujú ďalej.

Mal by existovať zákon, že ak nejakému vyšetrovateľovi a dozornému prokurátorovi zomrie väzeň, tak by za to mali niesť zodpovednosť.

Dvousečná zbraň. Zabiju 2 “bezvýznamné” vězně zájmovému vyšetřovateli/prokurátorovi a nemusím likvidovat vyšetřovatele/prokurátora.


[quote="pid:15493, uid:6"]Mal by existovať zákon, že ak nejakému vyšetrovateľovi a dozornému prokurátorovi zomrie väzeň, tak by za to mali niesť zodpovednosť.[/quote] Dvousečná zbraň. Zabiju 2 “bezvýznamné” vězně zájmovému vyšetřovateli/prokurátorovi a nemusím likvidovat vyšetřovatele/prokurátora.

Dvousečná zbraň

Každopádne by to vyšetrovatelia/prokurátori mali nejako pocítiť, ak im zomrie väzeň. A určite v prípade kolúznej väzby, kde je väzeň vo väzbe maximálne izolovaný od všetkých (tam nie je umožnený styk nikoho s väzňom bez vedomia vyšetrovateľa/prokurátora). Pretože inak budú inštitút kolúznej väzby zneužívať do absurdna.


Niekedy je to aj o lenivosti klasickej operatívnej činnosti vyšetrovateľov, keď miesto vyšetrovania volia tie najprimitívnejšie postupy. Napr. v prípade Judity. Tak je neskutočne vidno, ako celá mašinéria (vyšetrovateľ, prokurátor, sudca, súdny znalec) kryje jeden druhému chrbát a miesto riadneho vyšetrovania zvolili tú najprimitívnejšiu a najľahšiu verziu.


[quote="pid:15502, uid:240"]Dvousečná zbraň[/quote] Každopádne by to vyšetrovatelia/prokurátori mali nejako pocítiť, ak im zomrie väzeň. A určite v prípade kolúznej väzby, kde je väzeň vo väzbe maximálne izolovaný od všetkých (tam nie je umožnený styk nikoho s väzňom bez vedomia vyšetrovateľa/prokurátora). Pretože inak budú inštitút kolúznej väzby zneužívať do absurdna. Niekedy je to aj o lenivosti klasickej operatívnej činnosti vyšetrovateľov, keď miesto vyšetrovania volia tie najprimitívnejšie postupy. Napr. v prípade Judity. Tak je neskutočne vidno, ako celá mašinéria (vyšetrovateľ, prokurátor, sudca, súdny znalec) kryje jeden druhému chrbát a miesto riadneho vyšetrovania zvolili tú najprimitívnejšiu a najľahšiu verziu.
670
5
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept