Mimo kategórií
Vostok Oil

Putinův megaprojekt VOSTOK OIL.


Spuštění tohoto projektu zásadním způsobem otřese s pozicemi zemí na žebříčku peněz, moci a dělby vlivu na další vývoj světa. Mezi zasvěcenými je tento projekt nazýván stavbou století. ¨


Ekologické šílenství a snahy o urychlené zavádění elektromobility v Evropě, mají za cíl snížit poptávku po ropě a tím snížit geopolitické dopady spuštění projektu Vostok-Oil. Ne životní prostředí a zájem o člověka, ale boj o velmocenská postavení, geopolitický vliv a peníze jsou hybateli těchto zcestných a zdánlivě pozitivních opatření.


http://zvedavec.org/komentare/2021/05/8708-vostok-oil-novy-arkticky-projekt-ruska.htm


Přiznám se, že jsem o projektu nic neslyšel. Ví někdo z Ruštinářů více? Nejsem si jist zdrojem (Moscow Time), může být podpinsosí. Ale na meritu věci to nic nemění.


Putinův megaprojekt VOSTOK OIL. Spuštění tohoto projektu zásadním způsobem otřese s pozicemi zemí na žebříčku peněz, moci a dělby vlivu na další vývoj světa. Mezi zasvěcenými je tento projekt nazýván stavbou století. ¨ Ekologické šílenství a snahy o urychlené zavádění elektromobility v Evropě, mají za cíl snížit poptávku po ropě a tím snížit geopolitické dopady spuštění projektu Vostok-Oil. Ne životní prostředí a zájem o člověka, ale boj o velmocenská postavení, geopolitický vliv a peníze jsou hybateli těchto zcestných a zdánlivě pozitivních opatření. http://zvedavec.org/komentare/2021/05/8708-vostok-oil-novy-arkticky-projekt-ruska.htm Přiznám se, že jsem o projektu nic neslyšel. Ví někdo z Ruštinářů více? Nejsem si jist zdrojem (Moscow Time), může být podpinsosí. Ale na meritu věci to nic nemění.

Ponechám stranou zatím projekt VOSTOK OIL, pokud je to pravda informace bude brzo k dispozici.


Ekologické šílenství a snahy o urychlené zavádění elektromobility v Evropě, mají za cíl snížit poptávku po ropě a tím snížit geopolitické dopady spuštění projektu Vostok-Oil


To nedává jakýkoliv smysl, smysl dává sebrat lidem spalovací motory a elektromobil pouze pro vyvolené elity.


Technologie spalovacích motorů je lepší. Dle mého hodnocení mnohem ekologičtější - protože například co potom s tím množstvím vyřazených nefunkčních baterií, jak zajistit dostatek elektrické energie, přičemž výroba takového množství potřebné energie dá také prostředí také dost zabrat a rizikovost (k výbuchům baterií bude při hromadném použití docházet a o i v případě, že srazí pravděpodobnost výbuchu na hodně nízkou hladinu) ...


Elekromobil nemůže konkurovat spalovacímu motoru ani v kvantitě, ani v kvalitě a kdyby donutili obyvatelstvo technologii opustit, tak Rusko získá obrovskou technologickou výhodu (už vidím ty jejich tanky na baterky).


Je to prostě klasická geopolitická šaškárna. Tyto divadélka mají za cíl maskovat globální řízení.


Teoreticky elekromobil (spíše velký dron, kdo by udržoval silnice) pouze v případě, že by zvítězil GP a ponechal si část technologií a obyvatelstvo by poslal zpátky do středověku (viz. seriál vládci kouzel). Nicméně tam se to stalo tak, že byla velká katastrofa a to už si nemůže GP dovolit (dvakrát nevstoupíš do stejné řeky - nebo tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu až se ucho utrhne), protože v té katastrofě by sám zahynul.


Ponechám stranou zatím projekt VOSTOK OIL, pokud je to pravda informace bude brzo k dispozici. [quote="pid:15216, uid:372"]Ekologické šílenství a snahy o urychlené zavádění elektromobility v Evropě, mají za cíl snížit poptávku po ropě a tím snížit geopolitické dopady spuštění projektu Vostok-Oil[/quote] To nedává jakýkoliv smysl, smysl dává sebrat lidem spalovací motory a elektromobil pouze pro vyvolené elity. Technologie spalovacích motorů je lepší. Dle mého hodnocení mnohem ekologičtější - protože například co potom s tím množstvím vyřazených nefunkčních baterií, jak zajistit dostatek elektrické energie, přičemž výroba takového množství potřebné energie dá také prostředí také dost zabrat a rizikovost (k výbuchům baterií bude při hromadném použití docházet a o i v případě, že srazí pravděpodobnost výbuchu na hodně nízkou hladinu) ... Elekromobil nemůže konkurovat spalovacímu motoru ani v kvantitě, ani v kvalitě a kdyby donutili obyvatelstvo technologii opustit, tak Rusko získá obrovskou technologickou výhodu (už vidím ty jejich tanky na baterky). Je to prostě klasická geopolitická šaškárna. Tyto divadélka mají za cíl maskovat globální řízení. Teoreticky elekromobil (spíše velký dron, kdo by udržoval silnice) pouze v případě, že by zvítězil GP a ponechal si část technologií a obyvatelstvo by poslal zpátky do středověku (viz. seriál vládci kouzel). Nicméně tam se to stalo tak, že byla velká katastrofa a to už si nemůže GP dovolit (dvakrát nevstoupíš do stejné řeky - nebo tak dlouho se chodí s džbánem pro vodu až se ucho utrhne), protože v té katastrofě by sám zahynul.

Díky.


Technologie spalovacích motorů je lepší. Dle mého hodnocení mnohem ekologičtější - protože například co potom s tím množstvím vyřazených nefunkčních baterií, jak zajistit dostatek elektrické energie, přičemž výroba takového množství potřebné energie dá také prostředí také dost zabrat a rizikovost (k výbuchům baterií bude při hromadném použití docházet a o i v případě, že srazí pravděpodobnost výbuchu na hodně nízkou hladinu) ...


Spalovací motory jsou ekologičtější a hlavně jsou ukazatelem technologické vyspělosti průmyslu. Elektromotor sestaví každý amatér.


Měl jsem na mysli hlavně fakt, že tu ropu budou muset taky udat, a bez zachování spalovacích motorů to půjde těžko. Takže je zde naděje, že se plán GP nakonec nepodří naplnit.


Momentálně ale jedou na plný plyn. Norma Euro 7 bude zřejmě tak přísná, že od roku 2025 nepůjde homologovat auto se spalovacím motorem, ani hybrid. Šéfové firem, kteří elektomobilitě neholdují, často končí s padákem. Nejnověji je vyhrožováno šéfovi Toyoty ze strany penzijních fondů.


Spalovací motor je lakmusovým papírkem, jestli klimatické šílenství nakonec zvítězí. Pak bude pryč svoboda, mobilita... a probudíme se v dystopii.


Zatím chybí smysluplná alternativa. A vodík to nebude - stejně se získává ze zemního plynu, navíc mimořádně energeticky náročně, problém je také jeho skadování a výbušnost.


Zatím byly hlavními projetky Ruska plynovody. Nový významný ropovod by mohl do plánů GP hodit vidle. Alespoň doufám...


Díky. [quote="pid:15226, uid:426"]Technologie spalovacích motorů je lepší. Dle mého hodnocení mnohem ekologičtější - protože například co potom s tím množstvím vyřazených nefunkčních baterií, jak zajistit dostatek elektrické energie, přičemž výroba takového množství potřebné energie dá také prostředí také dost zabrat a rizikovost (k výbuchům baterií bude při hromadném použití docházet a o i v případě, že srazí pravděpodobnost výbuchu na hodně nízkou hladinu) ...[/quote] Spalovací motory jsou ekologičtější a hlavně jsou ukazatelem technologické vyspělosti průmyslu. Elektromotor sestaví každý amatér. Měl jsem na mysli hlavně fakt, že tu ropu budou muset taky udat, a bez zachování spalovacích motorů to půjde těžko. Takže je zde naděje, že se plán GP nakonec nepodří naplnit. Momentálně ale jedou na plný plyn. Norma Euro 7 bude zřejmě tak přísná, že od roku 2025 nepůjde homologovat auto se spalovacím motorem, ani hybrid. Šéfové firem, kteří elektomobilitě neholdují, často končí s padákem. Nejnověji je vyhrožováno šéfovi Toyoty ze strany penzijních fondů. Spalovací motor je lakmusovým papírkem, jestli klimatické šílenství nakonec zvítězí. Pak bude pryč svoboda, mobilita... a probudíme se v dystopii. Zatím chybí smysluplná alternativa. A vodík to nebude - stejně se získává ze zemního plynu, navíc mimořádně energeticky náročně, problém je také jeho skadování a výbušnost. Zatím byly hlavními projetky Ruska plynovody. Nový významný ropovod by mohl do plánů GP hodit vidle. Alespoň doufám...
Upravené 10. 5. 2021 o 20:14

Jinými slovy: je třeba zničit covidismus, klimatický alarmismus a kulturní marxismus. To jsou pilíře zla.


Jinými slovy: je třeba zničit covidismus, klimatický alarmismus a kulturní marxismus. To jsou pilíře zla.

Vždy je třeba odstraňovat tvůrce "pilířů zla" od možností s nimi pracovat. Zničíš pilíř a tvůrce má připravenu náhradu.Pilíře jsou nástroje - realizace koncepce.


Vždy je třeba odstraňovat tvůrce "pilířů zla" od možností s nimi pracovat. Zničíš pilíř a tvůrce má připravenu náhradu.Pilíře jsou nástroje - realizace koncepce.

Vždy je třeba odstraňovat tvůrce "pilířů zla" od možností s nimi pracovat.


Díky. Mohu poprosit o konkrétní příklad?
Logicky bych předpokládal, že zničení pilířů by nahlodalo i možnost s následujícími pracovat. Nejsou totiž nástroje k tomu potřebné v podstatě totožné?


[quote="pid:15234, uid:57"]Vždy je třeba odstraňovat tvůrce "pilířů zla" od možností s nimi pracovat.[/quote] Díky. Mohu poprosit o konkrétní příklad? Logicky bych předpokládal, že zničení pilířů by nahlodalo i možnost s následujícími pracovat. Nejsou totiž nástroje k tomu potřebné v podstatě totožné?
Upravené 10. 5. 2021 o 21:09

Vsetko zle je na nieco dobre. Mozno aj koniec spalovacich motorov otvori cestu ale nie k motorom na baterky ale k uplne inym technologiam pohonu. Nahodou som narazil na https://www.youtube.com/watch?v=_K1KnIK8yK0


Ako to uz su kvalitne konspiracie, ale cosi je na tom pravdy a v minulosti ludia s tym experimentovali. Velmi zaujimave to je. Tak to vyzera ze ten clovek vie o com hovori. Nieco z elektrotechniky viem a napriklad od izolatoroch a pozitronoch moze mat kludne pravdu. Dalo by sa povedat, ze tam hovori o energii z nicoho. Napr tesla take techniky ovladal.


Vsetko zle je na nieco dobre. Mozno aj koniec spalovacich motorov otvori cestu ale nie k motorom na baterky ale k uplne inym technologiam pohonu. Nahodou som narazil na https://www.youtube.com/watch?v=_K1KnIK8yK0 Ako to uz su kvalitne konspiracie, ale cosi je na tom pravdy a v minulosti ludia s tym experimentovali. Velmi zaujimave to je. Tak to vyzera ze ten clovek vie o com hovori. Nieco z elektrotechniky viem a napriklad od izolatoroch a pozitronoch moze mat kludne pravdu. Dalo by sa povedat, ze tam hovori o energii z nicoho. Napr tesla take techniky ovladal.

Přiznám se, že jsem o projektu nic neslyšel. Ví někdo z Ruštinářů více? Nejsem si jist zdrojem (Moscow Time), může být podpinsosí. Ale na meritu věci to nic nemění.

Projekt je realny. Nie tak davno som sledoval na oficialnej stranke kremlin.ru ako sa stretol Putin s riaditelom Rosnefť-i a tam to podrobnejsie rozoberali.
http://kremlin.ru/events/president/news/64493


[quote="pid:15216, uid:372"]Přiznám se, že jsem o projektu nic neslyšel. Ví někdo z Ruštinářů více? Nejsem si jist zdrojem (Moscow Time), může být podpinsosí. Ale na meritu věci to nic nemění.[/quote] Projekt je realny. Nie tak davno som sledoval na oficialnej stranke kremlin.ru ako sa stretol Putin s riaditelom Rosnefť-i a tam to podrobnejsie rozoberali. http://kremlin.ru/events/president/news/64493

Vsetko zle je na nieco dobre. Mozno aj koniec spalovacich motorov otvori cestu ale nie k motorom na baterky ale k uplne inym technologiam pohonu.


Já nejsem proti jiným technologiím pohonu, ale konec spalovacích motorů je součást procesu známým jako Great Reset. Pokud se to povede, probudíme se v dystopii a hledání smyluplných alternativ by bylo zbytečné.
Napřed je třeba zamezit plánům bažiny (v tomto se od GP příliš neliší) a pak teprve začát hledat.


[quote="pid:15236, uid:106"]Vsetko zle je na nieco dobre. Mozno aj koniec spalovacich motorov otvori cestu ale nie k motorom na baterky ale k uplne inym technologiam pohonu.[/quote] Já nejsem proti jiným technologiím pohonu, ale konec spalovacích motorů je součást procesu známým jako Great Reset. Pokud se to povede, probudíme se v dystopii a hledání smyluplných alternativ by bylo zbytečné. Napřed je třeba zamezit plánům bažiny (v tomto se od GP příliš neliší) a pak teprve začát hledat.

ohladom Vostok Oil su tieto plany


https://arctic-russia.ru/en/project/world-class-cluster/


Planovana tazba cca 100 mil.ton ropy rocne, predpokladana trasa cez Severnu cestu, budu stavat kvoli tomu florilu svojich lodi+ladovce od statu....odhadovane rezervy v poliach 2,6 bil. ton ropy (najvacsie saudsko-arabske pole, uz znacne vytazene a povodne zrejme prehnanymi odhadmi bolo 6,5 bil. ton)
10% z majetkoveho podielu Rosneft predal nadnarodnej firme Trafigura (zrejme povinna ulitba)


ohladom Vostok Oil su tieto plany https://arctic-russia.ru/en/project/world-class-cluster/ Planovana tazba cca 100 mil.ton ropy rocne, predpokladana trasa cez Severnu cestu, budu stavat kvoli tomu florilu svojich lodi+ladovce od statu....odhadovane rezervy v poliach 2,6 bil. ton ropy (najvacsie saudsko-arabske pole, uz znacne vytazene a povodne zrejme prehnanymi odhadmi bolo 6,5 bil. ton) 10% z majetkoveho podielu Rosneft predal nadnarodnej firme Trafigura (zrejme povinna ulitba)

Mohu poprosit o konkrétní příklad?


Abych začal příkladem já: Napadá mě jediný způsob, jak se s těmi jevy vypořádat. A sice pravdou, patřičně ozvučenou.


Jde o to, kdo by ozvučoval a kolik pravdy by se řeklo.


Pokud bažina či GP, najednou se objeví studie, které budou vyvracet tu to, tu ono. Od plánu se odstoupí a nechá se to vyhnít.


Pokud by byla ozvučována pravda někým jiným (Rusko...), musela by se říct celá. Tedy i kdo, jak, proč, s jakým cílem. Pak by pilíře byly odříznuty od možnosti s nimi pracovat.


Ale i v prvním případě by šlo manévrovat celou pravdou i s pozadím, propašováním druhé polovinuy k té jejich první. Létaly by třísky a v tom zmatku by se mohly pokácet všechny stromy, nejen půlka.


Myslím si tudíž, že i kdyby se jevů zbavovala bažina a GP, šlo by do jejich procesu zasáhnout a ozvučit to celé. Čili oni by mohli přijít o všechno při manévru, při němž něco takového nepředpokládali.


Jsem úplně mimo?


[quote="pid:15235, uid:372"]Mohu poprosit o konkrétní příklad?[/quote] Abych začal příkladem já: Napadá mě jediný způsob, jak se s těmi jevy vypořádat. A sice pravdou, patřičně ozvučenou. Jde o to, kdo by ozvučoval a kolik pravdy by se řeklo. Pokud bažina či GP, najednou se objeví studie, které budou vyvracet tu to, tu ono. Od plánu se odstoupí a nechá se to vyhnít. Pokud by byla ozvučována pravda někým jiným (Rusko...), musela by se říct celá. Tedy i kdo, jak, proč, s jakým cílem. Pak by pilíře byly odříznuty od možnosti s nimi pracovat. Ale i v prvním případě by šlo manévrovat celou pravdou i s pozadím, propašováním druhé polovinuy k té jejich první. Létaly by třísky a v tom zmatku by se mohly pokácet všechny stromy, nejen půlka. Myslím si tudíž, že i kdyby se jevů zbavovala bažina a GP, šlo by do jejich procesu zasáhnout a ozvučit to celé. Čili oni by mohli přijít o všechno při manévru, při němž něco takového nepředpokládali. Jsem úplně mimo?

Projekt je realny. Nie tak davno som sledoval na oficialnej stranke kremlin.ru ako sa stretol Putin s riaditelom Rosnefť-i a tam to podrobnejsie rozoberali.


"Что известно о мега проекте Восток Ойл, который будет развивать Роснефть"
https://www.youtube.com/watch?v=XLM_qpP2iU8


"РОСНЕФТЬ: ВОСТОК ОЙЛ – «ЗОЛОТАЯ ЖИЛА»?"
https://invest-heroes.ru/vostok-oil


"Восток Ойл"
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA_%D0%9E%D0%B9%D0%BB


[quote="pid:15239, uid:248"]Projekt je realny. Nie tak davno som sledoval na oficialnej stranke kremlin.ru ako sa stretol Putin s riaditelom Rosnefť-i a tam to podrobnejsie rozoberali.[/quote] "Что известно о мега проекте Восток Ойл, который будет развивать Роснефть" https://www.youtube.com/watch?v=XLM_qpP2iU8 "РОСНЕФТЬ: ВОСТОК ОЙЛ – «ЗОЛОТАЯ ЖИЛА»?" https://invest-heroes.ru/vostok-oil "Восток Ойл" https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA_%D0%9E%D0%B9%D0%BB
1.17k
11
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept