Zahraničná politika
Je to chyba, říká prezident ČR k odchodu z Afghanistánu

Zeman kritizuje odchod vojáků z Afghánistánu. Jako jednání s Hitlerem, míní.
10.května 2021 18:44, aktualizováno 18:50
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nato-milos-zeman-afghanistan-taliban.A210510_184133_domaci_knn


"Prezident Miloš Zeman v pondělí ostře kritizoval odchod mezinárodních sil z Afghánistánu. Ve svém příspěvku, který pronesl při virtuálním summitu hlav devíti států východního křídla NATO, přirovnal jednání s radikálním hnutím Tálibán k jednání s Adolfem Hitlerem „se stejnými důsledky“."


Tak tohle se představitelům členských států NATO nebude vůbec zamlouvat. Pan prezident zcela určitě zná důvody, proč to řekl...
Zajímavé je, že Miloš Zeman má názorově blíže k generálnímu tajemníkovi NATO Jensi Stoltenbergovi než by většina z nás zřejmě čekala.


Zeman kritizuje odchod vojáků z Afghánistánu. Jako jednání s Hitlerem, míní. 10.května 2021 18:44, aktualizováno 18:50 Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/nato-milos-zeman-afghanistan-taliban.A210510_184133_domaci_knn "Prezident Miloš Zeman v pondělí ostře kritizoval odchod mezinárodních sil z Afghánistánu. Ve svém příspěvku, který pronesl při virtuálním summitu hlav devíti států východního křídla NATO, přirovnal jednání s radikálním hnutím Tálibán k jednání s Adolfem Hitlerem „se stejnými důsledky“." Tak tohle se představitelům členských států NATO nebude vůbec zamlouvat. Pan prezident zcela určitě zná důvody, proč to řekl... Zajímavé je, že Miloš Zeman má názorově blíže k generálnímu tajemníkovi NATO Jensi Stoltenbergovi než by většina z nás zřejmě čekala.
Upravené 10. 5. 2021 o 20:41

Pan prezident zcela určitě zná důvody, proč to řekl...


Určite vie o čom hovorí.Aj keď ho telo už žiaľ nechce poslúchať ale myseľ má jasnejšiu ako málokto z nás...


[quote="pid:15229, uid:270"]Pan prezident zcela určitě zná důvody, proč to řekl...[/quote] Určite vie o čom hovorí.Aj keď ho telo už žiaľ nechce poslúchať ale myseľ má jasnejšiu ako málokto z nás...

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Domaci rybnik rozviril a teraz sup na vyssiu politiku. NATO ma byt rozobrate a Zeman pracuje v predstihu len vytvara dostatocne infopole pre vykreslenie nesuladu s krokmi NATO. Tento nesulad sa bude v nasledujucom obdobi len zvacsovat...


Domaci rybnik rozviril a teraz sup na vyssiu politiku. NATO ma byt rozobrate a Zeman pracuje v predstihu len vytvara dostatocne infopole pre vykreslenie nesuladu s krokmi NATO. Tento nesulad sa bude v nasledujucom obdobi len zvacsovat...

Vystoupení prezidenta republiky při videokonferenci s prezidenty B-9


https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/vystoupeni-prezidenta-republiky-pri-videokonferenci-s-prezidenty-b-9-15940


"Jako osamělý bojovník chci být Kassandrou, protestující proti postavení dřevěného koně do trójské brány. A vy víte, že Kassandra měla pravdu."


Vystoupení prezidenta republiky při videokonferenci s prezidenty B-9 https://www.hrad.cz/cs/prezident-cr/soucasny-prezident-cr/vybrane-projevy-a-rozhovory/vystoupeni-prezidenta-republiky-pri-videokonferenci-s-prezidenty-b-9-15940 "Jako osamělý bojovník chci být Kassandrou, protestující proti postavení dřevěného koně do trójské brány. A vy víte, že Kassandra měla pravdu."

Tento nesulad sa bude v nasledujucom obdobi len zvacsovat...

Přijde mi vychytralé, že nesoulad vytváří pomocí metody "být papežštější než papež".
(Postav se tomu do čela a přežeň to.)


[quote="pid:15238, uid:69"]Tento nesulad sa bude v nasledujucom obdobi len zvacsovat...[/quote] Přijde mi vychytralé, že nesoulad vytváří pomocí metody "být papežštější než papež". (Postav se tomu do čela a přežeň to.)

Existuje ještě jiná možnost?!?


Následek "očkování" respektive genové terapie!


To je pokus o vtip!


Existuje ještě jiná možnost?!? Následek "očkování" respektive genové terapie! To je pokus o vtip!

Přijde mi vychytralé


Zřejmě četl Dobrého vojáka Švejka a rozčílil se, když viděl tu malou radost představitelů států NATO pro boj proti mezinárodnímu terorismu.


[quote="pid:15281, uid:240"]Přijde mi vychytralé[/quote] Zřejmě četl Dobrého vojáka Švejka a rozčílil se, když viděl tu malou radost představitelů států NATO pro boj proti mezinárodnímu terorismu.

Existuje ještě jiná možnost?!?

Jo, na NATO by se ještě našlo "pár věcí", co je možné kritizovat.
;-)
Moc harašíte zbraněmi - atak tlakem.
Málo harašíte zbraněmi - atak tahem.


[quote="pid:15289, uid:311"]Existuje ještě jiná možnost?!?[/quote] Jo, na NATO by se ještě našlo "pár věcí", co je možné kritizovat. ;-) Moc harašíte zbraněmi - atak tlakem. Málo harašíte zbraněmi - atak tahem.
723
7
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept