Videá, filmy, knihy
Kramola a sahara

Docela zaujimave video vislo na Kramole. Kramolu sledujem uz dlhsie a tak to vyzera, ze niektore jej videa su rezirovane systemom ale niektore akosi prejdu nepozorovane na verejnost.
Tak aj preslo video
https://www.youtube.com/watch?v=tLAkZb-xp2Q&t=549s


Video hovori o tom, ze Sahara nema miliony a miliony rokov ale tak okolo 6000 alebo este menej. Co je +- pravda. Tiez spomina "Oko sahary", ktore realne vzniklo vybuchom bomby a nie padom meteorita. Ale najviac ma prekvapilo, ze uznali haploskupinu bielych ludi obyvajucich saharu za cias kedy bola sahara zelena a to E1B1B - co je vlastne R1B- kopia cloveka, stvorena umelo. Kto nerozumie po rusky nevadi, staci pocuvat a pozerat obrazky. Dost ma prekvapila kvalita videa. Niekto odviedol poriadny kus kvalitnej prace. Pricom mylnych informacii je tam velmi malo.


Docela zaujimave video vislo na Kramole. Kramolu sledujem uz dlhsie a tak to vyzera, ze niektore jej videa su rezirovane systemom ale niektore akosi prejdu nepozorovane na verejnost. Tak aj preslo video https://www.youtube.com/watch?v=tLAkZb-xp2Q&t=549s Video hovori o tom, ze Sahara nema miliony a miliony rokov ale tak okolo 6000 alebo este menej. Co je +- pravda. Tiez spomina "Oko sahary", ktore realne vzniklo vybuchom bomby a nie padom meteorita. Ale najviac ma prekvapilo, ze uznali haploskupinu bielych ludi obyvajucich saharu za cias kedy bola sahara zelena a to E1B1B - co je vlastne R1B- kopia cloveka, stvorena umelo. Kto nerozumie po rusky nevadi, staci pocuvat a pozerat obrazky. Dost ma prekvapila kvalita videa. Niekto odviedol poriadny kus kvalitnej prace. Pricom mylnych informacii je tam velmi malo.
Upravené 9. 5. 2021 o 11:36
288
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept