Zahraničná politika
Putin předložil Dumě návrh na vypovězení smlouvy o otevřeném nebi

Putin předložil Dumě
návrh na vypovězení smlouvy o otevřeném nebi
https://smotrim.ru/article/2560443?utm_source=sidebar
USA odsoupilo již v roce 2020
USA odstupují od vojenské dohody o otevřeném nebi, která umožňuje kontrolní přelety nad cizím územím
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/usa-donald-trump-vojenska-dohoda-kontrolni-lety-rusko_2005211744_jgr
https://www.zakonyprolidi.cz/ms/2008-38


Putin předložil Dumě návrh na vypovězení smlouvy o otevřeném nebi https://smotrim.ru/article/2560443?utm_source=sidebar USA odsoupilo již v roce 2020 USA odstupují od vojenské dohody o otevřeném nebi, která umožňuje kontrolní přelety nad cizím územím https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/usa-donald-trump-vojenska-dohoda-kontrolni-lety-rusko_2005211744_jgr https://www.zakonyprolidi.cz/ms/2008-38

https://www.armadnymagazin.sk/2021/05/17/video-vysadok-v-tuve-minister-sojgu-prezradil-kto-uci-specialne-sily-prezit-v-tajge-a-v-horach/?fbclid=IwAR19xfnFUwt4UmEmcHA9gbregUM8Ybeza1fNUF03WrBiggfDuMUJSHtx77E


takze uz aj nahlas Sojgu hovori, ze nova koncepcia je budovana na staroruskom zaklade - staroverci-zreci ucia specialne sily.


https://www.armadnymagazin.sk/2021/05/17/video-vysadok-v-tuve-minister-sojgu-prezradil-kto-uci-specialne-sily-prezit-v-tajge-a-v-horach/?fbclid=IwAR19xfnFUwt4UmEmcHA9gbregUM8Ybeza1fNUF03WrBiggfDuMUJSHtx77E takze uz aj nahlas Sojgu hovori, ze nova koncepcia je budovana na staroruskom zaklade - staroverci-zreci ucia specialne sily.

takze uz aj nahlas Sojgu hovori, ze nova koncepcia je budovana na staroruskom zaklade - staroverci-zreci ucia specialne sily.

no , ked sa naučia prežit , postarat sa o seba... muž ostáva mužom
. čo , potom ta LGBT armáda NATO ? tí sa cvičia ako mat nalakované nechty?
aké lodičky na nohy ? ako by sa potavili zo zbranou v ruke proti ruskej armáde ?
https://twitter.com/dylanpwhite/status/1129286525659885568
https://www.facebook.com/pg/ArmyLgbt/posts/
https://usareally.com/2974-the-great-american-army-of-perverts


  • ked mi rozprával sused , že na šumave ako zakladaci museli vediet všetko ,trenovali , cvičili, prali, žehlili ,varili , piekli, si aj chlieb piekli, prasa tam mali a chovali , že si vedeli aj zabijačku urobit . tak mladšie ročníky predsa len to mali jednoduchšie ale aj tak ich služba naučila disciplíne a samostatnosti a niekoho aj opravu auta, či ine zručnosti .. Dnes nám ničia armadu a peniaze, čo na nu dávaju tak sa ma zane kupovat šrot predražený....

[quote="pid:16137, uid:252"]takze uz aj nahlas Sojgu hovori, ze nova koncepcia je budovana na staroruskom zaklade - staroverci-zreci ucia specialne sily.[/quote] no , ked sa naučia prežit , postarat sa o seba... muž ostáva mužom . čo , potom ta LGBT armáda NATO ? tí sa cvičia ako mat nalakované nechty? aké lodičky na nohy ? ako by sa potavili zo zbranou v ruke proti ruskej armáde ? https://twitter.com/dylanpwhite/status/1129286525659885568 https://www.facebook.com/pg/ArmyLgbt/posts/ https://usareally.com/2974-the-great-american-army-of-perverts - ked mi rozprával sused , že na šumave ako zakladaci museli vediet všetko , trenovali , cvičili, prali, žehlili ,varili , piekli, si aj chlieb piekli, prasa tam mali a chovali , že si vedeli aj zabijačku urobit . tak mladšie ročníky predsa len to mali jednoduchšie ale aj tak ich služba naučila disciplíne a samostatnosti a niekoho aj opravu auta, či ine zručnosti .. Dnes nám ničia armadu a peniaze, čo na nu dávaju tak sa ma zane kupovat šrot predražený....

Na koniec videa
60a2bd84ea3eb


Vojenu prijomku sledujem uz dlho. Nic take som nevidel u zapadnych partnorov. Dalo by sa povedat, ze Rusi si osvojuju akekolvek podmienky planety ... ved coskoro bude cely svet rusky ako tomu bolo v minulosti.


Na koniec videa ![60a2bd84ea3eb](serve/attachment&path=60a2bd84ea3eb) Vojenu prijomku sledujem uz dlho. Nic take som nevidel u zapadnych partnorov. Dalo by sa povedat, ze Rusi si osvojuju akekolvek podmienky planety ... ved coskoro bude cely svet rusky ako tomu bolo v minulosti.
Upravené 17. 5. 2021 o 21:01

Na koniec videa


to ukazuje, ze v spec armade su skutocni patrioti na ktorych sa moze stavat nova velmoc. mimochodom aj Stalin sa ucil od starovercov vo vyhnanstve na Sibiri. ako jedna babka na neho spominala - bol to dobry clovek, liecil ludi bylinami.


Priroda na vojne nam kak radnaja mat. v niektorych chvilach to vyzeralo akoby sa pripravovali na vojnu na vlastnom uzemi, aj ked to Putin viac krat vyvratil. zmienky ze mozu vyuzit jazero, ktore pod snehom nezamrza proti protivnikovi alebo tym len upozornili na vyhru Alexandra Nevskeho na Cudskom jazere proti vatikanskej agresii.


[quote="pid:16156, uid:106"]Na koniec videa[/quote] to ukazuje, ze v spec armade su skutocni patrioti na ktorych sa moze stavat nova velmoc. mimochodom aj Stalin sa ucil od starovercov vo vyhnanstve na Sibiri. ako jedna babka na neho spominala - bol to dobry clovek, liecil ludi bylinami. Priroda na vojne nam kak radnaja mat. v niektorych chvilach to vyzeralo akoby sa pripravovali na vojnu na vlastnom uzemi, aj ked to Putin viac krat vyvratil. zmienky ze mozu vyuzit jazero, ktore pod snehom nezamrza proti protivnikovi alebo tym len upozornili na vyhru Alexandra Nevskeho na Cudskom jazere proti vatikanskej agresii.
733
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept