Egregoriálno-matričné riadenie
Ve škole v ruské Kazani se střílelo, na místě je nejméně jedenáct mrtvých

Ve škole v ruské Kazani se střílelo

Souvislost s nejlepsi ponorkou na svete "Kazan".


[quote="pid:15273, uid:317"]Ve škole v ruské Kazani se střílelo[/quote] Souvislost s nejlepsi ponorkou na svete "Kazan".

Ku...nacistické!!
11.teho, 11 obetí, detí. Kazaň ponorka.
Putin to predikoval v príhovore 9.5. Terorizmus, nacizmus je stále tu.


Ku...nacistické!! 11.teho, 11 obetí, detí. Kazaň ponorka. Putin to predikoval v príhovore 9.5. Terorizmus, nacizmus je stále tu.

pre zaujímavosť včera horelo v Bratislave na Kazanskej.
https://www.ta3.com/clanok/1210516/v-bratislave-horel-sklad-s-pneumatikami-vzniknuta-skoda-je-viac-ako-200-tisic-eur.html
Takmer 40 hasičov aktuálne zasahuje pri požiari na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Plamene zachvátili dva sklady s pneumatikami, pričom požiar sa rozšíril aj na priľahlú dvojpodlažnú budovu. Informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.


pre zaujímavosť včera horelo v Bratislave na Kazanskej. https://www.ta3.com/clanok/1210516/v-bratislave-horel-sklad-s-pneumatikami-vzniknuta-skoda-je-viac-ako-200-tisic-eur.html Takmer 40 hasičov aktuálne zasahuje pri požiari na Kazanskej ulici v Podunajských Biskupiciach v Bratislave. Plamene zachvátili dva sklady s pneumatikami, pričom požiar sa rozšíril aj na priľahlú dvojpodlažnú budovu. Informovala o tom Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru.

hlasili v radiu, ze utocnici boli dvaja, 17 rocneho zadrzali, druheho zastrelili. Zvacsa su tito zlikvidovani pri zasahu zloziek, som zvedavy co z toho bude.


zeby priam matricna sprava o konci jedneho kridla GP?


609a49543dfa4


hlasili v radiu, ze utocnici boli dvaja, 17 rocneho zadrzali, druheho zastrelili. Zvacsa su tito zlikvidovani pri zasahu zloziek, som zvedavy co z toho bude. zeby priam matricna sprava o konci jedneho kridla GP? ![609a49543dfa4](serve/attachment&path=609a49543dfa4)

Moderator

Upravené 11. 5. 2021 o 11:07

zeby priam matricna sprava o konci jedneho kridla GP?


ako vždy prst mieri na atlantické krídlo, iba ono je autorom takýchto zákerností. Alebo imitácia močiara, čo sa im vráti ako megapracka. Odozva nebude dlho čakať. Asi bude veľa rodín v Bidetovciach plakať.


[quote="pid:15287, uid:10"]zeby priam matricna sprava o konci jedneho kridla GP?[/quote] ako vždy prst mieri na atlantické krídlo, iba ono je autorom takýchto zákerností. Alebo imitácia močiara, čo sa im vráti ako megapracka. Odozva nebude dlho čakať. Asi bude veľa rodín v Bidetovciach plakať.

11.teho, 11 obetí,

11.5.2021
11 mrtvých
21 zraněných
21 sanitek
zadržený 19 let


několikeré dveře vyrvané i s futrama
na budově číslo 13
в казанской школе №175 (13)
nad vchodem školy nápis "Добро пожаловать!"


https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/dva-ozbrojenci-strili-ve-skole-v-kazani-40359825


[quote="pid:15282, uid:394"]11.teho, 11 obetí,[/quote] 11.5.2021 11 mrtvých 21 zraněných 21 sanitek zadržený 19 let několikeré dveře vyrvané i s futrama na budově číslo 13 в казанской школе №175 (13) nad vchodem školy nápis "Добро пожаловать!" https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/dva-ozbrojenci-strili-ve-skole-v-kazani-40359825

Tlak na Putina, aby ve vnitřní politice "přitvrdil" . Vůbec bych nevylučoval "jestřáby" u siloviků, jako nástroje řízené zvenčí. Agenda "boje s vnitřním nepřítelem" namísto agendy "ekonomických,sociálních a systémových evolučních"kroků deklarovaných 21.diubna v proslovu k Dumě.
Ten citelný "nedostatek času" na straně deep-state je viditeĺný všude. Hlavní boj se vede v Maricopa County , kde může být po dokončení auditu ohlášen závěrečný stiptýz deep-state nejen pro Ameriku, ale pro celý systém PaX Americana.
Samozřejmě -nedobrovolný a za zvuku výstřelů.
Proto ten tlak na RF , jedině politický zvrat v RF může na nějaký čas brzdit neodvratný proces
kanalizace RSA.


Tlak na Putina, aby ve vnitřní politice "přitvrdil" . Vůbec bych nevylučoval "jestřáby" u siloviků, jako nástroje řízené zvenčí. Agenda "boje s vnitřním nepřítelem" namísto agendy "ekonomických,sociálních a systémových evolučních"kroků deklarovaných 21.diubna v proslovu k Dumě. Ten citelný "nedostatek času" na straně deep-state je viditeĺný všude. Hlavní boj se vede v Maricopa County , kde může být po dokončení auditu ohlášen závěrečný stiptýz deep-state nejen pro Ameriku, ale pro celý systém PaX Americana. Samozřejmě -nedobrovolný a za zvuku výstřelů. Proto ten tlak na RF , jedině politický zvrat v RF může na nějaký čas brzdit neodvratný proces kanalizace RSA.

Samozřejmě -nedobrovolný a za zvuku výstřelů.
Nevím zda, už toho není moc, jak se říká zda už se to ucho neutrhlo, a přijde boží trest...


[quote="pid:15293, uid:57"]Samozřejmě -nedobrovolný a za zvuku výstřelů.[/quote] Nevím zda, už toho není moc, jak se říká zda už se to ucho neutrhlo, a přijde boží trest...

Nemám slov, bože chraň Rusko, podobnost s beslanem, zaplať bůh že ne tolik dětí, to jsem zvědav na nagelovane kokoty z ČT 09...


Nemám slov, bože chraň Rusko, podobnost s beslanem, zaplať bůh že ne tolik dětí, to jsem zvědav na nagelovane kokoty z ČT 09...

to jsem zvědav na nagelovane kokoty z ČT 09...

Já ani ne. Podle nich bude viník jasný - Putin. Zároveň tím potvrdí, kdo teroristy aktivoval a za jakým účelem.
Nic jiného než zvěrstva tahle nelidská sebranka neumí.


[quote="pid:15300, uid:168"]to jsem zvědav na nagelovane kokoty z ČT 09...[/quote] Já ani ne. Podle nich bude viník jasný - Putin. Zároveň tím potvrdí, kdo teroristy aktivoval a za jakým účelem. Nic jiného než zvěrstva tahle nelidská sebranka neumí.

Ještě zpráva ze Seznamu:


Střelba v Kazani: Osm mrtvých dětí, pachatel jen jeden
Hned mi naskočily ty 2 osmičky při kladení věnců 9. května
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/strelba-na-skole-v-ruske-kazani-minimalne-devet-mrtvych-vcetne-studentu-154031#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=xALDqIXakxc-202105111205&dop_id=154031&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Ještě zpráva ze Seznamu: Střelba v Kazani: Osm mrtvých dětí, pachatel jen jeden Hned mi naskočily ty 2 osmičky při kladení věnců 9. května https://www.seznamzpravy.cz/clanek/strelba-na-skole-v-ruske-kazani-minimalne-devet-mrtvych-vcetne-studentu-154031#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=xALDqIXakxc-202105111205&dop_id=154031&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Osm mrtvých dětí, pachatel jen jeden
Hned mi naskočily ty 2 osmičky při kladení věnců 9. května

Toto sa už podobá na informačnú korekciu. Podstatná bola podľa mňa prvotná informácia.


[quote="pid:15305, uid:223"]Osm mrtvých dětí, pachatel jen jeden Hned mi naskočily ty 2 osmičky při kladení věnců 9. května[/quote] Toto sa už podobá na informačnú korekciu. Podstatná bola podľa mňa prvotná informácia.

jedině politický zvrat v RF


S tím vším souhlasím. Navíc ale myslím, že to musel i "umožnit" GP - třeba tak, že nechal informaci o chystaném ter. útoku někde "zamrznout".
Myslím si to také proto, že z takového scénáře má jen samé "benefity" - zatáhne, pokusí se zatáhnout Rusko do nákladného a špinavého procesu likvidace svého vlastního, nepotřebného a nebezpečného bojového psa (jehož konec už považuje za neodvratný) a jako bonus oslabí Putina a tím zbrzdí další, pro něj smrtelné nebezpečí - rozpínání "ruské harmoniky" nové Koncepce, vnesení nechápání, nespravedlností a křivd do společnosti, které s sebou nese každá válka.


[quote="pid:15293, uid:57"]jedině politický zvrat v RF[/quote] S tím vším souhlasím. Navíc ale myslím, že to musel i "umožnit" GP - třeba tak, že nechal informaci o chystaném ter. útoku někde "zamrznout". Myslím si to také proto, že z takového scénáře má jen samé "benefity" - zatáhne, pokusí se zatáhnout Rusko do nákladného a špinavého procesu likvidace svého vlastního, nepotřebného a nebezpečného bojového psa (jehož konec už považuje za neodvratný) a jako bonus oslabí Putina a tím zbrzdí další, pro něj smrtelné nebezpečí - rozpínání "ruské harmoniky" nové Koncepce, vnesení nechápání, nespravedlností a křivd do společnosti, které s sebou nese každá válka.

Pro globalisty je jakákoliv forma likvidace nepotřebné a vzpouzející se staré řídíci periferie samozřejmě vítaná. Ale Putinova reakce na tento útok 5.kolony může být opět asymetrická a tedy zdrcující. Stačí si vzpomenout diplomatický protiútok vůči USA a EÚ , anebo zatím zdrženlivou,nicméně hrozivou reakci na Vrbětice. Nevím,zda si globalisté dovolí nechat i vůči sobě udělat červenou čáru. Tady bych spíše sázel na tandem, bylo jasné, že deep-state musí s nějakou protiakcí přijít. Ale můžeme se dočkat i zahájení velkých čistek v tajných službách, kde jsou nepochybně také krtci.
Ostatně nedávný prozrazený a překrytý pokus o puč v Bělorusku bude mít určitě své kádrové konotace právě v KGB.
Já bych spíše počítal s rostoucí a otevřenou agresivitou 5.kolony, která si zcela rozkryje síť spjaščich. Bohužel, bude to stát životy řady nevinných lidí.


Pro globalisty je jakákoliv forma likvidace nepotřebné a vzpouzející se staré řídíci periferie samozřejmě vítaná. Ale Putinova reakce na tento útok 5.kolony může být opět asymetrická a tedy zdrcující. Stačí si vzpomenout diplomatický protiútok vůči USA a EÚ , anebo zatím zdrženlivou,nicméně hrozivou reakci na Vrbětice. Nevím,zda si globalisté dovolí nechat i vůči sobě udělat červenou čáru. Tady bych spíše sázel na tandem, bylo jasné, že deep-state musí s nějakou protiakcí přijít. Ale můžeme se dočkat i zahájení velkých čistek v tajných službách, kde jsou nepochybně také krtci. Ostatně nedávný prozrazený a překrytý pokus o puč v Bělorusku bude mít určitě své kádrové konotace právě v KGB. Já bych spíše počítal s rostoucí a otevřenou agresivitou 5.kolony, která si zcela rozkryje síť spjaščich. Bohužel, bude to stát životy řady nevinných lidí.

Mě tedy hodně napověděl M.Chazin v tomto pořadu. Hodnotí nedávné pokusy Bidenovy administrativy aktivizovat své vztahy s Ruskem, ovšem podle svých představ. Putin mu odpověděl velmi zřetelně.
https://www.youtube.com/watch?v=cEy37s4BcBk


Je tam i zmínka o starém Henrym, který se snaží usměrňovat potácející se vnější politiku potácejících se RSA. Ale-marně.
Může to být nátlakovka a pobídka spjaščim - podívejte, jak to jde !


Mě tedy hodně napověděl M.Chazin v tomto pořadu. Hodnotí nedávné pokusy Bidenovy administrativy aktivizovat své vztahy s Ruskem, ovšem podle svých představ. Putin mu odpověděl velmi zřetelně. https://www.youtube.com/watch?v=cEy37s4BcBk Je tam i zmínka o starém Henrym, který se snaží usměrňovat potácející se vnější politiku potácejících se RSA. Ale-marně. Může to být nátlakovka a pobídka spjaščim - podívejte, jak to jde !

imitácia močiara, čo sa im vráti ako megapracka.

toto vyzerá skutočne na imitáciu močiara v snahe vniesť rozkol medzi Putina a GP v ich tichej, zatiaľ vynútenej spolupráci na likvidácii močiara. GP je pragmatický, nie sarkastický, ani ironický, preto by nikdy atentát v Rusku nenaplánoval v škole s nápisom
"Добро пожаловать!"
, a o to viac atentát v Rusku na deťoch.
Močiar to nedomyslel, inak by nevliezol do symboliky čísla 13.
Takisto si nemyslím, žeby GP nechal informáciu o pripravovanom atentáte na školu niekde "zmrznúť". Nie v dnešnej dobe a nie, ak sa to týka Ruska. Práve naopak, ak by ňou disponoval, Putin by už ju mal dávno na stole. Jedine, že "zmrzla" niekde v ruských tajných službách. To však vyvolá čistky a riadne, lebo ak túto informáciu GP Rusom postúpil, tak sa to Putin teraz jednoznačne dozvie. Otázkou je nakoľko na verejnosť preniknú informácie o takýchto čistkách, a ak aj, tak isto s určitým časovým posunom.


[quote="pid:15288, uid:77"]imitácia močiara, čo sa im vráti ako megapracka.[/quote] toto vyzerá skutočne na imitáciu močiara v snahe vniesť rozkol medzi Putina a GP v ich tichej, zatiaľ vynútenej spolupráci na likvidácii močiara. GP je pragmatický, nie sarkastický, ani ironický, preto by nikdy atentát v Rusku nenaplánoval v škole s nápisom [quote="pid:15290, uid:240"]"Добро пожаловать!"[/quote], a o to viac atentát v Rusku na deťoch. Močiar to nedomyslel, inak by nevliezol do symboliky čísla 13. Takisto si nemyslím, žeby GP nechal informáciu o pripravovanom atentáte na školu niekde "zmrznúť". Nie v dnešnej dobe a nie, ak sa to týka Ruska. Práve naopak, ak by ňou disponoval, Putin by už ju mal dávno na stole. Jedine, že "zmrzla" niekde v ruských tajných službách. To však vyvolá čistky a riadne, lebo ak túto informáciu GP Rusom postúpil, tak sa to Putin teraz jednoznačne dozvie. Otázkou je nakoľko na verejnosť preniknú informácie o takýchto čistkách, a ak aj, tak isto s určitým časovým posunom.

Jedine, že "zmrzla" niekde v ruských tajných službách.
S najväčšou pravdepodobnosťou áno, lebo podľa doteraz medializovaných informácií sa páchateľ otvorene chvastal na Telegrame, že ide zabíjať a zval k tomu aj nejakých svojich spoludementov.


[quote="pid:15345, uid:112"]Jedine, že "zmrzla" niekde v ruských tajných službách.[/quote]S najväčšou pravdepodobnosťou áno, lebo podľa doteraz medializovaných informácií sa páchateľ otvorene chvastal na Telegrame, že ide zabíjať a zval k tomu aj nejakých svojich spoludementov.
Upravené 12. 5. 2021 o 10:13

sputniknews
Prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová napsala soustrastný telegram prezidentu Ruské federace Vladimiru Putinovi v souvislosti se střelbou ve škole Kazani, k níž došlo 11. května.


Dela to Zuzka zo smetiska pouze pro sve PR? nebo by zatim mohle byt neco jineho?


sputniknews Prezidentka Slovenské republiky Zuzana Čaputová napsala soustrastný telegram prezidentu Ruské federace Vladimiru Putinovi v souvislosti se střelbou ve škole Kazani, k níž došlo 11. května. Dela to Zuzka zo smetiska pouze pro sve PR? nebo by zatim mohle byt neco jineho?

КАЗАНЬ, 12 мая. /ТАСС/. Суд в Казани арестовал на два месяца обвиняемого в нападении на школу, передает корреспондент ТАСС из зала суда.
Súd v Kazani odsúdi obvineného z napadnutia v škole na dva mesiace väzenia.Obvinený sa v plnej miere priznal k činu...


КАЗАНЬ, 12 мая. /ТАСС/. Суд в Казани арестовал на два месяца обвиняемого в нападении на школу, передает корреспондент ТАСС из зала суда. Súd v Kazani odsúdi obvineného z napadnutia v škole na dva mesiace väzenia.Obvinený sa v plnej miere priznal k činu...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Dela to Zuzka zo smetiska pouze pro sve PR? nebo by zatim mohle byt neco jineho?


Dela to Zuzka zo smetiska pouze pro sve PR? nebo by zatim mohle byt neco jineho?


Prvé čo ma po Tvojom príspevku napadlo bolo to, že to nie je z jej trubky. Ona to dostala ako úlohu napísať ten sústrastný telegram. Tak ako vo všetkých svojich vyjadreniach a úkonoch možno vidieť cudziu ruku močiara.
Tak aj s týmto to bude nejako tak. Zrejme ako varovanie pre Gosudara, že urobia čokoľvek a pôjdu na doraz.
Myslím, že sa budeme mať na čo tešiť. Zdochýňajúca kobyla ešte stále dosť kope. Takže to zrejme nebol len taký obyčajný sústrastný telegram.


Dela to Zuzka zo smetiska pouze pro sve PR? nebo by zatim mohle byt neco jineho? [quote="pid:15381, uid:473"]Dela to Zuzka zo smetiska pouze pro sve PR? nebo by zatim mohle byt neco jineho?[/quote] Prvé čo ma po Tvojom príspevku napadlo bolo to, že to nie je z jej trubky. Ona to dostala ako úlohu napísať ten sústrastný telegram. Tak ako vo všetkých svojich vyjadreniach a úkonoch možno vidieť cudziu ruku močiara. Tak aj s týmto to bude nejako tak. Zrejme ako varovanie pre Gosudara, že urobia čokoľvek a pôjdu na doraz. Myslím, že sa budeme mať na čo tešiť. Zdochýňajúca kobyla ešte stále dosť kope. Takže to zrejme nebol len taký obyčajný sústrastný telegram.

Prvé čo ma po Tvojom príspevku napadlo bolo to, že to nie je z jej trubky.

Tiež si myslím, tak ako nedávno Biden povedal, že kyberutoky neboli z RF....akosi otáčajú rétoriku a len preto, aby vylákali Putina na stretnutie.... jeho smrť by "prospela" ich vytúženému parazitovaniu vo svete a pokračovaniu v demontáži sveta


[quote="pid:15666, uid:124"]Prvé čo ma po Tvojom príspevku napadlo bolo to, že to nie je z jej trubky.[/quote] Tiež si myslím, tak ako nedávno Biden povedal, že kyberutoky neboli z RF....akosi otáčajú rétoriku a len preto, aby vylákali Putina na stretnutie.... jeho smrť by "prospela" ich vytúženému parazitovaniu vo svete a pokračovaniu v demontáži sveta

by vylákali Putina na stretnutie...

ešte ,že je "korona" a tak su teraz v oblube videokonferencie ....takže
gosudar Putin sa s Bidenom nemusi stretnut a inak
Lavrov a Blinken budu mat stretnutie v Reykjaviku 20.5. 2021.


[quote="pid:15696, uid:17"]by vylákali Putina na stretnutie...[/quote] ešte ,že je "korona" a tak su teraz v oblube videokonferencie ....takže gosudar Putin sa s Bidenom nemusi stretnut a inak Lavrov a Blinken budu mat stretnutie v Reykjaviku 20.5. 2021.
Upravené 14. 5. 2021 o 10:30

zaujímavé poradie - v USA palivová kríza kvôli hackovaniu a tuším hneď na druhý deň sa strieľa v ruskej škole


10.5.2021 - https://www.hlavnespravy.sk/v-usa-bol-vyhlaseny-stav-nudze-po-kyberutoku-na-palivovu-spolocnost/2531618
11.5.2021 - https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-kazan-strelba-skola.A210511_091438_zahranicni_bro


**zaujímavé poradie** - v USA palivová kríza kvôli hackovaniu a tuším hneď na druhý deň sa strieľa v ruskej škole **10.5.2021** - https://www.hlavnespravy.sk/v-usa-bol-vyhlaseny-stav-nudze-po-kyberutoku-na-palivovu-spolocnost/2531618 **11.5.2021** - https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-kazan-strelba-skola.A210511_091438_zahranicni_bro
3.46k
29
23
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept