Zahraničná politika
Aktivní armádní činitelé Francie podpořili výzvu francouzských generálů ve výslužbě

Týdeník Valeurs Actuelles zveřejnil otevřenou zprávu skupiny aktivní francouzské armády, která podpořila prohlášení generálů ve výslužbě o hrozbě rozpadu Francie.
Jména autorů dopisu nejsou zveřejněna. Dopis odsuzoval útoky francouzských úřadů na generály: „Zacházelo se s nimi jako s rebely, když jejich jediným hříchem je láska k jejich zemi.“ Autoři dopisu poznamenávají, že se v poslední době stali profesionálními vojáky, ale nechtějí mlčet, protože „vidí násilí ve městech a vesnicích“ ve Francii.


Podle nich se „nenávist k Francii a její historii stává normou“ a „v zemi již doutná občanská válka“. Dopis naléhavě žádá „jednat“, protože „jde o přežití“ Francie, uvádí TASS .


Otevřený dopis k 3.15 moskevského času podpořilo asi 45 tisíc lidí, uvádí agentura RIA Novosti .


Připomeneme, Valeurs Actuelles zveřejnil výzvu skupiny generálů ve výslužbě k hlavě státu. Dokument podepsaný několika tisíci vojáky se zmiňuje o rasové válce ve Francii, která by mohla vést ke zničení země. Důstojníci také poznamenali, že islamisté začali zavádět svůj vlastní řád v různých částech republiky. Náčelník štábu francouzských ozbrojených sil François Lecointre uvedl, že generálové budou potrestáni.
https://yandex.ru/turbo/vz.ru/s/news/2021/5/10/1098405.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Týdeník Valeurs Actuelles zveřejnil otevřenou zprávu skupiny aktivní francouzské armády, která podpořila prohlášení generálů ve výslužbě o hrozbě rozpadu Francie. Jména autorů dopisu nejsou zveřejněna. Dopis odsuzoval útoky francouzských úřadů na generály: „Zacházelo se s nimi jako s rebely, když jejich jediným hříchem je láska k jejich zemi.“ Autoři dopisu poznamenávají, že se v poslední době stali profesionálními vojáky, ale nechtějí mlčet, protože „vidí násilí ve městech a vesnicích“ ve Francii. Podle nich se „nenávist k Francii a její historii stává normou“ a „v zemi již doutná občanská válka“. Dopis naléhavě žádá „jednat“, protože „jde o přežití“ Francie, uvádí TASS . Otevřený dopis k 3.15 moskevského času podpořilo asi 45 tisíc lidí, uvádí agentura RIA Novosti . Připomeneme, Valeurs Actuelles zveřejnil výzvu skupiny generálů ve výslužbě k hlavě státu. Dokument podepsaný několika tisíci vojáky se zmiňuje o rasové válce ve Francii, která by mohla vést ke zničení země. Důstojníci také poznamenali, že islamisté začali zavádět svůj vlastní řád v různých částech republiky. Náčelník štábu francouzských ozbrojených sil François Lecointre uvedl, že generálové budou potrestáni. https://yandex.ru/turbo/vz.ru/s/news/2021/5/10/1098405.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

Trochu se to podobá situaci v rozpolcených Rozdělených státech amerických. I tam se pomalu, ale jistě sází na 6.prioritu. Je to zajímavé, že úloha armády ve Starém světě se postupně přesouvá k úloze "četníka" ve vlastní zemi.


Trochu se to podobá situaci v rozpolcených Rozdělených státech amerických. I tam se pomalu, ale jistě sází na 6.prioritu. Je to zajímavé, že úloha armády ve Starém světě se postupně přesouvá k úloze "četníka" ve vlastní zemi.

Náčelník štábu francouzských ozbrojených sil François Lecointre uvedl, že generálové budou potrestáni.

Francouzké Vrbětice? Patrioti na sebe upozornili - existuje šance na záchranu Francie. Podpindosové dostali jednu z posledních příležitostí porvat za svého páníčka. Očistný boj může začít.


[quote="pid:15188, uid:158"]Náčelník štábu francouzských ozbrojených sil François Lecointre uvedl, že generálové budou potrestáni.[/quote] Francouzké Vrbětice? Patrioti na sebe upozornili - existuje šance na záchranu Francie. Podpindosové dostali jednu z posledních příležitostí porvat za svého páníčka. Očistný boj může začít.

„Islámské hordy.“ A už natvrdo: Macronovi se bouří aktivní vojáci. Rozsáhlá akce
10.05.2021 12:30
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Islamske-hordy-A-uz-natvrdo-Macronovi-se-bouri-aktivni-vojaci-Rozsahla-akce-663495


"Text, za nímž stojí tentokrát vojáci v aktivní službě, se obrací o podporu přímo k francouzské populaci s výzvou o připojení podpisu. Vojáci, kteří za textem stojí, nejsou z obavy sankcí ze strany vládních autorit blíže identifikováni."


Tak to by se v naší armádě určitě stát nemohlo...


„Islámské hordy.“ A už natvrdo: Macronovi se bouří aktivní vojáci. Rozsáhlá akce 10.05.2021 12:30 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Islamske-hordy-A-uz-natvrdo-Macronovi-se-bouri-aktivni-vojaci-Rozsahla-akce-663495 "Text, za nímž stojí tentokrát vojáci v aktivní službě, se obrací o podporu přímo k francouzské populaci s výzvou o připojení podpisu. Vojáci, kteří za textem stojí, nejsou z obavy sankcí ze strany vládních autorit blíže identifikováni." Tak to by se v naší armádě určitě stát nemohlo...
Upravené 10. 5. 2021 o 13:41

Tak to by se v naší armádě určitě stát nemohlo...


V našom čo?


[quote="pid:15203, uid:270"]Tak to by se v naší armádě určitě stát nemohlo...[/quote] V našom čo?

Moderátor

V našom čo?


Historie Československa prokázala, že naprostá většina důstojníků československé armády od roku 1918 až dodnes vždy byla a je loajální politikům, kteří ve státě byli a jsou u moci, a "je připravena" se v případě změny pružně přizpůsobit situaci.


[quote="pid:15206, uid:7"]V našom čo?[/quote] Historie Československa prokázala, že naprostá většina důstojníků československé armády od roku 1918 až dodnes vždy byla a je loajální politikům, kteří ve státě byli a jsou u moci, a "je připravena" se v případě změny pružně přizpůsobit situaci.

Ludvík myslí ten kabaretní soubor , který má deset šéfů na jednoho podřízeného . Teď jim koupí nové a velice drahé hračky . Přitom ta skupinka prý "armáda" , nemá ani dostatek lidí na údržbu hraček . Těch tisíce šéfů ty zbytečné hračky rozhodně pulírovat nebude .
Je to jen úlitba fašistickému molochu ze západu , aby bylo možno za výpalné zabíjet víc civilistů po celém světě , ve jménu prašivé démonkradcie .


Ludvík myslí ten kabaretní soubor , který má deset šéfů na jednoho podřízeného . Teď jim koupí nové a velice drahé hračky . Přitom ta skupinka prý "armáda" , nemá ani dostatek lidí na údržbu hraček . Těch tisíce šéfů ty zbytečné hračky rozhodně pulírovat nebude . Je to jen úlitba fašistickému molochu ze západu , aby bylo možno za výpalné zabíjet víc civilistů po celém světě , ve jménu prašivé démonkradcie .

"„Nasadili jsme vlastní kůži, abychom zničili islamismus. A vy mu nyní ve vlastní zemi ustupujete,“ lamentují autoři výzvy, kterou k pondělnímu poledni podepsalo 132 825 lidí."


Neklid ve francouzské armádě sílí, nový dopis věští občanskou válku
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-vojaci-obcanska-valka-armada-otevreny-dopis.A210510_132121_zahranicni_aha?zdroj=vybava_recombee


"„Nasadili jsme vlastní kůži, abychom zničili islamismus. A vy mu nyní ve vlastní zemi ustupujete,“ lamentují autoři výzvy, kterou k pondělnímu poledni podepsalo 132 825 lidí." Neklid ve francouzské armádě sílí, nový dopis věští občanskou válku Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/francie-vojaci-obcanska-valka-armada-otevreny-dopis.A210510_132121_zahranicni_aha?zdroj=vybava_recombee

Může to být mnogochodovka k přesunu siloviků z agresivní lokalizace okolo Ruska zpět do vlastních zemí k udržení pořádku. Vést války pří revolucích ve vlastních zemích se nedoporučuje.


Může to být mnogochodovka k přesunu siloviků z agresivní lokalizace okolo Ruska zpět do vlastních zemí k udržení pořádku. Vést války pří revolucích ve vlastních zemích se nedoporučuje.

Pro mladší kolegy. Doporučuji si prostudovat historii vzniku a aktivity Organizace tajné armády
"náhle" vzniklé po ukonení alžírské války a odchodu Francie z Alžírska v r.1963. CIA to šikovně využila a pomocí OTA (para-struktura ve francouzských ozbrojených silách) postupně odstranila nenáviděného de Gaula od řidítek Francie. Od té doby převzali atlantisté v plném rozsahu řízení frantíků. Teď múže jít opět o projekt vnějšího řízení s cílem nedopustit převzetí moci Národní Frontou LePen.


Pro mladší kolegy. Doporučuji si prostudovat historii vzniku a aktivity Organizace tajné armády "náhle" vzniklé po ukonení alžírské války a odchodu Francie z Alžírska v r.1963. CIA to šikovně využila a pomocí OTA (para-struktura ve francouzských ozbrojených silách) postupně odstranila nenáviděného de Gaula od řidítek Francie. Od té doby převzali atlantisté v plném rozsahu řízení frantíků. Teď múže jít opět o projekt vnějšího řízení s cílem nedopustit převzetí moci Národní Frontou LePen.

Teď múže jít opět o projekt vnějšího řízení s cílem nedopustit převzetí moci Národní Frontou LePen.


Lenže to bude mať za následok krvavú melu v takom rozsahu, ktorú GP neukočíruje, čo zas vyhovuje močiaru t.j. GP sa bude snažiť blokovať močiar a v istom bode bude musieť vkročiť aj Putin do celej veci, čo zas znamená ďalšiu harmoniku...


[quote="pid:15343, uid:57"]Teď múže jít opět o projekt vnějšího řízení s cílem nedopustit převzetí moci Národní Frontou LePen.[/quote] Lenže to bude mať za následok krvavú melu v takom rozsahu, ktorú GP neukočíruje, čo zas vyhovuje močiaru t.j. GP sa bude snažiť blokovať močiar a v istom bode bude musieť vkročiť aj Putin do celej veci, čo zas znamená ďalšiu harmoniku...

Moderátor

Všimněte si jiné věci . V době kdy je na netáhjáhuha podáno obvinění z genocidy , genetické manipulace , antisemitismu atd. , což tohoto kriplíka od pohledu staví na pódium mezi takové "mravní" velikány jako byl Mengele , Hitler , Himmler a jiní běsní trockisti , se rozešťouchá mraveniště někde jinde .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Nejmasivnejsi-nasazeni-izraelskeho-Iron-Dome-z-Gazy-leti-desitky-raket-Izrael-oplaci-smrticimi-nalety-663680
A aféra covid ,která už nějakou dobu kulhá na oba pařáty je překrytá a je možno krmit ovce jiným gulášem .
A mezitím se ta kulhající agenda bude korigovat .
Ne náhodou se po stopadesáté vytáhl obehraný černý petr s nasouvanou afročernotou .
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/Ani-migrant-Ani-milimetr-Konec-Babis-pres-PL-smetl-Brusel-663667
Točí to pořád dokola a z toho že to už připomíná ventilátor , jak se ty intervaly pořád zkracují usuzuji , že jsou ..... no víte kde .
Metoda udělám to silou , větší silou , velikou silou , se dají lehce identifikovat blbci .


Všimněte si jiné věci . V době kdy je na netáhjáhuha podáno obvinění z genocidy , genetické manipulace , antisemitismu atd. , což tohoto kriplíka od pohledu staví na pódium mezi takové "mravní" velikány jako byl Mengele , Hitler , Himmler a jiní běsní trockisti , se rozešťouchá mraveniště někde jinde . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/VIDEO-Nejmasivnejsi-nasazeni-izraelskeho-Iron-Dome-z-Gazy-leti-desitky-raket-Izrael-oplaci-smrticimi-nalety-663680 A aféra covid ,která už nějakou dobu kulhá na oba pařáty je překrytá a je možno krmit ovce jiným gulášem . A mezitím se ta kulhající agenda bude korigovat . Ne náhodou se po stopadesáté vytáhl obehraný černý petr s nasouvanou afročernotou . https://www.parlamentnilisty.cz/politika/vlada/Ani-migrant-Ani-milimetr-Konec-Babis-pres-PL-smetl-Brusel-663667 Točí to pořád dokola a z toho že to už připomíná ventilátor , jak se ty intervaly pořád zkracují usuzuji , že jsou ..... no víte kde . Metoda udělám to silou , větší silou , velikou silou , se dají lehce identifikovat blbci .

@pxw1 - však taky v Langley nenechali nic náhodě a nechali natočit ŠAKALA II s osvědčenou loutkou Bruce Willice a příběhem naprosto odlišným a přiblble emerickým. Holt-proč ne sebe upozorňovat, že ?

@pxw1 - však taky v Langley nenechali nic náhodě a nechali natočit ŠAKALA II s osvědčenou loutkou Bruce Willice a příběhem naprosto odlišným a přiblble emerickým. Holt-proč ne sebe upozorňovat, že ?

Policie se přidala na stranu armády ve věci kritiky orgánů moci


Petici prezidentovi, vládě a parlamentu vyzývající k akci proti krutostem, ke kterým v zemi dochází, zveřejnilo 93 policistů ve výslužbě, informoval zpravodajský kanál LCI 14. května.


V návaznosti na veřejné provolání armády, která kritizovala orgány moci za politiku vedoucí ke „rozpadu země“, se bývalí policisté obrátili na francouzského prezidenta, vládu a parlament.


Ve svém sdělení zveřejněném 11. května ve formě petice „obřadně žádají, aby bylo učiněno vše pro ukončení situace, které Francie čelí v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku“.


Podle signatářů je autorita státu v současné době „podkopána agresivními menšinami“ a „zákony již na ztracených územích republiky nejsou platné“.


Petice vyžaduje materiální, morální a právní vyzbrojení policie, aby mohla plnit své úkoly bez neustálého ohrožení života. Mezi požadavky patří také zahájení trestního stíhání na skutečně vykonatelné tresty.....
Petice zatím shromáždila 31 000 podpisů.
https://rossaprimavera.ru/news/a6b9bb63


Policie se přidala na stranu armády ve věci kritiky orgánů moci Petici prezidentovi, vládě a parlamentu vyzývající k akci proti krutostem, ke kterým v zemi dochází, zveřejnilo 93 policistů ve výslužbě, informoval zpravodajský kanál LCI 14. května. V návaznosti na veřejné provolání armády, která kritizovala orgány moci za politiku vedoucí ke „rozpadu země“, se bývalí policisté obrátili na francouzského prezidenta, vládu a parlament. Ve svém sdělení zveřejněném 11. května ve formě petice „obřadně žádají, aby bylo učiněno vše pro ukončení situace, které Francie čelí v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku“. Podle signatářů je autorita státu v současné době „podkopána agresivními menšinami“ a „zákony již na ztracených územích republiky nejsou platné“. Petice vyžaduje materiální, morální a právní vyzbrojení policie, aby mohla plnit své úkoly bez neustálého ohrožení života. Mezi požadavky patří také zahájení trestního stíhání na skutečně vykonatelné tresty..... Petice zatím shromáždila 31 000 podpisů. https://rossaprimavera.ru/news/a6b9bb63
1.8k
14
8
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept