Zahraniční analytici
Panarin 9.5.21 – Sakralni symboly Dne Vitezstvi
Y

Pozorne si prohlednete vsechny obrazky na kremlin.ru:
-Osobni setkani s presidentem Tadzikistanu s E. Rachmonovem
http://kremlin.ru/events/president/news/65543
-Položení věnce k hrobu neznámého vojáka
http://kremlin.ru/events/president/news/65545
-Prehlidka Vitezstvi na Rudém náměstí
http://kremlin.ru/events/president/news/65544


Jako kazdorocne nebyly snimky nekterych kameramanu v nasem zajmu. Uz by bylo zapotrebi s tim neco udelat. Skupina, ktera snimala letce pracovala vyborne. Pochvala TV kanalu Rossia 1.
Vladimir Vladimirovic Putin mel silny projev.
Nyni k symbolice:
Alexandrovsky park- kladeni vencu
-navsteva presidenta Tadzikistanu absolutne nebyla nahodna. Byla sakralni, logicka a slibuje nam pozitivni budoucnost. Vsem! Vsem narodum byvale SSSR i jinym.
-positivni cislo 88 – stuzky na vencich – jedna tadzicka a jedna ruska.
-president Ruska, Putin se narodil 7.10.1952 a president Tadzikistanu se narodil 5.10.1952, rozdeluji je 2 dny.
-Tadzikove nejsou turkicky narod, jsou to naslednici Indoarijcu. Indoevropane se rozdelili pred 1000 lety na dve casti. Putin je Indoevropan a Rachmon je Indoarijec. Naslednici Indoarijcu zalozili takovou zemi s nazvem „Zem Arijcu“, teprve potom byla nazvana Tadzikistan.
Co se delo v arijskem prostoru? Nebyly to obycejne udalosti. Ariove tam zalozili nekolik civilizaci. Polovina obyvatel Afganistanu jsou Tadzikove, pribuzni Persanu – Indoarijska skupina – kdo vladnul v Indii, Kasmiru? Naleznete zde plavovlase modrooke lidi, zrovna tak, jako v Pakistanu. Zajimave.
Tadzikistan
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD
-negativni 88 cislo Vatikanu, cislo Londyna, 3. Kartaga, fasistickeho Nemecka. Tím, že byl tento symbol položen k věčnému ohni, připomíná to Stalinovo vhození 200 fašistických standart ke Kremelské zdi v den zrození Velké zednářské lóže Anglie, ktera vynesla do vysin Hitlera. Putin s Rahmonem jdou cestou Stalina - Evroasie – vytvoreni Evroasijskeho Ruska.
-Rachmon je duchovni vudce Indoarijskeho prostoru.


Na strankach kremlinu.ru je fotografie se tremi postavami. Putin stoji ve stredu, dale je tam Sojgu a Rachmon.
Sibirska Jalta se rozviji v Moskve 9.5.2021.
Co se stalo 9.5.2020? Pripomenme si – Putin sam, v tezke situaci pod silnym tlakem (byla jen vzdusna prehlidka kvuli Coronaviru), rozdaval mestum Hrdina kazdemu po jednom karafiatu. Nyni jsou na to jiz 2. Putin a Rachmon, 2 karafiaty kazdemu mestu Hrdina SSSR. Toto ma dulezity sakralni smysl.
Podle Panarina se uzamknul urcity okruh.
Sakralni cislo 88 jsme presmerovali do koryta reky pozitiva, do vzniku Evroasijskeho Ruska. Sjednoceni Indoarijcu s Indoevropany v novem stoleti rozvoje sveta.
Tak to vidim ja. Muzete souhlasit nebo nemusite souhlasit.
https://www.youtube.com/watch?v=sZRhGV-pyCg


Pozorne si prohlednete vsechny obrazky na kremlin.ru: -Osobni setkani s presidentem Tadzikistanu s E. Rachmonovem http://kremlin.ru/events/president/news/65543 -Položení věnce k hrobu neznámého vojáka http://kremlin.ru/events/president/news/65545 -Prehlidka Vitezstvi na Rudém náměstí http://kremlin.ru/events/president/news/65544 Jako kazdorocne nebyly snimky nekterych kameramanu v nasem zajmu. Uz by bylo zapotrebi s tim neco udelat. Skupina, ktera snimala letce pracovala vyborne. Pochvala TV kanalu Rossia 1. Vladimir Vladimirovic Putin mel silny projev. **Nyni k symbolice:** **Alexandrovsky park- kladeni vencu** -navsteva presidenta Tadzikistanu absolutne nebyla nahodna. Byla sakralni, logicka a slibuje nam pozitivni budoucnost. Vsem! Vsem narodum byvale SSSR i jinym. -**positivni cislo 88** – stuzky na vencich – jedna tadzicka a jedna ruska. -president Ruska, Putin se narodil 7.10.1952 a president Tadzikistanu se narodil 5.10.1952, rozdeluji je 2 dny. -Tadzikove nejsou turkicky narod, jsou to naslednici Indoarijcu. Indoevropane se rozdelili pred 1000 lety na dve casti. Putin je Indoevropan a Rachmon je Indoarijec. Naslednici Indoarijcu zalozili takovou zemi s nazvem „Zem Arijcu“, teprve potom byla nazvana Tadzikistan. Co se delo v arijskem prostoru? Nebyly to obycejne udalosti. Ariove tam zalozili nekolik civilizaci. Polovina obyvatel Afganistanu jsou Tadzikove, pribuzni Persanu – Indoarijska skupina – kdo vladnul v Indii, Kasmiru? Naleznete zde plavovlase modrooke lidi, zrovna tak, jako v Pakistanu. Zajimave. Tadzikistan https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D0%B8%D0%BA%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD -**negativni 88** cislo Vatikanu, cislo Londyna, 3. Kartaga, fasistickeho Nemecka. Tím, že byl tento symbol položen k věčnému ohni, připomíná to Stalinovo vhození 200 fašistických standart ke Kremelské zdi v den zrození Velké zednářské lóže Anglie, ktera vynesla do vysin Hitlera. Putin s Rahmonem jdou cestou Stalina - Evroasie – vytvoreni Evroasijskeho Ruska. -Rachmon je duchovni vudce Indoarijskeho prostoru. Na strankach kremlinu.ru je fotografie se tremi postavami. Putin stoji ve stredu, dale je tam Sojgu a Rachmon. **Sibirska Jalta se rozviji v Moskve 9.5.2021**. Co se stalo 9.5.2020? Pripomenme si – Putin sam, v tezke situaci pod silnym tlakem (byla jen vzdusna prehlidka kvuli Coronaviru), rozdaval mestum Hrdina kazdemu po jednom karafiatu. Nyni jsou na to jiz 2. Putin a Rachmon, 2 karafiaty kazdemu mestu Hrdina SSSR. Toto ma dulezity sakralni smysl. Podle Panarina se uzamknul urcity okruh. Sakralni cislo 88 jsme presmerovali do koryta reky pozitiva, do vzniku Evroasijskeho Ruska. Sjednoceni Indoarijcu s Indoevropany v novem stoleti rozvoje sveta. Tak to vidim ja. Muzete souhlasit nebo nemusite souhlasit. https://www.youtube.com/watch?v=sZRhGV-pyCg
Upravené 12. 5. 2021 o 08:59

Alexandrovsky park- kladeni vencu
-navsteva presidenta Tadzikistanu absolutne nebyla nahodna. Byla sakralni, logicka a slibuje nam pozitivni budoucnost. Vsem! Vsem narodum byvale SSSR i jinym.


Symboliky tam bolo veľa.


  1. Pozdrav : zdravstvujte tovarišč (namiesto gospodin)
  2. Vlajky Ruska a CCCP v rovnakej výške a veľkosti
  3. Počet veteránov 32
  4. V reči VVP jasné pomenovaní vrahovia a odkaz pre nich (vyzeral smutný)
  5. 88 čka červených karafiátov s 2 vlajkami Ruskej a Tadžickej pri večnom ohni padlých
  6. Na uniformach kadetov (mladých) pruh pod čiapkou červenej farby.
  7. Nad bránou odkiaľ vyšiel kabriolet Šojgu bola ikona Krista a Šojgu sa ako každý rok prežehnal.

Videl som to celé. Možno mi niečo ušlo.


[quote="pid:15153, uid:68"]Alexandrovsky park- kladeni vencu -navsteva presidenta Tadzikistanu absolutne nebyla nahodna. Byla sakralni, logicka a slibuje nam pozitivni budoucnost. Vsem! Vsem narodum byvale SSSR i jinym.[/quote] Symboliky tam bolo veľa. 1. Pozdrav : zdravstvujte tovarišč (namiesto gospodin) 2. Vlajky Ruska a CCCP v rovnakej výške a veľkosti 3. Počet veteránov 32 4. V reči VVP jasné pomenovaní vrahovia a odkaz pre nich (vyzeral smutný) 5. 88 čka červených karafiátov s 2 vlajkami Ruskej a Tadžickej pri večnom ohni padlých 6. Na uniformach kadetov (mladých) pruh pod čiapkou červenej farby. 7. Nad bránou odkiaľ vyšiel kabriolet Šojgu bola ikona Krista a Šojgu sa ako každý rok prežehnal. Videl som to celé. Možno mi niečo ušlo.
Upravené 10. 5. 2021 o 08:02

Videl som to celé. Možno mi niečo ušlo.


Mňa by zaujímal názor na vlajku ktorú prezentoval pri prehliadke techniky tank T34, ktorý išiel prvý...(?) Bola to červená vlajka a v strede mala zlatý kosák a kladivo, ako sa mi zdalo, bola skôr "štvorcového" tvaru ako pozdĺžna, ale to môže byť iba môj dojem... Ďakujem.


[quote="pid:15180, uid:196"]Videl som to celé. Možno mi niečo ušlo.[/quote] Mňa by zaujímal názor na vlajku ktorú prezentoval pri prehliadke techniky tank T34, ktorý išiel prvý...(?) Bola to červená vlajka a v strede mala zlatý kosák a kladivo, ako sa mi zdalo, bola skôr "štvorcového" tvaru ako pozdĺžna, ale to môže byť iba môj dojem... Ďakujem.

Celkove si myslím že ide o zmenu rétoriky s tým, že gauneri/mafia/bažina považujú slušnosť za slabosť a ústupky za zbabelosť. Toto končí. Hranice sú dané. Každý dostane zaplatené podľa zásluh. Klamstvo sa bude riešiť pravdou. Odpovede budú asymetrické. Tie tupí a sebeckí primitívi nechápu...


Ďalšie očakávateľné akty:


  1. Úplný a urýchlený odchod od dolára (ako akt proti budúcej vojne)
  2. Vytvorenie trestného a arbitrážneho súdu EAZ, zapojenie viacero krajín do novej platformy. Odpis európskeho súdu pre ľudské práva.

Celkove si myslím že ide o zmenu rétoriky s tým, že gauneri/mafia/bažina považujú slušnosť za slabosť a ústupky za zbabelosť. Toto končí. Hranice sú dané. Každý dostane zaplatené podľa zásluh. Klamstvo sa bude riešiť pravdou. Odpovede budú asymetrické. Tie tupí a sebeckí primitívi nechápu... Ďalšie očakávateľné akty: 1. Úplný a urýchlený odchod od dolára (ako akt proti budúcej vojne) 2. Vytvorenie trestného a arbitrážneho súdu EAZ, zapojenie viacero krajín do novej platformy. Odpis európskeho súdu pre ľudské práva.
Upravené 10. 5. 2021 o 16:17

Tak to vidim ja. Muzete souhlasit nebo nemusite souhlasit.

Tentokrát jsem si zkoušel Panarina přeložit sám slovo od slova, ještě před Tebou.
Kvůli řeči o symbolice 88.
A musím dat klobouk dolů před Tvým překladem, nebyl to pro mne žádný med, mluví nosem a ještě polyká koncovky nebo co.
Ale teď mohu říct, že když čtu Tvůj překlad, tak ho úplně slyším mluvit :-)


K 88 přidám zajímavý postřeh od Peter Peto:

Či znamenajú dve osmičky vedia všetci len tie stuhy sú zaviazané v strede. Zaviazať uzol na krku tomu čo predstavujú dve osmičky. Žeby ohlásili likvidáciu všetkých ktorí sympatizujú s myšlienkou fašizmu a zdradcovstva voči Rusku? Tie mašle sú uviazané ako keby pod krkom. Veď vieme čo znamená : hodil si mašľu!


[quote="pid:15153, uid:68"]Tak to vidim ja. Muzete souhlasit nebo nemusite souhlasit.[/quote] Tentokrát jsem si zkoušel Panarina přeložit sám slovo od slova, ještě před Tebou. Kvůli řeči o symbolice 88. A musím dat klobouk dolů před Tvým překladem, nebyl to pro mne žádný med, mluví nosem a ještě polyká koncovky nebo co. Ale teď mohu říct, že když čtu Tvůj překlad, tak ho úplně slyším mluvit :-) K 88 přidám zajímavý postřeh od Peter Peto: [quote="pid:15186, uid:14"]Či znamenajú dve osmičky vedia všetci len tie stuhy sú zaviazané v strede. Zaviazať uzol na krku tomu čo predstavujú dve osmičky. Žeby ohlásili likvidáciu všetkých ktorí sympatizujú s myšlienkou fašizmu a zdradcovstva voči Rusku? Tie mašle sú uviazané ako keby pod krkom. Veď vieme čo znamená : hodil si mašľu![/quote]

Tak to vidim ja. Muzete souhlasit nebo nemusite souhlasit.

Tohle rekl ke konci Panarin, to vis, to fantazirovani.
Diky za pochvalu. Mas pravdu, Nekdy ho mam na rychlosti 75 a musim ho poustet opakovane. On totiz huhla. Jmena musim casto hledat na netu, protoze mu neni rozumet. Nejhorsi jsou prave sakralni a historicke roliky. Ty mi davaji zabrat.
Je nemozne prekladat denne vsechna jeho videa. Byli by potreba nahradnici.
Pjakin, to je basen, tomu je rozmet vsechno.


[quote="pid:15153, uid:68"]Tak to vidim ja. Muzete souhlasit nebo nemusite souhlasit.[/quote] Tohle rekl ke konci Panarin, to vis, to fantazirovani. Diky za pochvalu. Mas pravdu, Nekdy ho mam na rychlosti 75 a musim ho poustet opakovane. On totiz huhla. Jmena musim casto hledat na netu, protoze mu neni rozumet. Nejhorsi jsou prave sakralni a historicke roliky. Ty mi davaji zabrat. Je nemozne prekladat denne vsechna jeho videa. Byli by potreba nahradnici. Pjakin, to je basen, tomu je rozmet vsechno.
1.43k
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept